operater Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2001 Πριν λιγες μερες αγορα το recorder Ricoh 7200A 20/40/10. To oποιο οπου και αν εψαξα μουν ειπαν οτι ειναι αρκετα καλο και πολυ οικονομικο ,το πηρα μαζι με τις δοσεις 81.000.<BR>Το εγκαθιστω βαζω τα προγραμματα και ολα καλα! Με το παλιο recorder μου αγοραζα τα cd Platinum 80 Χ16 και ειπα ο κακομοιρης να γραψω επιτελους και εγω σε ταχυτητα 16 αφου ειχα επιτελους και εγω ενα γρηγορο recorder.<BR>Aλλα ... τζιφος στην επιλογη της ταχυτητας μου εβγαζε μεχρι 12Χ.<BR>Καπου εκει τρελενομαι και λεω υπαρχει προβλημα!!!!! Βαζω αλλο cd αλλα τα ιδια , στην τελευται προσπαθεια βαζω το cd που μου ειχε το πακετο ενα Ricoh 20X και το βλεπει σε ολες τις ταχτητητες <BR>Εκει καταλαβαινω οτι καπου υπαρχει παγιδα. Διαβαζω το μανουαλ και βλεπω οτι υπαρχει ενα συστημα το οποιο μολις βαλεις το αγραφο το cd μεσα, αυτο διαβαζει την πραγματικη ταχυτητα εγγραφης !<BR>Περνω το μαγαζι που το αγορασα και ... μετα τον εισαγωγεα. Στον εισαγωγεα μιλαω στον τεχνικο και μου λεει οτι δεν ξερει τιποτα γιατι τωρα τα φερανε και δεν τα γνωριζει και μπλα μπλα μπλα να παρω σε καμοια εβδομαδα <P>Και τωρα η λυση περνω κατευθυαν στην Aγγλια στην hotline της Ricoh και εξηγω το προβλημα και μεσα σε ενα λεπτο ο τεχνικος μου ελυσε το προβλημα με φοβερη υπομονη και ευγενεια γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα!<P>Ηθικο διδαγμα :<P>1. Στις πιο πολλες αντιπροσωπιες δεν ξερουν τι τους γινετε και θα ειστε πολυ τυχεροι αν σας λυσουν το προβλημα σας.<P>2. Αν εχεις προβλημα τοτε λυστο μονος σου <P>3. Οι ταχυτητες των αγραφων Cd δεν ειναι παντα οι πραγμματικες.<P>Υ.Γ Οταν πηρα στην Αγγλια και πριν απο οτι αλλο μου πηραν τα στοιχεια το ονομα μου και τι υπολογιστη εχω. Οταν ειπα οτι ειμε απο Ελλαδα ο ανθρωπος γελασε και μου ειπε οτι εχουν αρκετα τηλ. για προβληματα απο την χωρα μας.<P><BR>
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2001 Gia fwtise me....<BR>To 7200DP kai to 7200A einai diaforetika montela?<BR>Kai episis, poia marka telika agrafwn cdr ipostirizoun pragmatiki taxytita 20x?
spybol Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2001 filarako einai ayto pou leei panw to recorder san justspeed.elenxei to diskaki mexri pia taxythta mporei na graftei swsta kai gi ayto den se afhnei n apas paramanw.An thes mporeis na to kaneis disable to justspeed alla den sto polyprotinw.Agoraze kalytera diskakia gia 16-20x
georgeadams Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2001 Σωστά όσα γράφτηκαν παραπάνω για το JustSpeed. Συμπληρώνοντας, συμβουλεύω να κοιτάξεις στη Ricoh μήπως υπάρχει αναβάθμιση του firmware.<P>Το JustSpeed για να αποφασίσει τη βέλτιστη ταχύτητα εγγραφής λαμβάνει υπόψη του μεταξύ άλλων και πληροφορίες για τον κατασκευαστή και τον τύπο του άγραφου CD, πληροφορίες που αποθηκεύονται στο firmware του Recorder.<BR>Έτσι, μιας και οι κατασκευαστές των άγραφων CD βελτιώνουν τα δισκάκια τους πρέπει και η Ricoh να ενημερώνει το firmware του Recorder, ώστε να αναγνωρίζει τα διακάκια αυτά...
operater Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2001 Παιδια ευχαριστω , αλλα οπως γραφω και παραπανω με βοηθησανε απο το τμημα της Ricoh στην Αγγλια.<BR>Το θεμα ειναι οι εδω εισαγωγεις που δεν ξερουν τι τους γινεται <P>Αγαπητε φιλε timiman δεν ξερω αν ειανι το ιδιο model για ψαξτο στο site της Ricoh <A HREF="Http://www.ricoh.com" TARGET=_blank>Http://www.ricoh.com</A> <P><BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.