Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τροφοδοτικο

kostasbm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αγορασει πριν 6μηνο ενα seasonic500w με ball bearing για αθορυβη λειτουργια και λοιπα

οταν το τοποθετησα διαπιστωσα οτι δεν δουλευει και το εβγαλα και το εβαλα στο ντουλαπι για λιγο

το εβαλα σε αλλο pc και δουλευει θαυμασια

το προβλημα

το ενα εχει msi k2 neon motherboard το αλλο εχει gigabyte δεν θυμαμαι το μοντελο

στο msi παπαλα ενω sto gigabyte ολα καλα

ελα νινι στο τοπο σου λεω κανω αλλη μια προσπαθεια χτες τα ιδια

στο ενα δουλευει στο αλλο οχι βαζω αλλο τροφοδοτικο ολα καλα

εχω φτασει στο σημειο να πιστευω οτι δεν παει την msi για καποιο λογο η κατι αλλο το οποιο αγνοω συμβαινει

αν εχει καποιος καποια ιδεα τι μπορει να συμβαινει και μπορει να βοηθησει εχει καλως αλλιως θα το δωσω

Δημοσ.

εισαι σιγουρος οτι στην MSI το συνδεεις σωστα στη ΜΟΒΟ?οτι τα jumpers ειναι στη σωστη θεση κτλ.συμβουλεψου το βιβλιαρακι του κατασκευστη ωστε να εισαι 1000% σιγουρος

Δημοσ.

To ένα pc με το msi είναι με AMD αν δεν κάνω λάθος. Το άλλο του φίλου σου με Intel είναι? Μήπως κάτι δεν πάει καλά, με την τροφοδοσία του τροφοδοτικού για AMD? Δεν έχω ασχοληθεί με AMD αλλά αν δεν κάνω λάθος, το ένα καλώδιο από τα 2, που μπαίνει στο Motherboard είναι διαφορετικό από αυτό που μπαίνει στους Intel. Μήπως αυτό έχει πρόβλημα?

Mια ιδέα είναι αυτή.

Επίσης, το pc σου δοκίμασες αν λειτουργεί με το παλιό τροφοδοτικό του? Αυτό που είχες πριν?

Δημοσ.

το pc με το msi mobo δουλευει τωρα με το παλιο απλα ηταν λιγο θορυβωδες το παλιο και ειπα να το αλλαξω

το καλωδιο για το ιντελ δεν μπαινει πουθενα αφορα ιντελ mobo

μια παρατηρηση που εκανα κοιτωντας τη φυσα

το pin 13 που ειναι ground απουσιαζει δεν υπαρχει καθολου ενω στο παλιο υπαρχει δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο

φοβαμαι μην κανω καμμια ζημια στο mobo αν το βραχυκυλωσω με αλλο pin ground

alex εχω πολυπριζο ασφαλειας και μετα ups τα οποια θα τα βγαλω το απογευμα να το δω

Δημοσ.

το καλωδιο για το ιντελ δεν μπαινει πουθενα αφορα ιντελ mobo

Λέω, μήπως στο pc του φίλου σου που το δοκίμασες το τροφοδοτικό σου, έχει ιντελ mobo. Γενικά μήπως παίζει κάτι με το power connector για AMD mobo. Μήπως είναι εκεί το πρόβλημα του τροφοδοτικού. Aν έχει και αυτός AMD mobo , τότε οκ.

Όταν ξαναδοκιμάσεις να το βάλεις μπρος πάλι με το new τροφοδοτικό, να βάλεις επάνω μόνο τα απαραίτητα. Και όπως σου είπανε και τα παιδιά, βγάλε το ups για δοκιμή.

• Moderators
Δημοσ.

Μα τι λετε για διαφορετικα βυσματα κτλ?Τα ιδια ειναι σε ολα!

Ενα 20πιν (ή 24pin στα πιο νεα mobo), και ενα 4pin για την cpu.

Δεν εχει κατι αλλο!! ~~

Δημοσ.

σωστος

τα τελικα αποτελεσματα δειχνουν να μη θελει να δουλεψει με την msi k9 neon

απλα ειδα οτι το πιν 13 δεν εχει κανενα καλωδιο ειναι ground βεβαια αλλα φοβαμε να το γεφυρωσω απο αλλο ground\

ασχετα απο αυτο ειναι τρελλο αυτο που γινετε

αυριο θα συναρμολογησω ενα αλλο με αθλον dual core 4600 και θα δω

Δημοσ.

τα τελικα αποτελεσματα

δεν δουλευει με τιποτα με την msi

με ολα τα αλλα τροφοδοτικα οκ χωρις να κανω καποια αλλαγη

δεν εχω αλλο mobo για αθλον αλλα με τα ιντελ σφαιρα

μια υποψια αλλα δεν το ρισκαρισα ηταν μηπως τα jumpers (switch,reset ) θελουν καποια αλλαγη θεσεως αλλα ειναι λογικο?

θα το βαλω στις αγγελιες να τελειωνω μου φαινετε

Δημοσ.

μια υποψια αλλα δεν το ρισκαρισα ηταν μηπως τα jumpers (switch,reset ) θελουν καποια αλλαγη θεσεως αλλα ειναι λογικο?

η καθε mobo εχει δικια της θεση για τα jumper.σου ειχα προτεινει και παλιοτερα να συμβουλευτεις το βιβλιαρακι του κατασκευαστη

Δημοσ.

σωστα λες και αυτο εχω κανει

ολα συμφωνα με το κατασκευαστη γιατι δεν θελω να κανω και ζημια

Δημοσ.

τo καλώδιο της γείωσης που λες δεν έχει σχέση ούτος η άλλος όλες οι γειώσεις σε ένα κύκλωμα είναι μια ;) με άλλο τροφοδοτικό τω μσι σου είπες ότι δουλεύει η όχι ?

η μητρική σου είναι αυτή εδώ ? http://www.thg.ru/mainboard/20040905/images/msi-board-1024.jpg

γιατι αν ναι εγώ βλέπω 2 θέσεις για τροφοδοσία είναι ενωμένες και οι 2 ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...