Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν θα ανεβεί καθόλου η τιμή του υγραερίου τα επόμενα χρόνια μπες τε σε σελίδες μες στο internet και διαβάστε κανονικά δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 70 λεπτά και για την απόσβεση του συστήματα σας δες σε αυτό http://www.esgi-autogas.de/html/ersparnisrechner.html φιλικά Σάκης είμαι εγκαταστάτης

http://www.autogazkremis.webs.com

αμα ανεβει θα μας πληρωνεις εσυ τη διαφορα?

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα 2 χρονια εγγυηση που λες στο σιτε σε τι?στο μηχανημα που βαζεις ή για το αυτοκινητο?

δηλ.αμα χαλασουν αντλιες,βαλβιδες θα τις πληρωσεις εσυ?

Δημοσ.

τα 2 χρονια εγγυηση που λες στο σιτε σε τι?στο μηχανημα που βαζεις ή για το αυτοκινητο?

Δημοσ.

Όταν υπάρχει σωστή τοποθέτηση και το κατάλληλο σύστημα lpg γιατί όλα τα αυτοκίνητα δεν περνουν το ίδιο δεν ιπαρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και βεβαίως να τα καλυψω όταν είναι φταίξιμο δικό μου

Δημοσ.

Όταν υπάρχει σωστή τοποθέτηση και το κατάλληλο σύστημα lpg γιατί όλα τα αυτοκίνητα δεν περνουν το ίδιο δεν ιπαρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και βεβαίως να τα καλυψω όταν είναι φταίξιμο δικό μου

Δημοσ.
Τα 5ης γενιάς έχουν εξ΄ ορισμού μεγαλύτερη κατανάλωση ,γύρω στο +20% ,αλλά είναι πολύ πιο εύκολα στην τοποθέτηση.

Πόσο σίγουρος είσαι γι' αυτό; Και ποια η διαφορά των 4ης με 5ης γενιάς;

Δημοσ.
Τα 5ης γενιάς έχουν εξ΄ ορισμού μεγαλύτερη κατανάλωση ,γύρω στο +20% ,αλλά είναι πολύ πιο εύκολα στην τοποθέτηση.

Πόσο σίγουρος είσαι γι' αυτό; Και ποια η διαφορά των 4ης με 5ης γενιάς;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας.

μετα απο σκεψη μηνων και αρκετο ψαξιμο αποφασισα να βαλω υγραεριο στο αυτοκινητο μου.οpel astra 1400 μοντ.2007. εχω παρει μια προσφορα απ την ellada gas στη θεσσαλονικη(part of kalvacha group ετσι γραφει) για συστημα

BRC 4ης γενιας 50 λ.χωρητικοτητα 1350 ευρω ,σε 15 μερες απο σημερα εχει ελευθερο ραντεβου.

επειδη δε βρηκα εδω μεσα καποια αναρτηση γι αυτο το συνεργειο(εκτος αν δεν εψαξα καλα) μπορει καποιος να μου πει εντυπωσεις αν ξερει κατι και για το συνεργειο και για το συστημα που τοποθετει?

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
γεια σας.

μετα απο σκεψη μηνων και αρκετο ψαξιμο αποφασισα να βαλω υγραεριο στο αυτοκινητο μου.οpel astra 1400 μοντ.2007. εχω παρει μια προσφορα απ την ellada gas στη θεσσαλονικη(part of kalvacha group ετσι γραφει) για συστημα

BRC 4ης γενιας 50 λ.χωρητικοτητα 1350 ευρω ,σε 15 μερες απο σημερα εχει ελευθερο ραντεβου.

επειδη δε βρηκα εδω μεσα καποια αναρτηση γι αυτο το συνεργειο(εκτος αν δεν εψαξα καλα) μπορει καποιος να μου πει εντυπωσεις αν ξερει κατι και για το συνεργειο και για το συστημα που τοποθετει?

Ευχαριστω πολυ

4ης γενιας?

στοκ του εμεινε?

τετοια τιμη και τετοιας γενιας ,δεν συμβαδιζει....

στα 1350 ξερω οτι βαζουν 6ης γενιας!

νομιζω καπoιο bosh service!

αλλα οχι και 4ης γενιας τοσα χρηματα!

αν στο εβαζε με 800 ευρω,οκ!

πριν μηνες που ειχα ρωτησει για Ιωάννινα ,περνουσε 4ης γενιας με 800 ευρω!

Δημοσ.
Δεν θα ανεβεί καθόλου η τιμή του υγραερίου τα επόμενα χρόνια μπες τε σε σελίδες μες στο internet και διαβάστε κανονικά δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 70 λεπτά φιλικά Σάκης είμαι εγκαταστάτης

http://www.autogazkremis.webs.com

Αυτό πού λές δέν τεκμηριώνεται από πουθενά.Αν έχεις κάποιο νόμο πού τό αναφέρει παράθεσέ τον.Τό καλοκαίρι πού ήμουν Κρήτη πουλόύσαν τό υγραέριο πρός 0,96 τό λίτρο.
Δημοσ.
Αυτό πού λές δέν τεκμηριώνεται από πουθενά.Αν έχεις κάποιο νόμο πού τό αναφέρει παράθεσέ τον.Τό καλοκαίρι πού ήμουν Κρήτη πουλόύσαν τό υγραέριο πρός 0,96 τό λίτρο.

γεροι κλεφτες αν το πουλουσαν τοσο ακριβα!

αλλα,ποσο ειχε η τιμη της βενζινης τοτε?

Δημοσ.
γεροι κλεφτες αν το πουλουσαν τοσο ακριβα!

αλλα,ποσο ειχε η τιμη της βενζινης τοτε?

Η βενζίνη είχε 1,55.
Δημοσ.
Η βενζίνη είχε 1,55.

οποτε θα επρεπε να την πουλανε 0,62!

τετοιο κρατος που το κυβερνανε κυφηνες πρασινο αναπτυξιακή,δεν προκειται να δουμε ασπρη μερα στο θεμα το καυσιμων!

Δημοσ.
Αυτό πού λές δέν τεκμηριώνεται από πουθενά.Αν έχεις κάποιο νόμο πού τό αναφέρει παράθεσέ τον.

Μια απάντηση για το παραπάνω θα ήθελα κι εγώ. Γιατί όσοι εγκαταστάτες έχω ρωτήσει λένε ότι υπάρχει νόμος ωστε να μην ανέβει η τιμή του υγραερίου μέχρι το 2018 αλλά κανένας δεν μου έχει δείξει κάποιον τέτοιο νόμο.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει νόμος, υπάρχει κοινοτική οδηγία. Πρακτικά, αν η κυβέρνηση δει ότι την οφελεί η αύξηση σε σχέση με το πρόστιμο που θα πληρώσει για παραβίαση της κοινοτικής οδηγίας (όπως συμβαίνει με τα τέλη που βάζει στα εισαγώμενα μεταχειρισμένα) θα το κάνει.

Όσοι βάλατε να παρακάλατε να μην αυξηθεί πολύ γρήγορα ο αριθμός αυτών που έχουν ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...