_IS3_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 με προβληματίζει το εξής: ποιος είναι ο πιο κατάλληλος υπολογιστής για τη λειτουργία μιας επιχείρησης? 1. laptop acer 2 ghz, 1 gb ddr2, 17'' lcd, 100 gb hdd,256 γραφικά 2. desktop 1.7 intel pentium, 17'' γιγάντια οθονη, 80gb, 256 ram, 64 graphics card μοντέλο 2001 3. ένα καινούριο σύστημα δεδομένου ότι θα έχει εμπορική διαχείριση, θα κόβει αποδείξεις και θα είναι στο διαδίκτυο μόνο για επαγγελματικά ζητήματα. έχω τους δύο πρώτους αλλά νομίζω ότι κανένας δεν είναι κατάλληλος...
tsouk1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δε μας δίνεις στοιχεία για το τι θές να κάνεις εκτός απο αποδείξεις κ διαδύκτιο.Ετσι όπως τα λές μια χαρά ειναι τα P που έχεις κ έκανες κ μια αναβάθμιση στη RAM του Desktop θα είσαι οκ.
kostasplak1986 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 gia apodeikseis kai diadyktio oi ypologistes sou petane...giati nomizeis oti kanenas den einai katalilos? ti provlima exeis akrivos?
Silent Arrow Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ... οπως τα λεει ο tsouk ειναι. Βαλτου 1GB RAM ακομα (στο δευτερο PC) και εισαι ok..... (οχι οτι τα 256 ειναι λιγα αλλα λεμε τωρα....) Λογικα μνημες PC2700 θα χρειαστεις..... Εγω για τετοια δουλεια PIII θα εβαζα.....
laantonios Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 για επιχείρηση +1 στο desktop...αρκεί να έχεις TFT οθόνη και βάλε και λίγη ram ακόμη...
_IS3_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 το φορητο ρε παιδια χάνει την φορητότητα του όταν πρέπει να το έχω συνέχεια στο γραφείο.ακόμα και αν το παίρνω δεν μπορώ να ρισκάρω να παίζω ποδόσφαιρο ή να βλέπω ταινίες ή να κατεβάζω μουσική. αν μου κολλήσει τότε θα χάνω πολύτιμα στοιχεία. το δεύτερο πισι είναι παλιό βουίζει ο ανεμιστήρας(μπορώ να κάνω κατι με αυτό?) μου βγαζει συνέχεια σφάλμα -κυκλίκος έλεγχος πλεονασμού- που δεν ξέρω και γιατί το βγάζει.. ξέρετε θέλω να νιώθω ασφάλεια... πολλά ζητάω?
laantonios Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ε οπότε στο σταθερό. Όσο για τον θόρυβο βάλε ένα αθόρυβο τροφοδοτικό...αν είναι αυτό ή το ανεμιστηράκι της cpu...λιγότερο πιθανό για το σφάλμα που σου βγάζει βάλε κανα registry cleaner...πχ tune up 2007 τι ακριβώς σου λέει;
_IS3_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 συνήθως όταν γράφω σιντι ή ντιβιντι κολλάει πάνω στο γράψιμο και λέει σφάλμα κυκλικό έλεγχος πλεονασμού.έτσι και εγώ το παρατάω. μήπως ο επεξεργαστής ή η μνήμη δεν αρκούν για να συμβαδίσουν με την ταχύτητα εγγραφής του σύγχρονου αντιγραφικού?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Οχι αρκουν. Τετοια σφαλματα ειναι συνηθως απο κακα cd ή απο χαλασμενη μοναδα εγγραφης ή ακομα και απο μοναδα εγγραφης που εχει μπει σε λαθος λειτουργια (PIO)... Δεν φταιει ο επεξεργαστης ή το ολο pc γιαυτο. Η μοναδα εγγραφης-αναγνωσης φταιει.
_IS3_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 λάθος λειτουργία?δηλαδή οι επιλογές του λογισμικού του νέρο πχ? pio? ποιο? :-?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Οχι, ή τα εχει παιξει το recorder σου ή βαζεις αθλια δισκακια και δεν μπορει να τα γραψει. Πηγαινε ''Ο υπολογιστης μου''--->δεξι κλικ--->ιδιοτητες--->υλικο--->διαχειριστη συεκυων--->ελεγκτες IDE ATA/ATAPI--->διπλο κλικ σε ολα--->ρυθμισεις για προχωρημενους--->εκει βλεπεις το τρεχων τυπος μεταδοσης. Εαν καποιο ειναι PIO τοτε βρηκαμε το προβλημα.
grigas Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Κρατάς το desktop, του βάζεις έναν φτηνό Raid controller με 2 σκληρούς σε raid1 για ασφάλεια δεδομένων (δεν θα εμπιστευόμουν σκληρό δίσκο 6ετίας για τα data της δουλειάς μου), καθαρίζεις/αντικαθιστάς τους ανεμιστήρες, ένα καινούργιο αντιγραφικό, άλλα 256 μνήμη του κάνεις ένα καθαρό φορμάτ με winxp sp2 και είσαι έτοιμος. Αν σε παίρνει, αγοράζεις και μια TFT οθόνη και είσαι κομπλέ.
Meredoth Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μην ακούς κανέναν, για να κόβεις αποδείξεις θες 2 quad Zeon με 8GB ram και 4x200 SAS HD (Hardware raid5) σε cluster.
_IS3_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 οπότε: νέα οθόνη, δύο σκληρούς σε raid 1,νέους ανεμιστήρες,το αντιγραφικό καινούριο είναι,λειτουργικο xp proffesional,και είμαι ασφαλής. meredoth μπορείς να εξηγήσεις λίγο αυτά που προτείνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.