Προς το περιεχόμενο

Splinter Cell: Conviction

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 4 Ιουλίου...Κάνε λίγο υπομονή μήπως το βγάλει μέχρι τότε σε προσφορά "ημέρας" με καλύτερη τιμή...

Δημοσ.
Η προσφορά ισχύει μέχρι 4 Ιουλίου...Κάνε λίγο υπομονή μήπως το βγάλει μέχρι τότε σε προσφορά "ημέρας" με καλύτερη τιμή...

Το πήρα ήδη τελικά.Το dlc όχι.

Δημοσ.

Έχει προβλήματα στο connectivity ..Με τον ghostrider είπαμε να παίζαμε σήμερα,αλλά τζίφος .Μια δεν με έβαζε στον σερβερ της ubi μια δεν μπορούσαμε να συνδεθούμε ο ένας στον άλλον..Και χτες,έπαιζα κανονικά online ..

Θα ψάξω να βρω ποιά ports και τί θέλει για να συνδεθούμε..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αξιζει να το παιξω χωρις να εχω προχωρησει τα προηγουμενα?

Το δοκιμασα λιγο χτες γιατι ακουσα οτι το χαλασαν, και μου πεταξε τρελα σποιλερ απο το πρωτο κιολας επισοδειο.

Οτι σκοτωσανε την κορη του, και στο καπακι οτι τελικα ειναι ζωντανη, οτι ο Sam εχει σκοτωσει τον Cambell.

Και λεω μα καλα τι στο καλο γινεται, μηπως να χα παιξει και τα προηγουμενα! Εγω ο αμοιρος λιγο να δω το καινουριο Gameplay το βαλα...

Δημοσ.

Νομίζω το "χάλασαν" αφορά περισσότερο στο θέμα του gameplay. Που στις περισσότερες αποστολές η stealth προσέγγιση πάει περίπατο και συχνά-πυκνά σε αναγκάζει να κάνεις ντου σε δωμάτια γεμάτα κόσμο και να τους μακελάρεις όλους. Σαν παιχνίδι ήταν πολύ καλό αλλά δεν ήταν Splinter Cell...

• Moderators
Δημοσ.

Οτι σκοτωσανε την κορη του, και στο καπακι οτι τελικα ειναι ζωντανη, οτι ο Sam εχει σκοτωσει τον Cambell.

Col. Campbell = Metal Gear series.

Col Lambert = Splinter Cell series. :P

Δημοσ.

Μπα, άθλιο ήταν για splinter cell..Το μόνο sc που έχεις ξεχάσει τις πίστες του μετά απο κάποιο καιρό. Ας πούμε ποιος μπορεί να ξεχάσει την ΕΠΙΚΗ πίστα στο chaos theory, όπου ληστευεις την τράπεζα??

Δημοσ.
Νομίζω το "χάλασαν" αφορά περισσότερο στο θέμα του gameplay. Που στις περισσότερες αποστολές η stealth προσέγγιση πάει περίπατο και συχνά-πυκνά σε αναγκάζει να κάνεις ντου σε δωμάτια γεμάτα κόσμο και να τους μακελάρεις όλους. Σαν παιχνίδι ήταν πολύ καλό αλλά δεν ήταν Splinter Cell...

Λεω και εγω ιδεα μου ειναι. Απο την πρωτη κιολας αποστολη ενιωθα πως δεν εβγαινε το στελθ, και πηγαινα ντου και χυμα, λες και επαιζα max payne.

Col. Campbell = Metal Gear series.

Col Lambert = Splinter Cell series. :P

Heh, κεκτημενη ταχυτητα και αφηρημαδα 2σε1!

Παντως για πειτε ρε παιδια, αξιζει να το συνεχισω χωρις να ξερω τι εχει συμβει, ή να κατσω να παιξω τα προηγουμενα?

Δημοσ.

Παντως για πειτε ρε παιδια, αξιζει να το συνεχισω χωρις να ξερω τι εχει συμβει, ή να κατσω να παιξω τα προηγουμενα?

Τώρα δεν ξέρω,επειδή θα σου μιλήσω σαν φαν της σειράς,παίξε καλύτερα και τα άλλα!!

Μόνο το 2ο δεν έχω παίξει ποτέ ποτέ,και ούτε ξέρω πως είναι :lol: .

Δημοσ.

Εγώ πάλι τα έχω τελειώσει όλα και δεν θυμάμαι την υπόθεση από κανένα. Τα σενάρια είναι τόσο ελεεινά που πραγματικά δεν σου μένει τίποτα. Αν νιώθεις ότι έχεις χάσει κάποιον πραγματικά καλό τίτλο, ότι είσαι φαν της σειράς, ότι έχεις χρόνο να το τελειώσεις, ότι δεν σε πειράζουν τα παλιότερα (και χειρότερα) γραφικά, ε τότε παίχτο, τι να σου πω... :-)

Δημοσ.
Εγώ πάλι τα έχω τελειώσει όλα και δεν θυμάμαι την υπόθεση από κανένα. Τα σενάρια είναι τόσο ελεεινά που πραγματικά δεν σου μένει τίποτα. Αν νιώθεις ότι έχεις χάσει κάποιον πραγματικά καλό τίτλο, ότι είσαι φαν της σειράς, ότι έχεις χρόνο να το τελειώσεις, ότι δεν σε πειράζουν τα παλιότερα (και χειρότερα) γραφικά, ε τότε παίχτο, τι να σου πω... :-)

Ολα αυτα που λες με χαλανε. Τα ξεπερασμενα γραφικα, τον χρονο που θα πρεπει να αφιερωσω κτλ, κτλ..

Αλλα μολις ακουσα τα σποιλερ ειπα για σκεψου να ξερα οτι νομιζε πως εχασε την κορη του, και τοσα χρονια μετα να μαθει οτι ζει (αν οντως αποδειχθει οτι ζει και δεν του το πε ετσι η αλλη για να τον παιξει σα μαριονετα και να τον βαλει να κανει τις βρωμοδουλειες τους).

Η που δεν εζησα την στιγμη που ξοφλησε τον Lambert.

Αυτες ειναι στιγμες που ηλπιζα να τις ειχα ζησει στον καιρο τους, ακομα και αν ολο το υπολοιπο σεναριο ειναι μουφα οπως λετε. Αφου εχασα ολα αυτα, τωρα το μονο που μου μενει ειναι να υχαριστηθω το gameplay.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα εχω παρει με την σειρα αναποδα. Αφου τελιωσα το 5, πηγα στο 4, το οποιο τωρα τελιωνω και θα παω στο 3!

Οντως το 5 διαφερει απο τα υπολοιπα, αφου εισαι πλεον τιμωρος και ειναι λιγοτερο stealth, και περισσοτερο αψtion, αλλα εμενα μια χαρα μου αρεσε, δεν βρισκω τον λογο που χαλασε τους περισσοτερους. Απλως ηταν διαφορετικο στυλ.

Ισως διαφερει με τον τροπο, που το Resi 5, που απο Survival-Horror, εγινε και αυτο action-adventure. Μαλλον η νεα ταξη κινειται προς τα κει.

Τωρα η ερωτηση μου ειναι XBOX vs PC, για τα πρωτα 3 της σειρας? Εχει καλυτερα γραφικα στο PC, ωστε να το παιξω εκει, η εγινε απλα ενα πορτ?

• Moderators
Δημοσ.

Το Chaos Theory -το 3- έχει καλύτερα shaders από τις κονσόλες (ενώ το Double Agent -το 4- είχε μικρότερη λεπτομέρια σε κάποια πράγματα).

SC και Pandora Tomorrow τα ίδια περίπου.

Γενικά κατά πολλούς το Chaos Theory θεωρείται το καλύτερο Splinter Cell.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...