xoris onoma Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Φιλε μου δεν εισαι ο μονος που την πατησε ετσι απο εταιριες φαντασματα.Η telecom ειναι μια απο αυτες.Αφου εγινε η τηλεφωνικη συμφωνια για να περασω στην εταιρεια τους και αφου με διαβεβαιωσαν οτι θα ενημερωθω ποτε θα γινει η συνδεση,ισως δεν θα εχω τηλεφωνο και ιντερνετ για 2 ωρες μονο,αλλα βλεπεις ουτε ενημερωση υπηρξε ποτε και ειμαι χωρις τηλεφωνο για δευτερη εβδομαδα,την επομενη μερα μου εστειλαν τον εξοπλισμο για να παρουν τα 65ε απο κει και περα κοπηκε το τηλεφωνο μου και δεν υπαρχω πουθενα.Ο ΟΤΕ λεει οτι οι γραμμες περασαν εκει και η telecom οτι δεν εχουν παραδοθει σε αυτους οι γραμμες.Τωρα που πηγαν ποιος τις πηρε αγνωστο.Το θεμα ειναι οτι τηλεφωνώ καθε μερα απο το κινητο μου και ζηταω καποιον υπευθυνο να μου πει τι προβλημα υπαρχει και το ωραιο ειναι οτι μου λενε οτι δεν υπαρχει υπευθυνος.Τι σοι εταιρεια ειναι που λειτουργει χωρις υπευθυνους δεν το καταλαβα ακομη.Ζητησα λοιπον να ξαναγυρισω στον ΟΤΕ και μου ειπαν οτι αφου στειλω φαξ με αιτηση να φυγω απο εκει θα πρεπει να περιμενω να με συνδεσουν στην telecom και μετα να παω στον ΟΤΕ να κανω αιτηση για νεα συνδεση να πληρωσω εξ'αρχης και μετα θα δουμε σε ποσο καιρο θα εχω τηλεφωνο.Δεν ξερω αν ειδε καποιος το side της telecom, εχει ενα εγγραφο αποφαση που λεει οτι μεχρι να γινει η συνδεση με την εταιρεια τους οι πελατες θα εξυπηρετουνται απο τον προηγουμενο παροχο.Μαλλον το εχουν για τα ματια του κοσμου αυτο γιατι λειτουργουν χωρις υπευθυνοτητα,και πιστευω οτι ειναι μικρομπακαληδες που προσπαθουν να πουλησουν απλα τον εξοπλισμο τους.Το θεμα ειναι ομως οτι αυτα τα χρηματα που εδοσα και θα αναγκαστω να δοσω και στον οτε ποιος θα μου τα δοσει?μηπως η ευθυνοανευθυνη telecom?Δεν ειναι για το ποσο αλλα για την κοροϊδια. Απο μεριας μου θα κανω οτι γινεται να φανει η απατεωνία της εταιρειας τους και θα ζητησω αποζημιωση για τα χρηματα και την ταλαιπωρια(αν και με αυτα που διαβσα δεν το ελπιζω τελως παντων).Ισως αν βγουμε στα καναλια τοτε θα εμφανιστουν οι υπευθυνοι για να χρυσοσουν το χαπι. Ελπιζω να το να το ξανασκεφτουνε οσοι θελουν να πανε στην telecom.Εγω την πατησα ας προφυλαχθουν τουλαχιστον οι υπολοιποι
marmegap Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Φιλε μου δεν εισαι ο μονος που την πατησε ετσι απο εταιριες φαντασματα.Η telecom ειναι μια απο αυτες.Αφου εγινε η τηλεφωνικη συμφωνια για να περασω στην εταιρεια τους και αφου με διαβεβαιωσαν οτι θα ενημερωθω ποτε θα γινει η συνδεση,ισως δεν θα εχω τηλεφωνο και ιντερνετ για 2 ωρες μονο,αλλα βλεπεις ουτε ενημερωση υπηρξε ποτε και ειμαι χωρις τηλεφωνο για δευτερη εβδομαδα,την επομενη μερα μου εστειλαν τον εξοπλισμο για να παρουν τα 65ε απο κει και περα κοπηκε το τηλεφωνο μου και δεν υπαρχω πουθενα.Ο ΟΤΕ λεει οτι οι γραμμες περασαν εκει και η telecom οτι δεν εχουν παραδοθει σε αυτους οι γραμμες.Τωρα που πηγαν ποιος τις πηρε αγνωστο.Το θεμα ειναι οτι τηλεφωνώ καθε μερα απο το κινητο μου και ζηταω καποιον υπευθυνο να μου πει τι προβλημα υπαρχει και το ωραιο ειναι οτι μου λενε οτι δεν υπαρχει υπευθυνος.Τι σοι εταιρεια ειναι που λειτουργει χωρις υπευθυνους δεν το καταλαβα ακομη.Ζητησα λοιπον να ξαναγυρισω στον ΟΤΕ και μου ειπαν οτι αφου στειλω φαξ με αιτηση να φυγω απο εκει θα πρεπει να περιμενω να με συνδεσουν στην telecom και μετα να παω στον ΟΤΕ να κανω αιτηση για νεα συνδεση να πληρωσω εξ'αρχης και μετα θα δουμε σε ποσο καιρο θα εχω τηλεφωνο.Δεν ξερω αν ειδε καποιος το side της telecom, εχει ενα εγγραφο αποφαση που λεει οτι μεχρι να γινει η συνδεση με την εταιρεια τους οι πελατες θα εξυπηρετουνται απο τον προηγουμενο παροχο.Μαλλον το εχουν για τα ματια του κοσμου αυτο γιατι λειτουργουν χωρις υπευθυνοτητα,και πιστευω οτι ειναι μικρομπακαληδες που προσπαθουν να πουλησουν απλα τον εξοπλισμο τους.Το θεμα ειναι ομως οτι αυτα τα χρηματα που εδοσα και θα αναγκαστω να δοσω και στον οτε ποιος θα μου τα δοσει?μηπως η ευθυνοανευθυνη telecom?Δεν ειναι για το ποσο αλλα για την κοροϊδια.Απο μεριας μου θα κανω οτι γινεται να φανει η απατεωνία της εταιρειας τους και θα ζητησω αποζημιωση για τα χρηματα και την ταλαιπωρια(αν και με αυτα που διαβσα δεν το ελπιζω τελως παντων).Ισως αν βγουμε στα καναλια τοτε θα εμφανιστουν οι υπευθυνοι για να χρυσοσουν το χαπι. Ελπιζω να το να το ξανασκεφτουνε οσοι θελουν να πανε στην telecom.Εγω την πατησα ας προφυλαχθουν τουλαχιστον οι υπολοιποι Σεβαστό το παράπονο-διαμαρτυρία σου γι αυτή την εταιρεία,αλλά εδώ μιλάνε για teledome
xoris onoma Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 οκ συγνωμη αν προκαλεσα αναστατωση στο θεμααπλα ήθελα να πω πως υπαρχει και αλλη τετοια εταιρεια που κοροϊδευει και εξαπατα κοσμο.Και παλι λυπαμαι για την αναστατωση του θεματος Φιλικα
Vaghelas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Αν και off topic θα το γράψω εδώ για να μην ανοίγω καινούριο topic. Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή χώρα για να έχει τόσους πολλούς παρόχους σταθερής τηλεφωνίας. Ο ΟΤΕ και δύο - τρεις πανελλαδικής όμως κάλυψης δικτύου κατά τη γνώμη μου αρκούν για την Ελλάδα. Μπορεί και πάλι να κάνω λάθος. Είναι επόμενο ότι κάποιοι από αυτούς δε θα παρέχουν τις υπηρεσίες που πρέπει. Γι' αυτό προτού εγγραφούμε σε κάποιο πάροχο, ας κοιτάμε πρώτα το προφίλ της εταιρείας. Ας ρωτάμε όπου μπορούμε για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Ας μην έχουμε ως μοναδικό κριτήριο τα 1, 2 ή 5 ευρώ που θα γλιτώσουμε το μήνα.
dk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 λοιπόν εβαλα 2paly απο την Forthnet. Ολα καλα (αν εξαιρέσεις ότι εμεινα χωρις τηλ 8 ημέρες) Οσον αφορα την απατεωTeledome εστειλε λογαριασμό (χαχα) για το μηνα Ιουνιο. Βεβαια δεν πληρωθηκε και τους επεστρεψα ενα Fax που λεει αναλυτικα τις παρανομες χρεωσεις και τα χρηματα που μου χρωστανε και να επικοινωνησουν μαζι μου για το πως θα τα παρω πισω (σιγα και μη) Για τον Ιουλιο δεν εστειλε λογαριαμσο καθολου αλλα δεν ξερεις ποτε αφου μιλαμε για την εταιρεια την απατης ισως το Σεπτεμβριο συνεχισουν παλι να στελνουν
dk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Λοιπόν σημερα ήρθε και με βρηκε μια συναδελφος ομοιοπαθουσα (εκανε το λαθος να βαλει Teledome), αφου λοιπόν καταλαβε ότι εχει πεσει θυμα απατης αλαξε εταιρεια - πηγε σε μια με ανεξαρτητο δικτυο δεν ειμαι σιγουρος πια ειναι για αυτο δεν το γραφω - και ενω τους εχει ειδοποιησει η κυριοι της Teledome εξακολουθουν εδω και μηνες να στελνουν λογαριασμο με μηνιαιο παγιο τελος ενεργοποιησης φορεα 8 ευρω + ΦΠΑ. Εχει μαζευτει συνολο κανα 50αρι ευρω και η κοπελα δεν ξερει τι να κανει. Σκεφτηκε την ΕΕΤΤ αλλα της ειπα ποσο γρηγορα και σωστα αντεδρασε στην δικη μου περιπτωση (δεν εκανε τιποτα) και την επιασε μελαγχολία
aspirinit Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια εγω ειχα 1χρονο τελεντομ διχως προβληματα.Ειχα το προγραμμα family and friends οπου πληρωνα 10 λεπτα περιπου το καθε υπεραστικο οσο και να μιλουσα και με 4νουμερα που ηθελα ειχα 50%εκπτωση. Ελεγχα τους λογαριασμους και ολα οκ.Ακομα και οταν το εκοψα πληρωσα ενα μικροποσο για να γιβ\nει η διακοπη.Αυτα που αναφερετε ειναι μονο για τα προγραμματα unlimited?
johnbestdj Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια εχω διαβασει ολο το θέμα και εμαθα οτι ο αδελφος μου εχει αυτην την εταιρια θα δω τι χρεωσεις του κανει και θα ενημερωσω ξανά.
dk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 jοhhbestdj ευχομαι να πανε ολα καλα με τις χρεωσεις του αδελφου σου αλλα δεν το βλεπω.... μεγαλωνουμε οι εξαπατημενοι... καλα το ειπα για πλακα για συλλογο αλλα μαλλον θα γινει...η πλακα ειναι οτι η ΕΕΤΤ κοινοποιησε την καταγγελία μου στην Teledome για εξηγησεις απο την εταιρεια (το αλλο με το ΤΟΤΟ το ξερετε) και εβαλε και τις υπολοιπες Δ/νσεις αλλων εξαπατημένων. Ετσι ξερω μερικους ομοιοπαθεις.... οποτε ο συλλογος θα οργανωθει ευκολοτερα....(χα χα )Α ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΘΑΣΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ
johnbestdj Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 jοhhbestdj ευχομαι να πανε ολα καλα με τις χρεωσεις του αδελφου σου αλλα δεν το βλεπω.... μεγαλωνουμε οι εξαπατημενοι... καλα το ειπα για πλακα για συλλογο αλλα μαλλον θα γινει...η πλακα ειναι οτι η ΕΕΤΤ κοινοποιησε την καταγγελία μου στην Teledome για εξηγησεις απο την εταιρεια (το αλλο με το ΤΟΤΟ το ξερετε) και εβαλε και τις υπολοιπες Δ/νσεις αλλων εξαπατημένων. Ετσι ξερω μερικους ομοιοπαθεις.... οποτε ο συλλογος θα οργανωθει ευκολοτερα....(χα χα )Α ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΘΑΣΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ Agaphte file dk asta brasta einai oloi toys, .... mono na pernoyn lefta kseroyn dystyxws. h koinopoihsh ths ethseis soy poy exei ginei, mporoyme na thn doyme poythena, kai pws ekanes thn katagkelia mesw EETT ??? Egw ta moystakia moy ta exw faei me thn BL.... thn TELLAS allh MEGALH LERA ayth. Tha to syzhthsoyme kapia allh stigmh ayto gia na perneis tharos kai na mhn apelpizese, Den eisai o monos poy thn exeis pathsh, eimaste polloi !!!
dk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλε jοhhbestdj η ΕΕΤΤ κοινοποιιησε την καταγγελία μου μαζι με καποιον αλλων ομοιπαθών στην TELEDOME ζητώντας εξηγησεις στις 11.7.07 εντος 7 ημερων δηλ μεχρι 18.7.07 Η Εν λογω εταιρεία μεχρι σημερα 13.9.07 που μιλησα με την ΕΕΤΤ εγγραψε την ΕΕΤΤ στα .... της. Το επόμενο σταδιο μου ειπαν απο την ΕΕΤΤ ειναι να την καλεσουν να πληρωσει διοικητικο προστιμο και να μου επιστρεψει τα χρήματα. Ειδομεν Η πλακα ειναι ότι σε μια συναδελφος με παρομοιο πρόβλημα της εστειλαν εξωδικο από ενα δικηγορικό γραφεο εκ μερους της TELEDOME ότι αν δεν πληρώσει τα 40 ευρω θα την πανε δικαστικα και η κοπέλα εχει κοψει την TELEDOME απο το Φεβρουάριο και μεχρι σημερα της ερχονται λιογαριασμοί με παγιο 8 ευρω + ΦΠΑ το μηνα. ΕΛΕΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
smilefreeware Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 { Περίληψη των προηγουμένων Ξαφνικά έβαλαν πάγιο 10ε το μήνα και θέλησα να κόψω την εταιρεία. Αμ δε που θα έκαναν διακοπή. Οπότε έκοψα την πιστωτική και έκανα διακοπή μόνος μου. Πριν 5-6 μήνες αυτά } Για να μη ξεχνιώμαστε. Μου ήρθε και μένα από Δικηγορικό γραφείο συνεργαζόμενο ότι αν δεν πληρώσω σε 5 μέρες 81.37ε από τη λήψη του γράμματος θα : ..βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε άμεσα στην αποστολή Εξωδίκου με Δικαστικό Επιμελητή που θα σας επιβαρύνει και με τους νόμιμους τόκους υπερημερίας και σημαντικές δικαστικές δαπάνες. .... Για κάθε επικοινωνία ... στον Κ. Θεόδωρο Φρανσί στα τηλ. 212 9551312 Δεν σας μοιάζει λίγο με τρομοκρατία, εξαναγκασμό ... Αν ήθελαν συμβιβασμό γιατί δεν με πήρε τηλ. ο ανωτέρω κύριος ? Γιατί δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ να έρθεις σε επαφή μαζί τους ? Λεφτά , αν θέλουν θα πάρουν από μένα μόνο αυτά που πραγματικά χρωστάω. Διαφορετικά πάμε σε δίκη. Πιθανώς λοιπον αν πάμε σε δίκη ευχαρίστως να μαζευτούμε μπόλικοι για ομαδική δίκη κατά της TELEDOME. @dkΗ πλακα ειναι ότι σε μια συναδελφος με παρομοιο πρόβλημα της εστειλαν εξωδικο από ενα δικηγορικό γραφεο εκ μερους της TELEDOME ότι αν δεν πληρώσει τα 40 ευρω θα την πανε δικαστικα και η κοπέλα εχει κοψει την TELEDOME απο το Φεβρουάριο και μεχρι σημερα της ερχονται λιογαριασμοί με παγιο 8 ευρω + ΦΠΑ το μηνα. Προσοχή!!! στο εξής σημείο. Αν η συναδελφος δεν έχει κάπιο αποδεικτικό στοιχείο για την διακοπή η TELEDOME μπορεί να ισχυριστεί ότι: Δεν έχει γίνει διακοπή και μας χρωστάει τα 40ε. Και σε μένα κάτι τέτοιο νομίζω θα πουν δηλ. ναι μεν κόψαμε την παροχή γιατί μας χρωστάει αλλά δεν έγινε διακοπή απο την εταιρεία. Αρα να συνεχίζω να πληρώνω το πάγιο των 10ε. Και μια απορία που την έχω χρόνια. Ζούμε άραγε σε κράτος ?
dk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 η κοπέλα που αναφερω εκανε αιτηση επιστροφης στο ΟΤΕ τον Φεβρουαριο ο ΟΤΕ ενημερωσε την Teledome, ζητησε η κοπλεα μαλιστα και αντιγραφο της ενημερωσης και θα της στειλει ο ΟΤΕ, αλλα η TELEDOME μεχρι σημερα...να σημερα 16.9.07 της βαζει παγιο...καλα διαβαζετε..οσο για το χαρτι που τους εστειλε ειναι βεβαια απο το ιδιο γραφειο που αναφερει ο φιλος smilefreeware ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ...κλειστε την επιτελους την κολοεταιρεια
mariosCS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 ok ! τα καταφέρατε και με αγχώσατε ! Ρε παιδιά, είμαι με teledome εδώ και 1 χρόνο, και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, και καμιά επιπλέον χρέωση :? να νοιώθω ότι δε μου συμπεριφέρονται ίσα και να κάνω παράπονο? χωρίς πλάκα... όντος με αγχώσατε :? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ? :confused::confused::confused:
Cristina Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 ok ! τα καταφέρατε και με αγχώσατε ! Ρε παιδιά, είμαι με teledome εδώ και 1 χρόνο, και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, και καμιά επιπλέον χρέωση :? να νοιώθω ότι δε μου συμπεριφέρονται ίσα και να κάνω παράπονο? χωρίς πλάκα... όντος με αγχώσατε :? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ? :confused::confused::confused: Κι εγώ 2 χρόνια τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα άξιο αναφοράς. Μόνο μια φορά είχα διπλές χρεώσεις σε 3-4 κλήσεις, τους το ανέφερα και το ποσό αφαιρέθηκε στον επόμενο λογαριασμό. Δεν προέκυψε λόγος να κάνω διακοπή ποτέ. Αν θελήσω να κάνω, ελπίζω να μην αντιμετωπίσω όλα όσα έχω διαβάσει εδώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.