LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Ε όχι δα Εγώ την ποιότητα τη βλέπω με βάση την κατανάλωση. Από γέμισμα σε γέμισμα στο ίδιο πρατήριο. Δεν τα έχω δοκιμάσει όλα, έχω βρει 2 καλά σε τιμή και κατανάλωση. Σαν τοπ έχω coral gas από μαμά πρατήριο σελ. GAS https://maps.app.goo.gl/e9QYwFj4jEwunSCq6 ETEKA 21 0806 4214 https://maps.app.goo.gl/v29A26AJgiXwMgjq8 Υπάρχουν και άλλα καλά, όχι όμως όσο αυτά τα 2 Αυτό στο Περιστέρι με βάση τις αξιολογήσεις3*, δεν ξέρω αν είναι καλό. Και το ΑΠ που έβαλα 3* έχει, παλιά ήταν silkoil και είχε 4.5*. Νομίζω θέλουν να το φάνε, όπως όλα τα silkoil ... Καλα οι αξιολογησεις δεν ξερω κατα ποσο σημασια εχουν και κατα ποσο ειναι σοβαρες γιατι εμεις οι Ελληνες τρεχουμε να αξιολογησουμε τις περισσοτερες φορες στα αρνητικα στα θετικα δεν μπαινουμε στον κοπο. Συν οτι ειναι καπως χαζες οι δυο τελευταιες αξιολογησεις. Το Εγκατασταση τι ειναι αν θα σου βαλει σωστα το υγραεριο μεσα στο αμαξι αν εχει ωραιο βενζιναδικο; Το Εξυπηρετηση δεν μου λεει κατι γιατι εγω μπορει να ειμαι ξενοφοβικος και να μην γουσταρω τους αλλοδαπους που εχουν η να ειμαι ομοφιλοφιλος και να μην γουσταρω τα γκομενακια που βαζουν για υπαλληλους και να βαζω αρνητικες.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 47 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Καλα οι αξιολογησεις δεν ξερω κατα ποσο σημασια εχουν και κατα ποσο ειναι σοβαρες γιατι εμεις οι Ελληνες τρεχουμε να αξιολογησουμε τις περισσοτερες φορες στα αρνητικα στα θετικα δεν μπαινουμε στον κοπο. Συν οτι ειναι καπως χαζες οι δυο τελευταιες αξιολογησεις. Το Εγκατασταση τι ειναι αν θα σου βαλει σωστα το υγραεριο μεσα στο αμαξι αν εχει ωραιο βενζιναδικο; Το Εξυπηρετηση δεν μου λεει κατι γιατι εγω μπορει να ειμαι ξενοφοβικος και να μην γουσταρω τους αλλοδαπους που εχουν η να ειμαι ομοφιλοφιλος και να μην γουσταρω τα γκομενακια που βαζουν για υπαλληλους και να βαζω αρνητικες. Το εγκατάσταση εγώ το πάω με τον είναι άνετο το πρατήριο. Αν έχει καφέ, μίνι μάρκετ, πλυντήριο κτλ. Εξυπηρέτηση είναι αν θα σου πουν μια καλημέρα, τζάμια, λάδια κτλ Σίγουρα οι αξιολογήσεις δεν είναι το παν. Αλλά δείχνουν ένα μέσο όρο από το δείγμα του πληθυσμού που ασχολείται. Τα αρνητικά συνήθως πάνε στο γκουκγλ, όχι στην εφαρμογή αυτή .
filipprin Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Φιλαρακι η γλυφαδα ειναι πλουσια.Αλλα και τα γυρο- γυρο ιδια τιμη εχουν
papoys1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Στις 5/5/2023 στις 8:35 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε 0.599 εδω στο Περιστερι το υγραεριο. Λευτέρη και στο παρελθόν κάποια πρατήρια το έκαναν σαν κράχτη και κρατούσαν τέτοια τιμη για λίγες ωρες. Αν ήσουν τυχερός και περνούσες μεσα σε αυτές εβαζες φτηνό. Πιστεύω οτι τώρα θα εχει συντονιστεί με άλλα φτηνα. Και σε μας εδω Γερακα αρκετα πρατήρια από χτες στα 69 λεπτά. Σιγουρα απίστευτη τιμη για τις εποχές μας και τυχεροί οσοι κινούμαστε με υγραέριο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, papoys1 είπε Λευτέρη και στο παρελθόν κάποια πρατήρια το έκαναν σαν κράχτη και κρατούσαν τέτοια τιμη για λίγες ωρες. Αν ήσουν τυχερός και περνούσες μεσα σε αυτές εβαζες φτηνό. Πιστεύω οτι τώρα θα εχει συντονιστεί με άλλα φτηνα. Και σε μας εδω Γερακα αρκετα πρατήρια από χτες στα 69 λεπτά. Σιγουρα απίστευτη τιμη για τις εποχές μας και τυχεροί οσοι κινούμαστε με υγραέριο. Εδω και 2 μερες ειναι στα 0.599 ο κουνιαδος μου παλια εβαζε με 52 λεπτα υγραεριο.
jimis_vts Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Έχω να σας δείξω βενζινάδικο στη Νίκαια που έχει 3,5 αστέρια και τον έχουν κλείσει 5 φορές για νοθεία. Είχε μεγάλο σόι κι έκαναν αξιολογήσεις. Καμία σημασία δεν έχουν αυτά με την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καλή βενζίνη υπάρχει καλός βενζινάς. 1
papoys1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 7/5/2023 στις 10:19 ΠΜ, LLLEFTERIS είπε Εδω και 2 μερες ειναι στα 0.599 ο κουνιαδος μου παλια εβαζε με 52 λεπτα υγραεριο. Από τη στιγμη που ειναι δοκιμασμένος σε ποιότητα και σε λίτρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη βάζετε από εκεί. Προσωπικά βάζω χρόνια από φτηνό της περιοχής μου και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από papoys1
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Παιδιά με το κτεο πλέον τι παίζει; Κάτι λένε οτι άλλαξε η νομοθεσία (Δεκέμβριο 22) και είναι πιο ακριβό για όσους έχουν υγραέριο. Για απλό ΙΧ 55 (από 50)€, για υγραέριο 65 (από 50)€ Πληρώσαμε καλά καλά τον "αρχικό έλεγχο εγκατάστασης" για αλλαγή δεξαμενής, πνεύμονα και οτι άλλο είναι. Τώρα το καταργήσανε αυτό. Όχι πως είχε νόημα, απλά έβλεπαν αν η δεξαμενή είναι ληγμένη. Και βγάλανε και στη φόρα ότι η δήλωση κάθε 2 χρόνια δεν χρειαζόταν, αν είχες το αρχικό χαρτί, που στο κράταγαν επίτηδες... Αλλά θέλουν το χαρτί, να συμφωνούν σειριακοί κτλ. Άντε να δούμε τι έχει γράψει ο εγκαταστάτης... Όντως άλλαξε κάτι στη νομοθεσία; Ξέρετε κανένα ΚΤΕΟ να κρατάει χαμηλά τη τιμή; Βάλε και τα σερβίς, βάλε και το ψεκασμό βενζίνης, βάλε και τη δεξαμενή. Στο τέλος δεν θα συμφέρει. (Που λέει ο λόγος)
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Παιδιά με το κτεο πλέον τι παίζει; Κάτι λένε οτι άλλαξε η νομοθεσία (Δεκέμβριο 22) και είναι πιο ακριβό για όσους έχουν υγραέριο. Για απλό ΙΧ 55 (από 50)€, για υγραέριο 65 (από 50)€ Πληρώσαμε καλά καλά τον "αρχικό έλεγχο εγκατάστασης" για αλλαγή δεξαμενής, πνεύμονα και οτι άλλο είναι. Τώρα το καταργήσανε αυτό. Όχι πως είχε νόημα, απλά έβλεπαν αν η δεξαμενή είναι ληγμένη. Και βγάλανε και στη φόρα ότι η δήλωση κάθε 2 χρόνια δεν χρειαζόταν, αν είχες το αρχικό χαρτί, που στο κράταγαν επίτηδες... Αλλά θέλουν το χαρτί, να συμφωνούν σειριακοί κτλ. Άντε να δούμε τι έχει γράψει ο εγκαταστάτης... Όντως άλλαξε κάτι στη νομοθεσία; Ξέρετε κανένα ΚΤΕΟ να κρατάει χαμηλά τη τιμή; Βάλε και τα σερβίς, βάλε και το ψεκασμό βενζίνης, βάλε και τη δεξαμενή. Στο τέλος δεν θα συμφέρει. (Που λέει ο λόγος) 60 ευρω πηρωσα πριν λιγες μερες και με αλλαγη δεξαμενης και φυσικα το κλασικο ΚΤΕΟ για 2 χρονια Για απλο ελεγγο μονο το αρχικο χαρτι χρειαζεται εδω και κατι χρονια Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από Γιάννης Platano
meletis_m Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Πάντως αρχική εγκατάσταση επειδή άφησα για μετατροπή είναι 70€ . Για αλλαγή δεξαμενής πριν 1,5 χρόνο σε Mazda 6 σε ιδιωτικό πλήρωσα 60€ 1
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε 60 ευρω πηρωσα πριν λιγες μερες και με αλλαγη δεξαμενης και φυσικα το κλασικο ΚΤΕΟ για 2 χρονια Για απλο ελεγγο μονο το αρχικο χαρτι χρειαζεται εδω και κατι χρονια Που; Λογικά το απλό ΚΤΕΟ για ιχ βενιζνη θα κάνει 50 9 ώρες πριν, meletis_m είπε Πάντως αρχική εγκατάσταση επειδή άφησα για μετατροπή είναι 70€ . Για αλλαγή δεξαμενής πριν 1,5 χρόνο σε Mazda 6 σε ιδιωτικό πλήρωσα 60€ Το 60αρι δεν ισχύει πλέον, το καταργήσανε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Που; Λογικά το απλό ΚΤΕΟ για ιχ βενιζνη θα κάνει 50 Το 60αρι δεν ισχύει πλέον, το καταργήσανε. Ναι τοσο εχει το απλο ΚΤΕΟ αλλα με 10 ευρω παραπανω κανεις και το κανονικο και ξεμπερδευεις για 2 χρονια . Οταν αλλαξα εγω πριν λιγες μερες το αμαξι δεν ειχε παρει 2 χρονια απο το προηγουμενο γιατι εληγε η χρονικη διαρκεια της δεξαμενης και του ειχαν δωσει 17 μηνες.
meletis_m Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 4/5/2023 στις 12:27 ΜΜ, meletis_m είπε Άφησα σήμερα το 3ο όχημα για υγραερίο. Opel Corsa c 2004 Ίδιο σύστημα υγραερίου είχα και στο Mazda 6. Europegas με μπεκ υγραερίου Hana . Δεξαμενή ρεζερβας. Με βενζίνη το έφερνε 6,5 λτ/100 . Από εδώ και πέρα θα κάνει καθημερινά 120 χιλιόμετρα. Παρέλαβα σήμερα το αμάξι . Φουλαρα με 38λτ (80%) της δεξαμενής . Ρυθμίστηκε να ρίχνει και βενζίνη στα φορτία το σύστημα . Μπήκε το Europegas με Hana ,μπεκ . Από κατανάλωση θα το μετρήσω , έκανα τα πρώτα 120 χιλιόμετρα. Πηγαίνει καλύτερα στα χαμηλά μου φαίνεται . Ο χάρτης του ρυθμίστηκε και εν κινήσει και έκανε 70 χιλιόμετρα για ρύθμιση σε όλες τις συνθήκες . Στις 8/5/2023 στις 10:13 ΜΜ, meletis_m είπε Πάντως αρχική εγκατάσταση επειδή άφησα για μετατροπή είναι 70€ . Για αλλαγή δεξαμενής πριν 1,5 χρόνο σε Mazda 6 σε ιδιωτικό πλήρωσα 60€ Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από meletis_m 6
papoys1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Στις 19/5/2023 στις 10:16 ΜΜ, meletis_m είπε Παρέλαβα σήμερα το αμάξι . Φουλαρα με 38λτ (80%) της δεξαμενής . Ρυθμίστηκε να ρίχνει και βενζίνη στα φορτία το σύστημα . Μπήκε το Europegas με Hana ,μπεκ . Από κατανάλωση θα το μετρήσω , έκανα τα πρώτα 120 χιλιόμετρα. Πηγαίνει καλύτερα στα χαμηλά μου φαίνεται . Ο χάρτης του ρυθμίστηκε και εν κινήσει και έκανε 70 χιλιόμετρα για ρύθμιση σε όλες τις συνθήκες . Μια χαρα Μελέτη. Σειρά c είναι και το δικό μου vectra του 2005 (z16xe) . Από τους πιο συμβατούς για υγραέριο κινητήρες. Αν εχεις και αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες όπως ο δικός μου μια χαρά. Τωρα για ψεκασμό βενζίνης τι να πω. Αν φορτώνεις πολύ τις στροφές καλώς. Εγώ δεν έχω ψεκασμό , αλλα σπάνια να ξεπεράσω τις 3.000 άντε μέχρι 3.300 στροφές σε ανοιχτό δρόμο και μετά από 230.000 χιλιόμετρα στο υγραέριο κανένα πρόβλημα. Δεν ξερω που μένεις αλλα στην περιοχή μου με το υγραέριο στο 1/3 σχεδόν της βενζίνης (0,63 - 1,72) μιλάμε για φοβερή οικονομία.
Doubt Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, papoys1 είπε Δεν ξερω που μένεις αλλα στην περιοχή μου με το υγραέριο στο 1/3 σχεδόν της βενζίνης (0,63 - 1,72) μιλάμε για φοβερή οικονομία. Προχθές έβαλα στο Περιστέρι με 0,599 κι έκανα και 200 χλμ ταξίδι. Νο πρόμπλεμ κι αν υπολογίσεις και τα δωρεάν διόδια, το πιο οικονομικό ταξίδι εδώ και πολλά πολλά χρόνια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα