dk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 οπως σας ειπα τους καταγγειλα και στο συνηγορο του καταναλωτη. Λοιπον εδωσαν ακριβως την ιδια απαντηση (μιλαμε για copy - paste_ που εδωσαν και στην ΕΕΤΤ οτι ταχαμ εγινε λαθος και θα επιστρεψουν τα χρηματα - παρανομως κρατηθεντα- κοινως κλεμενα. Πουντα ρε Αν χρωστουσα θα τα στελνανε στο γνωστο δικηγορικο γραφειο που τους αναλαμβανει τις βρωμοδουλειες τους για να με απειλουνε, όπως γινεται με μια συναδελφο που δεν χρωσταει αλλα εχει το ιδιο προβλημα με εμενα και το παρανομο παγιο απλα η κοπελα δεν ηξερε τι να κανει, αντι να της ζητησουν συγνωμη τις στελνουν εξωδικα
johnbestdj Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 οπως σας ειπα τους καταγγειλα και στο συνηγορο του καταναλωτη. Λοιπον εδωσαν ακριβως την ιδια απαντηση (μιλαμε για copy - paste_ που εδωσαν και στην ΕΕΤΤ οτι ταχαμ εγινε λαθος και θα επιστρεψουν τα χρηματα - παρανομως κρατηθεντα- κοινως κλεμενα. Πουντα ρεΑν χρωστουσα θα τα στελνανε στο γνωστο δικηγορικο γραφειο που τους αναλαμβανει τις βρωμοδουλειες τους για να με απειλουνε, όπως γινεται με μια συναδελφο που δεν χρωσταει αλλα εχει το ιδιο προβλημα με εμενα και το παρανομο παγιο απλα η κοπελα δεν ηξερε τι να κανει, αντι να της ζητησουν συγνωμη τις στελνουν εξωδικα Ti sas eipa oti kati tha broyn gia na mhn plhrwsoyn.... Tha to trenaroyn toso oste na baretheis na ta zhtas.... Ante na doyme ti tha ginei sthn ELLADA , Olio gia thn Koroidia DYSTYXWS:X
smilefreeware Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Αγαπητέ φίλε dk ευχαρίστως θα τράβαγα μια μήνυση μαζί με σένα αλλά αυτά που χρωστάω με αυτά που μου χρωστάνε από τα παράνομα πάγια περίπου είναι τα ίδια. Επίσης περιμένω συνηγορο του καταναλωτη και ΕΕΤΤ . Αν και για μένα το πρόβλημα θα παραμείνει ως εξής. Με αφήνουν ήσυχο για κάποια χρόνια και ξαφνικά μου έρχεται ένα ωραίο γράμμα ότι χρωστάω στην @%$*^%#$ πχ. 3500ε μαζί με τους τόκους. ΤΙ κάνουμε μετά ? Αρα λοιπόν δεν πρόκειται να ησυχάσω αν δεν πάρω χαρτί απ΄αυτούς ότι έγινε διακοπή και δεν έχω οφειλές. Αν με βρίσκετε υπερβολικό, σίγουρα έχετε μικρή ηλικία και οι εμπειρίες σας από το καλύτερο κράτος που ζούμε είναι σίγουρα πολύ λίγες. -------------------------------------------- Να συμπληρώσω ότι μετά τα ΕΕΤΤ κλπ. θα πάω από κει και αν δεν βγεί άκρη είναι σίγουρο ότι θα βάλω δικηγόρο. Τότε σίγουρα θα σου στείλω pm και αν έχεις όρεξη ορμάμε.
johnbestdj Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Αγαπητέ φίλε dk ευχαρίστως θα τράβαγα μια μήνυση μαζί με σένα αλλά αυτά που χρωστάω με αυτά που μου χρωστάνε από τα παράνομα πάγια περίπου είναι τα ίδια. Επίσης περιμένω συνηγορο του καταναλωτη και ΕΕΤΤ . Αν και για μένα το πρόβλημα θα παραμείνει ως εξής. Με αφήνουν ήσυχο για κάποια χρόνια και ξαφνικά μου έρχεται ένα ωραίο γράμμα ότι χρωστάω στην @%$*^%#$ πχ. 3500ε μαζί με τους τόκους. ΤΙ κάνουμε μετά ? Αρα λοιπόν δεν πρόκειται να ησυχάσω αν δεν πάρω χαρτί απ΄αυτούς ότι έγινε διακοπή και δεν έχω οφειλές. Αν με βρίσκετε υπερβολικό, σίγουρα έχετε μικρή ηλικία και οι εμπειρίες σας από το καλύτερο κράτος που ζούμε είναι σίγουρα πολύ λίγες. -------------------------------------------- Να συμπληρώσω ότι μετά τα ΕΕΤΤ κλπ. θα πάω από κει και αν δεν βγεί άκρη είναι σίγουρο ότι θα βάλω δικηγόρο. Τότε σίγουρα θα σου στείλω pm και αν έχεις όρεξη ορμάμε. Kai poly kala tha kanete.. Ante na doyme bre paidia tha ksemperdepsete pote ...Koita re poy problhmata den exoyme kai problhmata apoktoyme. Kalh Dhnamh se oloys;)
dk Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 φιλε smilefreeware δεν ειμαι και πιτσιρικας κοντευω τα δευτερα αντα εχω και γενεθλια αυριο παρεπιπτοντως. Το χαρτι οτι μου χρωστανε χρηματα βεβαια θα το κρατησω (ειναι 2πλο και στην ΕΕΤΤ και στον Καταναλωτη) γιατι μπορει στο μελλον να γινει αυτο που λες ενα εξωδικο οτι χρωσταω εγω, γιατι σου θυμιζω οτι δεν πληρωσα τους 2 τελευταιους, οσον αφορα αν θα τα παρω οτι με τη ζημια που τους εκανα μεσω του site πρεπει να εχασαν πολλους πελατες (μαλλον σωθηκαν οι πελατες ειναι καλυτερος ορος)
smilefreeware Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 φιλε smilefreeware δεν ειμαι και πιτσιρικας κοντευω τα δευτερα αντα εχω και γενεθλια αυριο παρεπιπτοντως. Το χαρτι οτι μου χρωστανε χρηματα βεβαια θα το κρατησω (ειναι 2πλο και στην ΕΕΤΤ και στον Καταναλωτη) γιατι μπορει στο μελλον να γινει αυτο που λες ενα εξωδικο οτι χρωσταω εγω, γιατι σου θυμιζω οτι δεν πληρωσα τους 2 τελευταιους, οσον αφορα αν θα τα παρω οτι με τη ζημια που τους εκανα μεσω του site πρεπει να εχασαν πολλους πελατες (μαλλον σωθηκαν οι πελατες ειναι καλυτερος ορος) Ελπίζω να κατάλαβες ότι το πιτσιρικας αναφερόταν γενικώς, γιατί αυτό το θέμα το διαβάζει πολύς κόσμος. Εχεις pm.
nick#18 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 sorry re paidia alla simera me peire enas apo tin teledome tilefono kai mouleei geia sas eimai apo tin teledome etairia statheris tilefonias kai mou leei iste enilikas kai tou leo ego oxi kai tou leo ego peite mou gia na pliroforiso tous goneis mou kai mou leei afou den eiste enilikas kai tou leo kai ti sxesi exei ayto na pliroforiso tous goneis mou eipame kai mou leei meta ai sto dia***** kai to kleinei kai meta o idios ma****** me peire tilefon kai mou eipe sigmnomi. Afou tora exo otenet ti psaxnoun???? mipos i eteria einai ipo katereysi kai psaxnoun gia pelates kai epeidi oi ipaliloi den stabronoun pelati kai einai etoimoi gia apolisi mas brizoun kai apo pano???
dk Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 τουλάχιστον εμενα δεν με βρισανε μονο με εξαπατησανε και με κλεψανε, καλα ειμαι από τους τυχερους τον nick#18 τον βρισανε πριν γινει πελατης, αν γινοτανε τι αλλο θα το κανανε (black humor)
hydrogen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Και εγω την πατησα με αυτη την εταιρεια, μου εστειλαν παγιο χωρις κλησεις, Ειχα στειλει αιτηση για διακοπη αλλα διακοπη δεν ειδα.
gs20309 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 gegonos einai oti kaneis den mporei oute kan na fantastei ti painxidi paizetai me tis etairies. emena i empeiria mou einai i eksis, douleua ston ote persi sto tmima pou einai armodio gia tis aitiseis diakopeis - arsi tis proepilogis forea - den mporw na sas perigrapsw ti ginotan me parapona apo pelates pou prospathousan 3 kai 4 mines na diakopsoun tin alli etairia gia diaforous logous(eite gia lathos logariasmoy,eite epeidi diapistwnan oti einai ta idia stin teliki,eite giati kourazontan na plironoun 3 diaforetikous logariasmous,eite giati den tous aresan oi upiresies ) merikoi eixan komeno tilefwno gia meres k den ikseran giati--ante na tous eksigiseis oti oi mises etairies pigainan tote gia founto k xrwstagane ston ote k ote ekove tin paroxi diktuou stis etairies ktl ktl ktl.. fusika auta den ta les se pelati. den lew oti o ote einai kalo "paidi" ,exoun dei ta matia mou k apo ekei alla ALLA toulaxiston panw apo tin kefala tou ote uparxei elenxos - kati pou den uparxei stin idiwtikes, etsi diapistwsa egw toulaxiston.. den kserw an tha pigaina se alli etairia, ta paketa tupou zisto tellas, forthnet 2 play k ola auta einai trela elkistika se vathmo omws pou kai enas aplos anthrwpos tha katalavei oti kati den paei kala... toulaxiston egw den tha evaza gia tous epomenous 6mines.. polloi paraponiontousan oti i diadikasia diakopis apo ote kai entaksis sto diktuo tis etairies epairne 2 - 4 mines, upirxe pelatisa stin opoia an exei kaneis to theo tou! i tellas tis eixe poulisei to paketo xwris XWRIS na exei ftasei to diktuo tis tellas stin perioxi tis... imarton, kai polla polla alla eutrapela, mou exei tuxei na kanw aitisi diakopis apo etairia se pelati kai na exoume steilei to fax stin idiwtiki etairia 4 fores kai o anthrwpos entromos me parakalage na tous petaksoume apo ti grammi tou.. gia na min pw gia kati giagiades pou tous vazane zisto xwris i gria na exei katalavei ti tis ginetai , oti na nai.. pragmatika thelei toso psaksimo na vreis ena kalo paketo kai na to valeis grigora pou tromazw k mono stin idea tou psaksimatos... mono an eixa kapoio filo se idiwtiki pou na mou egguotan oti standar tha doulepsei se 15ergasimes k standar tosa tha plirwneis mono isws tote na proxwrousa.. alliws to xaos ,den ksereis apo pou tha sou erthei i epomeni.. xrewsi!.
kouman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρήκα Θα πω και εγώ την πικρή μου εμπειρία από TELEDOME. Ήμουν και εγώ συνδρομητής τους κάποτε προκειμένου να γλιτώσω από το απαράδεκτο και ληστρικό μονοπώλιο του ΟΤΕ που μας χρέωνε - τότε - μια μονάδα κάθε λεπτό ομιλίας!!!! Φυσικά τώρα λόγω ανταγωνισμού έχουν και αυτοί βγάλει στην αγορά ανάλογα προγράμματα που ίσως είναι και καλύτερα. Έπρεπε όμως να φοβηθούν και αυτοί οι απατεώνες για να το κάνουν. Τέλος πάντων, επανέρχομαι στην TELEDOME. Άκρως απαράδεκτη εταιρία με όλα αυτά που αναφέρετε και ακόμα παραπάνω. Σε κάποια χρονική στιγμή αποφάσισα να αλλάξω πάροχο και να πάω σε Forthnet. Το τι τράβηξα για να απεμπλακώ δε λέγεται!!! Ένα μόνο θα σας πω. Ενώ ειδοποιήθηκα από Forthnet ότι είμαι πλέον συνδρομητής τους, η Teledome έπιασε και με γύρισε αυθαίρετα και με ξαναέκανε συνδρομητή της χωρίς καμία γνώση δική μου! Τρελά πράγματα παιδιά! ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΟΥΛΗ !!! Επειδή κατάλαβα ότι δεν θα ξέμπλεκα ούτε σε 10 χρόνια από δαύτους και επειδή με τσαντίσανε με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους, έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Και τους κοινοποίησα την καταγγελία ώστε να μην έχουν πάτημα να μου λένε δε λάβαμε το fax ή να μη μπορώ να τους βρω και τέτοιες αηδίες! Δεν ξέρω αν έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου στα πρόστιμα που έφαγαν (μακάρι να το έβαλα) αλλά τουλάχιστον σταμάτησαν οι απαράδεκτοι να μου στέλνουν λογαριασμούς στο σπίτι και να με χρεώνουν ότι γουστάρουν. Και επίσης έκανα σε δεύτερο χρόνο καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή. Παιδιά υπάρχουν οργανισμοί για τα δικαιώματά μας! Πρέπει να αρχίσουμε να τους κράζουμε. Δεν ξέρω αν θα βγει τελικά αποτέλεσμα αλλά τουλάχιστον έκανα το χρέος μου. Δεν είναι δυνατόν να με εξαπατούν μπροστά στα μάτια μου και να κάθομαι άπραγος! Κάντε το ίδιο και εσείς. Να γλιτώσουμε από τους απατεώνες!!
smilefreeware Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Καλωσορίζουμε το νεότερο μέλος μας: kouman στο Teledome club. (Από κάπου τόκλεψα αυτό)
dk Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 να μαι και εγω λοιπον η Teledome τσιμπησε 250.000 ευρω προστιμο, αλλα δεν νομιζω να το πληρωσει για τα οργια που κανει εναντιον των καταναλωτων * Εγω ακομα περιμενω την επιστροφη που λενε στην επιστολη τους οτι λυπηθηκαν πολυ που εκαναν λαθος που τα κρατησαν. Φαινεται οτι λυπουνται και πολυ να τα επιστρεψουν Δεν πειραζει κλεψε κλεψε μαζευει το προστιμο
johnbestdj Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Paidia kalhspera kai apo mena allh mia fora. Ayta poy leei o filos gs20309 einai alhtheia , kai h monh blakeia toy OTE einai oti mporei na eixe apofygei ola ayta ean htan logikos stis times toy kai na kratoyse olous toys pelates toy, xwris na xreiazete na anyshxh - MPOROYSE alla den to ekane dystyxws Oso gia ton kouman exei dikio prepei na fwnazoyme gia na broyme dikio ala ayto einai dystyxws PSIXIKH FTHORA.... Oso gia ton smilefreeware ti na kanei pleon ektos apo plaka mono ayto menei meta apo tosh talepwria gia na mhn trelathoyme dhladh.... να μαι και εγω λοιπον η Teledome τσιμπησε 250.000 ευρω προστιμο, αλλα δεν νομιζω να το πληρωσει για τα οργια που κανει εναντιον των καταναλωτων* Εγω ακομα περιμενω την επιστροφη που λενε στην επιστολη τους οτι λυπηθηκαν πολυ που εκαναν λαθος που τα κρατησαν. Φαινεται οτι λυπουνται και πολυ να τα επιστρεψουν Δεν πειραζει κλεψε κλεψε μαζευει το προστιμο Egw thelw na kserw filaraki telika ta phres ta lefta soy i AKOMA ERXONTAi.... Pantos xwris plaka osoi einai tyxeroi kai diabasane ayto to thema sigoyra swthikan apo polla kaka. Fantastite oti emena me exoyn parei 3-4 fores gia na ginw syndromhths me polloi elkystikes prosfores opws kai h TELLAS fysika ( apo thn opoia eimai kamenos) alla den peirazei eipa krathste eseis tis prosfores sas kai egw thn Hshxia moy. Edw kai arketo kairo exw Forthnet den lew sthn arxh eixa ena dwrean xrono 4 wres ton mhna , twra exw 10 lepta . Oi xrewseis erxonte sxedon idia me ton OTE (Mikrh diafora) pantos tha skefto poly prin kanw kati allo. Twra apla perimenw na dw ti tha akoloythisei meta.... Kalhnyxta se oloys kai ELPIZW se ena KALYTERO AYRIO gia Oloys mas. Johnbestdj
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.