Προς το περιεχόμενο

Splinter Cell: Conviction

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας είναι το gameplay καλο και who cares, στο κάτω κάτω φαινόταν από την αρχή ότι θα είναι έτσι από την στιγμή που ανακοίνωσαν ότι ο Sam είναι rogue και δεν δουλεύει για Echelon.

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έπαιξα σήμερα κανά 2ωρο.Ωραίο παιχνίδι αλλά ΔΕΝ είναι Splinter Cell.

Οι λόγοι:

Gamespot:

You can't move bodies out of plain sight, you don't pick locks, and you can't choose to knock your foes out--only kill them outright.

Σαν παιχνίδι γενικά θα έλεγα είναι πολύ καλό,αλλά προσωπικά ξενέρωσα απίστευτα(όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι) γιατί λάτρευα την παλιά καλή συνταγή.Χρόνια περίμενα να βγει νέο Splinter Cell και μου βγάζουν ένα παιχνίδι που μόνο στο όνομα είναι SC.Δυστυχώς ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται ότι πια τις εταιρίες τις νοιάζει να βγάζουν mainstream παιχνίδια για να πουλάνε περισσότερα αντίτυπα.

Μου φαίνεται όταν βρω χρόνο θα ξαναβάλω το παλιό μου Xbox-ακι για να παίξω Chaos Theory...

• Moderators
Δημοσ.

Αχ, έπρεπε να βγει α λα Assassin's Creed όπως έλεγαν στα πρώτα previews να είναι κρύψιμο στο πλήθος και καρεκλίδια μόνο, να δω τί θα λέγατε πάλι. :P

Δημοσ.

Εγω το τελειωσα παιδες, σε χβοχ, και μπορω να πω οτι ηταν πολυ ωραιο. Εχω παιξει και τα παλια, ενταξει ειναι διαφορετικο, αλλα το παιχνιδι λεει... Απλα το μειον για μενα ειναι η διαρκεια, καθως ειναι ΠΟΛΥ μικρο.

Δημοσ.
Αχ, έπρεπε να βγει α λα Assassin's Creed όπως έλεγαν στα πρώτα previews να είναι κρύψιμο στο πλήθος και καρεκλίδια μόνο, να δω τί θα λέγατε πάλι. :P

Αναπολώ τον μουσάτο/μακρυμάλλη Sam που είχαν παρουσιάσει τότε. Είχε ωραίες ιδέες :-(

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1591126&postcount=14

αν ηταν ετσι τοτε θα μιλαγαμε για παιχνιδαρα (ακομα και εγω που δνε παιζω stealth ειχα μεινει αφωνος)

τωρα αλλη μια απο τα ιδια

απο το κακο στο χειροτερο παμε, μια το drm,μια η ubi και το warfail...

Δημοσ.
Οπως και οι τρεις τελευταιοι τιτλοι της UBI, ετσι και αυτο, εχει DRM....

Λετε να αργησουν να το ...... ?

Σίγουρα θα αργήσει, αλλά θα πάρει πιο λίγο χρόνο αποτι το assassin's creed

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...