Tasos19s Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, filipprin είπε Και δεν τον έσκισες το φουστη Δεν ασχολήθηκα Απο τότε αποφάσισα ότι συμβαίνει στα αυτοκίνητα μας να τα κάνω μόνος Απο λάδια μέχρι οτιδήποτε άλλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολλες ευκολες εργασίες τις κάνω και γω μόνος. Δυστυχώς τον πνεύμονα μου τον εβαλε σε τέτοιο σημείο ο πρώτος εγκαταστάτης που θελει μεγάλη μανούρα να αλλάξεις φίλτρο και υποχρεωτικά πάω συνεργείο. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Στις 10/12/2022 στις 8:25 ΜΜ, Tasos19s είπε Δεν ασχολήθηκα Απο τότε αποφάσισα ότι συμβαίνει στα αυτοκίνητα μας να τα κάνω μόνος Απο λάδια μέχρι οτιδήποτε άλλο Εμένα είχε ξεχάσει να βάλει φλάτζα στο φίλτρο λαδιού... αλλά έχει χάρη που τον ξέρω 4 χρόνια κ μας πιάνει το φιλότιμο αλλά ήταν και σαν βρεγμένη γάτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geofocus78 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χαιρετε! Ειδα φως και μπηκα..😃.Εχω ford focus 1400cc του 2006 με μεση καταναλωση περιπου 7λιτρα/100χλμ (βαση του υπολογιστη ταξιδιου). Το 2012 εβαλα αεριο lovato, οποτε μου ειπαν οτι ο υπολογιστης ταξιδιου "μπερδευεται" και οτι δεν ειναι σωστοι οι υπολογισμοι που κανει ο αλγοριθμος, οποτε να μην βλεπω την καταναλωση απο εκει. Εδω και χρονια πλεον η καταναλωση που δειχνει ο υπολογιστης ταξιδιου ειναι περιπου 11 με 12λιτρα/100χλμ!!! Οταν ομως απενεργοποιω το αεριο και πηγαινω μονο με βενζινη τοτε τι γινεται??? Το ρωτησα αυτο και ο ειδικος στο συνεργειο μου τα μασησε, λεγοντας μου οτι αυτοι οι δεικτες ειναι εικονικοι! Περασαν χρονια λοιπον χωρις να το ψαξω περαιτέρω... Τον τελευταιο καιρο παρατηρω τον δεικτη της θερμοκρασιας να πηγαινει παντα απο το 0οC μεχρι λιγο κατω απο τους 90οC, σαν να ειναι κολλημενος δλδ. και υποπτευομαι μηπως λογω κολλημενου θερμοστατη να μου ανεβαζει την καταναλωση! Ρωτησα καποιον μηχανικο, να μου πει την γνωμη του και βαζοντας τον εγκεφαλο στο pc μου ειπε οτι ο θερμοστατης ειναι μια χαρα. ??Η γνωμη σας ποια ειναι ρε παιδια? Καποιος που να γνωριζει εδω μεσα μπορει να με βοηθησει? Γιατι μου δειχνει τετοια καταναλωση?? (Προς το παρων θα υπολογισω μονος μου την καταναλωση φουλαρωντας το ρεζερβουαρ και μηδενιζοντας τα χλχ και βλεπω) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από Geofocus78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, Geofocus78 είπε (Προς το παρων θα υπολογισω μονος μου την καταναλωση φουλαρωντας το ρεζερβουαρ και μηδενιζοντας τα χλχ και βλεπω) Ειναι η μονη αξιοπιστη λυση ,Καλο ειναι το φουλαρισμα να γινεται στο ιδιο βενζιναδικο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, Geofocus78 είπε Χαιρετε! Ειδα φως και μπηκα..😃.Εχω ford focus 1400cc του 2006 με μεση καταναλωση περιπου 7λιτρα/100χλμ (βαση του υπολογιστη ταξιδιου). Το 2012 εβαλα αεριο lovato, οποτε μου ειπαν οτι ο υπολογιστης ταξιδιου "μπερδευεται" και οτι δεν ειναι σωστοι οι υπολογισμοι που κανει ο αλγοριθμος, οποτε να μην βλεπω την καταναλωση απο εκει. Εδω και χρονια πλεον η καταναλωση που δειχνει ο υπολογιστης ταξιδιου ειναι περιπου 11 με 12λιτρα/100χλμ!!! Οταν ομως απενεργοποιω το αεριο και πηγαινω μονο με βενζινη τοτε τι γινεται??? Το ρωτησα αυτο και ο ειδικος στο συνεργειο μου τα μασησε, λεγοντας μου οτι αυτοι οι δεικτες ειναι εικονικοι! Περασαν χρονια λοιπον χωρις να το ψαξω περαιτέρω... Τον τελευταιο καιρο παρατηρω τον δεικτη της θερμοκρασιας να πηγαινει παντα απο το 0οC μεχρι λιγο κατω απο τους 90οC, σαν να ειναι κολλημενος δλδ. και υποπτευομαι μηπως λογω κολλημενου θερμοστατη να μου ανεβαζει την καταναλωση! Ρωτησα καποιον μηχανικο, να μου πει την γνωμη του και βαζοντας τον εγκεφαλο στο pc μου ειπε οτι ο θερμοστατης ειναι μια χαρα. ??Η γνωμη σας ποια ειναι ρε παιδια? Καποιος που να γνωριζει εδω μεσα μπορει να με βοηθησει? Γιατι μου δειχνει τετοια καταναλωση?? (Προς το παρων θα υπολογισω μονος μου την καταναλωση φουλαρωντας το ρεζερβουαρ και μηδενιζοντας τα χλχ και βλεπω) Εαν είναι με ελατήριο - μηχανικός ίσως σου μένει ανοικτός ελάχιστα . Λογικά κάπως θα σου μηδενίζει η κατανάλωση . Οντως με το υγραέριο δε μετράει σωστά . Φουλαρισε και δες το με το μερικό χιλιομετρητή. Σε λογικά πλαίσια και εφόσον δουλεύει σωστά πρέπει να έχεις +10-15% περισσότερο κατανάλωση υγραέριο σε σύγκριση με τη βενζίνη . Και καλό θα ήταν να κάνεις και ένα έλεγχο διακενων βαλβίδων γιατί τα ford είναι ευαίσθητα ειδικά αφού το έχεις από το 2012 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Απο τοτε που αλλαξα φιλτρα και μπεκ μου εχει μυρισει 2-3 φορες αεριο. Φοβαμαι στον πνευμονα που μου αλλαξαν φιτρο μια φλατζουλα που εχει δεν την αλλαξαν δεν χρειαζεται μου ειπαν. Φιλτρα αλλαξα στην Opel Κρητιδη και μπεκ σε ενα επισημο της Landi renzo στην Λ. Αθηνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Απο τοτε που αλλαξα φιλτρα και μπεκ μου εχει μυρισει 2-3 φορες αεριο. Φοβαμαι στον πνευμονα που μου αλλαξαν φιτρο μια φλατζουλα που εχει δεν την αλλαξαν δεν χρειαζεται μου ειπαν. Φιλτρα αλλαξα στην Opel Κρητιδη και μπεκ σε ενα επισημο της Landi renzo στην Λ. Αθηνων. Να ξανά πας να το δουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 15 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Απο τοτε που αλλαξα φιλτρα και μπεκ μου εχει μυρισει 2-3 φορες αεριο. Φοβαμαι στον πνευμονα που μου αλλαξαν φιτρο μια φλατζουλα που εχει δεν την αλλαξαν δεν χρειαζεται μου ειπαν. Φιλτρα αλλαξα στην Opel Κρητιδη και μπεκ σε ενα επισημο της Landi renzo στην Λ. Αθηνων. Πόσα χλμ έχει στην πλάτη ο πνεύμονας; Ο δικός μου έκανε διαρροή παραφλού πριν μια βδομάδα και τον άλλαξα αναγκαστικά. Ευτυχώς δεν έπαθα κανένα χοντρό χουνέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, Doubt είπε Πόσα χλμ έχει στην πλάτη ο πνεύμονας; Ο δικός μου έκανε διαρροή παραφλού πριν μια βδομάδα και τον άλλαξα αναγκαστικά. Ευτυχώς δεν έπαθα κανένα χοντρό χουνέρι. Λογικα 150.000 δεν πιστευω να τον εχουν αλλαξει αλλα ο δικος μου δεν πιστευω να περναει παραφλου απο μεσα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε ο δικος μου δεν πιστευω να περναει παραφλου απο μεσα του Δεν γίνεται χωρίς παραφλού, γιαυτό πρέπει να ανεβάσει λίγο θερμοκρασία πριν γυρίσει στο υγραέριο το μοτέρ. 150.000 είναι πάρα πολλά, ίσως ήρθε η ώρα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Και ποσο να παει το μαλι ποσα πληρωσες Κωστα; Ειναι Landirenzo εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Και ποσο να παει το μαλι ποσα πληρωσες Κωστα; Ειναι Landirenzo εμενα. 140 αυτός που μου έβαλαν, με την εργασία, ιταλικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Ανάλογα και τι παροχη θα βαλεις . Τουλάχιστον εγω στο Mazda 6 Tomasetto μειωτήρα - πνεύμονα που έβαλα 130€ μου βγήκε . Σε μερικους υπάρχουν και κιτ επισκευής αλλα πολλές φορές δε πετυχαίνει με κόστος 30-40€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Εγω οταν αλλαξα μπεκ ρωτησα για καθαρισμο πνευμονα και μου ειπαν 100 ευρω αλλα βλεπω οτι με λιγοτερα απο 100 αγοραζεις πνευμονα Landirenzo θα δω αυριο ποιον ακριβως φοραω να δω ποσο εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα