Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ? :confused::confused::confused: παρών αρχηγέ.
dk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω απλως να αναφερω οτι ημουν απο τους πρωτους πελατες όταν ανοιξε η κολοεταιρεια και εμεινα για 3 ή 4 χρονια οταν δηλ ξεκινησαν οι ενναλακτικοι, τα προβληματα αρχισαν με το που βαλανε ξαφνικα τα 8 ευρω + ΦΠΑ δεν ξερω το λογο αφου τους ειχα προεπιλεγμενο φορεα και οταν θελησα να φυγω, χρονικα από τις αρχες του 2007 πιο πριν ανηκα και εγω στους ικανοποιημενους, αλλα φαινεται οταν αρχιζεις να πατωνεις αρχιζεις και τις απατες, δεν ισχυει μονο στις εταιρειες κινητης τηλ ισχυει γενικα στις εταιρείες Δοκιμαστε εσεις (τα 2 ικαοποιημενα παιδια) να τους κανετε καποιο παραπονο ή να τους χαλασετε τη μαγια και τοτε τα λεμε...
smilefreeware Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μια από τα ίδια με το dk. Μάλιστα επειδή έχω isdn είχα βάλει 2 αριθμούς. Μια χαρά όλα ήταν τόσο καιρό και η εξόφληση μέσω Visa Dynamic ήταν 11% κάτω. (Ρωτήστετο όσοι ενδιαφέρεστε, 11% είναι αρκετά χρήματα) Α, και αν θέλετε για κάποιο λόγο να πάρετε μέσω ΟΤΕ πάρτε πρώτα 1777 και μετά το νούμερο. Αυτό ισχύει και για την συσκευή δώρο που μου έκαναν. (Αυτό νομίζω το ξέρετε). Αλλά τι το ήθελαν ξαφνικά 10ε πάγιο το μήνα ????
heroicentaur Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Teledome αχρηστει εταιρεια τσαμπα υπαρχη. 3 χρονια ειχα forthnet και επειδη εψαχνα για ακομα πιο φθηνο ειπα να μπω στην teledome. Κανω ολα τα χαρτια τα τηλεφωνηματα ολα ετοιμα. Περιμενω 2 βδομαδες του παιρνω τηλ. τη παιζει βρε παιδια θα εχουμε καθολου internet??? Μου πετανε το κουφο εμ υπαρχη προβλημα κ η teledome δεν μπορει να σας δωση internet συνδεση στην περιοχη σας (μενω καγκελο) οκ λεω ακυρωστετο επιτοπου. Παιρνω forthnet μεσα σε δυο μερες ηρθε η συνδεση απο εκει. Που λετε παιρναει ενας χρονος και ξαφνικα δεν εχω ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ παιρνω τον ΟΤΕ μου λενε πως ειμαι στην Teledome (μα πως τι που?) τους παιρνω τηλ κ μου λενε πως ναι τωρα φτασαμε στην περιοχη σας κ εχετε ιντερνετ κ τηλεφωνο απο την TELEDOME. Πρωτο πακετο ηταν πως αντη για 1024 μου βαλανε 512 (μετα απο 3 μηνες ακομα περιμενω την 1025) που ακομα κ τωρα εχω (μαλλον ειμαι ο μοναδικος στην ελλαδα). Δευτερο πακετο μια εχω ταχυτητα μια τιποτα. Το μονο καλο στην ολη υποθεση ειναι πως πληρωνω μονο 10 ευρο ιντερνετ (δεν με ενδιαφερει η ταχυτητα αλλα να μην πεφτει στο μηδεν ομως) κ για καθε κληση ενα αναλογο ποσον δεν θυμαμαι ποσο κ μιλαω οση ωρα θελω.
dk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 φιλε smilefreeware δεν ισχυει το ''Μια χαρά όλα ήταν τόσο καιρό και η εξόφληση μέσω Visa Dynamic ήταν 11% κάτω΄΄ μειωθηκε στο 6% (δειτε το καινουργιοκαταλογο της dynamic, αλλα αν βαλεις τα κλεμμενα παλι σε βαζουν μεσα, οσο για την προταση περι ομαδικης αγωγης ειμαι μεσα
smilefreeware Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραία, πολύ ωραία. Μέχρι τώρα είμαστε 2 [ dk + smilefreeware ] για ομαδική αγωγή κατά της TELEDOME. Βάλτε τώρα που γυρίζει. ΘΕΩΡΙΑ-ΣΚΕΨΕΙΣ ----------------- Αν πράγματι πουλήθηκε και προσπαθεί στο τέλος να αρπάξει ότι μπορεί τότε : Ολα αυτά τα χαρτιά από δικηγορικό συνεργαζόμενο γραφείο είναι μόνο κίνηση εκφοβισμού δηλ. επίσης ότι αρπάξει από αυτούς που φοβήθηκαν και πλήρωσαν. Επίσης αν διαβάσει κανείς το κείμενο που μου έστειλαν από το δικηγορικό γραφείο αφήνει μια γεύση ότι μπορεί να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ από δικηγορικό γραφείο. Πχ. τηλ δεν γράφει του γραφείου, ένα όνομα έχει για δικηγόρο το οποίο με πιάνει μεγάλη περιέργεια, είναι δικηγόρος ? Γιατί από αυτούς όλα να τα περιμένεις. Σε περίπτωση βέβαια που δεν είναι τη πάτησαν άσχημα. Εχει μόνο fax. Δηλαδή πάλι να μην μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον δικηγόρο. Αραγε έχει κάνει σε κάποιον αγωγή ? Είμαι πολύ περίεργος. Edit : Τα στοιχεία του δικηγορικού γραφείου είναι : ΑΡΓΥΡΩ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δικηγορικό Γραφείο Αριστείδου 152, 176 75 Καλλιθέα fax: 210 95 51 602 Μπορούμε με κάποιο τρόπο να βρούμε αν αληθεύουν τα παραπάνω στοιχεία ? Σε περίπτωση που βρούμε κάτι αναληθές τελείωσε το θέμα TELEDOME. (Είναι σαν να κοροιδεύουν εκτός από τους πελάτες και το Νομικό Σώμα)
dk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 παντως στο xo.gr (χρυσος οδηγός του ΟΤΕ) δεν υπάρχει τετοιο δικηγορικό γραφειο στην Καλλιθέα
smilefreeware Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Η συνέχεια του σήριαλ. Από τις 16-9-2007 που πήρα το γράμμα προσπάθησα να έρθω σε επαφή μαζί τους. Τα κατάφερα (με το νομικό τμήμα όχι στο βασικό τηλ) και μετά από διάφορα πάρε-δώσε τηλεφωνικά καταλήξαμε ότι αντί 92.41 που ήταν η τελική χρέωση, έγινε περίπου 60ε. Φυσικά στις συνομιλίες κατάλαβαν ότι έχω κρατήσει όλους τους λογαριασμούς από 11/2002 όπως και όλα τα mail και fax, οπότε στην πορεία μαλάκωσαν και έπεσε η τιμή. Εστειλα στην ΕΕΤΤ mail με βασική ερώτηση-καταγγελία αν είναι νόμιμο να βάζουν πάγιο. [ Ξαφνικά από 21/01/2007 και μετά με χρεώνει με "Μηνιαίο πάγιο τέλος επιλογής φορέα" 8 ευρώ κάθε μήνα χωρίς ΦΠΑ ] Στην σελίδα της ΕΕΤΤ ταυτόχρονα είδα στο αρχείο http://www.eett.gr/export/sites/default/sites/EETT/CostumerInformation/EETT_12SELIDO.pdf και στη σελίδα 7 ότι Η πάγια χρέωση καταβάλλεται στον κύριο πάροχο.Στους άλλους παρόχους καταβάλλουμε τη χρέωση των κλήσεων που πραγματοποιούμε μέσω αυτών. Τα συμπεράσματα θα φανούν ελπίζω σε λίγο καιρό. Edit: Το link είναι λάθος. Θα το διορθώσω μόλις βρω χρόνο. Το σωστό αρχείο είναι το EETT_12SELIDO.pdf Διορθώθηκε.
dk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 φιλε smilefreeware αυτο με το παγιο και τον κανονισμο της ΕΕΤΤ σελ 7 δεν το ηξερα, μια ακομα αποδειξη της κλοπής που υφισταμεθα. Εγω το προχωρησα και στον Συνηγορο του Καταναλωτη όπως συμβουλεψε και ο φιλος Space_2007 και επεται και συνεχεια. Να γνωριζετε ότι αν η ΕΕΤΤ δεν απαντησει σε 2 μηνες μπορειτε να προσδυγετε στο Υπ.Εσωτερικων για αποζημιωση (για τη Δ/νση θα σας γραψω σε επομενο μηνημα) Για αυτο να κρατατε αποδειξη του Fax και να περνετε τηλ την ΕΕΤΤ να σας δινει αριθμο προτοκολλου. Τα λεμε
smilefreeware Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 * Ενώ έχω κάνει διακοπή εδώ και καιρό με 3 mails και 1 fax συνεχίζονται να έρχονται λογαριασμοί. (Το τηλ. το έχουν κόψει) * Τα 10ε συνεχίζουν να τα ζητάνε. * Από άλλους που έχω ακούσει διακοπή δεν κάνουν με τίποτα. Σκέφτηκα λοιπόν σε πρώτη φάση όσοι παθόντες.... Nα γράψουμε ένα βασικό κείμενο με το τι ζητάμε από τη Teledome και να το στείλουμε με mail. Φυσικά επειδή δεν πρόκειται να γίνει τίποτα θα αρχίζουμε να το στέλνουμε καθημερινά όσες φορές έχουμε όρεξη. Παρακαλώ μην σκέφτεστε πονηρά για κάτι κακό, απλώς θα το ονομάσουμε "mail υπενθύμισης των δικαιωμάτων μας" Αν γίνει μια κάποια στιγμή χαμός ίσως κάτι να συμβεί. Επαναλαμβάνω "mail υπενθύμισης των δικαιωμάτων μας"
atvelos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Ωραία, πολύ ωραία.Μέχρι τώρα είμαστε 2 [ dk + smilefreeware ] για ομαδική αγωγή κατά της TELEDOME. Βάλτε τώρα που γυρίζει. ΘΕΩΡΙΑ-ΣΚΕΨΕΙΣ ----------------- Αν πράγματι πουλήθηκε και προσπαθεί στο τέλος να αρπάξει ότι μπορεί τότε : Ολα αυτά τα χαρτιά από δικηγορικό συνεργαζόμενο γραφείο είναι μόνο κίνηση εκφοβισμού δηλ. επίσης ότι αρπάξει από αυτούς που φοβήθηκαν και πλήρωσαν. Επίσης αν διαβάσει κανείς το κείμενο που μου έστειλαν από το δικηγορικό γραφείο αφήνει μια γεύση ότι μπορεί να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ από δικηγορικό γραφείο. Πχ. τηλ δεν γράφει του γραφείου, ένα όνομα έχει για δικηγόρο το οποίο με πιάνει μεγάλη περιέργεια, είναι δικηγόρος ? Γιατί από αυτούς όλα να τα περιμένεις. Σε περίπτωση βέβαια που δεν είναι τη πάτησαν άσχημα. Εχει μόνο fax. Δηλαδή πάλι να μην μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον δικηγόρο. Αραγε έχει κάνει σε κάποιον αγωγή ? Είμαι πολύ περίεργος. Edit : Τα στοιχεία του δικηγορικού γραφείου είναι : ΑΡΓΥΡΩ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δικηγορικό Γραφείο Αριστείδου 152, 176 75 Καλλιθέα fax: 210 95 51 602 Μπορούμε με κάποιο τρόπο να βρούμε αν αληθεύουν τα παραπάνω στοιχεία ? Σε περίπτωση που βρούμε κάτι αναληθές τελείωσε το θέμα TELEDOME. (Είναι σαν να κοροιδεύουν εκτός από τους πελάτες και το Νομικό Σώμα) epidi ixa kai ego mia diamaxi me tin teledome thelane na me xrevsoun 1misi mina anti gia 15meres kai afou exo tsampoukaleuti kai den pairnoun mia kataligoume oti tha tous pliroso analogika. perimenontas na erthi to pistotiko gia na pliroso tin diafora mou erxetai ena tetoio egrafo pou me apilouse gia dikastiria. pairno sto en logo tilefono mou vgike kapoios dikigoros ipotithete kai afou ton evlogisa me poio dikaioma mou estile tetoio egrafo afou ixe lithi to thema kataliksame oti itan anenimerotoi. tora an itan dikigoroi i oxi den ksero
johnbestdj Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 * Ενώ έχω κάνει διακοπή εδώ και καιρό με 3 mails και 1 fax συνεχίζονται να έρχονται λογαριασμοί. (Το τηλ. το έχουν κόψει) * Τα 10ε συνεχίζουν να τα ζητάνε. * Από άλλους που έχω ακούσει διακοπή δεν κάνουν με τίποτα. Σκέφτηκα λοιπόν σε πρώτη φάση όσοι παθόντες.... Nα γράψουμε ένα βασικό κείμενο με το τι ζητάμε από τη Teledome και να το στείλουμε με mail. Φυσικά επειδή δεν πρόκειται να γίνει τίποτα θα αρχίζουμε να το στέλνουμε καθημερινά όσες φορές έχουμε όρεξη. Παρακαλώ μην σκέφτεστε πονηρά για κάτι κακό, απλώς θα το ονομάσουμε "mail υπενθύμισης των δικαιωμάτων μας" Αν γίνει μια κάποια στιγμή χαμός ίσως κάτι να συμβεί. Επαναλαμβάνω "mail υπενθύμισης των δικαιωμάτων μας" Agaphte file smilefreeware elpizw na ksemperdepseis kapoia stigmh pantos einai kai ayto mia kalh lysh me to kathimerino mail sthn Etairia, Egw opws soy eixa pei nwmizw ligo pio palia eixa ta idia me thn Tellas, Allh Kol....ria. Telos panton Kalo tha Htan na syntakseis ena keimeno kai na to anebaseis kapoy (Rapidshare px) i na to grapseis edw , wste oloi poy exoyn problhma na stelnoyn to idio kai me ton tropo poy proteineis, Kthimerina Dhladh. Eyxome mesa apo thn kardia moy na ksemplekseis giati to anxos poy soy deinmioyrgei ayth h katastash den einai kalo. To Thl. les einai komeno, gia pes moy telika akoma eisai xwris thlefwno ??/ , Ton Arithmo soy ton Exases ?? . Den mporeis na pas ksana sto Ote wste na exeis pali thl. Toylaxiston ??? Perimenw nea soy Filika Johnbestdj
smilefreeware Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Agaphte file smilefreeware elpizw na ksemperdepseis kapoia stigmh pantos einai kai ayto mia kalh lysh me to kathimerino mail sthn Etairia, Egw opws soy eixa pei nwmizw ligo pio palia eixa ta idia me thn Tellas, Allh Kol....ria.Telos panton Kalo tha Htan na syntakseis ena keimeno kai na to anebaseis kapoy (Rapidshare px) i na to grapseis edw , wste oloi poy exoyn problhma na stelnoyn to idio kai me ton tropo poy proteineis, Kthimerina Dhladh. Eyxome mesa apo thn kardia moy na ksemplekseis giati to anxos poy soy deinmioyrgei ayth h katastash den einai kalo. To Thl. les einai komeno, gia pes moy telika akoma eisai xwris thlefwno ??/ , Ton Arithmo soy ton Exases ?? . Den mporeis na pas ksana sto Ote wste na exeis pali thl. Toylaxiston ??? Perimenw nea soy Filika Johnbestdj Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Ισως έπρεπε να διευκρινίσω ότι μου έκοψαν την δυνατότητα να παίρνω τηλ. μέσω της teledome ενώ συνεχίζουν να στέλνουν λογαριασμό. Εχω τηλ κανονικά μέσω ΟΤΕ , δεν είχα προεπιλογή φορέα για την teledome. Φρόντισα και έκοψα την κάρτα από όπου έπαιρναν χρήματα . Το θέμα είναι ότι είναι τελικά παράνομοι σε διάφορα σημεία. * Δεν κάνουν διακοπή σε κανένα. * Χρεώνουν πάγιο ενώ σύμφωνα με την ΕΕΕΤ απαγορεύεται. * Αν πάω σε σχετικό δικηγόρο σίγουρα θα βρεθούν και άλλα. Δεν πρόκειται να γλυτώσουν από μένα εάν δεν μου δώσουν χαρτί που να γράφει ότι δεν έχω καμμία σχέση με την εταιρεία τους όπως και ότι δεν χρωστάω απολύτως τίποτα. Είμαι διατεθειμένος για αρκετά . Δεν πρόκειται να τσιμπήσω αν θα δώσω 500-600ε για δίκη-δικηγόρο κλπ. (ίσως και παραπάνω δεν ξέρω ακριβώς τα έξοδα)
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 τα ιδια περιπου και στην περιπτωση μου. ενω πηγα σε αλλο παροχο σταθερης τηλεφωνιας απο απριλιο και ενω εχω στειλει φαξ διακοπης στις 12/07 , οι χρεωσεις παγιου γινονται κανονικα 20/07-20/08,20/08-20/09. στο 13850 δεν υπαρχει πιθανοτητα επικοινωνιας,ειναι παντα κατειλλημενο. υπαρχει τελικα τροπος "αποδεσμευσης" απο αυτη την εταιρεια;
johnbestdj Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.Ισως έπρεπε να διευκρινίσω ότι μου έκοψαν την δυνατότητα να παίρνω τηλ. μέσω της teledome ενώ συνεχίζουν να στέλνουν λογαριασμό. Εχω τηλ κανονικά μέσω ΟΤΕ , δεν είχα προεπιλογή φορέα για την teledome. Φρόντισα και έκοψα την κάρτα από όπου έπαιρναν χρήματα . Το θέμα είναι ότι είναι τελικά παράνομοι σε διάφορα σημεία. * Δεν κάνουν διακοπή σε κανένα. * Χρεώνουν πάγιο ενώ σύμφωνα με την ΕΕΕΤ απαγορεύεται. * Αν πάω σε σχετικό δικηγόρο σίγουρα θα βρεθούν και άλλα. Δεν πρόκειται να γλυτώσουν από μένα εάν δεν μου δώσουν χαρτί που να γράφει ότι δεν έχω καμμία σχέση με την εταιρεία τους όπως και ότι δεν χρωστάω απολύτως τίποτα. Είμαι διατεθειμένος για αρκετά . Δεν πρόκειται να τσιμπήσω αν θα δώσω 500-600ε για δίκη-δικηγόρο κλπ. (ίσως και παραπάνω δεν ξέρω ακριβώς τα έξοδα) τα ιδια περιπου και στην περιπτωση μου.ενω πηγα σε αλλο παροχο σταθερης τηλεφωνιας απο απριλιο και ενω εχω στειλει φαξ διακοπης στις 12/07 , οι χρεωσεις παγιου γινονται κανονικα 20/07-20/08,20/08-20/09. στο 13850 δεν υπαρχει πιθανοτητα επικοινωνιας,ειναι παντα κατειλλημενο. υπαρχει τελικα τροπος "αποδεσμευσης" απο αυτη την εταιρεια; Αγαπητοι Φιλοι Να πω Κατι και Ελπιζω να εχω Δικιο: 1) Να Φτιαξει ο smilefreeware ενα κειμενο που να μπορει να σταλει σε αυτους μεσω mail (Συμβουλεψου Δικηγορο στο τι θα Γραψεις για να μην βγεις και Χαμένος) 2) Να το στελνουν ολοι οσοι εχουν προβλημα με αυτους καθε μερα 3) Να Δουλεψετε εαν γινετε ολοι με Εναν Δικηγορο για πιο Οικονομία (εάν τελικα δεν γινετε αλλιως) 4) Να Μαζευτουν Υπευθυνες Δηλωσεις με το προβλημα Υπογεγραμενες απο ολους που εχουν προβλήματα και να σταλουν στους Αρμόδιους της Εταιριας και στην ΕΕΕΤ. Ελπιζω βρε παιδιά να ξεμπερδεψετε, Τι να πω Υπομονή και Επιμονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.