offtime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Evala tin Pinnacle PCTV Pro se ena AMD1200 me MB ASUS a7a266 kai GeForce2 MX400 /32MB vo kai to tuner otan ftanei sto teleytaio test kanei to systhma na kollisei. Heeeeeeelp
ghost110 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Κι ότι ετοιμαζόμουν να ανοίξω καινούργιο topic για παρόμοιο πρόβλημα!<BR>Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα με την ίδια κάρτα Tv το είχα και γω.Μάλλον είναι πρόβλημα συμβατότητας με τους ΑΜD.Εγω έχω έναν AMD 800άρη και όταν έκανε το τελευταίο τέστ,πάντα εκανε fail.Τι κι αν άλλαξα τους drivers τίποτα,ώσπου μια μέρα έφτιαξε από μόνο του!-με τους παλιούς drivers εννοείται-<BR>Παρόλα αυτά αφού απέκτησα εικόνα,μετά δεν είχα ήχο!Μόλις χτες ανακτήθηκε και ο ήχος,αλλά μια τον βρίσκει μια τον χανει!Τι να πω,υπομονή!Πάντως standar είναι πρόβλημα ΑΜD.Eσένα κολλάει όλο το σύστημα?Αν κολλάει το τελευταίο τεστ μόνο,βάλε οτι το δέχεσαι+δές.Απο τα settings επέλεξε primary.Δοκίμασε το και πες μου.
unforgiven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Παίδες, είχα παρόμοια προβλήματα σε Intel. Αν πάτε στο forum της Pinnacle, θα δείτε πολλά τέτοια, δεν φταίει απαραίτητα ο Athlon...<BR>Τελικά, για να σας βοηθήσω, μετά από πολλές-πολλές ώρες βρήκα τη μοναδική λύση που πιάνει στην PCTV: Τη χάρισα και πήρα τηλεόραση! Καλή τύχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.