jimarass Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Παιδιά ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό παιχνίδι του στυλ soul reaver legace of kain (trilogy)? Φοβερή περιπέτεια, περιβάλον ,μουσική και σενάριο.
polonos1313 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Παιδιά ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό παιχνίδι του στυλ soul reaver legace of kain (trilogy)? Φοβερή περιπέτεια, περιβάλον ,μουσική και σενάριο. Όλα τα Tom Clancy's Splinter Cell, το Tomb Raider: Legend, τα Hitman, το Manhunt, όλα τα Thief (φοβερό παιχνίδι) ,το Mafia ,Prince Of Persia 3 Warrior Within και Prince Of Persia 4 Two thrones
antonisid Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Ο ορισμός Action και adventure μαζί,δε ξέρω αν συμφωνείτε αλλά είναι το Fahrenheit!!! Εξαιρετικό παιχνίδι!!!
aliakas Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Fahrenheit nai korifeo e3eretiko paixnidi adventure omos den exei action ektos an enois action ta simia pou patas ta sosta pliktra to monadiko adventure pou termatisa ta dio teleftea xronia apla telio edit : ta myst pou kolane se action adventure ?
chill Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Jade Empire. Έχει μερικά rpg στοιχεία βέβαια αλλά είναι αρκετά action με πολλούς διαλόγους και άκρως ενδιαφέρον story (στοιχεία που κυρίως παραπέμπουν σε adventure xD).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.