maqqis Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Τα ιριδίου να υποθέσω κάνουν καλύτερη καύση ή είναι μύθος? Εγώ απλά έχω ( τριάκιδα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 38 λεπτά πριν, maqqis είπε Τα ιριδίου να υποθέσω κάνουν καλύτερη καύση ή είναι μύθος? Εγώ απλά έχω ( τριάκιδα ) Δε ζοριζεις τη ανάφλεξη πολλ/στες και βγάζουν περισσότερα χιλιόμετρα Εγώ και απλά είχα χρησιμοποιήσει και έκλεινα το διάκενο τους . Αναλόγως τι αντέχει η τσέπη σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 15 ώρες πριν, maqqis είπε Τα ιριδίου να υποθέσω κάνουν καλύτερη καύση ή είναι μύθος? Εγώ απλά έχω ( τριάκιδα ) Εχω βάλει και ιριδίου δεν εβλεπα κάποια αισθητή διαφορά. Τελευταία μόνο απλά βαζω και τα αλλαζω πιο συχνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Καλημέρα Έχει πάει κανείς σε αυτά τα πρατήρια; Ενώ πάλι ανεβαίνει το αέριο, αυτά τα 2 το έριξαν πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Καλημέρα Έχει πάει κανείς σε αυτά τα πρατήρια; Ενώ πάλι ανεβαίνει το αέριο, αυτά τα 2 το έριξαν πολύ. Δε έχω πάει , αλλά λογικά θα έχουν και δικά τους βυτιοφόρα οχήματα για να έχει τόσο διάφορα . Στις αξιολογήσεις εάν και πάλι δε βγάζεις ασφαλές συμπέρασμα τι γράφουν; Κατά μέσο όρο 0,67,-0,72 κυμαίνεται Αθήνα Δυτικά και Νότια προάστια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Φτου και εβαλα 20 ευρω με 62 λεπτα. 8 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Καλημέρα Έχει πάει κανείς σε αυτά τα πρατήρια; Ενώ πάλι ανεβαίνει το αέριο, αυτά τα 2 το έριξαν πολύ. Κατι δεν παει καλα γιατι στο πρωτο εμενα μου γραφει 0.615 Και 0.629 στο δευτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Varnavas89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Αληθεια τέτοιες τιμές; Τυχεροί είστε εκει αν και τα πολυ φθηνά υποτίθεται πρέπει να τα φοβόμαστε..Εδω Λάρισα εβαλα με 0,73 μετα απο 1,5+ χρόνο (λογω εκλογών ή λόγω πτώσης αερίου γενικά η και τα δυο), προ πολέμου κλπ.. Να πω την εμπειρία μου ford focus του 7, το πηρα το 15 σε πολυ καλή κατάσταση, 90000χλμ είχε, του έβαλα lpg της Lovato, πλέον εχω 200.080 klm. Γενικώς 2 -3 φορές το εκανα σέρβις το αέριο, δεν μου εβγαλε κατι τα έβγαλε τα χρήματα με το παραπάνω. Επηρέασε τα μπουζια -μπουζοκαλωδια -πολλαπλασιαστη (και οταν συνέβαινε δεν τραβούσε τοσο)διοτι ζητα πιο πολύ ρεύμα, δυο φορές τα αλλαξα καμια 200€ πακέτο αυτα. Γενικά τα τελευταία 2 χρόνια έβγαλε διάφορα θερμοστάτη, ψυγείο καλοριφέρ (330€) , βλαβη στο κιβώτιο που το έφτιαξαν φτηνά, ac, αλλα κάτι ζωτικό οχι με συντήρηση στην ωρα του λαδια κλπ..επισης δεν επηρέασε την τρόμπα καθώς σε 8 χρονια περσι μου χάλασε και αυτό ίσως επειδή δεν ειχα μισο ρεζερβουάρ όπως έπρεπε, και κόστισε 280€. Γενικώς αν προσέξει κανείς και δεν ειναι άτυχος θα του βγει μια χαρα. Το εργοστασιακό βέβαια ειναι το καλύτερο. Οπότε προχωραω και οσο βγει πλέον μονο πολη το χρησιμοποιώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, Varnavas89 είπε Αληθεια τέτοιες τιμές; Τυχεροί είστε εκει αν και τα πολυ φθηνά υποτίθεται πρέπει να τα φοβόμαστε..Εδω Λάρισα εβαλα με 0,73 μετα απο 1,5+ χρόνο (λογω εκλογών ή λόγω πτώσης αερίου γενικά η και τα δυο), προ πολέμου κλπ.. Να πω την εμπειρία μου ford focus του 7, το πηρα το 15 σε πολυ καλή κατάσταση, 90000χλμ είχε, του έβαλα lpg της Lovato, πλέον εχω 200.080 klm. Γενικώς 2 -3 φορές το εκανα σέρβις το αέριο, δεν μου εβγαλε κατι τα έβγαλε τα χρήματα με το παραπάνω. Επηρέασε τα μπουζια -μπουζοκαλωδια -πολλαπλασιαστη (και οταν συνέβαινε δεν τραβούσε τοσο)διοτι ζητα πιο πολύ ρεύμα, δυο φορές τα αλλαξα καμια 200€ πακέτο αυτα. Γενικά τα τελευταία 2 χρόνια έβγαλε διάφορα θερμοστάτη, ψυγείο καλοριφέρ (330€) , βλαβη στο κιβώτιο που το έφτιαξαν φτηνά, ac, αλλα κάτι ζωτικό οχι με συντήρηση στην ωρα του λαδια κλπ..επισης δεν επηρέασε την τρόμπα καθώς σε 8 χρονια περσι μου χάλασε και αυτό ίσως επειδή δεν ειχα μισο ρεζερβουάρ όπως έπρεπε, και κόστισε 280€. Γενικώς αν προσέξει κανείς και δεν ειναι άτυχος θα του βγει μια χαρα. Το εργοστασιακό βέβαια ειναι το καλύτερο. Οπότε προχωραω και οσο βγει πλέον μονο πολη το χρησιμοποιώ.. Κάνε και ένα έλεγχο διακενων βαλβίδων να δεις εάν έχει μηχανικές βαλβίδες, λογικά έχεις με καπελωτα . Βενζίνη ειδικά τώρα καλοκαίρι ≥¼ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Varnavas89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Κάνε και ένα έλεγχο διακενων βαλβίδων να δεις εάν έχει μηχανικές βαλβίδες, λογικά έχεις με καπελωτα . Βενζίνη ειδικά τώρα καλοκαίρι ≥¼ Ναι συνέχεια το εχω στο μισο + ειδικα Καλοκαίρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 18 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε Ναι συνέχεια το εχω στο μισο + ειδικα Καλοκαίρι.. Γενικά τα Ford έχουν ευαισθησία στη τρόμπα. Και Γνωστός με Maverick 2 φορές έχει αλλάξει , παρόλο που δε αφήνει χαμηλά τη στάθμη καυσίμου , δε έχει και υγραέριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Varnavas89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 14 ώρες πριν, meletis_m είπε Γενικά τα Ford έχουν ευαισθησία στη τρόμπα. Και Γνωστός με Maverick 2 φορές έχει αλλάξει , παρόλο που δε αφήνει χαμηλά τη στάθμη καυσίμου , δε έχει και υγραέριο Φιλε μου εμένα ίσως ειναι το μοντέλο και την έβγαλα καθαρή δεν ξερω...Ασε ένας γνωστός μου πηρε δλιτρο μοντεο κάπου το 2013 δεν θυμάμαι και μετά πέταξε αέριο μεσα και την πάτησε, ηταν πλεον αλλη τεχνολογία καξ κάθε λίγο τρόμπα πολλών ευρώ και τι κατάλαβε τωρα πλέον το εχει να πληρώνει μποναμα 700€ τέλη (χώρια ότι πλήρωνε και πολυτελείας παλιότερα)..αυυο βέβαια είναι αλλη κουβέντα..εμενα τα έβγαλε εδω και καιρό τα λεφτά του και το αξιοπερίεργο ειναι οτι στο car βλέπω lpg σαν το δικο μου να πωλούνται οσο το πηρα το 2015 ίσως και παραπάνω.. καθώς πολλοί αναζητούν την οικονομία στη θαλπωρή του lpg.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Varnavas89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Καλημέρα. 9 λιτρα μικτά/100km εκανα με τελευταία μέτρηση μεσα και εξω απο την πόλη. Με ενα γέμισμα 38λιτρων 410km. Ford focus 7 lpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Varnavas89 είπε Καλημέρα. 9 λιτρα μικτά/100km εκανα με τελευταία μέτρηση μεσα και εξω απο την πόλη. Με ενα γέμισμα 38λιτρων 410km. Ford focus 7 lpg Με βενζίνη έχει μετρηθεί ; Ρίχνει και βενζινη στα φορτία ; Στις 19/5/2023 στις 10:16 ΜΜ, meletis_m είπε Παρέλαβα σήμερα το αμάξι . Φουλαρα με 38λτ (80%) της δεξαμενής . Ρυθμίστηκε να ρίχνει και βενζίνη στα φορτία το σύστημα . Μπήκε το Europegas με Hana ,μπεκ . Από κατανάλωση θα το μετρήσω , έκανα τα πρώτα 120 χιλιόμετρα. Πηγαίνει καλύτερα στα χαμηλά μου φαίνεται . Ο χάρτης του ρυθμίστηκε και εν κινήσει και έκανε 70 χιλιόμετρα για ρύθμιση σε όλες τις συνθήκες . Στις 4/5/2023 στις 12:27 ΜΜ, meletis_m είπε Άφησα σήμερα το 3ο όχημα για υγραερίο. Opel Corsa c 2004 Ίδιο σύστημα υγραερίου είχα και στο Mazda 6. Europegas με μπεκ υγραερίου Hana . Δεξαμενή ρεζερβας. Με βενζίνη το έφερνε 6,5 λτ/100 . Από εδώ και πέρα θα κάνει καθημερινά 120 χιλιόμετρα. Μετρήθηκε από κατανάλωση 3 ανεφοδιασμους σε μεικτή χρήση το 70% των χιλιομέτρων εκτός . Με βενζίνη το φέρνει 6,5 λτ/100 Με υγραέριο το φέρνει 7,4λτ/100 + ότι βενζίνη ρίχνει στα φορτία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Εμένα μέσα στην πόλη 43 λίτρα 350 χιλιόμετρα αλλά είναι 130 κιλά αμάξι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 59 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε είναι 130 κιλά αμάξι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα