korakios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, Doubt είπε Για τα ηλεκτρικά δεν είναι αυτό; ως 50% μπαταρία. Στα πλοία με κλειστό γκαράζ απαγορεύονται τα υγραεριοκίνητα, υπάρχουν πινακίδες κλπ αλλά πολύ αμφιβάλλω αν εφαρμόζεται η απαγόρευση. κάνανε τροποποίηση , ηλεκτρικά/plugin 40% ,αερίου 50% , φυσικά και δεν εφαρμόζεται
vaggooss Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Στις 16/1/2025 στις 7:37 ΜΜ, DimitrisPaps είπε Λοιπόν έχω ένα αμάξι με lpg της stag.Πριν 2000 χιλιόμετρα και ενάμιση μήνα έγινε το ετήσιο σέρβις όπου αλλάχτηκαν φίλτρα και έγινε έλεγχος σε μπεκ πολυβαλβίδα πνεύμονα κλπ...Τις πρώτες είκοσι μέρες περίπου όλα δούλευαν οκ.Τις τελευταίες 25 μέρες συμβαίνει το εξής:Ενώ πηγαίνω στο δρόμο μου ξέρω γω(και έχει καύσιμο μέσα στη δεξαμενή)αναβοσβήνει το λαμπάκι και μπαίνει το ηχητικό σήμα,όπως κάνει όταν έχει τελειώσει το καύσιμο.Με δύο λόγια,γυρνάει στη βενζίνη από μόνο του.Αν σβήσω τη μηχανή και ξαναβάλω μπροστά,όλα καλά.Δεν το κάνει καθημερινά,χτες πχ δεν το έκανε σήμερα το έκανε και γενικά το κάνει σε ανύποπτο χρόνο πχ μπορεί να κάνω μια διαδρομή 20 χιλιόμετρων,να το σβήσω,να κάνω καπάκι μια διαδρομή 10 χιλιομέτρων,να το σβήσω(χωρίς να γίνει κάτι σε όλα αυτά τα 30 χιλιόμετρα)και μόλις ξαναβάλω μπροστά μετά από 1-2 χιλιόμετρα να το κάνει.Καυσιμο βάζω πάντα από το ίδιο πρατήριο.Στο 1ο γέμισμα μετά το σερβις δεν μου το έκανε.Στο 2ο και στο 3ο το έκανε.Τι μπορεί να είναι;Θενκ γιου! Παίζει να είναι μάπα το καύσιμο και το γυρίζει στην βενζίνη. Το είχε πάθει φίλος. 2
vaggooss Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Στις 8/1/2025 στις 9:04 ΠΜ, Vasilisxd είπε Ενδιαφέρεται συγγενής να πάρει το καινούργιο Dacia Eco-G με υγραέριο. Στην περιοχή έχει 1€ (Χαλκίδα) μέσο όρο. Απο όσο είδαμε το αμάξι καίει περίπου 9λτ/100χλμ σε ανοιχτό δρόμο και κάπου 6λτ μας έβγαλε σε μικτή διαδρομή Δεν ξέρω εάν έχει πλέον κανένα νόημα, πήγαμε και Toyota στο Cross, όπου στο test drive, μικτό έβγαινε κάπου 3,5λτ και σε ανοιχτό δρόμο κάνα 5αρι. Μόνος του είναι, δεν έχει ανάγκη μεγάλο αυτοκίνητο, κυρίως το σκέφτεται από κατανάλωση για το Dacia. Οι διαφορές στο καύσιμο απ όσο κατάλαβα είναι ελάχιστες και δεν ξέρω εάν ζητάει και πιο πολλά σέρβις το υγραέριο αργότερα. Άκουσε με πολύ προσεκτικά. Από την στιγμή που θέλει να πάρει καινούργιο δεν αξίζει για κανένα λόγο να δώσει 22,000 ευρώ για να πάρει αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Εγώ έχω 12 χρόνια υγραέριο αλλά το τοποθέτησα,αλλο αυτό και άλλο πλέον το θέμα του καινούργιου. Τα ορυκτά καύσιμα θα εκτοξευθούν από φέτος διότι πρέπει να έχουν μείγμα βιοκαυσίμου σε ποσοστό αν θυμάμαι καλά 5% και κάθε χρόνο θα ανεβαίνει πολύ. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο θα ανεβαίνει κάπου στα 0,20 λεπτά σίγουρα . Πες του να πάρει το byd dolphin το καθαρά ηλεκτρικό με 29,000 ευρώ σε 6 μήνες περίπου θα πάρει τα 9.000 πίσω από την επιδότηση άρα θα του κοστίσει 20.000. Και θα κάνει μετά 100 χιλιόμετρα με 3-4 ευρώ και θα γλυτώσει και τα σέρβις. Εγώ δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατοτα γι'αυτό θα συνεχίσω να πληρώνω 1 ευρώ το λίτρο. Παιδιά υγραέριο βάζουμε μόνο σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα εφόσον δεν υπάρχει δυνατοτα αγοράς καινούργιου. Ψάξτε τον κλιματικό νόμο και τι ισχύει για το 2025 και κάντε σωστές κινήσεις. Όλα τα υγρά καύσιμα θα είναι απλησίαστα από εδώ και πέρα. Γι'αυτό και ανέβηκαν πάλι από 01-01 και δεν πρόκειται να πέσουν οι τιμές. Μόνο θα ανεβαίνουν. Στις οικίες θα καταργήσουν το επίδομα θέρμανσης για όποιον έχει πετρέλαιο αέριο. Επιδότηση μόνο στο ρεύμα. Αυτά όλα θα επιφέρουν μείωση στην αγορά των στερεών καυσίμων και για να βγάλουν την χασουρα θα ανεβάζουν και άλλο τις τιμές + την υποχρέωση μείγματος βιοκαυσίμου για λιγότερους ρύπους έως ότου καταργηθούν τελείως. Όποτε είναι κρίμα να δώσει τόσα λεφτά και να φθάσει σε 3-4 χρονιά να δίνει πάλι 1,60 1,70 το λίτρο. 1
Vasilisxd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Just now, vaggooss said: Άκουσε με πολύ προσεκτικά. Από την στιγμή που θέλει να πάρει καινούργιο δεν αξίζει για κανένα λόγο να δώσει 22,000 ευρώ για να πάρει αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Εγώ έχω 12 χρόνια υγραέριο αλλά το τοποθέτησα,αλλο αυτό και άλλο πλέον το θέμα του καινούργιου. Τα ορυκτά καύσιμα θα εκτοξευθούν από φέτος διότι πρέπει να έχουν μείγμα βιοκαυσίμου σε ποσοστό αν θυμάμαι καλά 5% και κάθε χρόνο θα ανεβαίνει πολύ. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο θα ανεβαίνει κάπου στα 0,20 λεπτά σίγουρα . Πες του να πάρει το byd dolphin το καθαρά ηλεκτρικό με 29,000 ευρώ σε 6 μήνες περίπου θα πάρει τα 9.000 πίσω από την επιδότηση άρα θα του κοστίσει 20.000. Και θα κάνει μετά 100 χιλιόμετρα με 3-4 ευρώ και θα γλυτώσει και τα σέρβις. Εγώ δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατοτα γι'αυτό θα συνεχίσω να πληρώνω 1 ευρώ το λίτρο. Παιδιά υγραέριο βάζουμε μόνο σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα εφόσον δεν υπάρχει δυνατοτα αγοράς καινούργιου. Ψάξτε τον κλιματικό νόμο και τι ισχύει για το 2025 και κάντε σωστές κινήσεις. Όλα τα υγρά καύσιμα θα είναι απλησίαστα από εδώ και πέρα. Γι'αυτό και ανέβηκαν πάλι από 01-01 και δεν πρόκειται να πέσουν οι τιμές. Μόνο θα ανεβαίνουν. Στις οικίες θα καταργήσουν το επίδομα θέρμανσης για όποιον έχει πετρέλαιο αέριο. Επιδότηση μόνο στο ρεύμα. Αυτά όλα θα επιφέρουν μείωση στην αγορά των στερεών καυσίμων και για να βγάλουν την χασουρα θα ανεβάζουν και άλλο τις τιμές + την υποχρέωση μείγματος βιοκαυσίμου για λιγότερους ρύπους έως ότου καταργηθούν τελείως. Όποτε είναι κρίμα να δώσει τόσα λεφτά και να φθάσει σε 3-4 χρονιά να δίνει πάλι 1,60 1,70 το λίτρο. Είναι το πρώτο πράγμα που του είπα για BYD αλλά μου είπε ότι δε θέλει σε καμία περίπτωση, παρόλο που έχει δωρεάν γέμισμα πολύ κοντά του (Σείριος). Όχι ο ίδιος πιο πολύ, αλλά οι φίλοι του και ο πατέρας του, του έχουν πει... Μακριά. 1 1
vaggooss Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 31 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Είναι το πρώτο πράγμα που του είπα για BYD αλλά μου είπε ότι δε θέλει σε καμία περίπτωση, παρόλο που έχει δωρεάν γέμισμα πολύ κοντά του (Σείριος). Όχι ο ίδιος πιο πολύ, αλλά οι φίλοι του και ο πατέρας του, του έχουν πει... Μακριά. Ας ακούσει τους φίλους του και τον πατέρα του πες του να καταστραφεί. Αυτό μου έλεγε και ο πατέρας μου αλλά το μετάνιωσε οικτρά.(Οικονομικά δλδ.) Και μετά έκανε αυτά που έπρεπε αφού τα πλήρωσε διπλά. Οι παλιοί ειδικά δεν έχουν γνώσεις αλλά είναι απαράδεκτο νέος άνθρωπος να μην μπορεί να αντιληφθεί από μόνος του και να ακούει μόνο τι λένε οι άλλοι. Τραγικό δυστυχώς γι'αυτό και δεν πάμε μπροστά σαν λαός. 1
papoys1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 22 ώρες πριν, vaggooss είπε Άκουσε με πολύ προσεκτικά. Από την στιγμή που θέλει να πάρει καινούργιο δεν αξίζει για κανένα λόγο να δώσει 22,000 ευρώ για να πάρει αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Εγώ έχω 12 χρόνια υγραέριο αλλά το τοποθέτησα,αλλο αυτό και άλλο πλέον το θέμα του καινούργιου. Τα ορυκτά καύσιμα θα εκτοξευθούν από φέτος διότι πρέπει να έχουν μείγμα βιοκαυσίμου σε ποσοστό αν θυμάμαι καλά 5% και κάθε χρόνο θα ανεβαίνει πολύ. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο θα ανεβαίνει κάπου στα 0,20 λεπτά σίγουρα . Πες του να πάρει το byd dolphin το καθαρά ηλεκτρικό με 29,000 ευρώ σε 6 μήνες περίπου θα πάρει τα 9.000 πίσω από την επιδότηση άρα θα του κοστίσει 20.000. Και θα κάνει μετά 100 χιλιόμετρα με 3-4 ευρώ και θα γλυτώσει και τα σέρβις. Εγώ δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατοτα γι'αυτό θα συνεχίσω να πληρώνω 1 ευρώ το λίτρο. Παιδιά υγραέριο βάζουμε μόνο σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα εφόσον δεν υπάρχει δυνατοτα αγοράς καινούργιου. Ψάξτε τον κλιματικό νόμο και τι ισχύει για το 2025 και κάντε σωστές κινήσεις. Όλα τα υγρά καύσιμα θα είναι απλησίαστα από εδώ και πέρα. Γι'αυτό και ανέβηκαν πάλι από 01-01 και δεν πρόκειται να πέσουν οι τιμές. Μόνο θα ανεβαίνουν. Στις οικίες θα καταργήσουν το επίδομα θέρμανσης για όποιον έχει πετρέλαιο αέριο. Επιδότηση μόνο στο ρεύμα. Αυτά όλα θα επιφέρουν μείωση στην αγορά των στερεών καυσίμων και για να βγάλουν την χασουρα θα ανεβάζουν και άλλο τις τιμές + την υποχρέωση μείγματος βιοκαυσίμου για λιγότερους ρύπους έως ότου καταργηθούν τελείως. Όποτε είναι κρίμα να δώσει τόσα λεφτά και να φθάσει σε 3-4 χρονιά να δίνει πάλι 1,60 1,70 το λίτρο. όταν με το καλό γίνουν όλα αυτά που σκέφτεσε και καταργηθουν τα εσωτερικής καύσης (μεγάλες αυξήσεις έχουμε λόγω φόρων και εμπάργκου να πουλάνε μόνο κάποιοι, Αμερική 90 σεντς εχει) δεν θα είναι τόσο ρόδινα όπως θέλουν να τα βλέπουμε σήμερα. Και γω θα πω μακριά από ηλεκτρικό για αλλους λόγους με πρωταρχικό το αγχος και στρες που μας φέρνει μην μείνουμε από μπαταρία , πως πότε που με πόσο θα φορτίσουμε Ας αφήσουμε την αγορά να αυτορυθμιστεί από μόνη της. Είναι το καλύτερο και λογικότερο. 22 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Είναι το πρώτο πράγμα που του είπα για BYD αλλά μου είπε ότι δε θέλει σε καμία περίπτωση, παρόλο που έχει δωρεάν γέμισμα πολύ κοντά του (Σείριος). Όχι ο ίδιος πιο πολύ, αλλά οι φίλοι του και ο πατέρας του, του έχουν πει... Μακριά. Να τον απειλήσετε με όπλο.😁
harris231 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Έχω προσωπική εμπειρία με την Dacia. Πήρα το μοντέλο με υγραέριο καινούριο το '21. Όσο ήμουν μέσα στην εγγύηση κατά τη διάρκεια των 4 ετών δηλαδή έκανα ήδη τα 100.000, το αυτοκίνητο μου έβγαλε 4000€ (εντός εγγύησης απλά ρωτούσα τον αρχιμηχανικό το κόστος αν το πάθαινα εκτός ) ζημιές με αλλεπάλληλες αλλαγές δυναμό, μίζας, μπαταρίας, αισθητήρων λ , συνεχόμενων safe mode και μπεκιέρας (ολόκληρης) αερίου. Πριν λίγο καιρό το έδωσα στον πατέρα μου να το έχει για μερικές αποστάσεις που κάνει την εβδομάδα στο χωριό αφού πλέον εμένα μου είναι δύσκολο να εμπιστευτώ ένα αυτοκίνητο που πραγματικά δεν ξέρω αν θα πάρει μπροστά ή όχι. Με βοήθησε οικονομικά να πάρω ένα Yaris Cross υβριδικό και το περιμένω να έρθει. Σε γενικές γραμμές όταν δούλευε σωστά το αυτοκίνητο ήταν όντως υπέροχο σε κύλιση και σε κατανάλωση λόγω υγραερίου....αλλά δυστυχώς πολλά προβλήματα συνεχόμενα και πολλές φορές τα ίδια. Αρκετά προβληματικά τα συγκεκριμένα και από άλλους που ακούω. Καμία σχέση με τον κινητήρα πετρελαίου που όπως λένε αρκετοί, έχει γράψει την δική του ιστορία και είναι σκυλί μαύρο. 1
basilis_k6 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, harris231 είπε Έχω προσωπική εμπειρία με την Dacia. Πήρα το μοντέλο με υγραέριο καινούριο το '21. Όσο ήμουν μέσα στην εγγύηση κατά τη διάρκεια των 4 ετών δηλαδή έκανα ήδη τα 100.000, το αυτοκίνητο μου έβγαλε 4000€ (εντός εγγύησης απλά ρωτούσα τον αρχιμηχανικό το κόστος αν το πάθαινα εκτός ) ζημιές με αλλεπάλληλες αλλαγές δυναμό, μίζας, μπαταρίας, αισθητήρων λ , συνεχόμενων safe mode και μπεκιέρας (ολόκληρης) αερίου. Πριν λίγο καιρό το έδωσα στον πατέρα μου να το έχει για μερικές αποστάσεις που κάνει την εβδομάδα στο χωριό αφού πλέον εμένα μου είναι δύσκολο να εμπιστευτώ ένα αυτοκίνητο που πραγματικά δεν ξέρω αν θα πάρει μπροστά ή όχι. Με βοήθησε οικονομικά να πάρω ένα Yaris Cross υβριδικό και το περιμένω να έρθει. Σε γενικές γραμμές όταν δούλευε σωστά το αυτοκίνητο ήταν όντως υπέροχο σε κύλιση και σε κατανάλωση λόγω υγραερίου....αλλά δυστυχώς πολλά προβλήματα συνεχόμενα και πολλές φορές τα ίδια. Αρκετά προβληματικά τα συγκεκριμένα και από άλλους που ακούω. Καμία σχέση με τον κινητήρα πετρελαίου που όπως λένε αρκετοί, έχει γράψει την δική του ιστορία και είναι σκυλί μαύρο. το κοιταω και εγω το νεο dacia και εχει λογικα το ίδιο μοτερ. δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι αλλα τοσα πολλα προβληματα? με τρομαζεις...
vaggooss Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, papoys1 είπε όταν με το καλό γίνουν όλα αυτά που σκέφτεσε και καταργηθουν τα εσωτερικής καύσης (μεγάλες αυξήσεις έχουμε λόγω φόρων και εμπάργκου να πουλάνε μόνο κάποιοι, Αμερική 90 σεντς εχει) δεν θα είναι τόσο ρόδινα όπως θέλουν να τα βλέπουμε σήμερα. Και γω θα πω μακριά από ηλεκτρικό για αλλους λόγους με πρωταρχικό το αγχος και στρες που μας φέρνει μην μείνουμε από μπαταρία , πως πότε που με πόσο θα φορτίσουμε Ας αφήσουμε την αγορά να αυτορυθμιστεί από μόνη της. Είναι το καλύτερο και λογικότερο. Να τον απειλήσετε με όπλο.😁 Όχι όταν γίνουν, ΓΊΝΟΝΤΑΙ. Διάβασε κλιματικό νόμο της ΕΛΛΆΔΑΣ,όχι της ΑΜΕΡΙΚΉΣ. Αυτά μας ενδιαφέρουν τι γίνεται στην χώρα μας και κατεπεκταση στην Ευρώπη γιατί είναι κοινή γραμμή. Αν διαβάσεις παλαιότερα σχόλια μου θα δεις ότι έλεγα θα ανέβει το υγραέριο και πάλι με αμφισβητούσαν. Τότε είχε 0,70.Ήδη έφθασε 1 ευρώ και δυστυχώς έπεται συνέχεια. Δυστυχώς γιατί είμαι φτωχός και δεν μπορώ να κάνω αγορά. 1
harris231 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 31 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε το κοιταω και εγω το νεο dacia και εχει λογικα το ίδιο μοτερ. δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι αλλα τοσα πολλα προβληματα? με τρομαζεις... Το μοτέρ δεν έχει προβλήματα, απλά βλέπω πως πάσχει τελικά όπως όλα τα Γαλλικά (Renault Clio είχα παλαιότερα και κάθε 3 και λίγο ήμουν στην αντιπροσωπεία για πολλαπλασιαστές - αισθητήρες - καλώδια - κλπ κλπ κλπ_). Σκέψου σε 3 χρόνια αλλάχτηκαν ολοσχερώς μπεκιέρα αερίου - αισθητήρας αερίου - αισθητήρας λ - 2 δυναμό - 2 μπαταρίες - μίζα. Σε όλα αυτά προσθέτεις και μία βάση καθίσματος που πηγαινοερχόταν στα σταμάτα - ξεκίνα . Στις 8 βλάβες σκέψου ότι σε 1 από αυτές είχα safe mode του αυτοκινήτου και στις άλλες 4 είχα ολική ακινητοποίηση. Στις υπολειπόμενες 3 είχα τα γνωστά λαγουδάκια (κομπιάσματα στην επιτάχυνση) . Και για περίπου 3 μήνες είχα αναμμένο το πορτοκαλί λαμπάκι του service χωρίς να υπάρχει λόγος ή βλάβη, απλά κάποια στιγμή έσβησε και δεν ξανά άναψε. Γενικά ήταν πάντως ψυχοφθόρα διαδικασία, αφού από ένα σημείο και μετά αναρωτιόμουν: Θα πάρει άραγε μπρος αυτή τη φορά ή θα τρέχω ξαφνικά; Επίσης όλες ΜΑ ΟΛΕΣ τις φορές που το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, ήταν ΠΑΝΤΑ Χριστούγεννα, Πάσχα ή καλοκαιρινή άδεια και μάλιστα 2 ημέρες πριν τις διακοπές και το ένα καλοκαίρι και το δεύτερο. Έφτασα σε σημείο ο μεγάλος μου γιος να με ρωτάει: Μπαμπά με τι αυτοκίνητο θα πάμε διακοπές φέτος; ή Μπαμπά μπορώ να διαλέξω εγώ αυτοκίνητο αντικατάστασης αυτή τη φορά ; Συγκεκριμένα οδήγησα : Nissan Micra, Renault Captur, Dacia Duster, Nissan Micra ξανά.
basilis_k6 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, harris231 είπε Έφτασα σε σημείο ο μεγάλος μου γιος να με ρωτάει: Μπαμπά με τι αυτοκίνητο θα πάμε διακοπές φέτος; ή Μπαμπά μπορώ να διαλέξω εγώ αυτοκίνητο αντικατάστασης αυτή τη φορά ; 🤣 νομιζω μετα απο ολα αυτα ουτε απεξω δεν θα περναγα απο την renault. 2
harris231 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε 🤣 νομιζω μετα απο ολα αυτα ουτε απεξω δεν θα περναγα απο την renault. Το γύρισα σε yaris cross μπας και ησυχάσω...το παλιό δικό μου το μεταβίβασα στον πατέρα μου για να κόβει βόλτες και αν του μείνει τι τον νοιάζει συνταξιούχος που γυρνάει από εδώ και από εκεί. Δεν τον νοιάζει και ιδιαίτερα. Να ναι καλά ο άνθρωπος γιατί χωρίς τη δική του βοήθεια, όχι Yaris Cross αλλά ούτε το πλαστικό σηματάκι της ΤΟΥΟΤΑ δεν θα μπορούσα να πάρω. Μας βοήθησε όλη την οικογένεια με αυτή του την κίνηση αφού πραγματικά τέτοιο άγχος για το τι θα κάνω κάθε φορά που γυρνούσε το κλειδί, δεν είχα ούτε στις 2 γέννες της γυναίκας μου....😁 4
basilis_k6 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, harris231 είπε Το γύρισα σε yaris cross μπας και ησυχάσω...το παλιό δικό μου το μεταβίβασα στον πατέρα μου για να κόβει βόλτες και αν του μείνει τι τον νοιάζει συνταξιούχος που γυρνάει από εδώ και από εκεί. Δεν τον νοιάζει και ιδιαίτερα. Να ναι καλά ο άνθρωπος γιατί χωρίς τη δική του βοήθεια, όχι Yaris Cross αλλά ούτε το πλαστικό σηματάκι της ΤΟΥΟΤΑ δεν θα μπορούσα να πάρω. Μας βοήθησε όλη την οικογένεια με αυτή του την κίνηση αφού πραγματικά τέτοιο άγχος για το τι θα κάνω κάθε φορά που γυρνούσε το κλειδί, δεν είχα ούτε στις 2 γέννες της γυναίκας μου....😁 μολις εβγαλα το duster απο τη λιστα μου 3
harris231 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε μολις εβγαλα το duster απο τη λιστα μου Όταν το διάλεξα, το επέλεξα με βάση το αέριο και τους χώρους συνδυαστικά με τη χαμηλή τιμή. Το πήρα το 2021 15.800 τελική τιμή. Τώρα έχει πάει στο Θεό η τιμή. Αν είναι δυνατόν. Προτίμησα λοιπόν πλέον να πάω σε κάτι επώνυμο και δοκιμασμένο ας είναι και μικρότερο. Μόνο για διακοπές που γεμίζω φουλ τον χώρο αποσκευών με 2 παιδιά. Σκέψου πως την τελευταία φορά που με άφησε ήταν (γιατί άραγε...) τα Χριστούγεννα φέτος στις 23 του μηνός. Μου έδωσε το αφεντικό μου το παλιό δικό του RAV4 με 320.000 χλμ και πραγματικά το αυτοκίνητο αν και παμπάλαιο κεντούσε στο δρόμο. Έπαθα πλάκα τόσο με την οδήγηση όσο και με το ότι το είχα για 15 ημέρες και πραγματικά δεν είχα ούτε κιχ ούτε άγχος για το αν θα πάρει μπρος ή για το αν θα μπορέσω να φτάσω εκεί που πάω. Τώρα μου έχουν δώσει από την αντιπροσωπεία όσο περιμένω να έρθει ένα απλό Yaris και όντως ηρέμησε το κεφάλι μου. Να σημειώσω πως ότι λέω αναφέρομαι μόνο στο δικό μου αυτοκίνητο και μόνο αυτό. Δεν έχω γνώμες για άλλο αυτοκίνητο ούτε συμπαρασύρω όλη την κατηγορία Duster. Απλά αναφέρω τι προβλήματα είχα εγώ και πως πλέον φοβόμουν πως εκτός εγγύησης θα συνέχιζαν οι βλάβες με τη διαφορά πως θα τις πλήρωνα πλέον εγώ. Δεν γίνεται να χαλάει το δυναμό μέσα σε 4 μήνες 2 φορές και καπάκι η μίζα. Κάτι βρωμάει και δεν ήθελα να το ανακαλύψω εγώ. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από harris231 1
papoys1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε 🤣 νομιζω μετα απο ολα αυτα ουτε απεξω δεν θα περναγα απο την renault. Μην το λες.clio από τα πιο πετυχημένα. Δεν ξέρω την ηλικία σου παλιά είχα πάρει ένα renault 5 μεταχειρισμένο για τη σύζυγο , απλό γιατί εβγαινε και σε τούρμπο (ηταν το πρώτο της) μιλάμε για σκυλί. Βενζίνα του έβαζε μόνο , λάδια όταν θυμότανε μέχρι και κρος το κάναμε , είχε φοβερή ανάρτηση ανέβαινε σε χωματόδρομους σφαίρα και σε βουνά.Όταν το δώσαμε για ένα πεζό 106 μόνο που δεν εκλαιγε λέμε.Μετάνοιωσα και γω γιατί το πεζό βγήκε πατάτα🤣 Μόνο Βικιπαίδεια βρίσκεις εικόνες 😁 Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από papoys1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα