lizardking Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ξέρει κανείς τι γίνεται με το forum αυτό είναι από το πάσχα και μετά που δεν μπορείς να μπεις καθόλου, βγάζει ένα μήνυμα ότι είναι σε κατάσταση μεταφοράς!!. Πόσες μέρες χρειάζεται γιατί από της 8/04 είναι αυτό το μήνυμα. Και λέω μήπως το έκλεισαν?
lizardking Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 και για του λογου το αληθες.... εγώ γιατί βλέπω την σελίδα που έχει ο φίλος πιο κάτω ,και ας εχω κάνει clear .
lizardking Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 συγνώμη αλλά ούτε αυτή την σελίδα βλέπω, αλλά βλέπω την σελίδα που λέει ότι το forum είναι σε κατάσταση μεταφοράς. Και εχω κάνει clear όλο το ιστορικό του internet explorer 7.
lizardking Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 τι και αν δοκίμασα firefox τι και εάν έκανα αποσύνδεση το modem και πάλι τα ίδια.
poscaman Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 δεν ανεβαζεις μια screenshot να δουμε τι σου βγαζει?
coby Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δοκίμασε κι αυτό: Πήγαινε στην Run (Εκτέλεση) Γράψε cmd ipconfig /flushdns κλείσε το παράθυρο και ξαναδοκίμασε στον browser.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.