greenmachine Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Αυτο ειναι για τον μοχλο? Όχι, άλλωστε το αναφέρει ότι είναι για sli tweaking (τι ακριβώς κάνει, δεν ξέρω..Ενεργοποεί την υποστήριξη sli?)
dimi5 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Όχι, άλλωστε το αναφέρει ότι είναι για sli tweaking (τι ακριβώς κάνει, δεν ξέρω..Ενεργοποεί την υποστήριξη sli?) ειμαι λιγο ασχετος . για τον μοχλο υπαρχει κανενα προγραμμα για να παιζω με τον μοχλο μου?
daniel87 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Καλημερα,γνωριζει κανεις αν η GF 7600 GS 256 παιζει το καινουργιο splintercell για pc?Eχω intel pentium στα 2.4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Minimum System Requirements OS: Windows XP/Vista/7 Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.8 GHz/Athlon X2 64 @ 2.4 GHz Memory: 1.5 GB for Windows XP; 2 GB for Windows Vista or 7 Hard Drive: 10 GB Free Video Memory: 256 MB (NVIDIA GeForce 7800/ATI Radeon X1800) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c or 10 Keyboard & Mouse DVD Rom Drive Οχι,δυστυχως ο υπολογιστης σου δεν ειναι επαρκης
kostacurtas Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Splinter Cell 'Insurgency Pack' Coming Down The Pipe This Month Ubisoft has announced its first Splinter Cell: Conviction DLC called Splinter Cell The Deniable Ops “Insurgency Pack” (aka Insurgency Pack), which will be available for the PC and Xbox 360 on May 27, 2010. The DLC will be available for 800 Microsoft Points or $9.99. The Insurgency Pack delivers brand-new missions for Archer and Kestrel on four additional maps for Deniable Ops modes. Achievement hunters will be glad to know that 250 new points can be unlocked in this DLC.
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 To παιχνίδι τα σπάει. Το παίζω σε ανάλυση 1920x1080, Anisotroping filtering 16x, MSAA 4x, High Settings, Vcync On και με το Fraps τα fps έχουν διακύμανση απο 35min σε 60max in gaming. Μέσο όσο γύρω στα 45-50fps. Το παιχνίδι είναι αρκετά βαρύ αλλά τα γραφικά σε τέτοιες ρυθμίσεις είναι φοβερά. Είχα μείνει λίγο πίσω στο splinter cell καθώς το προηγούμενο δεν το είχα παίξει και μπορώ να πώ ότι έχω ξετρελαθεί με το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο Lincoln Memorial. Υπάρχει κανείς που το έχει προχωρήσει αρκετά ή το έχει τελειώσει να μας πεί τι εντυπώσεις του άφησε?
Massiv0r Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Οντως εχει καλα γραφικα αλλα πιστευω οτι δεν το χουνε προγραμματισει καλα και εχει μεγαλες απαιτησεις.. το παιχνιδι γυρω στις 3-4 ωρες ειναι στο Normal, αρκετα καλο ειναι απλα διαφερει αρκετα απο τα προηγουμενα του.. απλα απολαυσε το.
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Οντως εχει καλα γραφικα αλλα πιστευω οτι δεν το χουνε προγραμματισει καλα και εχει μεγαλες απαιτησεις.. το παιχνιδι γυρω στις 3-4 ωρες ειναι στο Normal, αρκετα καλο ειναι απλα διαφερει αρκετα απο τα προηγουμενα του.. απλα απολαυσε το. Ευχαριστώ φίλε. Πολύ μικρό τελικα. Τόσο λίγο?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ φίλε. Πολύ μικρό τελικα. Τόσο λίγο? Παίξε και coop campaign/deniable ops με κάποιον online και γράφεις παραπάνω ώρες.
nemesis7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα παιδιά ! το έχει παίξει κανένας ? ποιά έκδοση παιγνιδιού να αγοράσω ? τη φθηνή ή την ακριβή ? αν αγοράσω το game αντιγραμένο θα έχω πρόβλημα με το steam account μου ?
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Παίξε και coop campaign/deniable ops με κάποιον online και γράφεις παραπάνω ώρες. Did you buy it comrade; Έχουμε από το chaos theory να συνεργαστούμε ! Tom Clancy's Splinter Cell Conviction Insurgency Pack The Insurgency Pack delivers additional content for the Deniable Ops mode that can be played solo or co-operatively. Hunt down the remaining Black Arrow insurgents across new locations in San Francisco, a New Orleans cemetery, a Portland Prison and a hidden research complex in Salt Lake City. The threat is not over; Black Arrow is still out there – watching. http://store.steampowered.com/app/33372/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Did you buy it comrade; Έχουμε από το chaos theory να συνεργαστούμε ! ... Το έχω πάρει καιρό τώρα και έχω γράψει και στο blog... Και δεν θυμάμαι στο CT να παίζαμε coop οι 2 μας.
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 ...Το έχω πάρει καιρό τώρα και έχω γράψει και στο blog... Και δεν θυμάμαι στο CT να παίζαμε coop οι 2 μας. παίζαμε παππούλη!Οκ θα φροντίσω να το πάρω και γω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Versus παίξαμε κι αυτό ήταν μια φορά.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Versus παίξαμε κι αυτό ήταν μια φορά. ε σιγά,συνεργασία ήταν και αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα