bgeorgalas Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το Autogk....πιο συγκεκριμένα και ενω ξεκινάει κανονικά το encoding σε κάποια στιγμή κολλάει και μου πετάει το παρακάτω μύνημα (για παράδειγμα)....Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το σύμπαν (Antivrus, ktl...) που τρέχει στο background αλλά πάλι τα ίδια.... το περίεργο είναι ότι στην κατάσταση της φώτο αν ανοίξω τον κατάλογο με το αρχείο και του δώσω με δεξί κλικ unlock (μέσω του unlocker) η μόνη εφαρμογή που μου εμφανίζει ότι το χρηιμοποιεί είναι το ίδιο το Autogk.... καμμία ιδέα κανείς? Ps. δοκίμασα να το κωδικοποιήσω και σαν divx και σαν xvid και ξάθε φορά τα ίδια.... Ps2. a! έχω εγκατεστημένο το k-lite mega codec pack με όλα τα καλούδια.....
zavlakas Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Διαβασε το FAQ... http://forum.doom9.org/showthread.php?t=72679 Συγκεκριμενα την Q 6.16...
bgeorgalas Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Zavlaka χίλια ευχαριστώ! μόλις άλλαξα τις ρυθμίσεις του Norton και το ξαναέβαλα να κάνει encoding οπότε θα σας πω αποτελέσματα..... δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου γιατί έχω την ίδια έκδοση του Norton στην δουλειά (Winxp Pro ITA SP2) και στο σπίτι (Win XP home, GR SP2) και στην δουλειά μου δουλέυε μια χαρά το autogk (ίδια έκδοση προγράμματος και στα 2) ενώ στο σπίτι όχι.....τρέχα γύρευε δηλαδή.....
bgeorgalas Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Λοιπόν το μισό πρόβλημα λύθηκε...... Στην δουλειά (athlon xp 2400+, WinXp ITA Pro, Sp2) δούλεψε μια χαρά..... Στο σπίτι όμως (ΑΜD 64 4000+, WinXp Gr, Home, SP2) ξανάcrashare με ακριβώς το ίδιο μύνημα...... Το Antivirus είναι το ίδιο και στα 2 μηχανήματα και έκανα ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις.....Θα προσπαθήσω να απεγκαταστήσω το Νοrton στο σπίτι και να δω αν επιμένει ή αν του φταίει τίποτα άλλο..... και πάλι ευχαριστώ Zavlakas!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.