LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Λ Το περσινό τί έγραφε ; Δεν ξέρω θα το δω το απόγευμα που τα μπω στο αμάξι απλά ξέρω ότι έχουν διάρκεια έξι μήνες. Μήπως γράφει άσχετη ημερομηνία λήξης επειδή δεν έχουμε τώρα δακτύλιο; Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που είχε εκδοθεί τον Οκτώβριο του 2022, τα περιοριστικά μέτρα της κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της πρωτεύουσας λήγουν την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023. Μάλλον βρέθηκε το πρόβλημα Την ίδια μέρα που λήγει εμένα το χαρτί σταματάει να υπάρχει και δακτύλιος οπότε σου λέει τι να το κάνεις το χαρτί αφού πλέον όλοι πάνε κέντρο ελεύθερα. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από LLLEFTERIS 2
Haldol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, LLLEFTERIS said: Ρε παιδια τι δεν παει καλα εδω; Εχω εργοστασιακο υγραεριο μπηκα να τυπωσω το ειδικο σημα για τον δακτυλιο και δειτε τι μου γραφει. Μην αγχώνεσαι, θα δωθεί δυνατότητα να εκδώσεις νέο σήμα όταν ο δακτύλιος «ενεργοποιηθεί» ξανά. Κι εγώ στους free pass είμαι και μου 'ληξε ίδια ημερομηνία.
energy52 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 6/9/2023 στις 9:44 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Ειχα βαλει 43 λιτρα (τοσα γεμιζω) επειδη θα εφευγα ΣΚ πηγα γεμισα πηρε 33 λιτρα συνολο 76 και με αυτα τα 76 λιτρα δηλαδη 48 ευρω (0.63 το λιτρο εδω στο Περιστερι) εκανα 895 χιλιομετρα. Πιστευω καλα ειναι. Εχει αυτες τις μερες 0,65 το αεριο στην Αθηνα;; επαθα πλακα τωρα που το αναφερεις , Λαμια που ειμαι εγω κατω απο 0,90 δεν το βρισκεις πουθενα... 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, energy52 είπε Εχει αυτες τις μερες 0,65 το αεριο στην Αθηνα;; επαθα πλακα τωρα που το αναφερεις , Λαμια που ειμαι εγω κατω απο 0,90 δεν το βρισκεις πουθενα... Πλέον έχει φτάσει 0.70 αλλά ευτυχώς διακοπές έκανα με 0.61 το λίτρο. 1
meletis_m Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, energy52 είπε Εχει αυτες τις μερες 0,65 το αεριο στην Αθηνα;; επαθα πλακα τωρα που το αναφερεις , Λαμια που ειμαι εγω κατω απο 0,90 δεν το βρισκεις πουθενα... 0,70-0,75 έχει πλέον Αθήνα . Θήβα Λιβαδειά ίδιες τιμές έχουμε με Λαμία . 1
meletis_m Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 17/9/2023 στις 10:50 ΜΜ, Aris8787 είπε Καλησπέρα σας. Θέλω να βάλω υγραέριο σε ένα clio 2 1.4 16v . Έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό εγκαταστατη στα νότια προάστια Αττικής; Ευχαριστώ. Εάν σε ενδιαφέρει έβαλα στο Ν. Κόσμο αλλά υπάρχουν και πρός Ελληνικό και Ηλιούπολη . Εγω έβαλα σύστημα Εuropegas . Επιλογές συστημάτων υπάρχουν πολλές αναλόγως τα χρήματα , να κοιτάξεις το σύστημα να έχει υποστήριξη και να ρυθμιστει σωστά. Στο συγκεκριμένο έχεις φτιάξει τη πλεξούδα που έβγαζε θέμα και έβγαζε ένδειξη Service . Επιπλέον εάν έχεις >150,000 ίσως χρειαστεί νέα ανάφλεξη , και γενικά πρίν τη εγκατάσταση να δουλεύει σωστά στή βενζίνη . Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από meletis_m
papoys1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 16/9/2023 στις 10:03 ΜΜ, Kag1ante είπε Καλησπερα στο φορουμ με μια περιεργη ερωτηση Εχω ενα Yaris του 03 (20 χρονων ο κουβας μου) με περιπου 172.000χλμ που ειχε τοποθετηθει υγραεριο πολυ καιρο πριν. Το αμαξι μηχανικα ειναι συντηρημενο πολυ καλα (εμφανισιακα αστο καλυτερα) και ειχε βγει οικονομικο το LPG στη μητερα μου (προηγουμενος κατοχος, θεος σχωρεστην) και για οσο το χρησιμοποιουσα εγω, μεχρι που εβγαζε μετα απο μερικες επισκεψεις σε βενζιναδικα check engine (που αποδειχτηκε οτι ηταν ενδειξεις φτωχου φορτιου απο το torque app) οποτε εμεινε στο αμαξι και δεν χρησιμοποιείται εδω και περιπου 2-3 χρονια. Τον ιανουαριο ειναι καιρος να γινει αλλαγη/αφαιρεση δεξαμενης (αν θυμαμαι καλα ετσι λεγεται, που γινεται στα 10 χρονια;) και μου μπηκε στο μυαλο η ιδεα να το συντηρησω/ξαναφτιαξω. Μεχρι τωρα για οτι ειχα παει ειναι σε ενα συγκεκριμενο στη μεταμορφωση (οσοι το ξερουν το ξερουν) αλλα δεν εχω ιδεα τι θα ζητησει απο χρηματα. Οι αποριες ειναι οι εξης: 1) Αξιζει η επισκευη/συντηρηση του; Προφανως οικονομικα ναι, αλλα επειδη ειναι και πολλων ετων αμαξι δεν ξερω αν θα συνεχισει να λειτουργει σωστα. 2) Εχετε αλλες προτασεις για συνεργεια; Κατα προτιμηση προς ΒΠ μερια αλλα γενικα στην αττικη δεν με ενοχλει Τα ΤΟΥΟΤΑ από τα καλύτερα σε υγραέριο.172.000 χιλιόμετρα μια χαρα είσαι εγω έπιασα τα 365.000.Από τη στιγμή που μηχανικά είναι καλά συντηρημένο δεν καίει λαδακια μην το φοβάσαι. Όπως είπε και ο Μελέτης ένα καλό έλεγχο , για αυτόν τον επώνυμο στα ΒΠ δεν έχω ακούσει και καλά λόγια. Ρώτησε το Γιάννης Platano εχει κάποιον καλό από εκεί Βόρεια. Επίσης θα σου πω ότι μάλλον το δικό σου έχει παλιό μοτέρ όπως το δικό μου και μάλλον δεν χρειάζεται σύστημα με ψεκασμό. Απίστευτη οικονομία ειδικά τώρα που η βενζίνη καβάλησε και πάλι τα 2 ευρώ.
iTechBlogGr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω τα εξείς. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για lovato Και σκέφτομαι να κάνω εγκατάσταση σε ένα Hyundai Getz 1.1 2008 μοντέλο. Το αμάξι γενικά είναι σε άριστη κατάσταση και ο μόνος λόγος είναι οι τιμές τις βενζίνης κάνω περίπου 50 χλμ την ημέρα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο συνεργείο στην Θεσσαλονίκη? εσείς προτείνετε να δω κάτι άλλο. ακομα και το πρόγραμμα της lovato είναι αρκετά εύκολο και με λίγο ψάξιμο θα μπορώ να το μελετήσω καλύτερα πάνω στο αμάξι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, iTechBlogGr είπε Καλησπέρα σε όλη την παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω τα εξείς. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για lovato Και σκέφτομαι να κάνω εγκατάσταση σε ένα Hyundai Getz 1.1 2008 μοντέλο. Το αμάξι γενικά είναι σε άριστη κατάσταση και ο μόνος λόγος είναι οι τιμές τις βενζίνης κάνω περίπου 50 χλμ την ημέρα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο συνεργείο στην Θεσσαλονίκη? εσείς προτείνετε να δω κάτι άλλο. ακομα και το πρόγραμμα της lovato είναι αρκετά εύκολο και με λίγο ψάξιμο θα μπορώ να το μελετήσω καλύτερα πάνω στο αμάξι. Η lovato απο οτι ξερω εχει επισημο δικτυο εγκαταστατων .Για ψαξτο λιγο . https://www.lovatohellas.gr/stores Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από Γιάννης Platano
thessalos_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Έχω ένα kia pro'ceed 1400 κυβικά του 2008 με 150.000 χλμ. Όλα τα σέρβις έχουν γίνει στην αντιπροσωπεία και γενικά από θέμα μηχανής μην το ματιασω είμαστε μια χαρά. Επειδή σε λίγο καιρό θα γίνω κάτοικος Αθήνας και τα χλμ για να επισκέπτομαι τα σαββατοκύριακα την οικογένεια θα είναι πολλά κάθε μήνα σκέφτομαι την εγκατάσταση υγραερίου. Η αντιπροσωπεία της Kia βάζει το σύστημα της landirenzo με κοστος εγκατάστασης 950 ευρώ. Μου είπαν πως ενδέχεται στα 80.000 χλμ να χρειαστεί ρύθμιση βαλβίδων και στα 160.000 χλμ αλλαγή βαλβίδων με κόστος 300 και 800 ευρώ αντίστοιχα. Προφανώς σε τόσα χλμ θα έχει γίνει ήδη απόσβεση. Από την άλλη ψιλοαγχωνομαι γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα στο αυτοκίνητο και να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο συνεργείο. Επίσης ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένος έως τώρα από την αντιπροσωπεία μήπως αξίζει να περιμένω να κατέβω Αθήνα για να πάω σε lovato η σε κάτι άλλο για το αυτοκίνητο μου; Θα ήθελα τη βοήθεια σας στις σκέψεις μου.
Timour21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν θα αλλάξουν πολλά, το αμάξι σου θα συνεχίσει να μην έχει αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες και άρα ανάγκη για ρύθμιση ανεξαρτήτως μάρκας κιτ υγραερίου που θα επιλέξεις. Για εμένα αν είναι τελικά να το βάλεις, βάλτο "Χτές" ώστε να ξεκινήσει η απόσβεση νωρίτερα. 1
Doubt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, thessalos_ είπε Επίσης ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένος έως τώρα από την αντιπροσωπεία μήπως αξίζει να περιμένω να κατέβω Αθήνα για να πάω σε lovato η σε κάτι άλλο για το αυτοκίνητο μου; Όσον αφορά τη μάρκα, μια χαρά είναι αυτή που βάζει η αντιπροσωπεία. Τώρα για σχέση τιμής/απόδοσης και ποιότητα εργασίας κάθε σύγκριση είναι παρακινδυνευμένη. Αν βρεις το ίδιο 150-200€ κάτω, βάλε το φθηνότερο. 1
meletis_m Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, iTechBlogGr είπε Καλησπέρα σε όλη την παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω τα εξείς. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για lovato Και σκέφτομαι να κάνω εγκατάσταση σε ένα Hyundai Getz 1.1 2008 μοντέλο. Το αμάξι γενικά είναι σε άριστη κατάσταση και ο μόνος λόγος είναι οι τιμές τις βενζίνης κάνω περίπου 50 χλμ την ημέρα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο συνεργείο στην Θεσσαλονίκη? εσείς προτείνετε να δω κάτι άλλο. ακομα και το πρόγραμμα της lovato είναι αρκετά εύκολο και με λίγο ψάξιμο θα μπορώ να το μελετήσω καλύτερα πάνω στο αμάξι. Προχώρησε . Όποιο κα να βάλεις θα δουλέψει . Έχεις αποφασίσει για το Lovato ; Ποιόν εγκέφαλο και μπέκ προτείνουν . Λογικά το Smart exr σε καλύπτει . Πρέπει να κάνεις έλεγχο κυρίως εάν έχεις >150,000 γιατι στη βενζίνη δε θα φανεί τη ανάφλεξη του , και επειδή θα γίνει παρέμβαση στο κύκλωμα ψύξης δες και το θερμοστάτη μήπως μένει ανοικτός . Κατα τα άλλα δε θα εχεις θέματα με τη προυπόθεση να γινει σωστή ρύθμιση , και για μένα βάλε και αυτολίπανση βενζίνη στα φορτία άσχετα απο το σύστημα . Τα οφέλη είναι για τις βαλβίδες 1ον και 2ον και θα ανανεώνεται και η βενζίνη σταθερά . Εάν έχει μηχανικές βαλβίδες έλεγχο διάκενων κάθε 30,000. Να σου συστήσω κάποιον δε γνωρίζω για Θεσσαλονικη 2 ώρες πριν, thessalos_ είπε Καλησπέρα. Έχω ένα kia pro'ceed 1400 κυβικά του 2008 με 150.000 χλμ. Όλα τα σέρβις έχουν γίνει στην αντιπροσωπεία και γενικά από θέμα μηχανής μην το ματιασω είμαστε μια χαρά. Επειδή σε λίγο καιρό θα γίνω κάτοικος Αθήνας και τα χλμ για να επισκέπτομαι τα σαββατοκύριακα την οικογένεια θα είναι πολλά κάθε μήνα σκέφτομαι την εγκατάσταση υγραερίου. Η αντιπροσωπεία της Kia βάζει το σύστημα της landirenzo με κοστος εγκατάστασης 950 ευρώ. Μου είπαν πως ενδέχεται στα 80.000 χλμ να χρειαστεί ρύθμιση βαλβίδων και στα 160.000 χλμ αλλαγή βαλβίδων με κόστος 300 και 800 ευρώ αντίστοιχα. Προφανώς σε τόσα χλμ θα έχει γίνει ήδη απόσβεση. Από την άλλη ψιλοαγχωνομαι γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα στο αυτοκίνητο και να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο συνεργείο. Επίσης ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένος έως τώρα από την αντιπροσωπεία μήπως αξίζει να περιμένω να κατέβω Αθήνα για να πάω σε lovato η σε κάτι άλλο για το αυτοκίνητο μου; Θα ήθελα τη βοήθεια σας στις σκέψεις μου. Μια χαρά σύστημα ειναι και αυτο που γράφεις . Αρκεί να γίνει σωστή δουλειά και ρύθμιση και να βάλεις αυτολίπανση με μεικτό ψεκασμό βενζίνης . Όσο για τις βαλβίδες 2 αμάξια πέρασαν με μηχανικές βαλβιδες με υγραέριο και έκαναν 150,000 χωρίς θέμα στίς βαλβίδες . Σωστή ρύθμιση στο δρόμο άσχετα από σύστημα . Και ρώτησε τι βαλβιδες μηχανικές έχει με καπελώτα ή με κοκοράκια . Γιατι καλό θα είναι να κάνεις έλεγχο διάκενων κάθε 30,000. Εάν γινει σωστή ρύθμιση - εγκατάσταση σπάνια βλέπεις μεταβολές στα διάκενα βαλβιδών. Με το υγραέριο τις βαλβίδες εξαγωγής έχουν θέμα γιατι κλείνουν συνήθως . 1
thessalos_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Μια χαρά σύστημα ειναι και αυτο που γράφεις . Αρκεί να γίνει σωστή δουλειά και ρύθμιση και να βάλεις αυτολίπανση με μεικτό ψεκασμό βενζίνης . Όσο για τις βαλβίδες 2 αμάξια πέρασαν με μηχανικές βαλβιδες με υγραέριο και έκαναν 150,000 χωρίς θέμα στίς βαλβίδες . Σωστή ρύθμιση στο δρόμο άσχετα από σύστημα . Και ρώτησε τι βαλβιδες μηχανικές έχει με καπελώτα ή με κοκοράκια . Γιατι καλό θα είναι να κάνεις έλεγχο διάκενων κάθε 30,000. Εάν γινει σωστή ρύθμιση - εγκατάσταση σπάνια βλέπεις μεταβολές στα διάκενα βαλβιδών. Με το υγραέριο τις βαλβίδες εξαγωγής έχουν θέμα γιατι κλείνουν συνήθως . Η αυτολίπανση με μεικτό ψεκασμό βενζίνης τι είναι ακριβώς; Επίσης καλό είναι να λειτουργεί και με βενζίνη η μόνο με υγραέριο; Γιατί είχα την εντύπωση ότι στην αρχή η εκκίνηση γινόταν με βενζίνη και μετά αναλάμβανε το υγραέριο αλλά στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δεν είναι απαραίτητο αυτό αν θες το βάζεις να λειτουργεί εξ' ολοκλήρου με υγραέριο. Από θέμα ντεπόζιτου τι είναι προτιμότερο να βγεί η ρεζέρβα η να μπει στο χώρο αποσκευών;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα