LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 26 λεπτά πριν, Doubt είπε Ξέφυγε ένα μηδενικό. 1
Varnavas89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, meletis_m είπε Με βενζίνη έχει μετρηθεί ; Ρίχνει και βενζινη στα φορτία ; Μετρήθηκε από κατανάλωση 3 ανεφοδιασμους σε μεικτή χρήση το 70% των χιλιομέτρων εκτός . Με βενζίνη το φέρνει 6,5 λτ/100 Με υγραέριο το φέρνει 7,4λτ/100 + ότι βενζίνη ρίχνει στα φορτία . Εμένα καιει και ελάχιστη βενζίνη.. 11 ώρες πριν, meletis_m είπε Με βενζίνη έχει μετρηθεί ; Ρίχνει και βενζινη στα φορτία ; Μετρήθηκε από κατανάλωση 3 ανεφοδιασμους σε μεικτή χρήση το 70% των χιλιομέτρων εκτός . Με βενζίνη το φέρνει 6,5 λτ/100 Με υγραέριο το φέρνει 7,4λτ/100 + ότι βενζίνη ρίχνει στα φορτία . Εμένα καιει και ελάχιστη βενζίνη..
papoys1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δεν ξερω τι λετε αλλα το δικό μου πρέπει να είναι μοναδικό.😜 232.000 μολις γυρίσει καιει μόνο υγράεριο καθόλου βενζίνη. Οταν το εβαλα λεω και 100.000 να πιάσω χωρίς βλάβη στις βαλβίδες καλά θα είμαι. Εχω βάλει λίγο πιο βελτιωμένο σύστημα από το αρχικό πάντα απλό και φτηνό εχω αλλαξει πολλαπλασιαστή και αντλία βενζίνας αλλα αυτά τα θεωρώ πταισματα μπροστά στα λεφτά που εχω κερδίσει. Ειδικά αυτή την εποχή που βλέπω τη βενζίνα σχεδόν στο τριπλάσιο από την τιμη του υγραερίου νοιωθω τυχερός.
meletis_m Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Δεν ξερω τι λετε αλλα το δικό μου πρέπει να είναι μοναδικό.😜 232.000 μολις γυρίσει καιει μόνο υγράεριο καθόλου βενζίνη. Οταν το εβαλα λεω και 100.000 να πιάσω χωρίς βλάβη στις βαλβίδες καλά θα είμαι. Εχω βάλει λίγο πιο βελτιωμένο σύστημα από το αρχικό πάντα απλό και φτηνό εχω αλλαξει πολλαπλασιαστή και αντλία βενζίνας αλλα αυτά τα θεωρώ πταισματα μπροστά στα λεφτά που εχω κερδίσει. Ειδικά αυτή την εποχή που βλέπω τη βενζίνα σχεδόν στο τριπλάσιο από την τιμη του υγραερίου νοιωθω τυχερός. Είναι αναλόγως το μοτέρ πάντα . Σε μερικά βάζουν και αρκετό ποσοστό . Εγώ στα 2 Ιαπωνικά (Honda Accord & Mazda 6) και με προτροπή του εγκατάστατη είχε μπει και ψεκασμός βενζίνης . Είχαν και μηχανικές βαλβίδες αυτά . Στο Corsa c πάλι το έβαλα να ρίχνει πρώτον για τα μπεκ βενζίνης και για ανανεώνω σταθερά τη βενζίνη . Δε έχει πολύ κατανάλωση βενζίνης . Όσο για πολλ/στη και αντλία βενζίνης αναλώσιμα είναι και προφανώς όπως είπες δε φτάνει το LPG .
papoys1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 37 λεπτά πριν, meletis_m είπε Είναι αναλόγως το μοτέρ πάντα . Σε μερικά βάζουν και αρκετό ποσοστό . Εγώ στα 2 Ιαπωνικά (Honda Accord & Mazda 6) και με προτροπή του εγκατάστατη είχε μπει και ψεκασμός βενζίνης . Είχαν και μηχανικές βαλβίδες αυτά . Στο Corsa c πάλι το έβαλα να ρίχνει πρώτον για τα μπεκ βενζίνης και για ανανεώνω σταθερά τη βενζίνη . Δε έχει πολύ κατανάλωση βενζίνης . Όσο για πολλ/στη και αντλία βενζίνης αναλώσιμα είναι και προφανώς όπως είπες δε φτάνει το LPG . Μελέτη οταν εκανα αναβάθμιση και πήγα σε ένα πιο καινούργιο είπα στο μάστορα να βαζαμε κάποιο με λίγο ψεκασμό. Μου λεει κοίταξε να δεις εγω σου βάζω αν θες θα ανέβουμε σε τιμή αλλα αν με ρωτήσεις θα σου προτείνω αστο ετσι. Ειναι σκυλιά αυτά τα μοτέρ με υγραέριο. Από τα μέχρι σήμερα ειχε δικιο. Ενημερωτικά εχω το opel vectra 1600 του 2005 με τον κινητηρα z16xe τον απλό με τα 100 αλογα το 16βαλβιδο. Ο επόμενος που έβαλε μετα από 5-6 μηνες η opel οπως μου είπαν ειναι ευαίσθητος στο υγραέριο χτυπάει βαλβίδες και θέλει ψεκασμό βενζίνας. Και μια λαδιέρα που μου είχε βάλει ο πρώτος στην οποία ποτέ δεν συμπλήρωσα λάδι την πέταξα.😜 1
nhn Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 καλησπερα σκεφτομαι να βαλω υγραεριο σε ρενο Μegane 1400cc του 2006 100 αλογα.Προτασεις για συστηματα υγραεροκινησης και μαγαζι για τοποθετηση?Το φυσικο αεριο εχει λιγοτερα προβληματα ?Ευχαριστω πολυ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, nhn είπε καλησπερα σκεφτομαι να βαλω υγραεριο σε ρενο Μegane 1400cc του 2006 100 αλογα.Προτασεις για συστηματα υγραεροκινησης και μαγαζι για τοποθετηση?Το φυσικο αεριο εχει λιγοτερα προβληματα ?Ευχαριστω πολυ? Σε ποια περιοχη εισαι ? Το φυσικο αεριοακομα ειναι στα..σπαργανα 1
korakios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, nhn είπε Το φυσικο αεριο εχει λιγοτερα προβληματα ? αν δεν είναι σωστή η εγκατάσταση πάλι θέματα θα σου βγάλει αλλά εκτός του οτι θα σου βγει ακριβότερα θα χάσεις και αρκετό χώρο στις αποσκευές αν κάνεις 20000+ χλμ ίσως να το σκεφτόσουν μιας και είναι λίγο πιο φθηνό (με όλους τους περιορισμούς στα πρατήρια) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 58 λεπτά πριν, nhn είπε Aγια παρασκευη Σου στελνω προσωπικο μηνυμα για να μην θεωρηθει διαφημιση
meletis_m Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, nhn είπε καλησπερα σκεφτομαι να βαλω υγραεριο σε ρενο Μegane 1400cc του 2006 100 αλογα.Προτασεις για συστηματα υγραεροκινησης και μαγαζι για τοποθετηση?Το φυσικο αεριο εχει λιγοτερα προβληματα ?Ευχαριστω πολυ? Ποιο μοτέρ έχει ; Γενικά δε έχουν θέματα με LPG τα Renault. Κοίταξε να δουλεύει σωστά στη βενζίνη πριν τη μετατροπή και τη ανάφλεξη του . Για σύστημα ένα ποιοτικό σύστημα είτε Ιταλικό ή Πολωνικό δε θα έχεις θέματα. Ρύθμιση σωστή να γίνει. Για CNG δε θα το σκεφτόμουν σε ι.χ. Λιγότερα πρατήρια καυσίμων ακόμη, μεγαλύτερο κόστος του συστήματος, και επιπλέον βάρος της δεξαμενής . Πόσα χιλιόμετρα κάνει ετησίως ; 1
unforgiven Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 CNG μόνο εργοστασιακό, μόνο αν μένεις κοντά σε πρατήριο και, κατά τη γνώμη μου αν είναι το βασικό αυτοκίνητο, μόνο κανονικό ρεζερβουάρ βενζίνης και όχι 9lt. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως το CNG έχει φιάλες αερίου μεγάλες και βαριές, είναι σαν μικρός θερμοσίφωνας. Οπότε η εκ των υστέρων μετατροπή δεν είναι πρακτική. 1
korakios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, unforgiven είπε CNG μόνο εργοστασιακό, μόνο αν μένεις κοντά σε πρατήριο και, κατά τη γνώμη μου αν είναι το βασικό αυτοκίνητο, μόνο κανονικό ρεζερβουάρ βενζίνης και όχι 9lt. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως το CNG έχει φιάλες αερίου μεγάλες και βαριές, είναι σαν μικρός θερμοσίφωνας. Οπότε η εκ των υστέρων μετατροπή δεν είναι πρακτική. μια χαρά πρακτική είναι , ανάλογα το όχημα , δλδ αν έχει βάθος στους χώρους αποσκευών μπαίνει άνετα πχ με 2 μικρές Spoiler μια μεσαία Spoiler μια μεγάλη Spoiler φυσικά , πάλι χάνεις χώρο , σε μικρά αμάξια στριμώχνεις ένα μπουκαλάκι νερό 😁 Spoiler επειδή έχω δει σε πρατήριο αμάξια απο μετατροπή , στα μεγάλα δεν έχουν θέμα με το χώρο , το μόνο που μου ανέφερε ένας που δεν είχα σκεφτεί , χάνεις τη δυνατότητα να μεταφέρεις μεγάλα πράγματα που θα έμπαιναν αν ρίξεις το κάθισμα Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2023 από korakios
papoys1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Στις 19/6/2023 στις 12:44 ΜΜ, nhn είπε Aγια παρασκευη Γεια σου γειτονα. Γέρακα εγω opel vectra 1600 του 2005 11 χρόνια υγραεριοκίνητος . Αρχικά εβαλα το zanardi στην Αγια Παρασκευή καλά δούλεψε τα εβγαλε τα λεφτά του εκλεισε ομως ο εγκαταστατης και κανείς δεν ηξερε να το ρυθμίσει. Ετσι πριν 5-6 χρόνια εβαλα καινούργιο στον Καλογρίτσα στα Γλυκά Νερα. Καποιοι τον κατηγορούν αλλα εγω είμαι υπερευχαριστημένος. Σερβις πληρώνω 40 ευρω με δύο φίλτρα και πάντα μα πάντα μετά τη ρυθμιση το βγάζει και στο δρόμο για δοκιμη. Ειχα απλό χωρίς ψεκασμό πάλι το ίδιο εβαλα. Αν και το δικο σου είναι απλό 16βάλβιδο μπορείς να βάλεις το απλό δεν θέλει ψεκασμό βενζίνης. Απίστευτη οικονομία. 1
Doubt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Ετσι πριν 5-6 χρόνια εβαλα καινούργιο στον Καλογρίτσα στα Γλυκά Νερα. Καποιοι τον κατηγορούν αλλα εγω είμαι υπερευχαριστημένος. Σερβις πληρώνω 40 ευρω με δύο φίλτρα και πάντα μα πάντα μετά τη ρυθμιση το βγάζει και στο δρόμο για δοκιμη. Εγκέφαλο άλλαξες μόνο; Τι έβαλες και πόσο πήγε το μαλλί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα