Petrakas Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 +1 για την asrock απο μένα. ΠΡοσωπική εμπειρία και μόνο απο την συγκεκριμένη μάρκα, (όχι το συγκεκριμένο mobo βέβαια) αλλά έχω δουλέψει 3 μοντέλα της as rock και δεν έιχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Προσωπικά , την εκτιμώ.
tolis86 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 οπ! διορθωση.... 865 εχει οχι sis...ε και παλι ομως ειναι παμπαλεο τσιπσετ.... υποστιριζει c2d;και το τσιπσετ και η μητρικη
vaggelis_cha Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Αν θέλεις να κρατήσεις τις DDR-I μνήμες τότε μάλλον θα πρέπει να στραφείς προς την Asrock. Προσωπικά έχω το αμέσως προηγούμενο μοντέλο (to DUAL-880) εδώ και ένα χρόνο στο γραφείο για μηχάνημα παραγωγής και λειτουργεί εξαιρετικά, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Από την άλλη οι τιμές έχουν πέσει αρκετά χαμηλά στους επεξεργαστές και θα συνέστηνα αντί να ρίξεις το βάρος στον επεξεργαστή, να το ρίξεις στο μέγεθος και στην ταχύτητα της μνήμης. Επιπρόσθετα, εάν ασχολείσαι με παιχνίδια ή βαριές εφαρμογές (μάλλον πως ναι μιας και το 2,4GHz που θέλεις να αναβαθμίσεις είναι αξιοπρεπέστατο) το chipset είναι αρκετά σημαντικό στην συνολική απόδοση του συστήματος.
seiracides Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.527141 τέλος πάντων, άντε να ξεκολήσω από ASUS οι Jetway λένε τίποτα;
tolis86 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 θεωρειται φτηνη μαρκα. αλλα ειναι 3 ετων! μονο πεντιουμ 4 μπορεις να της βαλεις! γιατι δε περνεις την ασροκ? μπορεις μεχρι και 4πυρηνο να βαλεις...και εxει και καλητερο τσιπακι.
narbi Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Egw pali pisteyw oti 200 euro ftanoun gia mia tetoia anabathmisi an perioristeis omws se ena case mexri 40 euro.Gia ti mitriki ok.Fantazomai psaxneis kapoia me DDR2 mnimes giayto protimises ayth.Diaforetika iparxoun alles micro-ATX kaliteres me idia lefta..Oso gia to cpu...thewrw kaluterh lush afou psaxnesai gia oikonomika pragmata..na rixneis mia matia sto foroum ana diastimata stis aggelies..Merikoi poulane c2d 6420 stin idia timi me ton 4300 pou thes se kainourio..Giati oxi loipon?Oso gia kouti..apofyge ta kagkourika kai ta efetzidika..psaxe gia kati kalo kai ftino..pio eukoli epilogi to case. Entaxei lathos ekana..De dinoun 6420 dinoun 6300..Sorry..
seiracides Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Τελικά ρε παιδιά έχω πεισθεί να πάρω την Asrock, από τα λεγόμενά σας (έχει χρησιμοποιηθεί και σε γραφείο για μηχάνημα παραγωγής, vaggelis_cha) κρίνω ότι είναι αξιόπιστη. Τώρα θέλω να θίξω και κάτι άλλο πρίν προχωρίσω τελικά στην αγορά. Το μηχάνημα αυτό που θα στήσω (c2d E4300, 1GB DDR1 dual channel, ASROCK 4COREDUAL-VSTA, 2 SATA WD HDs και Gigabyte GV-N66256DP AGP ), θα είναι ουσιαστικά πιο γρήγορο από αυτό που έχω τώρα και σας περιέγραψα στην αρχή της συζήτησης (διότι στην ουσία πηγαίνω από P4 northwood 2.4 σε c2d 1.8);
frou-frou Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ποιός P2.4? Πέθανε αυτός Mέρα με την νύχτα φίλε μου. Θα δείς την άνεση που σου προσφέρει ο dual core επεξεργαστής. Η Asrock 4coredual-Vsta ταιριάζει γάντι με τον 4300 και θα τον τρέχεις με μια απλή αύξηση του FSB στα 2.7Ghz. H ιδανικότερη motherboard για τα λεφτά της. Ουσιαστικά θα έχεις 5.4 Ghz δύναμη που μοιράζεται. Μου άρεσε που ρώτησες αν θα δεις διαφορά
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 (το ddr1 με ψιλοχαλαει, αλλα τεσπα...)
frou-frou Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 (το ddr1 με ψιλοχαλαει, αλλα τεσπα...) Δώσε 38 ευρώ και πάρε 1Gigabyte ddr2 667. 100 ευρώ = 4300 60 ευρώ= Asrock 4core dual-vsta 38 ευρώ = 1Gb ddr2 667 Είσαι μέσα στον προυπολογισμό σου και γλυτώνεις και 2 ευρώ αν δεν αλλάξεις κουτί.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Οχι, http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528371 , 62 κανει η μητρικη, αρα ειναι (το παιδι που το θελει, οχι εγω) ΑΚΡΙΒΩΣ στον προϋπολογισμο.
frou-frou Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Θέλεις διάβασμα Georgeman.Δεν υπάρχει μόνο το eshop. Ψάξε λίγο καλύτερα στο http://www.skroutz.gr Tην έχει με 59.31 ευρώ sto visionstudio.Tην πήρε φιλαράκι μου με 2 χρόνια εγγύηση πρίν λίγες μέρες. Rock stable στο overclocking με τον 4300.Απίστευτη για τα λεφτά της. Και τις μνήμες με 37 και κάτι μπορείς να τις βρείς. Search. Έπεσε και άλλο ο 4300. Στα 97 ευρώ μόνο. Visionstudio. Μόλις το τσέκαρα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Οk, τοτε βγαινει κατω του προϋπολογισμου, οπως ειχες πει, με τις απολυτα χαμηλες τιμες της αγορας. Παω τωρα να κανω αυτο που λες, να διαβασω.... :(
frou-frou Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ότι αγοράζω κοιτάω πρώτα πάντα το skroutz. Δεν δίνω λεπτό παραπάνω στους αετονύχηδες που χτυπάνε τις τιμές και ειδικά στα μεγάλα καταστήματα. Δεν θέλω να κάνω τους πλούσιους πλουσιότερους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.