Προς το περιεχόμενο

Apisteyto o.O 2!

clisa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon exw thn 7600 gt fatal1ty overcloacked apo thn xfx kai to apisteyto einai oti mou ekapse 2 tft monitor, etsi mou eipan apo to service twn monitor.... ginete ayto to pragma? pws?

Se crt pezei tis tft tis kaiei!

Pezei na einai provlimatiko to sigekrimeno modelo cartas h oi fatal1ty genika einai pirovolimenes kai na paw se allo modelo ??:neutral:

Δημοσ.

Είναι μεγάλη ευκαιρία να "τρέξεις" την XFX (γιατί όχι ? ) και να πάρεις καμμιά 8800ULTRA SLI .. ε??? εεε???Εεεεεεεεεε????

τί λές ?

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις γραπτή επιστολή απο τους τεχνικούς για την οθόνη... ΄

πράξε σωστά... εγώ ΑΥΤΟ θα έκανα... ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ...!

Δημοσ.

Σωστός ο ultraxmode. Μήπως απλά σβήνουν λόγω του κλασικού "Out of Signal Range" και μετά εκείνοι σου πουλάνε αρλούμπες;

Γιατί η καινούργια 8800 Ultra κάνει μόνο $849.99, και αν ρωτήσεις, είμαι σίγουρος οτί θα "είναι η μόνη κάρτα η οποία μπορεί να λειτουργήσει σωστά με την οθόνη σου, χωρίς να την καρβουνιάζει."

Δημοσ.

Αφού η οθόνη παίξει για καμιά ωρίτσα αρχίζει να τρεμοπαίζει για λίγο και μετά out of signal .Μετά από αυτό η οθόνη δεν ανοίγει ότι κάρτα και να βάλω σε όποιο pc και να τη βάλω.

2 Φορές σε 2 οθόνες αυτό που μου είπαν είναι οτι η κάρτα μαλλον βγάζει πάνω απο 5-6v στην έξοδο της με αποτέλεσμα να καίει κάτι σαν ασφάλεια στην είσοδο της οθόνης οπότε μόνιτορ καπουτ :confused:

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως απλα εχεις ρυθμισει τα hertz πιο πανω απο οσο αντεχει?

Γιατι κι εμενα η 14'' CRT NEC αντεχε μεχρι 85hz και την εβαλα στα 90 και μετα απο κανα 20λεπτο αρχιζαν και χαλαγαν τα χρωματα, παρολο που μετα που τα επανεφερα τα Hz εφτιαξε (και μετα απο λιγη ωρα κλειστη εννοειται), μετα απο 3 μερες καηκε...

Δημοσ.

Bike se 2 diaforetika mondela tft

Oxi ta hertz htan 72 -75 To tsekara kai ayto

Oxi to case kai to trofodotiko einai sosta giomena kai ola ta kalodia me monosi kai sosta valmena sto case

Se analogiki to evaza psifiaki de to evlepe mallon eprepe na to rithmisw meso software alla paei h othoni.

H karta efige kai paei gia elegho kai mallon andikatastash

a na mhn xehasw posa v exete default sthn pci-e ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...