Προς το περιεχόμενο

Splinter Cell: Conviction

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οπως και οι τρεις τελευταιοι τιτλοι της UBI, ετσι και αυτο, εχει DRM....

Λετε να αργησουν να το ...... ?

Μωρέ εφόσων πήρε ο Δι....ος! το Αssassin's δεν θα αργήσουν να το ξεκοκαλίσουν κι αυτό,

τώρα που ξέρουν τον δρόμο!

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πρώτες πληροφορίες λένε για τραγικό performance ακόμα και σε high-end συστήματα. Με τις υγείες μας :o

Ωραιοτατα.... :-(

Δημοσ.

Σε I7 (στα 4.0Ghz) με GTX280 τρέχει στα 60fps (ε από κακού να μην έτρεχε με 60fps σε I7 :P).

Το θέμα είναι τι γίνεται με όλους τους υπόλοιπους quadcores/dualcores. Αν χρειάζεσαι I7 για παιχνίδι της Unreal 2.5 engine τότε πολύ απλά, δεν έχει γίνει καθόλου optimization. Anyway, κρατάω μια πισινή μέχρι να το τεστάρω και ήδη στο Steam έχει γίνει διαθέσιμο ένα μικρό patch για την έκδοση 1.01

• Moderators
Δημοσ.

Screens κυκλοφορούν τριγύρω.

Εντυπώσεις είναι καλές για μένα, αν και έχει bugs. Και περιμένουμε και το πρώτο patch για να βάλει VoIP. :P

Όταν το τερματίσω και δω αρκετά και το mp του, θα γράψω "review" στο blog μου. ;)

Δημοσ.
Δεν τα γράφει ο Clancy. :P

Σωστός, γράψε λάθος για τον Clancy, πήγα να τον φάω τον άνθρωπο. Η γνώμη μου για τα "σενάρια" των SC πάντως δεν αλλάζει με τίποτα.

Δημοσ.
Proper Releashed! 2010-04-30 19:42:59 7.71GB

ελπίζω η N-Ubisoft να μην επένδυσε μεγάλο ποσό για το DRM...άντε στο τέλος θα βγάζουν τα παιχνίδια με hardware protection σαν κάτι πανάκριβα προγράμματα που έρχονται με usb stick για να παίξουν..

• Moderators
Δημοσ.
Σωστός, γράψε λάθος για τον Clancy, πήγα να τον φάω τον άνθρωπο. Η γνώμη μου για τα "σενάρια" των SC πάντως δεν αλλάζει με τίποτα.

Ε οκ, δεν πάμε για το βαθύ σενάριο. :P

Άλλωστε πάντα γίνεται "o Sam σώζει την Αμερική/κόσμο". :lol:

Δημοσ.
Ε οκ, δεν πάμε για το βαθύ σενάριο. :P

Άλλωστε πάντα γίνεται "o Sam σώζει την Αμερική/κόσμο". :lol:

την Ελλάδα θα τη σώσει:P...μήπως κρύβεται αυτός πίσω απο το Δ.Ν.Τ??:lol:

Δημοσ.

Καλά το nfo των Skidrow είναι απλά κορυφή, χαχαχαχαχαχαχαχα :lol:

---------- Προσθήκη στις 04:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:50 ----------

Just as i thought, it is an un-optimized POS. Getting 36fps in the menus and 30fps in the first mission (in front of the cafeteria). Performance is the same whether i have 1600x1200 with 8xCSAA or 800x600 without FSAA. This shows a CPU limitation, so let's see some graphs:

99258699.jpg

Here is the multicore usage. It is really disappointing to say the least, especially when the damn game seems to be CPU limited (yet it doesn't take full advantage of the quadcores to overcome this limitation).

Here is an interesting spot. I was getting 23fps in this particular scene (regardless of resolution and FSAA. Yeah, there is low GPU usage cause i used a really low resolution)

convictiongame201005010.jpg

And now, let's see the CPU usage in that particular scene (it is cycled)

18110184.jpg

There you have it. 50-55% CPU usage in a scene at a really low res, without FSAA and with only 23fps (the same fps when also using 1600x1200 + 8xCSAA).

So if you have anything less than a I7, the game will run 'acceptable'. Clearly though, this is an un-optimized POS as it needs a I7 to run smoothly. Ubisoft seems to have really sh!ty 'porters'

ασδσαδασδαδσαφ

Δημοσ.

στο δικο μου συστημα, σε 1920χ1200 ολα full απο τα advanced settings του game, εχω μεσα στο παιχνιδι στα 45-60 frames με μερικες λιγες περιπτωσεις που εχω δει και 35 .

Γενικα μια χαρα παιζει αλλα δεν το βλεπω να το εχουνε κανει και πολυ optimize :P

υγ. παντως τα γραφικα μετρανε και σαν gameplay ειναι καλο. (θα προτιμουσα λιγο παραπανω stealth)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...