Προς το περιεχόμενο

Teledome

dk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η αποδειξη του fax που παρελαβα απο τον ΟΤΕ αναφερει τα τυπικα στοιχεια αποστολης(τηλ αποστολης,ημερομηνια,σελιδες, etc) αλλα οχι το περιεχομενο.

θα μπορουσε να ισχυριστει ο αποδεκτης πως δεν ηταν "αιτηση διακοπης";:eek:

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
η αποδειξη του fax που παρελαβα απο τον ΟΤΕ αναφερει τα τυπικα στοιχεια αποστολης(τηλ αποστολης,ημερομηνια,σελιδες, etc) αλλα οχι το περιεχομενο.

STEILE TOYS TO IDIO KAI ME E-MAIL sthn selida epoikinwnias poy exoyn sto Internet

Δημοσ.

Σήμερα 15/10/2007 μου έστειλε το ΙΝΚΑ γράμμα το οποίο ήταν προς :

EETT και TELEDOME με κοινοποίηση προς εμένα και κάποιον άλλο που έκανε και αυτός καταγγελία στο ΙΝΚΑ.

Για όσους δεν γνωρίζουν η καταγγελία στο ΙΝΚΑ μεταφέρετε στον EETT για θέματα τηλεπικοινωνιών που είναι και αρμόδιος.

Το χάρηκα και είπα να το γράψω. Εστω ένα μικρό βήμα εμπρός.

------------------------------------------------------------------------

Βρήκα ενδιαφέρον ένα post από το adslgr και το μεταφέρω ακριβώς.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=1356323

Μου άρεσε αυτό ..

5. Γραφείο Ευρωπαικής Επτροπής στην Αθήνα, http://www.ee.gr'>http://www.ee.gr Σε παραπέμπουν σε φιλκό δικηγόρο - υπάλληλό τους για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ως προς τη διεκδίκση των δικαιωμάτων σου, σαν ευρωπαίος καταναλωτής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Αγαπητέ, αρμόδιοι να δεχτούν καταγγελίες για τις τηλεπικοινωνίες είναι:

1. ΕΕΤΤ http://www.eett.gr

2. Συνήγορος Καταναλωτή http://www.synigoroskatanaloti.gr

3. Υπουργείο Ανάπτυξης/Γενική Γραμματεία Καταναλωτή τηλ. 1520 http://www.efpolis.gr/

με κάποιες αρμοδιότητες να είναι κοινές στους 3 και κάποιες να είναι επιμέρους σύμφωνα με το νόμο π.χ. για την αξιοπιστία της μέτρης της ποιότητας της γραμμής είναι η ΕΕΤΤ κι όχι ο η Γ.Γ.Κ...

4. Γραφεία Υπουργών Ανάπτυξης και Μεταφορών (να ξέρουν να καμαρώνουν τι γίνεται στους τομείς ευθύνης των υπουργείων τους)

5. Γραφείο Ευρωπαικής Επτροπής στην Αθήνα, http://www.ee.gr Σε παραπέμπουν σε φιλκό δικηγόρο - υπάλληλό τους για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ως προς τη διεκδίκση των δικαιωμάτων σου, σαν ευρωπαίος καταναλωτής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Αν δεν ικανοποιηθείς κάπου σε αυτούς, αφού μαζέψεις από εκεί τα χαρτιά των παρεμβάσεων κι αποφάσεών τους, τραβάς και μια ξεγυρισμένη - καπάκι αστική αγωγή, κι έχεις να εισπράττεις.

Εφόσον βγάζουν χρήματα όλες αυτές οι εταιρείες, γέμισαν τους δρόμους της Κηφισίας με 5μετρα-6μετρα τζιπ- ας έχουν και τη γενναιότητα να αποζημιώνουν τους πελάτες τους που έβλαψαν. Έχε υπόψη σου την περίπτωση των γειτόνων αυλής σχολείου και την αποζημίωση που επιδικάστηκε στους προσφεύγοντες. Έλληνες δικαστές κρίνουν πλέον με ευρωπαϊκή νοοτροπία.

Τι άλλο θέλεις να μάθεις, για να σε βοηθήσω, να μη χάνεις χρόνο.

Σε κάθε αναφορά σου, να είσαι σαφής, να αναγράφεις τον τόπο, τον χρόνο, το ή τα πρόσωπα που συμμετείχαν, το συμβάν με λίγα λόγια. Απαραίτητα να αναγράφεις και δυο ονόματα μαρτύρων. Ας είναι και η μάνα σου κι ο πατέρας σου. Αρκετών οι αναφορές απορρίφθηκαν εδώ, γιατί η εταιρεία τις αμφισβήτησε, οπότε η ΕΕΤΤ δεν κάνει το δικαστικό ανακριτή. Πρόσεξέ το αυτό το σημείο. Κι ακόμα σκαναρίσματα όλων των λογαριαμών και άλλων εγγράφων που βοηθάνε στη διαλεύκανση της υπόθεσης. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ - ΜΙΑ ΦΟΡΑ , να μην επανέρχεσαι γιατί δεν πρόκειται να τα δεχτούν εκ των υστέρων. Δεν θα παίρνουν κάθε μέρα αποφάσεις για την ίδια υπόθεση!

Συζητώντας σήμερα με στέλεχος του ΥπΑΝ, μου ανέφερε πως είναι τόσες πολλές οι βάσιμες καταγγελίες που έχουν φτάσει σε όλους τους σχετικούς φορείς, αναφορικά με τις τηλεπικοινωνίες σήμερα στην Ελλάδα, που αναγκαστικά θα κάνουν παρέμβαση με νόμο. Τώρα τον επεξεργάζονται στο τελικό στάδιο, μπας και ξαναβρούν τη μπάλα, που πήγε στις κερκίδες και την παίζουν οι θεατές!

Έχε ακόμα υπόψη πως η ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ της Αμερικής στην ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη δεκαετία του ΄80, ήταν η απελευθέρωση των τηλεπικοινωνιών της (από το μονοπώλιο 1-2 μεγάλων εταρειών ΑΤ&τ ΙΤΤ κλπ) και η εισβολη τους στον ευρωπαϊκό χώρο με φτηνότερα τιμολόγια και καλύτερες υπηρεσίες.

Απόηχος - απόβροχο εκείνης της προσπάθειας είναι και η τωρινή προσπάθεια της ΕΕ για εξισορρόπιση των πραγμάτων. Αν όμως γίνονται και στην Ευρώπη, όπως στην Ελλάδα, μας περιμένουν ακόμα χειρότερες μέρες!

ΥΓ. Παλιότερα είχα δει ένα σιτέ στο ίντερνετ, φτιαγμένο από ομάδα δικηγόρων, με ετοιμα υποδείγματα εξωδίκων, προσκλήσεων κλπ. Πάρα πολύ χρήσιμα απλά συμπληρώνεις τα στοιχεία σου, και το στέλνεις. Νομίζουν πως την κατσαγγελία την έφτιαξε δικηγόρος, οπότε την κοιτάζουν καθι δεύτερη και τρίτη φορά. Και με τα πολλά κοιτάγματα παίρνουν μπροστά! Κι αλλοίμονο σε αυτόν που θα βρεθεί στο δρόμο τους εκείνη τη στιγμή. Τον πάτησαν και τον έλιωσαν.

Δημοσ.
Σήμερα 15/10/2007 μου έστειλε το ΙΝΚΑ γράμμα το οποίο ήταν προς :

EETT και TELEDOME με κοινοποίηση προς εμένα και κάποιον άλλο που έκανε και αυτός καταγγελία στο ΙΝΚΑ.

Για όσους δεν γνωρίζουν η καταγγελία στο ΙΝΚΑ μεταφέρετε στον EETT για θέματα τηλεπικοινωνιών που είναι και αρμόδιος.

Το χάρηκα και είπα να το γράψω. Εστω ένα μικρό βήμα εμπρός.

------------------------------------------------------------------------

Βρήκα ενδιαφέρον ένα post από το adslgr και το μεταφέρω ακριβώς.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=1356323

Μου άρεσε αυτό ..

5. Γραφείο Ευρωπαικής Επτροπής στην Αθήνα, http://www.ee.gr Σε παραπέμπουν σε φιλκό δικηγόρο - υπάλληλό τους για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ως προς τη διεκδίκση των δικαιωμάτων σου, σαν ευρωπαίος καταναλωτής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Poly Xrhsima ta parapanw Filaraki.

Axreiasta na einai dhladh , alla pote den kserei kaneis....

Δημοσ.

Edit :

Τα στοιχεία του δικηγορικού γραφείου είναι :

ΑΡΓΥΡΩ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Δικηγορικό Γραφείο

Αριστείδου 152,

176 75 Καλλιθέα

fax: 210 95 51 602

αν παρατηρήσετε καλά το φαξ της teledome είναι 9551601 ενω του δικηγορικού γραφείου είναι το παραπάνω,αρα κάτι μου λέει οτι είναι το νομικό τους τμήμα .

εγώ πάντως πήγα σήμερα και με υπεύθυνη δήλωση που πήρα με υπογραφή της γραμματέως τους ελπίζω στην οριστική διαγραφή απ αυτήν την κολο....ρεια

Δημοσ.

Δεν γραφει οτι το παρελαβε στο χαρτι που σου εδωσε ο οτε απο το φαχ? Εαν σου δικαιολογηθει οτι δεν ηταν αυτο να σου δειξει σε αυτη την ημερομηνια και ωρα ακριβως τι αλλο παρελαβε απο αυτον τον αριθμο του φαχ,και τελος γραψε ενα αλλο, οτι αλλαξες παροχο και δεν μπορεις να συνδεθεις εαν δεν σε αποσυνδεσουν αυτοι.Και οταν τελειωσεις στειλε και ενα κιλο ακανεδες Ρουμπου η μπουγατσες με τυρι, απο το Ανωτερον.

Δημοσ.
Και οταν τελειωσεις στειλε και ενα κιλο ακανεδες Ρουμπου η μπουγατσες με τυρι, απο το Ανωτερον.

:-D:mrgreen:

Δημοσ.

Η συνεχεια και απο εμενα

Λοιπον παιδια αφου εκανα 3 καταγγελιες στην ΕΕΤΤ και μια στο Συνηγορο του καταναλωτη η ''αξιοπιστη'' εταιρεια'' μου εστειλε απαντηση με ημερομηνια εκδοσης της απαντησης 26.7.07 και αποστολης της την 15.10.07 (3 μηνες μετα) Το ακριβες κειμενο θα σας το γραψω αυριο, αλλα γραφει οτι τοσους μηνες γινονταν λογιστικο λαθος και πληρωνα το παγιο με το ΦΠΑ και θα μου επιστραφουν τα χρήματα. βεβαια απο την ημερομηνια που εκδοθηκε (τον Ιουλιο) κανεις δεν επικοινωνησε μαζι μου για να μου πει πως θα παρω πισω τα 40 ευρω τοσα λενε οτι μου χρωστανε και βεβαια γιατι απορριφθηκαν οι 3 αιτησεις μου να γυρισω στο ΟΤΕ ουτε σε αυτό απαντανε. Αυριο ή μεθαυριο θα σας ανεβασω το κειμενο που μου εστειλαν. καλα παιδια θα παθετε πλακα απο την συνταξη, ουτε αγραμματοι δεν γραφουν τετοιες αοριστολογιες (συγνωμη αν προσελαβα τους αγρμματους), μιλαμε για συνταξη ατομων ηλικιας κατω των 4 ετων, οσο ειναι η κορη μου δηλαδη, α ρε Ελλαδα με το εξειδικευμενο προσωπικο και το υπογραφουν και Δ/ντες

Δημοσ.
Η συνεχεια και απο εμενα

Λοιπον παιδια αφου εκανα 3 καταγγελιες στην ΕΕΤΤ και μια στο Συνηγορο του καταναλωτη η ''αξιοπιστη'' εταιρεια'' μου εστειλε απαντηση με ημερομηνια εκδοσης της απαντησης 26.7.07 και αποστολης της την 15.10.07 (3 μηνες μετα) Το ακριβες κειμενο θα σας το γραψω αυριο, αλλα γραφει οτι τοσους μηνες γινονταν λογιστικο λαθος και πληρωνα το παγιο με το ΦΠΑ και θα μου επιστραφουν τα χρήματα. βεβαια απο την ημερομηνια που εκδοθηκε (τον Ιουλιο) κανεις δεν επικοινωνησε μαζι μου για να μου πει πως θα παρω πισω τα 40 ευρω τοσα λενε οτι μου χρωστανε και βεβαια γιατι απορριφθηκαν οι 3 αιτησεις μου να γυρισω στο ΟΤΕ ουτε σε αυτό απαντανε. Αυριο ή μεθαυριο θα σας ανεβασω το κειμενο που μου εστειλαν. καλα παιδια θα παθετε πλακα απο την συνταξη, ουτε αγραμματοι δεν γραφουν τετοιες αοριστολογιες (συγνωμη αν προσελαβα τους αγρμματους), μιλαμε για συνταξη ατομων ηλικιας κατω των 4 ετων, οσο ειναι η κορη μου δηλαδη, α ρε Ελλαδα με το εξειδικευμενο προσωπικο και το υπογραφουν και Δ/ντες

Einai eyxaristw na blepoyme na ginete kati.

Eyxome na pane ola kala kai na soy dwsoyn kai ta xrhmata soy grhgora pisw.

Ante na doyme tha doylepsei tipota swsta edw sthn Psorokostena ????

Δημοσ.

Φιλε johhbestdj δεν το εκανα για τα χρηματα

το εκανα

1 για να ξεμπερδεψω απο το κολοεταιρεια αφου δεν με αφηναν να διαγραφω

2 για να βαλουν μυαλο

Για τα χρηματα δεν εχω ειδοποιηση (ασε που δεν πιστευω οτι θα επικοινωνησουν) αλλα θα τους παρω και θα τους πω να καταθεσουν στο λογαριασμο των πυροπληκτων και να μου στειλουν την αποδειξη

* αυριο θα ανεβασω το κειμενο τους γιατι το ξεχασα στο γραφειο

Δημοσ.
Φιλε johhbestdj δεν το εκανα για τα χρηματα

το εκανα

1 για να ξεμπερδεψω απο το κολοεταιρεια αφου δεν με αφηναν να διαγραφω

2 για να βαλουν μυαλο

Για τα χρηματα δεν εχω ειδοποιηση (ασε που δεν πιστευω οτι θα επικοινωνησουν) αλλα θα τους παρω και θα τους πω να καταθεσουν στο λογαριασμο των πυροπληκτων και να μου στειλουν την αποδειξη

* αυριο θα ανεβασω το κειμενο τους γιατι το ξεχασα στο γραφειο

Kala myalo den bazoyn tha broyn alla koroida na to kanoyn kapoioys poy den tha to kynhghsoyn toso.

Pantos kala ekanes kai kaneis .Oso gia ta xrhmata an kai den periseyoyn apo kanena mas, einai to gamwto, den ta trws sta soyblakia na peis oti ta efages esi , prepei na sta fane oi eksypnoi....

Koita oso gia thn katathesh mhn toys peis na kanoyn etsi giati me ta dika soy lefta tha fanoyn kai evergetes, apokleiete h apodeiksei na grafei to ONOMA soy, kalytera parta kai steilta esay me to diko soy ONOMA ston logariasmo ths trapezas.

Gnwmh moy panta etsi....

Kalhmera Agaphte dk

Δημοσ.

παιδια συγνωμη που δεν ανεβασε την απαντηση αλλα πνιγομαι στην δουλεια, δεσμευομαι αυριο γιατι μετα θα λειψω εξω για 1 εβδομαδα

οσον αφορα οσα λες johhbestdj εχεις δικιο θα τους παρω τηλ ή μαλλον θα στειλω φαξ γιατι δεν προκειται να βγαλω γραμμη και θα τους τα ζητησω πίσω

Δημοσ.
παιδια συγνωμη που δεν ανεβασε την απαντηση αλλα πνιγομαι στην δουλεια, δεσμευομαι αυριο γιατι μετα θα λειψω εξω για 1 εβδομαδα

οσον αφορα οσα λες johhbestdj εχεις δικιο θα τους παρω τηλ ή μαλλον θα στειλω φαξ γιατι δεν προκειται να βγαλω γραμμη και θα τους τα ζητησω πίσω

Etsi einai agaphte den prepei na toys xarizoyme oyte sents.

Eyxome na ta pareis pisw OLA.... Mexri telos:cool:

Δημοσ.

Οπως υποσχεθηκα ανεβαζω μερος της επιστολης:

''Λόγω συστημικού προβλήματος, η άνω χρέωση (το πάγιο που λέγαμε) δεν σταμάτησε με αποτέλεσμα ο κος....να χρελωνεται το μηνιαιο πάγιο επιλογής φορέα. Η εταιρεία μας εκφραζει την λύπη της (μιλαμε για πολυ κλαμα) προς τον κ....ενω έχει ήδη μεριμνησει (το γραμμα εχει ημερομηνια 26.7 σημερα είναι 19.10 δηλ 3 μηνες μετα και δεν εχει γινει τπτ)για την εκδοση και αποστολη (πουντο πουντο το τιμολογιο, ψαξε ψαξε δες θα το δεις) σχετικού τιμολογιου για το συνολο κλπ κλπ κλπ''.

Καλα διαβαστε και συνταξη κειμενου (θα στο στειλω στο Μπαμπινιωτη να το βαλει για παραδειγμα στα σχολεια :

''Οσον αφορα τη χρέωση του παγιου τελους επιλογης φορεα ενημερωνουμε το συνδρομητη οτι για τη χρηση της υπηρεσιας αυτης στο εξης με τη χρεωση παγιου 8 ευρω συν ΦΠΑ ο συνδρομητης ενημερωθηκε με μυνημα επι του λογαριασμου του....''. Δειτε συνταξη ενημερωνουμε το συνδρομητη... (και παρακατω στην ιδια προταση) ο συνδρομητης ενημερωθηκε....

Δημοσ.
Η συνεχεια και απο εμενα

Φιλε την ειχα παθει και εγω πριν 4 χρονια, η εταιρια ηταν μεσολαβουσα και οχι η ιδια και τα 3 ευρω τα επερνε η μεσολαβουσα εταιρια με εδρα τα Μελισια Αττικης,αλλα σε αλλη εταιρια ημουνα οχι στην Teledom,δυστυχως υπαρχουν και απατεωνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...