kostasbm Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 εχω αγορασει πριν 6μηνο ενα seasonic500w με ball bearing για αθορυβη λειτουργια και λοιπα οταν το τοποθετησα διαπιστωσα οτι δεν δουλευει και το εβγαλα και το εβαλα στο ντουλαπι για λιγο το εβαλα σε αλλο pc και δουλευει θαυμασια το προβλημα το ενα εχει msi k2 neon motherboard το αλλο εχει gigabyte δεν θυμαμαι το μοντελο στο msi παπαλα ενω sto gigabyte ολα καλα ελα νινι στο τοπο σου λεω κανω αλλη μια προσπαθεια χτες τα ιδια στο ενα δουλευει στο αλλο οχι βαζω αλλο τροφοδοτικο ολα καλα εχω φτασει στο σημειο να πιστευω οτι δεν παει την msi για καποιο λογο η κατι αλλο το οποιο αγνοω συμβαινει αν εχει καποιος καποια ιδεα τι μπορει να συμβαινει και μπορει να βοηθησει εχει καλως αλλιως θα το δωσω
poscaman Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 εισαι σιγουρος οτι στην MSI το συνδεεις σωστα στη ΜΟΒΟ?οτι τα jumpers ειναι στη σωστη θεση κτλ.συμβουλεψου το βιβλιαρακι του κατασκευστη ωστε να εισαι 1000% σιγουρος
alexcrew16 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Tsekare episeis mipws paremvalete opoiodipote allo eksartima me to ups p.x. polimprizo to opoio mporei na dimiourgei to provlima i kati allo.
Melissa_virus Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 To ένα pc με το msi είναι με AMD αν δεν κάνω λάθος. Το άλλο του φίλου σου με Intel είναι? Μήπως κάτι δεν πάει καλά, με την τροφοδοσία του τροφοδοτικού για AMD? Δεν έχω ασχοληθεί με AMD αλλά αν δεν κάνω λάθος, το ένα καλώδιο από τα 2, που μπαίνει στο Motherboard είναι διαφορετικό από αυτό που μπαίνει στους Intel. Μήπως αυτό έχει πρόβλημα? Mια ιδέα είναι αυτή. Επίσης, το pc σου δοκίμασες αν λειτουργεί με το παλιό τροφοδοτικό του? Αυτό που είχες πριν?
kostasbm Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 το pc με το msi mobo δουλευει τωρα με το παλιο απλα ηταν λιγο θορυβωδες το παλιο και ειπα να το αλλαξω το καλωδιο για το ιντελ δεν μπαινει πουθενα αφορα ιντελ mobo μια παρατηρηση που εκανα κοιτωντας τη φυσα το pin 13 που ειναι ground απουσιαζει δεν υπαρχει καθολου ενω στο παλιο υπαρχει δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο φοβαμαι μην κανω καμμια ζημια στο mobo αν το βραχυκυλωσω με αλλο pin ground alex εχω πολυπριζο ασφαλειας και μετα ups τα οποια θα τα βγαλω το απογευμα να το δω
Melissa_virus Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 το καλωδιο για το ιντελ δεν μπαινει πουθενα αφορα ιντελ mobo Λέω, μήπως στο pc του φίλου σου που το δοκίμασες το τροφοδοτικό σου, έχει ιντελ mobo. Γενικά μήπως παίζει κάτι με το power connector για AMD mobo. Μήπως είναι εκεί το πρόβλημα του τροφοδοτικού. Aν έχει και αυτός AMD mobo , τότε οκ. Όταν ξαναδοκιμάσεις να το βάλεις μπρος πάλι με το new τροφοδοτικό, να βάλεις επάνω μόνο τα απαραίτητα. Και όπως σου είπανε και τα παιδιά, βγάλε το ups για δοκιμή.
Candyman® Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Έχεις βάλει το 4pin βύσμα στο board για την τροφοδοσία της CPU? Αν δεν το έχεις βάλει δεν θα ανάβει πιθανότατα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μα τι λετε για διαφορετικα βυσματα κτλ?Τα ιδια ειναι σε ολα! Ενα 20πιν (ή 24pin στα πιο νεα mobo), και ενα 4pin για την cpu. Δεν εχει κατι αλλο!! ~~
kostasbm Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 σωστος τα τελικα αποτελεσματα δειχνουν να μη θελει να δουλεψει με την msi k9 neon απλα ειδα οτι το πιν 13 δεν εχει κανενα καλωδιο ειναι ground βεβαια αλλα φοβαμε να το γεφυρωσω απο αλλο ground\ ασχετα απο αυτο ειναι τρελλο αυτο που γινετε αυριο θα συναρμολογησω ενα αλλο με αθλον dual core 4600 και θα δω
kostasbm Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 τα τελικα αποτελεσματα δεν δουλευει με τιποτα με την msi με ολα τα αλλα τροφοδοτικα οκ χωρις να κανω καποια αλλαγη δεν εχω αλλο mobo για αθλον αλλα με τα ιντελ σφαιρα μια υποψια αλλα δεν το ρισκαρισα ηταν μηπως τα jumpers (switch,reset ) θελουν καποια αλλαγη θεσεως αλλα ειναι λογικο? θα το βαλω στις αγγελιες να τελειωνω μου φαινετε
poscaman Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 μια υποψια αλλα δεν το ρισκαρισα ηταν μηπως τα jumpers (switch,reset ) θελουν καποια αλλαγη θεσεως αλλα ειναι λογικο? η καθε mobo εχει δικια της θεση για τα jumper.σου ειχα προτεινει και παλιοτερα να συμβουλευτεις το βιβλιαρακι του κατασκευαστη
kostasbm Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 σωστα λες και αυτο εχω κανει ολα συμφωνα με το κατασκευαστη γιατι δεν θελω να κανω και ζημια
Vatos_locos Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 τo καλώδιο της γείωσης που λες δεν έχει σχέση ούτος η άλλος όλες οι γειώσεις σε ένα κύκλωμα είναι μια με άλλο τροφοδοτικό τω μσι σου είπες ότι δουλεύει η όχι ? η μητρική σου είναι αυτή εδώ ? http://www.thg.ru/mainboard/20040905/images/msi-board-1024.jpg γιατι αν ναι εγώ βλέπω 2 θέσεις για τροφοδοσία είναι ενωμένες και οι 2 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.