Tasos19s Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, atrigane είπε Είναι αερίου ψεκασμού. Γενικά δουλεύει καλά, το έχω 8 χρόνια, και σε απαγορευμένες ταχύτητες και σε πατήματα, όμως που και που μου δίνει την εντύπωση ότι με βενζίνη αποκλειστικά έχει λίγο καλύτερο πέταγμα. Παίζει και ρόλο από που θα βάλω υγραέριο, γιαυτό έχω σταματήσει τα πειράματα και έχω 2 σταθερούς όπου θεωρώ ότι έχει απόδoση παρόμοια με τη βενζίνη Καλά μια μικρή διαφορά νομίζω υπάρχει σε όλους μας Δεν μπορούν να πετύχουν τέλειο χάρτη υγραερίου ώστε να είναι ακριβώς ίδιος με της βενζίνης Για το σύστημα σου τι να πω μόνο αν θες ψάξε γιατί να αλλάζει τόσο αργά σε τόσο μεγάλη θερμοκρασία νερού Αφου δουλεύει καλά εννοείται δεν πειράζεις τίποτα άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Tasos19s είπε Εγώ το δικό μου το έχω βάλει να γυρίζει μετά τους 27 βαθμούς που πιάνει ο πνεύμονας Στον δρόμο το έχω κλείσει να μην καίει καθόλου βενζίνη 20€ βενζίνη μπορεί να με πάνε 3 μήνες ίσως και παραπάνω απλά το αποφεύγω γιατί χαλάει μετά τους 2-3 μήνες η βενζίνη 14 ώρες πριν, Tasos19s είπε Γιατί θέλει τόσο; Αν έκαιγε 10% βενζίνη θα έκαιγε πάλι λιγότερο από όσο σου καίει Εγω θα το πήγαινα να το αλλάξω δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικό να καίει τόση βενζίνη Να πω είναι κάποιο vw άμεσου ψεκασμού… Τασο υπάρχουν κινητήρες όπως στου γιου μου πεζό ραλύ που συστήνουν τουλάχιστον 20% ψεκασμό βενζίνης για την καλή λειτουργία του κινητήρα. Πιθανώς στο δικό σου όπως και στο δικό μου δεν υπάρχει θέμα ψεκασμού βενζίνης οταν γυρίσει σε αέριο , χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στον κινητήρα. Βαζω 20-30 ευρω βενζίνη και προληπτικά κάθε τόσο ειδικά το καλοκαίρι το γυρναω σε βενζίνη να την κάψω να μη μενει πολύ καιρό στη δεξαμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Τασο υπάρχουν κινητήρες όπως στου γιου μου πεζό ραλύ που συστήνουν τουλάχιστον 20% ψεκασμό βενζίνης για την καλή λειτουργία του κινητήρα. Πιθανώς στο δικό σου όπως και στο δικό μου δεν υπάρχει θέμα ψεκασμού βενζίνης οταν γυρίσει σε αέριο , χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στον κινητήρα. Βαζω 20-30 ευρω βενζίνη και προληπτικά κάθε τόσο ειδικά το καλοκαίρι το γυρναω σε βενζίνη να την κάψω να μη μενει πολύ καιρό στη δεξαμενη. Συμφωνώ το γνωρίζω ότι κάποιοι κινητήρες θέλουν και βενζίνη ταυτόχρονα αλλά το 20% μου φαίνεται πολύ σε κινητήρες έμμεσου ψεκασμού Αν μιλάμε για άμεσου ψεκασμού εκεί ναι αλλάζει η κουβέντα αλλά κι πάλι δεν ξέρω την αναλογία βενζίνης υγραερίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, Tasos19s είπε μερικοί μάστορες λένε όχι δεν σε αφήνω να το πειράξεις Δεν αφήνουν γιατί εσύ/εγώ/οποιοσδήποτε μπορεί να πειράξει κάτι που δεν πρέπει, να κάνει ζημιά και να ζητάει μετά τα ρέστα από το μηχανικό. Έχεις κι εσύ το δίκιο σου πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν αφήνουν γιατί εσύ/εγώ/οποιοσδήποτε μπορεί να πειράξει κάτι που δεν πρέπει, να κάνει ζημιά και να ζητάει μετά τα ρέστα από το μηχανικό. Έχεις κι εσύ το δίκιο σου πάντως. ένας που δεν ξέρει δεν πειράζει, δεν έχει και λόγο κιολας εγώ θέλω να μην ξανά πάω στο συγκεκριμένο συνεργείο, ή αποφάσισα να το συντηρώ και να το ρυθμίζω μόνος μου, ή πούλησα το αμάξι το πήρε άλλος και θέλει να το πάει σε άλλη πόλη γιατί να είναι κλειδωμένο? εμένα όταν πήρα το αμάξι είχε επάνω υγραέριο, πήγα κάποια φάση να αλλάξω φίλτρα και τον είπα να μου κατεβάσει και κάποιους βαθμούς γιατί αργεί πολύ να γυρισει επέμενε ότι θα πάθω ζημιά, τέλος πάντων του λέω δικό μου είναι εγώ πληρώνω την βενζίνη εγώ και τις ζημιες άλλαξε τα φίλτρα μου κατέβασε και τους βαθμούς λίγο και με πήρε 30 ευρω του λέω που θα βρω αυτό το καλώδιο και το πρόγραμμα να μπορώ να βλέπω ότι θέλω και ξες τι μου είπε? Εμείς κλέφτες θα γίνουμε? Στην ουσία θέλει να σε εγκλωβίζει να πας εκεί για το παραμικρό... Αυτό είναι που με νευριάζει... Να πάω παρακάτω? Περνάνε 2-3 μέρες δεν έμπαινε το υγραεριο Πάω ξανά το ψάχνει το ψάχνει δεν βρίσκει τίποτα προβλημα Μου λέει δεν στα είπα εγώ κατεβάσαμε τους βαθμούς έπαθε ζημιά... Συνδέεται με Θεσσαλονίκη με team viewer ενας ανθρωπος της εταιρειας, ψαχνουν, του δινει οδηγιες να βγαλει τους ηλεκτρομαγνητες να τους καθαρισει.. Βγάζουν συμπέρασμα ότι είτε χάλασε ο map, είτε χάλασε ο πνευμονας Μιλάνε στο τηλέφωνο με την εταιρεία και μου λέει 80 ευρώ map, 200 ευρώ πνεύμονας. Ότι από τα 2 έχει πρόβλημα θα χρεωθεις μόνο αυτό. Είχε κάτι αργίες ενδιάμεσα λέω αφήστε θα το ψάξω λίγο και βλέπουμε Αρχίζω ψάχνω στο Ίντερνετ διαφορά να δω τι γίνεται δεν βρήκα το προβλημα Παίρνω τηλέφωνο Αθήνα λέω γεια σας έχω το τάδε πρόβλημα μου είπαν είτε φταίει το ένα είτε το άλλο. Έχετε ανταλλακτικά? Ναι μου λέει έχουμε τα παντα Map 20 ευρω Καλώδιο 20 ευρώ Κιτ επισκευής πνεύμονα 20 ευρώ (γιατί να αλλάξεις πνεύμονα? ένα μέταλλο είναι δεν χαλάει, αλλάζεις μεμβράνες μου είπαν μόνο, ενώ δήθεν ο άλλος είπε 200 ευρώ όλο τον πνεύμονα) Παραλαμβάνω τα ανταλλακτικά σε 1-2 μερες Ρίχνω επάνω τον map, πάλι τίποτα. Συνδέομαι με τον υπολογιστή βλέπω πίεση αερίου πολύ χαμηλή. Δεν ερχόταν αέριο Ξεκινάω να ψάχνω... Βγάζω την μπροστά μαγνητική βαλβίδα και το αφήνω χωρίς βαλβίδα (μήπως κολλάει και δεν ανοίγει) Βγάζω την βαλβίδα πίσω από την δεξαμενή για τον ίδιο λόγο το αφήνω χωρίς βαλβιδα Πάλι τίποτα δεν εντόπισα Τι μπορεί ρε παιδιά να ήταν??? Αφού έχω ψάξει τα πάντα, ξεκινάω να λύσω τον πνεύμονα και βγαζω το φίλτρο υγρής φάσης. Το πιάνω στα χέρια μου Λεω, Μα αυτό ήταν μέσα ανάποδα... Το ξανά κοιτάω λέω ναι ήταν ανάποδα και έφραζε την ροή του υγραερίου. Το βάζω επάνω σωστά και ως δια μαγείας από τότε πέρασαν 5 χρόνια που δουλεύει Φυσικά αν είχα συνεχίσει στο συνεργείο θα άλλαζε map δεν θα λυνόταν το πρόβλημα, θα μου έβαζε νέο πνεύμονα και θα λυνόταν αλλά θα είχα δώσει 200 ευρώ Από τότε επειδή γνωρίζω από την αρχή μέχρι το τέλος το σύστημα μου δεν αφήνω κανέναν να το βάλει χέρι, οτι χρειάζομαι το κάνω μόνος... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μένω άφωνος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elannik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Σε τεριος j100 τι σύστημα υγραερίου να βάλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Tasos19s είπε ένας που δεν ξέρει δεν πειράζει, δεν έχει και λόγο κιολας εγώ θέλω να μην ξανά πάω στο συγκεκριμένο συνεργείο, ή αποφάσισα να το συντηρώ και να το ρυθμίζω μόνος μου, ή πούλησα το αμάξι το πήρε άλλος και θέλει να το πάει σε άλλη πόλη γιατί να είναι κλειδωμένο? εμένα όταν πήρα το αμάξι είχε επάνω υγραέριο, πήγα κάποια φάση να αλλάξω φίλτρα και τον είπα να μου κατεβάσει και κάποιους βαθμούς γιατί αργεί πολύ να γυρισει επέμενε ότι θα πάθω ζημιά, τέλος πάντων του λέω δικό μου είναι εγώ πληρώνω την βενζίνη εγώ και τις ζημιες άλλαξε τα φίλτρα μου κατέβασε και τους βαθμούς λίγο και με πήρε 30 ευρω του λέω που θα βρω αυτό το καλώδιο και το πρόγραμμα να μπορώ να βλέπω ότι θέλω και ξες τι μου είπε? Εμείς κλέφτες θα γίνουμε? Στην ουσία θέλει να σε εγκλωβίζει να πας εκεί για το παραμικρό... Αυτό είναι που με νευριάζει... Να πάω παρακάτω? Περνάνε 2-3 μέρες δεν έμπαινε το υγραεριο Πάω ξανά το ψάχνει το ψάχνει δεν βρίσκει τίποτα προβλημα Μου λέει δεν στα είπα εγώ κατεβάσαμε τους βαθμούς έπαθε ζημιά... Συνδέεται με Θεσσαλονίκη με team viewer ενας ανθρωπος της εταιρειας, ψαχνουν, του δινει οδηγιες να βγαλει τους ηλεκτρομαγνητες να τους καθαρισει.. Βγάζουν συμπέρασμα ότι είτε χάλασε ο map, είτε χάλασε ο πνευμονας Μιλάνε στο τηλέφωνο με την εταιρεία και μου λέει 80 ευρώ map, 200 ευρώ πνεύμονας. Ότι από τα 2 έχει πρόβλημα θα χρεωθεις μόνο αυτό. Είχε κάτι αργίες ενδιάμεσα λέω αφήστε θα το ψάξω λίγο και βλέπουμε Αρχίζω ψάχνω στο Ίντερνετ διαφορά να δω τι γίνεται δεν βρήκα το προβλημα Παίρνω τηλέφωνο Αθήνα λέω γεια σας έχω το τάδε πρόβλημα μου είπαν είτε φταίει το ένα είτε το άλλο. Έχετε ανταλλακτικά? Ναι μου λέει έχουμε τα παντα Map 20 ευρω Καλώδιο 20 ευρώ Κιτ επισκευής πνεύμονα 20 ευρώ (γιατί να αλλάξεις πνεύμονα? ένα μέταλλο είναι δεν χαλάει, αλλάζεις μεμβράνες μου είπαν μόνο, ενώ δήθεν ο άλλος είπε 200 ευρώ όλο τον πνεύμονα) Παραλαμβάνω τα ανταλλακτικά σε 1-2 μερες Ρίχνω επάνω τον map, πάλι τίποτα. Συνδέομαι με τον υπολογιστή βλέπω πίεση αερίου πολύ χαμηλή. Δεν ερχόταν αέριο Ξεκινάω να ψάχνω... Βγάζω την μπροστά μαγνητική βαλβίδα και το αφήνω χωρίς βαλβίδα (μήπως κολλάει και δεν ανοίγει) Βγάζω την βαλβίδα πίσω από την δεξαμενή για τον ίδιο λόγο το αφήνω χωρίς βαλβιδα Πάλι τίποτα δεν εντόπισα Τι μπορεί ρε παιδιά να ήταν??? Αφού έχω ψάξει τα πάντα, ξεκινάω να λύσω τον πνεύμονα και βγαζω το φίλτρο υγρής φάσης. Το πιάνω στα χέρια μου Λεω, Μα αυτό ήταν μέσα ανάποδα... Το ξανά κοιτάω λέω ναι ήταν ανάποδα και έφραζε την ροή του υγραερίου. Το βάζω επάνω σωστά και ως δια μαγείας από τότε πέρασαν 5 χρόνια που δουλεύει Φυσικά αν είχα συνεχίσει στο συνεργείο θα άλλαζε map δεν θα λυνόταν το πρόβλημα, θα μου έβαζε νέο πνεύμονα και θα λυνόταν αλλά θα είχα δώσει 200 ευρώ Από τότε επειδή γνωρίζω από την αρχή μέχρι το τέλος το σύστημα μου δεν αφήνω κανέναν να το βάλει χέρι, οτι χρειάζομαι το κάνω μόνος... Το κατέχεις όμως το άθλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Elannik είπε Σε τεριος j100 τι σύστημα υγραερίου να βάλω; Δε χρειάζεται κάτι ακριβό . Βάλε με μεικτό ψεκασμό βενζίνης και μπεκ υγραερίου (τύπου βενζίνης - γρήγορα). Να κάνεις και έλεγχο διακενων βαλβίδων ωστόσο . Νομίζω έχει μηχανικές . Το αμάξι δουλεύει σωστά στη βενζίνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elannik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, meletis_m είπε Δε χρειάζεται κάτι ακριβό . Βάλε με μεικτό ψεκασμό βενζίνης και μπεκ υγραερίου (τύπου βενζίνης - γρήγορα). Να κάνεις και έλεγχο διακενων βαλβίδων ωστόσο . Νομίζω έχει μηχανικές . Το αμάξι δουλεύει σωστά στη βενζίνη; Ναι δουλεύει σωστά έχεις να μου προτείνεις κάποια μάρκα; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Elannik είπε Ναι δουλεύει σωστά έχεις να μου προτείνεις κάποια μάρκα; ευχαριστω Το τελευταίο που παίζει ρόλο Ποιος θα το βάλει να ψάξεις και όλα τα αλλά άφησε τα σε αυτόν 1 ώρα πριν, atrigane είπε Το κατέχεις όμως το άθλημα Δεν είχα ιδέα μέχρι τότε Απλα πιάνω μέχρι εκεί που φτάνουν οι γνώσεις μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Elannik είπε Ναι δουλεύει σωστά έχεις να μου προτείνεις κάποια μάρκα; ευχαριστω Εγω σε 2 Ιαπωνικά είχα Lovato και Europegas Εφόσον σου το ρυθμίσει σωστά δε θα αντιμετωπίσεις θέμα . Εάν έχεις πολλά χιλιόμετρα δες και τη ανάφλεξη του , το υγραέριο απαιτεί καλό ρεύμα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Tasos19s είπε Λεω, Μα αυτό ήταν μέσα ανάποδα... Το ξανά κοιτάω λέω ναι ήταν ανάποδα και έφραζε την ροή του υγραερίου. Ποιος και ποτε το εβαλε αναποδα δεν μας λες όμως???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, filipprin είπε Ποιος και ποτε το εβαλε αναποδα δεν μας λες όμως???? Αυτός στο συνεργείο που είχα πάει πριν 2 μέρες για αλλαγή φίλτρων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Και δεν τον έσκισες το φουστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα