Προς το περιεχόμενο

Teledome

dk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H συνεχεια της μινι σειρας (ετσι θα σας αφηνα)

Χτυπαει το τηλ (σημερα 13.6.07)

Ειμαστε από την Teledome, θελετε να απαλαγειτε απο το παγιο του ΟΤΕ

με ρωτανε;

....(σκεφτομαι...τωρα πόσο να του βρισω...αλλα δεν το κανω)

Οχι το λεω θελω να απαλλαγω από πελατης απαντω

Μισο λεπτο να σας δωσω το αντιστοιχο τμημα απαντα η υπαλληλος

...αναμονη λοιπον με την αισθησιακη τους μουσικη να παιζει....

και ως δια μαγειας...το γνωστο μυνημα...

Οι γραμμες μας ειναι καταλλημενες καλεστε αργοτερα και η γραμμη κλεινει

Αυτα για σημερα

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ TELEDOME - ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H συνεχεια

Παιρνω τηλ την ΕΕΤΤ..τι εγινε κυριοι με την καταγγελια μου για την Teledome

Η καταγγελια εγινε στις 8.5 με email και η υπαλληλος μου λεει οτι εφτασε στις 11.5 στην ΕΕΤΤ, κοιταξτε ποσο κανει να φτασει ενα email....

O υπαλληλος το χρεώθηκε στις 8.6 δηλ η καταγγελία με email εκανε 3 μερες να φτασει στην ΕΕΤΤ και για να χρεωθει απο το προτοκολλο στον υπαλληλο

αλλες 28 ημερες.

Καλα δεν θα φτασουν 50 κατευθειαν στο εσωτερικων και θα ζηταω και χρηματα οπως λεει η νομοθεσία

Βεβαια για απαντηση δεν το συζητω...αν κανει ενα μηνα να φτασει στον υπαλληλο δεν θα κανει και 1 χρονο να το μελετησει;

Εχει και ενα καλο η ιστορια. H Teledome δεν εστειλε λογαριασμο για το μηνα Μαιο(οχι οτι θα τον πληρωνα αλλα...παλι μεσα με εχουνε με αυτα που μου εχουν βουτηξει)

Δημοσ.

Λοιπόν παιδια η Teledome ακυρωσε την αίτηση μου μου για επιστροφη στον ΟΤΕ για τριτη φορά όπως ενημερωθηκα απο τον ΟΤΕ...δηλ δεν με αφηνουν να φυγω από πελάτης τους....Με πήραν δε τηλεφωνο από την Teledome και ενας κυριος που συστηθηκε στην μητερα μου ως δ/ντης (εγω ελειπα) της είπε για ποιο λογο εχουμε κανει παραπονα και γιατι θελουμε να φυγουμε από μια τοσο καλη εταιρεια (χαχα....) Ο δε ΟΤΕ δεν μπορει να κανει τιποτα απο τεταρτη αιτηση...Εννοειται οτι δεν υπάρχει κανενα χρεος προς την κολοεταιρεια γιατι την πληρωνα με πιστωτικη... το εναντιον μου χρωστανε και χρηματα απο παρανομες χρεώσεις

Παιρνω τηλ και ως δια μαγειας το σηκωνει μια υπαλληλος της εταιρειας και την ρωταω για ποιο λογο δεν με αφηνουν να επιστρεψω στον ΟΤΕ....μα τι λετε μου απαντάει καντε αλλη μια φορα αιτηση στον ΟΤΕ (τεταρτη) και θα σας διακοψουμε αμεσως την παροχη....

Για να μην σας τα ξαναλεω αφου της ειπα οτι δεν ξανακανω τιποτα και οτι αμα περασω απο την κολοεταιρεια τους στην καλλιθεα θα φυγω μονο με περιπολικο... και οτι αρκετα ασχληθηκα με την κολοεταιρεια τους πηγα στην Forthnet και εκανα αιτηση για το 2play. Ειναι η μονη λυση για να ξεφυγω. Οσο για την κολοΕΕΤΤ που μαλλον τα παιρνουν και κανουν πλατες ...μολις συμπληρωθουν 60 μερες απο την αιτηση καταγγελια μου χωρις να μου εχουν απαντησει θα παω στο εωτερικων για να ζητησω αποζημιωση. Εδω φτασαμε....

Δημοσ.

Προς τον διαχειριστη του site. Να επανελθει ο αρχικος τιτλος του θεματος μου EΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ TELEDOME.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.
Προς τον διαχειριστη του site. Να επανελθει ο αρχικος τιτλος του θεματος μου EΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ TELEDOME.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Mπ,την ασφάλειά σου σκέφτονται....

παρεκτός και παίζει κανα bannerάκι υπό διαπραγμάτευση

Δημοσ.

Σε φιλο μου κανανε μεταβαση απο ote σε full llu χωρις να υπογραψει κανενα συμβολαιο. Εδω και δυο μηνες δεν εχει τηλεφωνο. Η teledome λεει πως εχει προβλημα και συντομα θα επιλυθει. Η εταιρια ειναι μια σκετη απατη. Αλοιμονο σε οσους την επιλεξουν.

Δημοσ.

ωχ λες CptBill να εχω προβλημα που εκανα αιτηση για το 2play της Forthnet με την κολοεταιρεια την Teledome? Τοτε δεν την γλυτωνουν την επισκεψη στην Καλλιθεα...και η συνεχεια στο τοπικο αστυνομικο τμημα...αντε με τα λαμογια

Δημοσ.

Για να κόψεις τη προεπιλογή πιο άμεσα από οποιοδήποτε πάροχο μπορείς να πας στον Οτε και να κάνεις αλλάγη των στοιχείων σου.π.χ μεταφορά του τηλεφώνου σε συγγενικό σου πρόσωπο

Δημοσ.

καλα kardi και υπολοιποι insomniacs που μας φτασανε να αλλαζουμε τα στοιχεια μας για να μας αφησουν ελευθερους...και να φανταστεις οτι μου χρωστανε λεφτα οι αλητες δεν τους χρωσταω δηλ αν συνεβαινε το αντιθετο θα αλλαζα χωρα...θα πηγαινα μεταναστης στο Βελγιο... ελπιζω να μην συμβει και με το 2play να ξεμπερδεψω ειδομεν

Δημοσ.

Καλημέρα,

μην ασχολείσαι με την ΕΕΤΤ. Δεν επαρκούν για τον αριθμό των καταγγελιών που δέχονται και υπάρχουν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις (το έχεις καταλάβει άλλωστε).

Υπάρχει όμως μία Αρχή που μπορεί να ασχοληθεί άμεσα και να σε βοηθήσει πραγματικά:

Συνήγορος του Καταναλωτή

Στο λέω από προσωπική πείρα. Εσύ δεν θα ασχοληθείς σχεδόν καθόλου.

Και πάνω από όλα: μην χαρίσεις τίποτα στους απατεώνες.

Δημοσ.

φίλε space με τα χρήματα δεν προκειται να ασχοληθω μου χρωστανε περιπου 40 ευρω μειον καποια τηλ που εκανα μεσω του δικτυου τους (αναγκαστηκα αφου δεν μου κανουν διακοπή αλλα δεν πρεπει να ειναι πανω απο 10-15 ευρω) αυτο που θελω ειναι να με αφησουν ησυχο. Για αυτό πηγα στη Forthnet

στο 2 play ωστε να κοπεί και ο ΟΤΕ και οι Tedelome-απατεωνες και να ησυχασω. Βαρεθηκα και τις αρχες τους και τις αρχ...ιες τους δεν προκειται να ξαναασχοληθω. Θα μεινω εκει εκτος και βγει πατατα και η Forthnet.

Δημοσ.

dk διάβασα όλο το post και μου θυμίζεις 100% έναν κολλητό μου που είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την teledome.Αυτός έφτασε και ώς την εταιρία γιατι απο το τηλεφώνο δεν έβγαζε άκρη λόγο οτι δεν απαντουσαν ποτέ η και αν κάποια φορά απαντούσαν είχαν άγνοια για το θέμα.Φαντάσου ότι σε κάποια φάση -ισως και επιτηδες δεν ξέρουμε- μπέρδεψαν τις γραμμές και ένω παιρναμε σπιτι του το σήκωναν σε άλλη περιοχή της Αττικής...

Ακόμα δεν τον έχουν αφήνουν να φύγη και ψάχνει να δει τι θα κάνει πρέπει όλοι εσείς πυ έχετε πρόβλημα με την teledome να κάνετε κάτι μαζικά δεν ξέρω τι άλλο να πω με αυτα που έχω ακούσει.

Περιμένουμε νέα...

Δημοσ.

ναι να κανουμε συλλογο εξαπατημενων απο TELEDOME ρε που φτασαμε παντως φιλε nettor θα σας ενημερωσω βεβαια και λεω σε πρωτη φαση να απευθυνθω και στο συνηγορο του καταναλωτη οπως λεει και ο space

σε δευτερη θα ζητησω αποζημιωση απο το Υπουργειο Εσωτερικων γιατι η ΕΕΤΤ περασαν 2 μηνες και δεν εχει απαντησει...εχω λοιπόν μέλλον ετσι για να ασχολούμαι...και να βαλω παντως 2play θα το συνεχισω..σημερα μου ηρθε λογαριασμος από την ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ TELEDOME και μαντευεται τι εχει συμβει το μηνιαιο τελος ενεργοποιησης φορεα μπαινει κανονικοτατα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επωληθει η κολοεταιρεια, δυστυχως δεν εκλεισε, στον Κοκκαλη, τωρα ποσα θετικο ή αρνητικο ειναι αυτο θα δειξει το μέλλον

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...