Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Ποιο Lovato έχεις ακριβώς ; Και ποια μπεκ ;  Και εμένα είχε ζητήσει και map ( είχε το map μαζί με φίλτρο ) και μπεκ υγραερίου,. 

Εάν βάλεις μπεκ βάλε μόνο της Lovato τα KP εάν τα υποστηρίζει ο εγκέφαλος του . Ρώτησε τον επίσημο αντιπρόσωπο 

Δεν έχω ιδέα ποιο σύστημα φοράει... Θα το πάω σήμερα να βάλουμε τα 4 μπεκ και βλέπουμε για τον map

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alan boy είπε

Δεν έχω ιδέα ποιο σύστημα φοράει... Θα το πάω σήμερα να βάλουμε τα 4 μπεκ και βλέπουμε για τον map

Επιπλέον μάθε και τι βαλβίδες έχεις . Εάν έχεις μηχανικές κάνε έλεγχο διακενων.

Πας σε επίσημο συνεργάτη της Lovato;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, alan boy είπε

Παιδιά καλησπέρα. 

Έχω ένα hyundai i30 2009 μοντέλο. Του έβαλα αέριο σύστημα lovato το 2015 και  από τα συνολικά 125.000 χλμ που έχει το αυτοκίνητο τα 75000 τα έχει κάνει με αέριο. 

Ξαφνικά ενώ ήμουν στην εθνική μετά από μια σύντομη στάση το αυτοκίνητο άρχισε να ρεταρει. Σαν να δουλεύει με 3 κυλίνδρους. 

Οταν καίει βενζίνη το αμάξι πάει μια χαρά. 

Πήγα σήμερα σε ένα μάστορα το έβαλε σε διαγνωστικό και μου λέει το αυτοκίνητο θέλει αλλαγή MAP SENSOR και τα 4 μπεκ... Τουτέστιν 260ευρω

Λέω οκ ευχαριστώ πολύ για τη διάγνωση θα το σκεφτώ 

Πάω σε ένα άλλο μάστορα το βάζει στο διαγνωστικό και μου λέει θέλει 4 μπεκ, είναι κατεστημένα, 9 χρόνια τα έχεις φυσιολογικη φθορά. 

Του λέω μήπως θέλει και  MAP SENSOR; 

Μπα μου λέει, δεν έδειξε κάτι τέτοιο το διαγνωστικό... Τι να πω ρε παιδιά; να βάλω 4 μπεκ και βλέπουμε μετά για το  MAP SENSOR; 

75.000 lovato και σου λέει μπεκ;;; Παράξενο lovato απλά όχι τύπου βενζίνης έχω και γω 150.000 χιλιόμετρα χτες πήγα για σέρβις τον ρώτησα μάλιστα και μου λέει μια χαρά τα βλέπω.Αυτό που είπε και ο Μελέτης μήπως δεν είναι της lovato;; Τα μπεκ και μένα τα πρώτα , κάτι Ιταλοβουλγάρικα , άρχισαν να μου βγάζουν προβλήματα στις στις 80-90 χιλιάδες χιλιόμετρα κάπου στα 110.000 τα άλλαξα.

Που μένεις και σε ποιο μάστορα πας;;;

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Δεν μένω Αθήνα αλλά ήμουν περαστικός αυτές τις μέρες και έψαξα συνεργείο lovato εξουσιοδοτημενο. Εκεί πήγα κάπου στη Νίκαια και μου λέει θέλει map και 4 μπεκ. 

Μετά πήγα στην Ηλιούπολη σε ένα συνεργείο ηλεκτρολόγιο  που με πήγε  ένας φίλος μου. 

Εκεί σήμερα το πρωί βάλαμε 4 μπεκ με 180 euro χωρις αλλαγή map  και το αμάξι δουλεύει άψογα. 

Εντύπωση μου κάνει και εμένα με αυτά τα χλμ να χτυπήσει μπεκ. Τι να πω; 

Και μια φώτο από τα παλιά μπεκ 

Screenshot_20241122_005504_Gallery.jpg

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/11/2024 στις 7:01 ΜΜ, Varnavas89 είπε

Καλησπέρα, Έχει κανείς κάνει μετατροπή ford fusion του 11; Είχε βγάλει τπτ προβλήματα; Το focus.με πηγε καλα 10 χρόνια αλλα αν το δώσω σε κανα χρόνο θέλω να μετατρέψω το άλλο αμάξι. Ευχαριστώ 

Χαίρετε.

Ποιο μοντέλο ακριβως;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, alan boy είπε

Δεν μένω Αθήνα αλλά ήμουν περαστικός αυτές τις μέρες και έψαξα συνεργείο lovato εξουσιοδοτημενο. Εκεί πήγα κάπου στη Νίκαια και μου λέει θέλει map και 4 μπεκ. 

Μετά πήγα στην Ηλιούπολη σε ένα συνεργείο ηλεκτρολόγιο  που με πήγε  ένας φίλος μου. 

Εκεί σήμερα το πρωί βάλαμε 4 μπεκ με 180 euro χωρις αλλαγή map  και το αμάξι δουλεύει άψογα. 

Εντύπωση μου κάνει και εμένα με αυτά τα χλμ να χτυπήσει μπεκ. Τι να πω; 

Και μια φώτο από τα παλιά μπεκ 

Screenshot_20241122_005504_Gallery.jpg

Ίσως έτυχε και από κακό καύσιμο . Η Lovato τα δίνει ως 200,000.

Eιναι εξίσου γρήγορα από ότι λένε , ίδια με Hana . Φίλτρο άλλαζε κάθε 15000.

Στη Ηλιούπολη αναφέρεσαι σε μαγαζί επί της Λεωφόρου Μαρίνου Αντύπα.

Δημοσ.

Ναι Μαρίνου Αντύπα με πήγε ο φίλος μου. 

Απο κακό καυσιμο τι να πω; σε μετρημένα μαγαζιά βάζω αέριο όλα αυτά τα χρόνια. Και όποτε έκανα Σερβίς τα φίλτρα ήταν πάντα καθαρά πότε δεν είχα μαυριλα

Δημοσ.

Μετά από 1 χρόνο αναβολές, ήρθε η ώρα για αλλαγή εγκεφάλου (με πλεξούδα και map) έγινε χθες σε μηχανικό στο Περιστέρι. ΑΕΒ μπήκε, κόστος 350€.

Βρέθηκε κι ένα λάθος στην αρχική εγκατάσταση, αν δεν μου δουλέψει σωστά θα πρέπει να το διορθώσουν.

Για να δούμε τι θα δούμε..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τελικά στο ένα αμάξι έκανα απεγκατασταση γιατί σε 2-3 που ρώτησα δεν μπορούσε κανείς να το ρυθμίσει σωστά. Οπότε αντί για αλλαγή δεξαμενής το έβγαλα τελείως.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μετά από 1 χρόνο αναβολές, ήρθε η ώρα για αλλαγή εγκεφάλου (με πλεξούδα και map) έγινε χθες σε μηχανικό στο Περιστέρι. ΑΕΒ μπήκε, κόστος 350€.

Βρέθηκε κι ένα λάθος στην αρχική εγκατάσταση, αν δεν μου δουλέψει σωστά θα πρέπει να το διορθώσουν.

Για να δούμε τι θα δούμε..

Το προηγούμενο σύστημα τι ήταν; 

Λογική τιμή για όλο το εμπρός Κιτ . Μπεκ τι είχες ; Έχει αρκετές δυνατότητες και το Aeb .

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Το προηγούμενο σύστημα τι ήταν; 

Λογική τιμή για όλο το εμπρός Κιτ . Μπεκ τι είχες ; Έχει αρκετές δυνατότητες και το Aeb .

Ταρταρίνι του 2012 με μπεκ Hana που είχαν μπει πριν 5-6 χρόνια σε αντικατάσταση των αρχικών.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ταρταρίνι του 2012 με μπεκ Hana που είχαν μπει πριν 5-6 χρόνια σε αντικατάσταση των αρχικών.

Δύσκολα να έβρισκες υποστήριξη πλέον με το Tartarini ή και ανταλλακτικά .

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Δύσκολα να έβρισκες υποστήριξη πλέον με το Tartarini ή και ανταλλακτικά .

Ένας από τους λόγους που πήγα σε αλλαγή ήταν κι αυτός, κλειδωμένο το σύστημα και μόνο ένας το υποστηρίζει ακόμα.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...