Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητα με υγραέριο. Γνώμες

algait

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όποιος έβαλε έβαλε.

άσε που ζητάνε ότι γουστάρουν πλέον οι περισσότεροι ..

Αν δώσεις 2 χιλιάρικα , τα αποσβένεις σε μια τριετία με νορμάλ χιλιόμετρα.

(πχ. με 3 γεμίσματα το μήνα Χ 60 ευρώ θέλεις 2150 ευρώ το χρόνο για βενζίνη,

ενώ με 3 γεμίσματα το μήνα Χ 40 ευρώ θέλεις 1450 ευρώ το χρόνο για αέριο, διαφορά 700 ευρώ).

άσε που χάνεις τη ρεζέρβα, και αυξάνεις και το κόστος συντήρησης του οχήματος.

Και είναι σίγουρο ότι οι μπάσταρδοι θα αυξήσουν την τιμή και στο αέριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

όποιος έβαλε έβαλε.

άσε που ζητάνε ότι γουστάρουν πλέον οι περισσότεροι ..

Αν δώσεις 2 χιλιάρικα , τα αποσβένεις σε μια τριετία με νορμάλ χιλιόμετρα.

(πχ. με 3 γεμίσματα το μήνα Χ 60 ευρώ θέλεις 2150 ευρώ το χρόνο για βενζίνη,

ενώ με 3 γεμίσματα το μήνα Χ 40 ευρώ θέλεις 1450 ευρώ το χρόνο για αέριο, διαφορά 700 ευρώ).

άσε που χάνεις τη ρεζέρβα, και αυξάνεις και το κόστος συντήρησης του οχήματος.

Και είναι σίγουρο ότι οι μπάσταρδοι θα αυξήσουν την τιμή και στο αέριο.

Αυτά είναι υπερβολές...και δεν ισχύουν ούτε κατά προσέγγιση.

Εγώ έχω ήδη κάνει 10.000 χλμ σε λιγότερο από 5 μήνες και η διαφορά μου είναι τουλάχιστον 120 ευρώ το μήνα σε σχέση με τη βενζίνη...δηλαδή σύνολο 600 ευρώ απόσβεση ήδη. Με άλλα 15.000 χλμ (όσα δηλαδή θα έχω κάνει σε άλλους 8 μήνες) θα έχω κάνει απόσβεση της εγκατάστασης (1.600 ευρώ όλα μέσα...) και μετά μόνο κέρδος.

Βέβαια η τιμή του υγραερίου όντως έχει ανέβει, αλλά πάλι η απόσταση είναι χαοτική σε σχέση με τη βενζίνη...

Βέβαια η τιμή του υγραερίου όντως έχει ανέβει, αλλά πάλι η απόσταση είναι χαοτική σε σχέση με τη βενζίνη...

Όχι για πολύ ακόμη. Εγώ λέω όσοι το σκέφτεστε περιμένετε το 2011 απρίλιο. Ή αν έχετε λεφτά πάρτε ένα αυτοκίνητο που έχει LPG από την αρχή.

Γιατί πρέπει εμείς οί Έλληνες νά πληρώνουμε τά πάντα πολύ πιό ακριβά?Παρατηρήστε διαφορά τιμών γιά εξαρτήματα συστημάτων αερίου http://www.autogas-lpg.co.uk .

παιδες απο που να αγορασω ενα ολοκληρωμενο κιτ για fiesta 2005 και ποιο να παρω???

θα το τοποθετησω σε συνεργειο πολυ καλου φιλου.

Αν ό φίλος σου δέν είναι εξουσιοδοτημένος-πιστοποιημένος εγκαταστάτης συστημάτων υγραερίου,δέν μπορεί νά σού δώσει γραπτή βεβαίωση καλής τοποθέτησης-λειτουργίας.Ετσι δέν θά μπορείς νά δηλώσεις τήν εγκατάσταση,δέν θά μπορείς νά περάσεις Κ.Τ.Ε.Ο καί θά κυκλοφορείς παράνομα.

Αυτά είναι υπερβολές...και δεν ισχύουν ούτε κατά προσέγγιση.

Εγώ έχω ήδη κάνει 10.000 χλμ σε λιγότερο από 5 μήνες και η διαφορά μου είναι τουλάχιστον 120 ευρώ το μήνα σε σχέση με τη βενζίνη...δηλαδή σύνολο 600 ευρώ απόσβεση ήδη. Με άλλα 15.000 χλμ (όσα δηλαδή θα έχω κάνει σε άλλους 8 μήνες) θα έχω κάνει απόσβεση της εγκατάστασης (1.600 ευρώ όλα μέσα...) και μετά μόνο κέρδος.

Ποια είναι η υπερβολή;

25000 χιλιόμετρα το χρόνο δεν είναι νορμάλ χιλιόμετρα για ένα ΙΧ. Αυτά είναι χιλιόμετρα επαγγελματία :confused:

γύρω στα 10 με 15 είναι ο μέσος όρος για ΙΧ.

Φυσικά με τα χιλιόμετρα που κάνεις θα το αποσβέσεις σε 1 χρόνο ίσως και σε λιγότερο.

Από εκεί και πέρα, χάνεται η εγγύηση, και το κόστος του σέρβις αυξάνεται κατά 50-100 ευρώ τη φορά.

Όσο για το αν ανέβει η τιμή του αερίου, δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος να είναι μάντης για να το προβλέψει αυτό...

---------- Προσθήκη στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:12 ----------

ξερουμε μερικους ελληνες αντιπροσωπους. αλλα πουλανε μονο ενα σκετο κιτ?

φυσικά.

δεν πουλάνε στα συνεργεία;

όλοι απευθείας από το εξωτερικό τα αγοράζουν ;

δε νομίζω..

Γιατί πρέπει εμείς οί Έλληνες νά πληρώνουμε τά πάντα πολύ πιό ακριβά?Παρατηρήστε διαφορά τιμών γιά εξαρτήματα συστημάτων αερίου http://www.autogas-lpg.co.uk .

Φίλε μου γεια σου είμαι εγκαταστάτης συστήματος υγραεριοκίνησης και πιστεύω ότι με τα δεδομένα τις Ελλάδος τα έχω καλή τιμή και τα 5 συστήματα που δουλεύω παίζεται και η απάτη ανάμεσα μην το ξεχνάς και αν ξέρης αγγλικά γράφει ότι το λείπουν εξαρτήματα (δεν περιλαμβάνει:-εγχυτήρας-μειωτήρα πολυβαλβιδα βάσης φιάλη πρόγραμμα κ.α.λ ) και επίσης το άτιμο το φπα που στα 1000 εύρο είναι άλλα 230 εύρο δεν στο λέω με % στο λέω με εύρο γιατί νομίζω ότι δεν το εμπέδωσαν πολύ

Φιλικά http://www.autogaskremis.webs.com

---------- Προσθήκη στις 01:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:53 ----------

θα γινει πιστοποιημενος. το θεμα ειναι απο που να παρω το κιτ σκετο για ford fiesta 1.4 2005.

Γεια σου πες μου το τι κιτ θα ήθελες και τι το ταίριαζε το αυτοκίνητο σου γεια να μην έχει θέμα και κάτι ακόμα extra που πρέπει να Βάλης γεια να δουλεύσει καλά

Φιλικά Σάκης autogaskremis.webs.com

Γεια σου πες μου το τι κιτ θα ήθελες και τι το ταίριαζε το αυτοκίνητο σου γεια να μην έχει θέμα και κάτι ακόμα extra που πρέπει να Βάλης γεια να δουλεύσει καλά

Φιλικά Σάκης autogaskremis.webs.com

Αυτο δε το ξερω.

Απο την αντιπροσωπεια αυριο περιμενω να μου πουν ποιο κιτ να παρω

και ποσο θα κοστιζει σκετο για να το βαλω σε φιλο μηχανικο.

Λεω να προτιμησω την Prins.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχουν αυτοκινητα που λειτουργουν με υγραεριο απο το 2000 απροβληματιστα!

εδω δεν υπαρχουν εργοστασιακα αυτοκινητα που να δουλευουν απροβληματιστα

τοσα χρονια και υπαρχουν με υγραεριο παλιας γενιας?

εκτος και αν αυτος που στο πε εννοει το απροβληματιστα, εχοντας αλλαξει βαλβιδες , αντλια βενζινης,εγκεφαλο κτλ...

επιπλεον ειμαι σχεδον σιγουρος οτι υπαρχει ημερ/νια ληξης στα αυτοκινητα ταξι...

-----------------------------------------------------

αν τα λαμογια κοστολογουν 500ε τις δεξαμενες και το αγγλικο σιτε με 100ε ειναι σπιτι σου πρεπει να καταλαβετε τι παει να πει Ελλαδα.

αν δεν σας φτανει αυτο στειλτε ενα mail στο εργοστασιο της εταιριας που βαζουν κιτ+δεξαμενες και ρωτηστε ενδεικτικα ποσο παει χονδρικη και λιανικη

--------------------------------------------------

ελπιζω να μην γινει οτι εγινε και με το "φτηνο" πετρελαιο...

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...