meletis11 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:27 μμ Εχθες σφιχθηκαν διακλαδωτης και πιεστης (πνευμων) υγραεριου επειδη ειχε διαρροη αντιψυκτικου παραφλου.
lele322 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:33 μμ Εχω οσμη αεριου απο τις μπροστινες περσιδες. Αλλα μετα το μισάωρο. Οταν βαζω καλοριφερ,μετα απο μιση ωρα ,θα μου βγαζει μυρωδια. Απο πισω απο την μπουκαλα δεν ειναι σιγουρα. Ειναι σιγουρα απο μπροστά. Τι να κοιταξω? Ειμαι ασχετος απο αεριο,το ειχα παρει μεταχειρισμενο το αυτοκινητο.3 χρονια δεν ειχα θεμα. Τωρα ετυχε αυτό.
MadPax Δημοσ. Τετάρτη στις 10:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:27 μμ Εμείς τι να σου πούμε να κοιτάξεις; Χρήστες είμαστε όχι εγκαταστάτες υγραερίου. Να πας σε έναν εγκαταστάτη-μηχανικό στην περιοχή σου να του πεις τα συμπτώματα και να το κοιτάξει. Δηλαδή αυτά τα 3 χρόνια δεν έχεις κάνει σέρβις στο αυτοκίνητο και την εγκατάσταση του υγραερίου;
meletis_m Δημοσ. Τετάρτη στις 10:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:32 μμ 58 λεπτά πριν, lele322 είπε Εχω οσμη αεριου απο τις μπροστινες περσιδες. Αλλα μετα το μισάωρο. Οταν βαζω καλοριφερ,μετα απο μιση ωρα ,θα μου βγαζει μυρωδια. Απο πισω απο την μπουκαλα δεν ειναι σιγουρα. Ειναι σιγουρα απο μπροστά. Τι να κοιταξω? Ειμαι ασχετος απο αεριο,το ειχα παρει μεταχειρισμενο το αυτοκινητο.3 χρονια δεν ειχα θεμα. Τωρα ετυχε αυτό. 3 χρόνια που το έχεις , έχει πάει για έλεγχο service υγραερίου; Κλείνεις το υγραέριο και πας σε εγκαταστατη το συντομότερο
lele322 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:17 μμ 44 λεπτά πριν, meletis_m είπε 3 χρόνια που το έχεις , έχει πάει για έλεγχο service υγραερίου; Κλείνεις το υγραέριο και πας σε εγκαταστατη το συντομότερο Εννοειται κανω τα σερβις του. Αλλα το θεμα τωρα προεκυψε. 1
meletis11 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:25 μμ 1 ώρα πριν, lele322 είπε Εχω οσμη αεριου απο τις μπροστινες περσιδες. Αλλα μετα το μισάωρο. Οταν βαζω καλοριφερ,μετα απο μιση ωρα ,θα μου βγαζει μυρωδια. Απο πισω απο την μπουκαλα δεν ειναι σιγουρα. Ειναι σιγουρα απο μπροστά. Τι να κοιταξω? Ειμαι ασχετος απο αεριο,το ειχα παρει μεταχειρισμενο το αυτοκινητο.3 χρονια δεν ειχα θεμα. Τωρα ετυχε αυτό. Χαίρετε. Απο την στιγμη που εχει οσμη ειναι επιτακτικο να γινει ελεγχος απο τεχνικο για υγραεριο. Οπως εγραφη, κλεισε το να ειναι με βενζινη και πηγαινε το οπωσδηποτε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα