LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, korakios είπε ίσως να έβαζες μια λεπτή ανάγκης , βεβαια πάλι πιάνει χώρο αλλά το μισό περίπου απο κανονικό λάστιχο Ψαχνω να αγορασω αλλα βλεπω να μενει αναμονη γιατι μας εσκισε τγο ρευμα.
meletis_m Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Σε κανενα μηνα ειναι να του κανω service για το 22 και ΚΤΕΟ τον Ιουνιο. Γενικα περα απο τα λαδια, φιλτρα κλπ που γινονται σε ενα τυπικο service, θα του αναφερω και να ελεγξει συμπίεση κυλίνδρων και γινικοτερα αυτα που μου ειπες. Περαν αυτου, καποιος ελεγχος παραπανω που θα ηταν καλο να γινει? Ηδη ποναω με την τιμη της βενζινης, κοντα μισο ντεποζιτο βενζινη σημερα εβαλα με 1.875 και εδωσα 51 ευρω. Σε συστημα που βλεπω σε καποια configurators, βλεπω προτεινομενα Lovato EXR kai Ego II . Δεν θες κάτι ιδιαίτερο σε σύστημα βάλε είτε το Lovato exr ή κάποιο πολωνικό Stag ή Europegas . Σωστό εγκατάσταση να βρεις . Αφού το ετοιμάζεις για Service γενικό και έχεις σκοπό άλλαξε φίλτρα , λάδια , μπουζί . Και όταν βάλεις το υγραέριο επειδή θα επέμβει στο κύκλωμα ψύξης ευκαιρία τότε είναι να αλλάξεις και το αντιψυκτικό. 1
jimakos234 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Στις 19/2/2022 στις 8:28 ΜΜ, meletis_m είπε Δεν θες κάτι ιδιαίτερο σε σύστημα βάλε είτε το Lovato exr ή κάποιο πολωνικό Stag ή Europegas . Σωστό εγκατάσταση να βρεις . Αφού το ετοιμάζεις για Service γενικό και έχεις σκοπό άλλαξε φίλτρα , λάδια , μπουζί . Και όταν βάλεις το υγραέριο επειδή θα επέμβει στο κύκλωμα ψύξης ευκαιρία τότε είναι να αλλάξεις και το αντιψυκτικό. Καλημερα. Το πηγα σημερα για το ετησιο service, ειπα αντιστοιχα να ελεγξει συμπίεση κυλίνδρων, μπουζοκαλωδια, πολλα/στες και με ρωτησε αν παω για αεριο. Του απαντησα ναι, μου ειπε απλα οτι και να κανω να ζητησω να γινει η εγκατασταση προσεγμενα (πχ καλωδια να μην μπουν οπως οπως και κρεμονται, να μην εμποδιζει ο πνευμονας οπως θα μπει), ετσι ωστε να μην επηρεάζεται η δουλεια των υπολοιπων, αν ειναι και χρειαστει μηχανικο καποια αλλη στιγμη. Πως θα μπορουσα να το ζητησω αυτο? Ειμαι σε φαση που τωρα κοιταω σε προσφορες σε σελιδες για Αθηνα, και θα ξεκινησω μετα τον ελεγχο να παιρνω τηλεφωνα για προσφορες (αν εχει καποιος προταση/εμπερια μπορει να στειλει πμ για να μην γινεται και διαφημιση αν υπαρχει θεμα) 1
meletis_m Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Καλημερα. Το πηγα σημερα για το ετησιο service, ειπα αντιστοιχα να ελεγξει συμπίεση κυλίνδρων, μπουζοκαλωδια, πολλα/στες και με ρωτησε αν παω για αεριο. Του απαντησα ναι, μου ειπε απλα οτι και να κανω να ζητησω να γινει η εγκατασταση προσεγμενα (πχ καλωδια να μην μπουν οπως οπως και κρεμονται, να μην εμποδιζει ο πνευμονας οπως θα μπει), ετσι ωστε να μην επηρεάζεται η δουλεια των υπολοιπων, αν ειναι και χρειαστει μηχανικο καποια αλλη στιγμη. Πως θα μπορουσα να το ζητησω αυτο? Ειμαι σε φαση που τωρα κοιταω σε προσφορες σε σελιδες για Αθηνα, και θα ξεκινησω μετα τον ελεγχο να παιρνω τηλεφωνα για προσφορες (αν εχει καποιος προταση/εμπερια μπορει να στειλει πμ για να μην γινεται και διαφημιση αν υπαρχει θεμα) Σε τι αμάξι θα βάλεις , γιατί δε το θυμάμαι . Ένα 206 έχεις το θυμήθηκα . Δε χρειάζεσαι κατι ακριβό βάλε ενα ιταλικο ή πολωνικο συστημα . Πέρα απο μεγάλα μαγαζιά δές και πιο μικρούς εγκαταστάτες . Δές και τίς αξιολογήσεις τους πάντως . Για τα καλώδια σωστά σου είπε , το σωστό είναι να κολληθεί το καθένα ξεχωριστά και να μονωθεί μόνο του και μετα όλα μαζί . Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από meletis_m 1
jimakos234 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, meletis_m είπε Σε τι αμάξι θα βάλεις , γιατί δε το θυμάμαι . Ένα 206 έχεις το θυμήθηκα . Δε χρειάζεσαι κατι ακριβό βάλε ενα ιταλικο ή πολωνικο συστημα . Πέρα απο μεγάλα μαγαζιά δές και πιο μικρούς εγκαταστάτες . Δές και τίς αξιολογήσεις τους πάντως . Για τα καλώδια σωστά σου είπε , το σωστό είναι να κολληθεί το καθένα ξεχωριστά και να μονωθεί μόνο του και μετα όλα μαζί . Μολις το παρελαβα, εκανε το service λαδια, φιλτρα μπουζι, πηρε και συμπιεση κυλινδρων, ελεγξε και τα μπουζοκαλωδια, πολλ/στες, και μου ειπε οτι το αμαξι δεν εχει κανενα θεμα, απλα να προσεξω να βρω καλο εγκαταστατη και να γινει με επιμελεια η εγκατασταση. Οποτε απο εβδομαδα (γιαιτ το 3μερο θα ειμαι εκτος) θα γινει οτι ειναι να γινει. 1
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Στο δεύτερο αμάξι που έχω με αέριο έχω μπερδευτεί με την ένδειξη της βενζίνης. Έχει κανονικά τα φωτάκια που δείχνουν πόσο αέριο έχει άλλα αν βάλω εκτός από τα φωτάκια ανεβαίνει και ο δείκτης της βενζίνης και η αυτονομία σε χιλιόμετρα που δείχνει! Πώς μπορεί να γίνεται αυτό; Η ένδειξη είναι ψηφιακή ( citroen).
meletis_m Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Στο δεύτερο αμάξι που έχω με αέριο έχω μπερδευτεί με την ένδειξη της βενζίνης. Έχει κανονικά τα φωτάκια που δείχνουν πόσο αέριο έχει άλλα αν βάλω εκτός από τα φωτάκια ανεβαίνει και ο δείκτης της βενζίνης και η αυτονομία σε χιλιόμετρα που δείχνει! Πώς μπορεί να γίνεται αυτό; Η ένδειξη είναι ψηφιακή ( citroen). Να απευθυνθείς στόν εγκατστάτη σου και να ζητήσεις να σου βάλει ενα emulator - εξομοιωτή στάθμης βενζίνης , ξέρω οτι βγάζει η εταιρεία AEB . 1
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, meletis_m είπε Να απευθυνθείς στόν εγκατστάτη σου και να ζητήσεις να σου βάλει ενα emulator - εξομοιωτή στάθμης βενζίνης , ξέρω οτι βγάζει η εταιρεία AEB . Δεν ξέρω καν που έχει μπει, πιθανό σε άλλη πόλη. Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ! Απλά μου έκανε εντύπωση πως επηρεάζεται ο δείκτης και η αυτονομία. Ανεξάρτητα δεν θα έπρεπε να ήταν;
meletis_m Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, zio10 είπε Δεν ξέρω καν που έχει μπει, πιθανό σε άλλη πόλη. Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ! Απλά μου έκανε εντύπωση πως επηρεάζεται ο δείκτης και η αυτονομία. Ανεξάρτητα δεν θα έπρεπε να ήταν; Στα Γαλλικά και σε όσα έχουν ψηφιακή ένδειξη καυσίμου , δε το κρατάει στην μνήμη όταν έχει υγραέριο . Αυτή τη δουλειά θα την κάνει ο emulator που σου έγραψα . Και έτσι να το αφήσεις δε έχει θέμα , αλλά να φροντίζεις να έχει >1/4 βενζίνη 1
Lanike71 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά γνωρίζετε κόστος ελέγχου και ρύθμισης συστήματος, ειδικά χάρτη; Βγάζει μήνυμα P2187 για χαμηλό μείγμα και ο εγκαταστάτης σφυρίζει κλέφτικα. Εντάξει, αυτό είναι υποκειμενικό, αλλά ας πάρω μία γεύση για το κόστος. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από Lanike71
meletis_m Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Παιδιά γνωρίζετε κόστος ελέγχου και ρύθμισης συστήματος, ειδικά χάρτη; Βγάζει μήνυμα P2187 για χαμηλό μείγμα και ο εγκαταστάτης σφυρίζει κλέφτικα. Εντάξει, αυτό είναι υποκειμενικό, αλλά ας πάρω μία γεύση για το κόστος. Σου ανάβει και στη βενζίνη ; Πρίν αρχίσεις να το πειράζεις , έχετε δει την Solenoid valve - βαλβιδα πίεσης , το έχουν αρκετοι θεμα σε Mazda . Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από meletis_m
Lanike71 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 33 λεπτά πριν, meletis_m είπε Σου ανάβει και στη βενζίνη ; Πρίν αρχίσεις να το πειράζεις , έχετε δει την Solenoid valve - βαλβιδα πίεσης , το έχουν αρκετοι θεμα σε Mazda . Όχι, δεν ανάβει στη βενζίνη.
Doubt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, Lanike71 είπε Παιδιά γνωρίζετε κόστος ελέγχου και ρύθμισης συστήματος, ειδικά χάρτη; Βγάζει μήνυμα P2187 για χαμηλό μείγμα και ο εγκαταστάτης σφυρίζει κλέφτικα. Ρώτησες άλλον μηχανικό;
Lanike71 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Doubt είπε Ρώτησες άλλον μηχανικό; Φίλε όχι, αλλά κάνω μία έρευνα για να βρω κάποιον καλό. Δεν είμαι Αττική, ούτε περίχωρα.
Dimos47 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω για seat leon 1.4 ατμοσφαιρικό του 2008 αξίζει η μετατροπή σε υγραέριο? Αν γνωρίζει κανείς για αντίστοιχα αυτοκίνητα αν έβγαλαν προβλήματα κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα