Omiros Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Χρόνια πριν ξεκινήσαμε να φτιάξουμε το χειρότερο καρτούν όλων των εποχών... Όμως μας πρόλαβε η Ντίσνεϊ και η Warner και η Touchstone και και και! Ιδού λοιπόν το πρώτο(?) ελληνικό σεξο-καρτούν, που κυκλοφορεί ήδη ανάμεσά μας ως δώρο με το περιοδικό U-MAN (ένα από τα πολλά δώρα που πρέπει να πληρώσεις για να πάρεις). – Όσοι δεν προλάβατε να το αποκτήσετε όταν βγήκε ως interactive παιχνίδι πριν κάτι χρόνια... – Όσοι το πήρατε, όμως σας την έσπασαν τα παιχνίδια που διέκοπταν τη δράση... – Όσοι δε γουστάρατε τα cd-roms... – Όσοι θέλετε να το έχετε ως ταινία... – Όσοι συλλέγετε συλλεκτικά σουβέρ... – Όσοι δεν παίρνατε Free διότι δεν μπορούσε να χωρέσει το μυαλό σας πως η ελευθερία κάνει 3 ευρώ... – Όσοι δεν το λάβατε σε πειρατική κόπια τότε διότι κανείς δε σας έκανε παρέα επειδή έχετε πυτιρίδα... – Όσοι βαριέστε να το κατεβάσετε από torrent... – Όσοι έχετε γιαγιά που δε λέει να ψοφήσει για να της φάτε την κληρονομιά και ελπίζετε να της προκαλέσουν τα έντονα χρώματα επιληψία... – Όσοι έχετε δει τους «300» και θέλετε να δείτε και κάπου αλλού Έλληνες να πηδάνε... – Όσοι θέλετε να δείτε τον Όμηρο να φοράει rey-ban γυαλί... – Όσοι ψάχνετε να βρείτε ταινία όπου χέζουν ξύλινα άλογα... ΤΟΤΕ αυτό είναι το κατάλληλο dvd για εσάς!!! Επειδή όμως η ταινία περιέχει –και δεν περιορίζεται– πράξεις σεξ με άντρες, γυναίκες, σκυλιά, γάτες, ποντίκια και ξύλινα άλογα, παρακαλούνται όλοι οι ανήλικοι να μην αγοράσουν το εν λόγω dvd και φυσικά να μην τολμήσουν να δουν το trailer της ταινίας στα οποία οδηγούν τα links ακριβώς από κάτω: Το “Arnold presents…” trailer (με τη φωνή του Γ. Κομιώτη): Το “Arnold presents…” trailer για κατέβασμα: http://savefile.com/files/692066 Το trailer με αφήγηση: http://savefile.com/files/692209 Το παλιό, καλό, κλασσικό trailer: http://www.flurl.com/item/iliada_u_191115 http://www.savefile.com/files/107860 Επίσης, στο 3ο τεύχος του UMAN που κυκλοφορεί με δώρο την Ιλιάδα ΙΙ μπορείτε να βρείτε κι ένα τετρασέλιδο σεξο-αρχαίο κόμικ στην οικονομική συσκευασία των 2 σελίδων, καθώς επίσης συνέντευξη του δημιουργού (ναι, για μένα λέω, αφήστε κάτω τις ντομάτες) και φυσικά φωτογραφίες με πολλά φίνα γκομενάκια που ποτέ δε θα μας κάτσουν... δωρεάν!!! Enjoy!
androu Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ολόκληρη η ταινία είναι δλδ στο dvd σε εκείνο το περιοδικό ?
Omiros Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ολόκληρη η ταινία είναι δλδ στο dvd σε εκείνο το περιοδικό ? Ολόκληρη. Οπως ειχα πεί και παλιοτερα εχει διαρκεια 19 λεπτα. Στα extras θα βρείτε και τα παρασκηνια απο μια αισθησιακη φωτογράφιση του περιοδικού.
shodan Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Γεια σου Όμηρε με τα ωραία σου.. Πες πως το έχω αγοράσει ήδη.
androu Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μα καλά πώς γίνεται να έχεις τέτοιο "νιμου" στα πόδια σου και να κοιτάς αλλού ?? :-P
Omiros Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Κοιτούσα το άλλο ''νιμού'' που τραβούσε την φωτογραφία!!
Γηρυόνης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά για τους εκτός Ελλάδος μπορεί κάποιος να το ανεβάσει κάπου;
Omiros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Hi guys!!! Απο σήμερα η "ΙΛΙΑΔΑ 2" θα φιλοξενειται σε αμερικάνικο site μεταγλωτισμενη στα αγγλικα με τον τίτλο THE ILIAD 2: THE RETURN.
heroicentaur Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μια ερωτηση μιας και εμφανιστηκες μετα απο τοσα χρονια υπηρχε ΙΛΙΑΔΑ 1? Αν ναι μπορουμε να την εχουμε???
Omiros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν κανω λαθος εχω απαντησει γι'αυτο στο thread που ειχε ανοιξει για την version του παιχνιδιου. Η Ιλιαδα 1 ειναι η κανονικη original Ιλιαδα που ξερουμε απο το σχολειο, αν ποτέ βγαλουμε συνεχεια της Ιλιαδας 2 αυτο θα ειναι η διασκευη της Οδύσσειας.
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Η βλακεία του Έλληνα.Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο. Την Iλιάδα βρήκε να γελοιοποιήσει, ένα από τα αρχαιότερα κείμενα της ιστορίας. Κι αντί να μας πειράξει ρωτάμε και που θα το βρούμε. Ρε αι σιχτίρ.
FilipposMD Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Με το συμπάθειο, αλλά το να γράφεις την Ιλιάδα με Η δεν είναι πολύ υποστηρικτικό των επιχειρημάτων σου... Τουλάχιστον αυτός που την διακωμώδησε μπήκε στον κόπο να την ψιλοδιαβάσει ή έστω να δει πώς γράφεται. Εκτός αν αναφέρεσαι στο γνωστό έπος για τις περιπέτειες του Ηλία.
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Με το συμπάθειο, αλλά το να γράφεις την Ιλιάδα με Η δεν είναι πολύ υποστηρικτικό των επιχειρημάτων σου... Τουλάχιστον αυτός που την διακωμώδησε μπήκε στον κόπο να την ψιλοδιαβάσει ή έστω να δει πώς γράφεται. Εκτός αν αναφέρεσαι στο γνωστό έπος για τις περιπέτειες του Ηλία. Δεν βλέπω κανένα συμπάθειο. 1.Το αν έχει βάση αυτό που λέω έχει να κάνει με το αν έκανα ορθογραφικό λάθος? (εσύ δεν έχεις κάνει ποτέ?) 2.Ξέρεις αν εγώ την έχω διαβάσει? 3.Αν δεν την έχω διαβάσει, αυτό θα κρίνει αν είναι καλό αυτό το πράμα ή μήπως δεν θα είχα δικαίωμα να πω την γνώμη μου? 4.Επείδη αυτός που την διακωμώδησε την διάβασε ή είδε πως γράφεται είναι καλό αυτό που έκανε? 5.Από τις περιπέτειες του Ηλία μόνο το soundtrack ξέρω. Εκτός από την εξυπνάδα δεν μας είπες την γνώμη σου. Πάντως να ήταν και τίποτα καλό να το καταλάβω...
antonl Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Η σάτυρα υπάρχει από την αρχαιότητα. Ακριβώς αυτό είναι κι η Ιλιάδα 2. Σχετικά με το πόσο καλή είναι αυτό είναι προφανώς υποκειμενικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.