Προς το περιεχόμενο

pc για επιχείρηση

_IS3_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με προβληματίζει το εξής: ποιος είναι ο πιο κατάλληλος υπολογιστής για τη λειτουργία μιας επιχείρησης?

1. laptop acer 2 ghz, 1 gb ddr2, 17'' lcd, 100 gb hdd,256 γραφικά

2. desktop 1.7 intel pentium, 17'' γιγάντια οθονη, 80gb, 256 ram, 64 graphics card μοντέλο 2001

3. ένα καινούριο σύστημα

δεδομένου ότι θα έχει εμπορική διαχείριση, θα κόβει αποδείξεις και θα είναι στο διαδίκτυο μόνο για επαγγελματικά ζητήματα.

έχω τους δύο πρώτους αλλά νομίζω ότι κανένας δεν είναι κατάλληλος...

Δημοσ.

Δε μας δίνεις στοιχεία για το τι θές να κάνεις εκτός απο αποδείξεις κ διαδύκτιο.Ετσι όπως τα λές μια χαρά ειναι τα P που έχεις κ έκανες κ μια αναβάθμιση στη RAM του Desktop θα είσαι οκ.

Δημοσ.

... οπως τα λεει ο tsouk ειναι.

Βαλτου 1GB RAM ακομα (στο δευτερο PC) και εισαι ok..... (οχι οτι τα 256 ειναι λιγα αλλα λεμε τωρα....)

Λογικα μνημες PC2700 θα χρειαστεις.....

Εγω για τετοια δουλεια PIII θα εβαζα.....

Δημοσ.

το φορητο ρε παιδια χάνει την φορητότητα του όταν πρέπει να το έχω συνέχεια στο γραφείο.ακόμα και αν το παίρνω δεν μπορώ να ρισκάρω να παίζω ποδόσφαιρο ή να βλέπω ταινίες ή να κατεβάζω μουσική.

αν μου κολλήσει τότε θα χάνω πολύτιμα στοιχεία.

το δεύτερο πισι είναι παλιό βουίζει ο ανεμιστήρας(μπορώ να κάνω κατι με αυτό?) μου βγαζει συνέχεια σφάλμα -κυκλίκος έλεγχος πλεονασμού- που δεν ξέρω και γιατί το βγάζει..

ξέρετε θέλω να νιώθω ασφάλεια... πολλά ζητάω?

Δημοσ.

ε οπότε στο σταθερό. Όσο για τον θόρυβο βάλε ένα αθόρυβο τροφοδοτικό...αν είναι αυτό ή το ανεμιστηράκι της cpu...λιγότερο πιθανό

για το σφάλμα που σου βγάζει βάλε κανα registry cleaner...πχ tune up 2007

τι ακριβώς σου λέει;

Δημοσ.

συνήθως όταν γράφω σιντι ή ντιβιντι κολλάει πάνω στο γράψιμο και λέει σφάλμα κυκλικό έλεγχος πλεονασμού.έτσι και εγώ το παρατάω.

μήπως ο επεξεργαστής ή η μνήμη δεν αρκούν για να συμβαδίσουν με την ταχύτητα εγγραφής του σύγχρονου αντιγραφικού?

• Moderators
Δημοσ.

Οχι αρκουν. Τετοια σφαλματα ειναι συνηθως απο κακα cd ή απο χαλασμενη μοναδα εγγραφης ή ακομα και απο μοναδα εγγραφης που εχει μπει σε λαθος λειτουργια (PIO)...

Δεν φταιει ο επεξεργαστης ή το ολο pc γιαυτο. :) Η μοναδα εγγραφης-αναγνωσης φταιει. :)

Δημοσ.

λάθος λειτουργία?δηλαδή οι επιλογές του λογισμικού του νέρο πχ?

pio? ποιο? :-?

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, ή τα εχει παιξει το recorder σου ή βαζεις αθλια δισκακια και δεν μπορει να τα γραψει.

Πηγαινε ''Ο υπολογιστης μου''--->δεξι κλικ--->ιδιοτητες--->υλικο--->διαχειριστη συεκυων--->ελεγκτες IDE ATA/ATAPI--->διπλο κλικ σε ολα--->ρυθμισεις για προχωρημενους--->εκει βλεπεις το τρεχων τυπος μεταδοσης. Εαν καποιο ειναι PIO τοτε βρηκαμε το προβλημα. :)

Δημοσ.

Κρατάς το desktop, του βάζεις έναν φτηνό Raid controller με 2 σκληρούς σε raid1 για ασφάλεια δεδομένων (δεν θα εμπιστευόμουν σκληρό δίσκο 6ετίας για τα data της δουλειάς μου), καθαρίζεις/αντικαθιστάς τους ανεμιστήρες, ένα καινούργιο αντιγραφικό, άλλα 256 μνήμη του κάνεις ένα καθαρό φορμάτ με winxp sp2 και είσαι έτοιμος. Αν σε παίρνει, αγοράζεις και μια TFT οθόνη και είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

οπότε:

νέα οθόνη, δύο σκληρούς σε raid 1,νέους ανεμιστήρες,το αντιγραφικό καινούριο είναι,λειτουργικο xp proffesional,και είμαι ασφαλής.

meredoth μπορείς να εξηγήσεις λίγο αυτά που προτείνεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...