tomaaari Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 παιδια ετσι απο περιεργια το τερματισε κανεις?.... ειχα xp το εβαλα αντιγραφη κοντεψα να παω στο δαφνι με τα κολληματα του.. μετα το πηρα γνησιο..εβαλα το πατσ και καπως ηρεμησε η κατασταση αλλα δεν ειχα ορεξη να το σινεχισω ( 62 λεβερ ). κριμα για το παιχνιδι..φοβερο το gothic1 αλλα τελειο το cothic2, τωρα για το 3 τι να πεις.. θα παει 4??????
chek2fire Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 γιατι το original δεν εχει κοληματα?και εμενα μου εσπασε τα νευρα και δεν αντεξα να παιξω ουτε 10 λεπτα με το game.τωρα λενε οτι ετοιμαζουν ενα patch που μπορει να αγγιζει και το 1g!!γραφουν λενε τον κωδικα απο την αρχη.αυτο δείχνει την προχρειροτητα που υπηρξε στην αναπτυξη του παιχνιδιου
tomaaari Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 τελικα ειναι τοσο αδιαφορο ( εκνευριστικα αδιαφορο )..που κανεις δεν το εχει τερματισει...κριμα γιατι ειναι ενα παιχνιδι που αφησε εποχη σαν τιτλος!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ego palu den eixa oute ena kollima me to game...apla itan vareto kai den ypeirxe quest compass,sosto AI kai xeiristo combat...
Rossen Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Γενικα εγω με την σειρα Gothic εχω τρελο κολλημα... Αλλα η @#$$#% piranha bites εφτιαξε ενα παιχνιδι που ζηταει 1g ram και 256 γραφικων και ολλα αυτα στις ελαχιστες απαιτησεις ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... Παραυτα ειναι ενα καταπληκτικο παιχνιδι και οσοι εχουν ασχοληθει με τις προηγουμενες σειρες καταλαβαινουν. Τωρα αν δεν εχεις ασχοληθει καθολου σου φαινετε τελειως αηδια σαν παιχνιδι και στορι.
chill Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Διάβασα στα forums του gamespot ότι το αναμενόμενο patch ακυρώθηκε.......αν είναι αλήθεια μετά την ubisoft μπαίνει στην blacklist και η jo wood με πολλές ευχές από μέρους μου για πτώχευση και εξαγορά από την EA!!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ναι και μαλιστα με δυο διαφορετικα endings. με μπολικο tweaking (*.ini files )φυσικα ,το παιχνιδι ετρεχε αρκετα καλα (x850xt). σαν αρρωστος rpgakias ειχα κανει αποπειρα αρχικα να το τρεξω και με μια 9800se (softmodded omegadrivers σε 9800 pro) απενεργοποιωντας σχεδον πολλα χαρακτηριστικα και φθανοντας σχεδον στο τελος. τα 2 gig ram τελικα ειναι σωτηρια, για να αποφευγονται οι υψηλοι χρονοι φορτωσης αλλα και τα "κολληματα" στο περιβαλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.