Προς το περιεχόμενο

Splinter Cell: Conviction

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Man τότε παίζεις λάθος το game. Δοκίμασε να παίξεις το game τελείως stealthy εκτος από τα σημεία που δεν γίνετε αλλιώς που τελικά είναι λίγα. Πάντα υπάρχει δρόμος ώστε μα μην σε δει κανεις στο 90% του game. Διαφωνώ για το AI αλλα δεν θα τα χαλάσουμε εδώ :-D το game είναι fun, σε αυτό φαντάζομαι συμφωνούμε :P άσε που κανεις 2 walkthrough, sneaky k rambo!

p.s. gamepad δεν δοκίμασα καν.

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι έχετε ATI κατεβάστε τους τελευταίους drivers. Εγώ δεν έχω πια framedrops και μέχρι και το logo που λαγκαρέ στο intro έφτιαξε :-) με c2d 3.5, 4870, 4g και κάτω από 30 fps δεν πέφτει πουθενά.

Όντως, με 10.4 δεν πέφτει κάτω από 25 fps 1680x1050 high 2xAA !

Δημοσ.

Ναι, όντως, και μένα πήρε μπρος με τους νεους catalyst. Μόνο τα video μου κολλάνε αρκετά..

Α, εν τω μεταξύ, οι κάτοχοι 4:3 οθονών, στα options βάζουμε 16:9 aspect ratio, και λειτυργεί μια χαρά, χωρίς black bars..Περίεργο

Να χει και το assassins creed 2 τέτοια επιλογή άραγε?

Δημοσ.

στην αρχη εγω μονο την πρωτη φορα που το ετρεξα ειδα logos κλπ, τωρα ακουω τον ηχο απο τα logos και μετα οταν ειμαι στην "press any key" screen βλεπω κατι.

Δημοσ.
Βασικά τα video κολλάνε λίγο στην αρχή τους, γιατί παράλληλα φορτώνει και το επίπεδο.

Εγώ ρε παιδιά μέχρι τώρα δεν είδα κατι τέτοιο τα video τρέχουν κανονικά,

Δημοσ.

Λοιπόν, το τερμάτισα και εγώ..

Ας ξεκικήσω με τα τεχνικα: με c2d και 4890 (με τους τελευταίος catalyst), στα 1280χ1024, και με όλες τις γραφικές επιλογές στο φουλ, το παιχνίδι τρέχει απροβληματιστα. Δεν είχα καθόλου frame drops, λίγο τα video κολλούσαν στην αρχή τους, αλλά όπως εχω ξαναναφέρει, είναι επειδή φορτώνει η πίστα.

Το παίχνίδι όπως είπαν και τα παιδιά είναι cpu-bound, οπότε ενδεχομένως να μην τρέχει καλά σε παλιούς ή /και μονοπύρηνους επεξεργαστές

Στα δια ταυτα, το παιχνίδι γενικά με απογοήτευσε..Το μόνο που συγκρατώ είναι τα γραφικά..Τίποτα άλλο.

Ο ήχος? Μονότονος, δεν κορύφωνε την αγωνία οπως στα προηγούμενα. Τα voice overs είναι μέτρια, με τους εχθρούς να επαναλαμβάνουν συνεχώς τις ίδιες μπούρδες/απειλές. Μόνο o Ironside σώζει την κατάσταση, με την υποβλητική και μπάσα φωνή του

Το gameplay? Εδώ κλαίμε..Ο Fisher πηδάει και κινείται σαν κατσίκι, σε τετοιο βαθμο που δεν δικαιολογείται ούτε απο την εκπαίδευση που έχει κάνει.. Τα stealth features είναι ελάχιστα, δεν υπάρχουν ενναλακτικές προσεγγίσεις στην πίστα (δηλαδή απο 2 διαφορετικά σημεία να καταληξεις στο ίδιο σημείο), το παίχνίδι είναι απόλυτα γραμμικό..Γενικά, σε σπρώχνει σε action μονοπάτια, όσο και να θες να είσαι stealth..Το mark n execute είναι πολύ χρήσιμο αν θες να τερματισεις το παιχνίδι, αλλά πιστευω έπρεπε να το παραλείψουν.

Τέλος, είναι το 1ο scell, που δεν με εμπνέει να το ξαναπαίξω, μιας και ξέρω ότι αν το ξαναβάλω κάποια στιγμη, θα κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα. Το παιχνίδι έχει κάποια fun σημεία, αλλά τα βαριέσαι σχετικά γρηγορα

Ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια

Γενικά, 6/10 απο μένα, με επιεικεια λόγω της βαριάς κληρονομιάς που έχει η σειρά..

Δημοσ.
Τα stealth features είναι ελάχιστα, δεν υπάρχουν ενναλακτικές προσεγγίσεις στην πίστα (δηλαδή απο 2 διαφορετικά σημεία να καταληξεις στο ίδιο σημείο), το παίχνίδι είναι απόλυτα γραμμικό..Γενικά, σε σπρώχνει σε action μονοπάτια, όσο και να θες να είσαι stealth..Το mark n execute είναι πολύ χρήσιμο αν θες να τερματισεις το παιχνίδι, αλλά πιστευω έπρεπε να το παραλείψουν.

Τέλος, είναι το 1ο scell, που δεν με εμπνέει να το ξαναπαίξω, μιας και ξέρω ότι αν το ξαναβάλω κάποια στιγμη, θα κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα. Το παιχνίδι έχει κάποια fun σημεία, αλλά τα βαριέσαι σχετικά γρηγορα

Αυτή ακριβώς είναι η επιτομή του παιχνιδιού. Πλέον η stealth προσέγγιση παίζει πολύ μικρότερο ρόλο και δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι που μπορεί να παίξει κάποιος. Αφήστε δε που είναι και πολύ μικρό. Κρίμας...

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες σειρές που έχουν την "σφραγίδα" του Tom Clancy.

Οπότε καλύτερα θα ήταν αν έκανες πιο συγκεκριμένη ερώτηση. :-)

Δημοσ.
Υπάρχουν διάφορες σειρές που έχουν την "σφραγίδα" του Tom Clancy.

Οπότε καλύτερα θα ήταν αν έκανες πιο συγκεκριμένη ερώτηση. :-)

Αν έπρεπε να πας φυλακή και να αγόραζες μόνο ένα, τι θα έπαιρνες???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...