tsiro7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Τη τάση v του αισθητήρα λ δες . Η οποία πρέπει να μεταβάλλεται συνεχώς και να διορθώνει τα μίγματα, σωστά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trobinhood Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους κ από μένα . Έχω ένα Yaris του 2010 και θέλω να του βάλω υγραέριο . Οι βαλβίδες στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι υδραυλικές . Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω ποιό είναι το καλύτερο σύστημα που θα μπορούσα να επιλέξω για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο Με ενδιαφέρει αρχικά να βάλω ότι καλύτερο κ αξιόπιστο και σε περιοχή τιμών 800-1300 Παρακαλώ βοηθεια Μένω Βόλο αλλά μπορώ να κατέβω και Αθήνα για εγκατάσταση άν πρόκειται για σωστό μάστορα ! Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από trobinhood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, trobinhood είπε Καλησπέρα σε όλους κ από μένα . Έχω ένα Yaris του 2010 και θέλω να του βάλω υγραέριο . Οι βαλβίδες στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι υδραυλικές . Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω ποιό είναι το καλύτερο σύστημα που θα μπορούσα να επιλέξω για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο Με ενδιαφέρει αρχικά να βάλω ότι καλύτερο κ αξιόπιστο και σε περιοχή τιμών 800-1300 Παρακαλώ βοηθεια Μένω Βόλο αλλά μπορώ να κατέβω και Αθήνα για εγκατάσταση άν πρόκειται για σωστό μάστορα ! Εχεις προσωπικο μυνημα Μεσα στα λεφτα που λες θα βρεις παρα πολυ καλο Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 33 λεπτά πριν, trobinhood είπε Καλησπέρα σε όλους κ από μένα . Έχω ένα Yaris του 2010 και θέλω να του βάλω υγραέριο . Οι βαλβίδες στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι υδραυλικές . Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω ποιό είναι το καλύτερο σύστημα που θα μπορούσα να επιλέξω για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο Με ενδιαφέρει αρχικά να βάλω ότι καλύτερο κ αξιόπιστο και σε περιοχή τιμών 800-1300 Παρακαλώ βοηθεια Μένω Βόλο αλλά μπορώ να κατέβω και Αθήνα για εγκατάσταση άν πρόκειται για σωστό μάστορα ! Τι κινητήρα έχεις , αν έχεις τον 1,33 1NR-FE που καίει λάδια θα πρέπει να το τσεκάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trobinhood Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Τι κινητήρα έχεις , αν έχεις τον 1,33 1NR-FE που καίει λάδια θα πρέπει να το τσεκάρεις. Αυτόν έχω αλλά δεν καίει σταγόνα !! 118.000χλμ Είναι φοβερό το αυτοκίνητο , τί πρέπει να τσεκάρω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 53 λεπτά πριν, trobinhood είπε Καλησπέρα σε όλους κ από μένα . Έχω ένα Yaris του 2010 και θέλω να του βάλω υγραέριο . Οι βαλβίδες στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι υδραυλικές . Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω ποιό είναι το καλύτερο σύστημα που θα μπορούσα να επιλέξω για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο Με ενδιαφέρει αρχικά να βάλω ότι καλύτερο κ αξιόπιστο και σε περιοχή τιμών 800-1300 Παρακαλώ βοηθεια Μένω Βόλο αλλά μπορώ να κατέβω και Αθήνα για εγκατάσταση άν πρόκειται για σωστό μάστορα ! Βάλε ένα BRC με μπεκ τύπου injection σε σοβαρό εγκαταστατη και θα είσαι μια χαρά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, trobinhood είπε Καλησπέρα σε όλους κ από μένα . Έχω ένα Yaris του 2010 και θέλω να του βάλω υγραέριο . Οι βαλβίδες στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι υδραυλικές . Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω ποιό είναι το καλύτερο σύστημα που θα μπορούσα να επιλέξω για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο Με ενδιαφέρει αρχικά να βάλω ότι καλύτερο κ αξιόπιστο και σε περιοχή τιμών 800-1300 Παρακαλώ βοηθεια Μένω Βόλο αλλά μπορώ να κατέβω και Αθήνα για εγκατάσταση άν πρόκειται για σωστό μάστορα ! Η Toyota παλιότερα έβαζε της Vialle υγρού ψεκασμού .Πλέον δε ξέρω τι ισχυει Ωστόσο και με κάποιο σύστημα εμεσου ψεκασμού με μπεκ τύπου βενζίνης εφόσον ρυθμίστει σωστά και ενεργοποιηθεί και ο μεικτός ψεκασμος δε έχεις θέμα . Είναι θέμα γνώσης του εκάστοτε εγκατάστατη για τη ρύθμιση του συστήματος. Εφόσον δε καίει και λάδια προχώρησε το , γιατί είχαν υπάρξει αναφορές για το συγκεκριμένο μοτέρ κατανάλωσης λαδιού. Για τις βαλβίδες το είδες σε κάποιο τεχνικό εγχειρίδιο βάσει αριθμού κινητήρα και μοντέλου; Πριν τη μετατροπή ας γίνει ένα γενικός έλεγχος και σε διαγνωστικό μήπως έχει καταγράψει κάποιο κωδικό βλάβης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trobinhood Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Ναί το έχω τσεκάρει ο 1NR-FE έχει υδραυλικές βαλβίδες, σίγουρο ! Άν έκαιγε λάδια τί περιορισμό θα είχαμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, trobinhood είπε Ναί το έχω τσεκάρει ο 1NR-FE έχει υδραυλικές βαλβίδες, σίγουρο ! Άν έκαιγε λάδια τί περιορισμό θα είχαμε ? Περιορισμό δε θα είχες , αλλά θα έπρεπε να προγραμματίσεις άνοιγμα του μοτέρ σου . Δε θα το επηρεάσει το υγραέριο πάντως εάν δεις κατανάλωση λαδιού . Ίσως σε αυτά τα χιλιόμετρα χρειαστείς και κανένα πολλ/στη ή μπουζοκαλωδια . Το υγραέριο απαιτεί καλό ρεύμα , θα φανεί εάν σου κάνει διακοπές στη επιτάχυνση όταν μπει υγραέριο ότι είναι σημάδια ρεύματος - ανάφλεξης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, trobinhood είπε Αυτόν έχω αλλά δεν καίει σταγόνα !! 118.000χλμ Είναι φοβερό το αυτοκίνητο , τί πρέπει να τσεκάρω ? Τι λάδια έβαζες από την αρχή ; περίεργο διότι περίπου στα km που λες το μοτέρ θα παρουσιάσει ραγδαία αύξηση κατανάλωσης λαδιού και οφείλεται σε κατασκευαστικό πρόβλημα για το οποίο η Toyota τότε είχε δώσει οδηγία σχετικά με την επισκευή για όσους το φέρνανε εντός εγγύησης αλλιώς η επισκευή έχει κόστος περίπου 2000 ευρώ. Περισσότερες λεπτομέρειες https://forum.4troxoi.gr/topic/90795/node-90795 Θα ήταν κρίμα να σου αρχίσει να καίει λάδια και να κάνεις την επισκευή αφού θα έχεις δώσει και λεφτά για την μετατροπή σε υγραέριο οπότε πρέπει να πάρεις την απόφαση είτε προχωράς (με πιθανότητα να σου χρειαστεί η επισκευή) η το δίνεις ΤΩΡΑ και παίρνεις κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trobinhood Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ 5w30 της mobil one και τώρα θα βάλω liquid molly 0w20 Δεν έχω εντοπίσει προς το παρόν κάτι λιγότερο στο Κάρτερ. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από trobinhood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 13 ώρες πριν, sakks80 είπε Βάλε ένα BRC με μπεκ τύπου injection σε σοβαρό εγκαταστατη και θα είσαι μια χαρά Και παρακάλα να δουλέψει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, trobinhood είπε Χρησιμοποιώ 5w30 της mobil one και τώρα θα βάλω liquid molly 0w20 Δεν έχω εντοπίσει προς το παρόν κάτι λιγότερο στο Κάρτερ. Το προτεινόμενο λάδι για τον κινητήρα αυτόν ήταν το 0w20. Τώρα με το 5w30 που έβαζες λογικά ήσουν από τους τυχερούς που μέχρι τώρα δεν έχει αρχίσει να σου καίει λάδι. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα σου αρχίσει να καίει λάδι προφανώς , αυτό που όμως είναι σίγουρο ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας έχει εργοστασιακό πρόβλημα το οποίο λύθηκε από το 13 και μετά αν θυμάμαι καλά. Για την μετατροπή τώρα δεν είμαι μηχανικός , πας σε αυτόν που θα κάνεις την μετατροπή του αναφέρεις την ιδιαιτερότητα του μοτέρ σου και αποφασίζετε αναλόγως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Εγινε και η εγκατασταση του Lovato Smart ExR με XP μπεκ. Μου εδωσαν και την ρεζερβα την παλια, πηγα σημερα το πρωι σε βουλκανιζατερ και πηρα μια μικροτερη, και εδιωξα την παλια. Μενει τωρα το ΣΚ να κανω κανενα ταξιδι να το δω και στο δρομο, λιγο το ειδα χτες που το παρελαβα. Και αναμενω ακομα την ανανεομένη αδεια. Spoiler 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Στις 28/7/2022 στις 3:43 ΜΜ, trobinhood είπε Ναί το έχω τσεκάρει ο 1NR-FE έχει υδραυλικές βαλβίδες, σίγουρο ! Άν έκαιγε λάδια τί περιορισμό θα είχαμε ? ανακατασκευή του μοτέρ όπως την πατήσανε οι περισσότεροι (δυστυχώς είναι ελαττωματική η συγκεκριμένη σειρά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα