korakios Δημοσ. Τετάρτη στις 04:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:47 μμ 1 ώρα πριν, harris231 είπε Το γύρισα σε yaris cross μπας και ησυχάσω... παίρνει υγραέριο πάντως 😛 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε μολις εβγαλα το duster απο τη λιστα μου κακώς , δεν υπάρχει μοντέλο που να μην έχει αναφέρει κάποιος πρόβλημα , αν το πας έτσι ούτε ποδήλατο δε θα πάρεις . μπες σε κανα group στο fb , εκεί φαίνονται κατασκευαστικά ελαττώματα 1
basilis_k6 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:18 μμ 29 λεπτά πριν, korakios είπε κακώς , δεν υπάρχει μοντέλο που να μην έχει αναφέρει κάποιος πρόβλημα , αν το πας έτσι ούτε ποδήλατο δε θα πάρεις . ειχα ξαναδιαβασει για θεματα με τον eco-g. απλα οχι τοσα πολλα. μεταξυ μας, αν ειναι να παω σε αεριο θα πηγαινα σε πολυ φθηνοτερο οχημα και αεριο εγκατασταση οπως εχω κανει ηδη. απλα το κοιτουσα μιας που μου αρεσει το σκαρι του duster και δεν υπαρχει πετρελαιο.
meletis11 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:50 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:50 πμ 17 ώρες πριν, harris231 είπε Όταν το διάλεξα, το επέλεξα με βάση το αέριο και τους χώρους συνδυαστικά με τη χαμηλή τιμή. Το πήρα το 2021 15.800 τελική τιμή. Τώρα έχει πάει στο Θεό η τιμή. Αν είναι δυνατόν. Προτίμησα λοιπόν πλέον να πάω σε κάτι επώνυμο και δοκιμασμένο ας είναι και μικρότερο. Μόνο για διακοπές που γεμίζω φουλ τον χώρο αποσκευών με 2 παιδιά. Σκέψου πως την τελευταία φορά που με άφησε ήταν (γιατί άραγε...) τα Χριστούγεννα φέτος στις 23 του μηνός. Μου έδωσε το αφεντικό μου το παλιό δικό του RAV4 με 320.000 χλμ και πραγματικά το αυτοκίνητο αν και παμπάλαιο κεντούσε στο δρόμο. Έπαθα πλάκα τόσο με την οδήγηση όσο και με το ότι το είχα για 15 ημέρες και πραγματικά δεν είχα ούτε κιχ ούτε άγχος για το αν θα πάρει μπρος ή για το αν θα μπορέσω να φτάσω εκεί που πάω. Τώρα μου έχουν δώσει από την αντιπροσωπεία όσο περιμένω να έρθει ένα απλό Yaris και όντως ηρέμησε το κεφάλι μου. Να σημειώσω πως ότι λέω αναφέρομαι μόνο στο δικό μου αυτοκίνητο και μόνο αυτό. Δεν έχω γνώμες για άλλο αυτοκίνητο ούτε συμπαρασύρω όλη την κατηγορία Duster. Απλά αναφέρω τι προβλήματα είχα εγώ και πως πλέον φοβόμουν πως εκτός εγγύησης θα συνέχιζαν οι βλάβες με τη διαφορά πως θα τις πλήρωνα πλέον εγώ. Δεν γίνεται να χαλάει το δυναμό μέσα σε 4 μήνες 2 φορές και καπάκι η μίζα. Κάτι βρωμάει και δεν ήθελα να το ανακαλύψω εγώ. Τα dacia και δη duster ειναι απο τα πιο ανθεκτικα μοντελα που υπαρχουν. Θα ητανε καλο να τα αναφερεις ολα αυτα και στο φορουμ - λεσχη σχετικα με dacia, οπως και να εστελνες ενα μηνυμα email στην εδρα στην Ευρώπη και στην αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Ειναι σοβαρες βλαβες ολες αυτες για αμάξι που δεν το ειχες καλα καλα τετραετια. 23 ώρες πριν, papoys1 είπε Και γω θα πω μακριά από ηλεκτρικό Ορθον. Η μετατροπη σε υγραεριο αφορα και νεα μοντελα. Ειναι γνωστο οτι μετατρεπονται σε υγραεριο και μεικτα (αποκαλουμενα υβριδικα) καθιστωντας τα εξαιρετικως οικονομικα και αυταρκη.
harris231 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:03 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:03 πμ (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, meletis11 είπε Τα dacia και δη duster ειναι απο τα πιο ανθεκτικα μοντελα που υπαρχουν. Θα ητανε καλο να τα αναφερεις ολα αυτα και στο φορουμ - λεσχη σχετικα με dacia, οπως και να εστελνες ενα μηνυμα email στην εδρα στην Ευρώπη και στην αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Αυτά περί ανθεκτικότητας τα γνωρίζω αλλά ισχύει για τα μοντέλα με τον πετρελαιοκινητήρα, όχι για το αέριο. Όταν το πήγαινα στην αντιπροσωπεία για τις επιδιορθώσεις, γεμάτο ήταν από τα αερίου. Βγάζουν βλάβες γενικότερα αλλά αυτό το πράγμα με το δικό μου είναι απίστευτο. Αυτό που λες για το email. Ένα θα σου πω. Τη βάση του καθίσματος την άλλαξα 2 φορές. Και τις 2 μετά από 4 μήνες άρχισε να κουνιέται. Την τρίτη φορά που ΔΕΝ την άλλαξα τελικά (ξανάγινε μέσα στο τρίμηνο) μου είπαν πως ενώ το έστειλαν αίτημα στην μαμά εταιρεία, επειδή είχε γίνει ήδη 2 φορές αντικατάσταση, δεν μπορεί να περαστεί στην εγγύηση θεωρώντας πως εγώ έκανα τη ζημιά. Δεν μου το άλλαξαν τελικά ... τώρα ο πατέρας μου κάνει κούνια (και άρχισε τα κουφά...έλα βρε παλικάρι μου το έκανες ζήτημα...μιλάμε σαν κωπηλατικό μηχάνημα μπρος πίσω κάνει..) Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:07 πμ από harris231
meletis11 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:27 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:27 πμ Γι'αυτό θα ητανε καλλιστο να γράψεις και να τα αναφερεις ολα αυτα σε φορουμ dacia και επιστολη - email στην εδρα dacia και στις επισημες αντιπροσωπείες Dacia Ελλάδος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα