konior198 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Γειά σας παιδιά.. Έχω ένα seat ibiza του 2000 8ν.. 330.000χλμ.σκεφτηκα να το κάνω υγραέριο μιας και κάνω πολλά χιλιόμετρα καθημερινά.. Πήγα σε κάποιον εγκατάσταση εδώ στα γιαννενα ο οποίος έχει κάποια καλή σχετικά φήμη.. Το φόρουμ σας με βοήθησε πολύ εξαρχης καθώς πήγα και ζήτησα εξαρχής μπεκ τύπου βενζίνης το οποίο διάβασα από εδώ.. Λοιπόν.. Σύστημα lovato exr version2 με μπεκ fast injector kp 2Ω με επιχρωμιομενα έμβολα. Μη επισκευασιμα και τιμή κομπλέ 800ευρουλακια..αν θέλετε οι γνωστές δώστε μου μια γνώμη καθώς σκοπευω άμεσα να το τοποθετήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, konior198 είπε Γειά σας παιδιά.. Έχω ένα seat ibiza του 2000 8ν.. 330.000χλμ.σκεφτηκα να το κάνω υγραέριο μιας και κάνω πολλά χιλιόμετρα καθημερινά.. Πήγα σε κάποιον εγκατάσταση εδώ στα γιαννενα ο οποίος έχει κάποια καλή σχετικά φήμη.. Το φόρουμ σας με βοήθησε πολύ εξαρχης καθώς πήγα και ζήτησα εξαρχής μπεκ τύπου βενζίνης το οποίο διάβασα από εδώ.. Λοιπόν.. Σύστημα lovato exr version2 με μπεκ fast injector kp 2Ω με επιχρωμιομενα έμβολα. Μη επισκευασιμα και τιμή κομπλέ 800ευρουλακια..αν θέλετε οι γνωστές δώστε μου μια γνώμη καθώς σκοπευω άμεσα να το τοποθετήσω. Δέν θά έχεις κάποιο πρόβλημα , και που δεν είναι μπέκ τύπου βενζίνης .Είναι τα γρήγορα της Lovato. Αρκεί να γίνει σωστή ρύθμιση του κιτ στο δρόμο σε πορεία . Υπ οψιν πρίν την εγκατάσταση του υγραερίου το αμάξι πρέπει να δουλεύεί σωστά στην βενζίνη και να μην υπάρχει οποιοδήποτε σφάλμα. Μπές και στην επίσημη σελίδα της Lovato να δείς εάν είναι επίσημος συνεργάτης ο εγκαταστάτης που έχεις επιλέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konior198 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 36 λεπτά πριν, meletis_m είπε Δέν θά έχεις κάποιο πρόβλημα , και που δεν είναι μπέκ τύπου βενζίνης .Είναι τα γρήγορα της Lovato. Αρκεί να γίνει σωστή ρύθμιση του κιτ στο δρόμο σε πορεία . Υπ οψιν πρίν την εγκατάσταση του υγραερίου το αμάξι πρέπει να δουλεύεί σωστά στην βενζίνη και να μην υπάρχει οποιοδήποτε σφάλμα. Μπές και στην επίσημη σελίδα της Lovato να δείς εάν είναι επίσημος συνεργάτης ο εγκαταστάτης που έχεις επιλέξει. Ευχαριστώ φίλε μου για την γρήγορη απάντηση σου.. Δεν ήξερα ότι έχω την δυνατότητα να ελέγξω αν είναι επίσημος συνεργάτης μέσα από το sites πιστεύεις ότι είναι μια καλή επιλογή? 3 λεπτά πριν, konior198 είπε Ευχαριστώ φίλε μου για την γρήγορη απάντηση σου.. Δεν ήξερα ότι έχω την δυνατότητα να ελέγξω αν είναι επίσημος συνεργάτης μέσα από το sites πιστεύεις ότι είναι μια καλή επιλογή? Σωστά έχεις απόλυτο δίκιο.. Ναι το είδα είναι επίσημος συνεργάτης..να σου πω την αλήθεια πριν δύο μήνες που φυσωσα το αμάξι μου έβγαζε σφάλμα ο λάμδα.. Το σβησαμε έκανα της βόλτες μου το ξαναεψαξα και δεν το ξαναέβγαλε.. Ο μηχανικός μου είπε ότι θα είχε τύχει κάποια φορά κακής ποιότητας καύσιμο και για αυτό.. Τώρα δεν μου ξαναέβγαλε σφάλμα.. Υποθέτω ότι είμαι εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, konior198 είπε Ευχαριστώ φίλε μου για την γρήγορη απάντηση σου.. Δεν ήξερα ότι έχω την δυνατότητα να ελέγξω αν είναι επίσημος συνεργάτης μέσα από το sites πιστεύεις ότι είναι μια καλή επιλογή? Καλό σύστημα , και εγω Lovato έχω σε Honda Αccord. Εαν θές για άλλη επιλογή δές EuropeGas ή Stag με μπέκ τυπου βενζίνης . Σημασία έχει η γνώση ρυθμίσεων απο τον εγκαταστάτη και η σωστή τοποθέτηση του Σημασία έχει η σωστή ρύθμιση του χάρτη ψεκασμού ανα φορτίο / στροφές στο δρόμο εν κίνησει , οποιοδήποτε σύστημα και να βάλεις. Επειδή έχεις πολλά χιλιόμετρα , στο υγραέριο σημαντικός παράγοντας είναι και τα ρεύματα όπως και ο αισθητηρας λάμδα να λειτουργεί για τη σωστή ρυθμισή του Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από meletis_m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konior198 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, meletis_m είπε Καλό σύστημα , και εγω Lovato έχω σε Honda Αccord. Εαν θές για άλλη επιλογή δές EuropeGas ή Stag με μπέκ τυπου βενζίνης . Σημασία έχει η γνώση ρυθμίσεων απο τον εγκαταστάτη και η σωστή τοποθέτηση του Σημασία έχει η σωστή ρύθμιση του χάρτη ψεκασμού ανα φορτίο / στροφές στο δρόμο εν κίνησει , οποιοδήποτε σύστημα και να βάλεις. Επειδή έχεις πολλά χιλιόμετρα , στο υγραέριο σημαντικός παράγοντας είναι και τα ρεύματα όπως και ο αισθητηρας λάμδα να λειτουργεί για τη σωστή ρυθμισή του Λέω να μείνω σε αυτό το σύστημα διότι ο εγκαταστάτης που έχω ακούσει κάποια καλά σχόλια και από φίλους με turbo κινητήρες είναι πολύ ικανοποιητικα..η δεύτερη γνώμη που πήρα από άλλον κατά την γνώμη μου καλό μαστορι.. Ήταν για σύστημα prins στα 950 ευρώ... Μόλις τώρα, konior198 είπε Λέω να μείνω σε αυτό το σύστημα διότι ο εγκαταστάτης που έχω ακούσει κάποια καλά σχόλια και από φίλους με turbo κινητήρες είναι πολύ ικανοποιητικα..αλλά δουλεύει μόνο τα lovato. η δεύτερη γνώμη που πήρα από άλλον κατά την γνώμη μου καλό μαστορι.. Ήταν για σύστημα prins στα 950 ευρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, konior198 είπε Γειά σας παιδιά.. Έχω ένα seat ibiza του 2000 8ν.. 330.000χλμ.σκεφτηκα να το κάνω υγραέριο μιας και κάνω πολλά χιλιόμετρα καθημερινά.. Πήγα σε κάποιον εγκατάσταση εδώ στα γιαννενα ο οποίος έχει κάποια καλή σχετικά φήμη.. Το φόρουμ σας με βοήθησε πολύ εξαρχης καθώς πήγα και ζήτησα εξαρχής μπεκ τύπου βενζίνης το οποίο διάβασα από εδώ.. Λοιπόν.. Σύστημα lovato exr version2 με μπεκ fast injector kp 2Ω με επιχρωμιομενα έμβολα. Μη επισκευασιμα και τιμή κομπλέ 800ευρουλακια..αν θέλετε οι γνωστές δώστε μου μια γνώμη καθώς σκοπευω άμεσα να το τοποθετήσω. Καλημερα. Με 330.000 χιλιομετρα το αμαξιπεπει να ειναι και σε καλη κατασταση για να μπει υγραεριο .Ποσο καιρο και ποσα χλμ σκοπευεις να το κρατησεις ? Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konior198 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Καλημερα. Με 330.000 χιλιομετρα το αμαξιπεπει να ειναι και σε καλη κατασταση για να μπει υγραεριο .Ποσο καιρο και ποσα χλμ σκοπευεις να το κρατησεις ? Όσο με πάει θα το κρατήσω.. Γιαυτό και θέλω να του βάλω κάτι σχετικά καλό.. Ούτοσωστε άμα μου τα δώσει στα χέρια αργότερα, να του δώσω άλλη μια ευκαιρία με μια επισκευή ή ένα άλλο μοτερακι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Έτσι και αλλιώς μπορείς να το ξηλωσεις και να το βάλεις σε άλλο αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 35 λεπτά πριν, panoskatos είπε Έτσι και αλλιώς μπορείς να το ξηλωσεις και να το βάλεις σε άλλο αυτοκίνητο. Δέν γίνεται , απαγορεύεται απο την νομοθεσία η εγκατάσταση μεταχειρισμένου εξοπλισμού . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, meletis_m είπε Δέν γίνεται , απαγορεύεται απο την νομοθεσία η εγκατάσταση μεταχειρισμένου εξοπλισμού . Σοβαρά? Δεν το γνώριζα αυτό να πω την αλήθεια. Πιστεύω ότι μπορεί όμως κάποιος να το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, panoskatos είπε Σοβαρά? Δεν το γνώριζα αυτό να πω την αλήθεια. Πιστεύω ότι μπορεί όμως κάποιος να το κάνει. Στήν Ελλάδα όλα γίνονται αφού κανένας δέν τιμωρείται. Το σωστό είναι οτι δέν γίνεται η μεταφορά εγκατάστασης σε άλλο όχημα , και η δεξαμενη υγραερίου θέλει αλλαγή σε 10 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Γιατι για λιγα κατοσταρικα να βαλεις κατι μεταχειρισμενο που δεν ξερεις τι θα σου βγαλει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konior198 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πήρα σήμερα άλλη μια γνώμη από άλλο μάστορα για Romano στα 750..ο συγκεκριμένος είναι εγκεκριμένος εγκαταστάτης από το σύλλογο βορείου Ελλάδος αρκετά έμπειρος εγκαταστάτης.. Ακούω διαφορα περί brc είναι καλύτερα από lovato και Romano και τέτοια και δεν ξέρω πως να κινηθώ τώρα.. Αν και από ότι μου είπε ο μάστορας με την ρύθμιση που θα κάνει στο Romano που από τι κατάλαβα το προωθεί λίγο περισσότερο δεν θα έχω απόλυτος κανένα πρόβλημα.. Τι γνώμη έχετε για τα Romano? Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από konior198 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 48 λεπτά πριν, konior198 είπε Πήρα σήμερα άλλη μια γνώμη από άλλο μάστορα για Romano στα 750..ο συγκεκριμένος είναι εγκεκριμένος εγκαταστάτης από το σύλλογο βορείου Ελλάδος αρκετά έμπειρος εγκαταστάτης.. Ακούω διαφορα περί brc είναι καλύτερα από lovato και Romano και τέτοια και δεν ξέρω πως να κινηθώ τώρα.. Αν και από ότι μου είπε ο μάστορας με την ρύθμιση που θα κάνει στο Romano που από τι κατάλαβα το προωθεί λίγο περισσότερο δεν θα έχω απόλυτος κανένα πρόβλημα.. Τι γνώμη έχετε για τα Romano? Δές για Lovato , Aeb , EuropeGas , Stag . Prins νομίζω είναι πολύ ακριβό για το όχημα σου είναι η γνώμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, konior198 είπε Πήρα σήμερα άλλη μια γνώμη από άλλο μάστορα για Romano στα 750..ο συγκεκριμένος είναι εγκεκριμένος εγκαταστάτης από το σύλλογο βορείου Ελλάδος αρκετά έμπειρος εγκαταστάτης.. Ακούω διαφορα περί brc είναι καλύτερα από lovato και Romano και τέτοια και δεν ξέρω πως να κινηθώ τώρα.. Αν και από ότι μου είπε ο μάστορας με την ρύθμιση που θα κάνει στο Romano που από τι κατάλαβα το προωθεί λίγο περισσότερο δεν θα έχω απόλυτος κανένα πρόβλημα.. Τι γνώμη έχετε για τα Romano? Το ποιο ειναι καλυτερο δεν ειναι ευκολο να σου πει καποιος γιατι και καθε μαρκα εχει διαφορα κιτ.Εγω περα απο αλλες παραμετρους διαλεξα lovato (c-obd II 1000euro λογω turbo κινητηρα ομως), γιατι εχει πολλα επισημα και συνεργαζομενα συνεργεια για υποστηριξη. Ηθελα να βαλω landirenzo omegas αλλα επειδη παιζει να μετακομισω κρητη και η landirezo ειχε εναν αντιπροσωπο μονο Ηρακλειο, πηγα σε lovato. Π.χ. αντιπροσωπος romano ειναι ο τσοπελογιαννης με οτι συνεπαγεται αυτο. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από chsam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα