Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Like i said... un-optimized POS είναι Unoptimised ναι, POS όχι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Το μούλτι λειτουργεί μονο άμα κανεις private match k invite φίλο. Δεν τελειωσα το single player ακόμα ούτε το co-op. Μου θύμισε λίγο Chaos Theory co-op. Μια χαρά είναι το game, fun! Όσοι έχετε ATI κατεβάστε τους τελευταίους drivers. Εγώ δεν έχω πια framedrops και μέχρι και το logo που λαγκαρέ στο intro έφτιαξε με c2d 3.5, 4870, 4g και κάτω από 30 fps δεν πέφτει πουθενά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Κι όμως, έπαιξα και coop και hunter public (αν και φαίνεται πως αν δεν πιάσει με την πρώτη... try again and again and again ). Βασικά το 1/10 tries θα πιάσει. Δεν έχω παίξει face-off. To lag ήταν μια χαρά εκτός από ένα σχετικό delay σε ένα από τα coop.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Man δεν μιλούσα για την retail έκδοση. Sorry δεν διευκρίνισα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δεν πειράζει, είναι γεγονός ότι η retail έχει πρόβλημα στο να βρεις παιχνίδι στα σίγουρα. Ports/firewall open.
activex Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ΔΕΝ θα κάνει την δουλειά του αν δεν είναι I7 (αν κοινώς πάει σε σειρά Qxxx της Intel). Εκτός κι αν το ικανοποιητικά μερικών όταν σκάνε λεφτά είναι τα 30fps Like i said... un-optimized POS είναι Ναι, (εξωτερικούς χώρους με κόσμο) για minimum 30fps μιλάω... κατά τα άλλα συμφωνώ!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Το πρώτο μου review. Όποιος έχει όρεξη για διάβασμα... http://ghostriderlsovcorner.blogspot.com/2010/05/video-games-splinter-cell-conviction-pc.html
nzeppos Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Το διάβασα, καλό review καθώς ρίχνει φως σε όλα τα τα στοιχεία του παιχνιδιού. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2010 από nzeppos
Toufas Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 χαλια υποστήριξη για το wireless xbox 360 controller, ακομα και με το fix απο το assassins creed 2, δεν μπορεις να χτυπας ενω εισαι covered.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Το διάβασμα, καλό review καθώς ρίχνει φως σε όλα τα τα στοιχεία του παιχνιδιού. Όχι όλα, μιας και δεν έχω τα διάφορα hardware/controllers για να τεστάρω, αλλά από gamer's point of view, πιστεύω οκ. Άντε τώρα να ξανακάνω τόσο μεγάλο review... Edit: Το μάτι του γερακιού (Chill) είδε διάφορα ορθογραφικά που πήγα και διόρθωσα. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2010 από GhostRiderLSOV
chill Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 χαλια υποστήριξη για το wireless xbox 360 controller, ακομα και με το fix απο το assassins creed 2, δεν μπορεις να χτυπας ενω εισαι covered. Μπορείς κανονικά να χτυπάς στα τυφλά? Δεν το επιχείρησα tbh έτσι κι αλλιώς το game με την ηλίθια ΑΙ που διαθέτει δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια για να το νικήσεις και γενικά με το συγκεκριμένο fixάκι όλα καλά μου έχουν πάει. Με keyboard+mouse το έβγαλα στην πρώτη πίστα, απαράδεκτος χειρισμός Μην περιμένεις για official υποστήριξη για wireless 360 controller, στα ubi fora είδα post υπευθύνου στο AC2 που έλεγε ότι δεν σκοπεύουν να υποστηρίξουν το συγκεκριμένο gamepad παρά μόνο στην wired έκδοση του.....Go figure
Toufas Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 αν το συνδεσω με το καλωδιο που φορτιζει απο usb , θα ειναι οκ δηλαδη?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δεν το δοκίμασα αλλα στο AC2 έπαιζε τέλεια χωρίς fix. Ούτε καν τον original receiver δεν έχω και παίζει μια χαρά το xbox 360 controller wireless. Αν και δεν παίζεται με pad το game. Chill σοβαρά μιλάς για AI και χειρισμό? Το AI είναι μια χαρά (όχι τέλειο) και το gameplay επίσης. Το cover το cover είναι τέλειο. Το μονο που δεν λέει πολλά είναι τα finishing moves που γίνονται λίγο στον αέρα. Αλλα κατά τα αλλα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Μέχρι και τα random crashes με τους νέους drivers εξαφανίστηκαν. Έκανε κανεις το achievement "not spotted, no retry"? Οποιος ξεκινάει το game τώρα να το βάλει realistic είναι ότι πρέπει
greenmachine Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Eίπα να το βάλω και γω και με τιμωρεί για τα όσα του χω σούρει Πιο συγκεκριμένα, αφού εμφανιστούν τα logo της ubisoft, unreal κλπ.., κολλάει στη μαυρη οθόνη με τους 3 μικρούς άσπρους κυκλους, κάτω δεξιά..Το άφησα κανα 2λετο-3λεπτο, τίποτα..Απλά στριφογύρναγαν τα κυκλάκια, και έπαιζε η μουσικούλα..Τι να φταίει? Να περάσω του τελευταίους Ati drivers?(είμαι λίγο διστακτικός στο να το κάνω, γιατί η σειρά 10.Χ μου προκαλεί προβλήματα στο installation της )
chill Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 αν το συνδεσω με το καλωδιο που φορτιζει απο usb , θα ειναι οκ δηλαδη? Δεν νομίζω ρε από τον receiver θα εξακολουθεί να παίρνει εντολές λογικά. Chill σοβαρά μιλάς για AI και χειρισμό? Το AI είναι μια χαρά (όχι τέλειο) και το gameplay επίσης. Το ΑΙ είναι πραγματικά απαράδεκτο, ίσως και το χειρότερο που έχω δει σε πρώτης γραμμής τίτλο τα τελευταία χρόνια. Ο χειρισμός με gamepad είναι μια χαρά, για keyboard και mouse μιλούσα αποκλειστικά. Το gameplay είναι καλό, αλλά δεν μπορεί να λάμψει εξαιτίας του ΑΙ. Θέλω να πω, πως η ηλιθιότητα που εμφανίζουν οι npcs εξαφανίζει το 90% των "κόλπων" του Sam. Μπορείς να το παίξεις εξ ολοκλήρου ως John Rambo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα