outlaw star Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Το Chaos Theory -το 3- έχει καλύτερα shaders από τις κονσόλες (ενώ το Double Agent -το 4- είχε μικρότερη λεπτομέρια σε κάποια πράγματα). SC και Pandora Tomorrow τα ίδια περίπου. Γενικά κατά πολλούς το Chaos Theory θεωρείται το καλύτερο Splinter Cell. Έτσι είναι
therock Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι οτι το 3 ειναι το καλυτερο και εγω το ακουω. Οποτε παιζω στο 3 στο PC, Και τα αλλα 2 οπου να ναι αφου εχουν ιδιες επιδοσεις?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ε, καλύτερα στο PC θα έλεγα. Αν και δεν ξέρω το SC1 αν θα έχει τίποτα προβλήματα συμβατότητας με σημερινές κάρτες. Θυμάμαι κάτι προβλήματα.
vagelis81 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Eψαχνα για παιχνιδι και επειδη μου αρεσεουν τα stealth κοιτουσα το splinter cell.Στην ιδια κατηγορια λοιπον βρηκα και το deniable ops.Ηθελα λοιπον να ρωτησω αν γνωριζετε το συγκεκριμενο παιχνιδι.Τι ακριβως ειναι;Ειναι ξεχωριστη εκδοση του splinter cell;Ευχαριστω πολυ
Iridium Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Αν μιλάς για το Splinter Cell:Conviction είναι απ' ότι θυμάμαι ένα πακέτο DLC με διάφορες αποστολές για το παιχνίδι.
aworldinagrainofsand Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 και σε android και σε πισί πολύ καλό παιχνίδι !
vagelis81 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Καλησπερα! Ξεκινωντας αυτο το κειμενο θα ηθελα να εκφρασω τον θαυμασμο μου για το splinter cell conviction. Το ξερω οτι το παιχνιδι εχει βγει εδω και καιρο αλλα ειναι η δευτερη φορα που το παιζω, και δε μπορεσα να συγκρατηθω. Ειναι ακριβως ο τυπος παιχνιδιου που μου αρεσει. Αυτο το στοιχειο που περιεχει ειδικα σ αυτη την εκδοση (conviction),το στοιχειο stealth δηλαδη,το οτι πρεπει να κινηθεις χωρις να γινεις αντιληπτος,και ακομα οταν ο εχθρος ξερει οτι εισαι καπου γυρω του,το οτι πρεπει να τον αιφνιδιασεις η να του ξεφυγεις ,εμενα με τρελαινει.Συγχωρεστε με αν σας κουρασα,αλλα επρεπε καπου να το πω. Τωρα ο δευτερος λογος που γραφω αυτο το κειμενο ειναι για να ζητησω τη βοηθεια σας σε κατι.Οσοι εχετε παιξει το παιχνιδι θα εχετε προσεξει οτι στο κυριο μενου του παιχνιου υπαρχουν εξτρα μεμονωμενες αποστολες,ασχετες με το κυριως story.Ξεκινωντας την πρωτη παρατηρησα το εξης.Στην αρχη της αποστολης σου γραφει οτι εχεις να "καθαρισεις" για παραδειγμα 20 εχθρους.Τελειωνοντας ομως συνεχιζεις στην ιδια αποστολη με καμια 10αρια ακομα που πρεπει να σκοτωσεις.Επειδη ομως ολο αυτο μπορει να παρει αρκετο χρονο ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα save στο ενδιαμεσο της αποστολης ωστε την επομενη φορα που θα ανοιξω το ιδιο mission να μη με βγαλει απο την αρχη. Ευχαριστω
shooterg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Και εμενα μ αρεσει παρα πολυ αυτο το παιχνιδι και ειδικα που εχει και stealth περιεχομενο...οχι δεν γινεται να κανεις save δυστυχως
Millennium Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Που καταντησαμε.Να λεμε οτι το splinter cell εχει ΚΑΙ stealth περιεχομενο...
nzeppos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Αχ, ναι ακριβώς το ίδιο είπα κι εγώ το πρωί όταν διάβασα τα παραπάνω μηνύματα. Προφανώς οι φίλοι δεν είχαν παίξει τα προηγούμενα Splinter Cell, γιατί τότε θα είχαν δει ότι αυτά είχαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ stealth περιεχόμενο (και προσέγγιση). Ο σκοπός τότε δεν ήταν να "καθαρίσεις" 10-20 εχθρούς, αλλά να τους αναισθητοποιήσεις έναν-έναν χωρίς να σε πάρει κανένας χαμπάρι. Ακόμα καλύτερα να τους αποφύγεις χωρίς καν να σε δουν. Όπως είπαμε και πριν πολλούς-πολλούς μήνες, το τελευταίο Splinter Cell κράτησε ελάχιστα στοιχεία από τους πρώτους τίτλους της σειράς και σε πολλά σημεία ήταν πραγματικά άλλο παιχνίδι. Θυμάμαι ιδιαίτερα μια αποστολή προς το τέλος, όπου έπρεπε να περάσω μέσα από ένα δωμάτιο με εχθρούς και ο μοναδικός τρόπος ήταν να τους σκοτώσω όλους με φοβερό σαματά και μακελειό. Τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα, ούτε το είχα ξανακάνει ποτέ σε SC Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλό παιχνίδι. Προσωπικά το τέλειωσα και το ευχαριστήθηκα αρκετά. Απλώς δεν ήταν αυτό που είχα συνηθίσει.
kjtzemis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Αχ, ναι ακριβώς το ίδιο είπα κι εγώ το πρωί όταν διάβασα τα παραπάνω μηνύματα. Προφανώς οι φίλοι δεν είχαν παίξει τα προηγούμενα Splinter Cell, γιατί τότε θα είχαν δει ότι αυτά είχαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ stealth περιεχόμενο (και προσέγγιση). Ο σκοπός τότε δεν ήταν να "καθαρίσεις" 10-20 εχθρούς, αλλά να τους αναισθητοποιήσεις έναν-έναν χωρίς να σε πάρει κανένας χαμπάρι. Ακόμα καλύτερα να τους αποφύγεις χωρίς καν να σε δουν. Όπως είπαμε και πριν πολλούς-πολλούς μήνες, το τελευταίο Splinter Cell κράτησε ελάχιστα στοιχεία από τους πρώτους τίτλους της σειράς και σε πολλά σημεία ήταν πραγματικά άλλο παιχνίδι. Θυμάμαι ιδιαίτερα μια αποστολή προς το τέλος, όπου έπρεπε να περάσω μέσα από ένα δωμάτιο με εχθρούς και ο μοναδικός τρόπος ήταν να τους σκοτώσω όλους με φοβερό σαματά και μακελειό. Τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα, ούτε το είχα ξανακάνει ποτέ σε SC Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλό παιχνίδι. Προσωπικά το τέλειωσα και το ευχαριστήθηκα αρκετά. Απλώς δεν ήταν αυτό που είχα συνηθίσει. πιστευω οτι σε αυτες τις περιπτωσεις παιζει και ρολο η ιστορια του παιχνιδιου.Στο conviction ειναι αλλη ιστορια σε σχεση με τα προηγουμενα.
nzeppos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δεν έχεις άδικο. Το Conviction συν τοις άλλοις πρέπει να είναι το μοναδικό SC που το τέλειωσα και μου έμεινε κάτι από την ιστορία του (και τα έχω τελειώσει όλα).
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Αχ..πληγές ξύνεται.. ο παλιός sam,ήταν όλα τα λεφτά..Πολύ καλύτερος..Αλλά τον έφαγα τα παιδάκια,και οι κονσόλες
Iridium Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Το Conviction, για μένα, είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2010. Απίστευτο gameplay και ωραία ιστορία με επικό φινάλε. Λίγο στο Ιράκ μας τα χάλασε, βέβαια... Τώρα ψήθηκα για ένα Undeniable Ops
vagelis81 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Παιδια εψαχνα και βρηκα για το συγκεκριμενο παιχνιδι ενα dlc το οποιο λεγεται splinter cell conviction insurgency pack.Eιναι καποιες εξτρα αποστολες για το παιχνιδι.Το εχει δοκιμασει κανεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα