Προς το περιεχόμενο

Μέχρι τί επεξεργαστή παίρνει η μητρική μου;

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια QDI Kinetiz 7T η για την οποία αναφέρεται το εξής τόσο στο manual όσο και στο site:<P>Chipset <BR>Νorth bridge:VIA KT-133<BR>South bridge:VIA VT82C686A <P>Support Socket A AMD Athlon and Duron Processors<BR>AMD Athlon Processors at 750/800/850/900/950MHz ,1GHz, 1.1GHz and future<BR>AMD Duron Processors at 600/650/700/800MHz and future<P>Τώρα, ποια είναι η ερμηνεία του "and future", δηλαδή μέχρι ποια ταχύτητα μελλοντικών επεξεργαστών θα σηκώνει;<P>Καινούρια Bios έχουν βγει αλλά κανένα δεν αναφέρει στα Readme ποιους καινούριος επεξεργαστές υποστηρίζουν.<P>Τελικά το θέμα είναι του Bios ή του chipset?<P>Voxson

Δημοσ.

Ψάξε να βρεις το μέγιστο του πολλαπλασιαστή που υποστηρίζει το ΜοΒο σου...<P>Το μέγιστο μάλλον θα είναι Athlon 1,4GHz αφού αυτός είναι ο μεγαλύτερος και τελευταίος SocketA (μάλλον) με 100MHz FSB (200~DDR) που θα παράγει η AMD. Μάλιστα δεν ξέρω καν αν εισάγεται το μοντέλο αυτό στην χώρα μας αφού όσα CPU πάνω από 1,2GHz κυκλοφορούν είναι νομίζω Thunderbird C, δηλαδή 133MHz...<P>Γενικά πάντως το μέγιστο για Thunderbird core είναι τα 1866MHz εάν παραμείνει η AMD στα 133ΜΗz αφού η ίδια έχει περιορίσει το multiplier των CPU της στο 14x...από εκεί και πέρα μιλάει το FSB o/c wink.gif" border="0<P>Imagine smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...