greeneye Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 re seis peran apo tis kataggelies kai tis kinhseis me fax ktl (alitheia giati den pate apo ta grafeia na dinete xeri xeri ta xartia-fax diakophs) kai na tous bazete na ypografoun oti ta elaban?! exei poio eksypnous tropous... Epishs enas kalos tropos einai na kaneis ntou sta grafeia tous se periptosh epateonias kai na apaithseis ekeinh thn ora diorthosh se ola ta lathi-xreosis ktl ktl kai oti allo sas exoun adikhsei. MHN KANETE TO LATHOS NA BALETE PROEPILOGH FOREA GIA NA SAS AFAIRESOUN DITHEN ARGOTERA KAPOIES XREOSIS. to mono pou tha kataferete me tin proepilogh einai na kathisterhsete thn epomenh diakoph pou tha zhthsete apo thn etaireia! Kaneis lipon ntou me 2 fouskomenous sta grafeia tous me agrio yfos kai na deite eksyphrethsh... ego tha sas po thn Istoria mou. Hmoun pelaths ths telepassport...kai ithela na kano diakoph logo KAKHS POIOTHTAS FONHS kai logo tou oti DEN ebgaza grammh logo VO IP. epeidh lipon eimai gnosths ton kolpon pou kanoun oles oi etaireies ti ekana... egrapsa ena oreo faxaki me hmeromhnies,analytikotato me afm me taytothtes kai de simazeyetai. (opoios thelei mporo na to bro sta arxeia mou na to deikso san ypodeigma). to stelno kai tous perno thlefono. san basiko logo diakophs TONISA oti feygo ksafnika gia poly shmantiko logo kai gia PANTA sto eksoteriko kai trexo na taktopoihso ta panta. Zhthsa ipa diakoph kai apo ote alla prota prepei na thn kanete eseis !!! den exo polla perithoria paidia leo prepei na ginei amesos. Bgalte mou kai ena teleytaio logariasmo me tyxon ofeiles kai stilte na pliroso. Paidia sas pliroforo oti katafera na kano diakoph stin Telepassport entos 2 hmeron !!!!!!! ama theloun mporoun lipon na eiste BEBEOI. Fysika exo krathsei olous tous teleytaious logariasmous kai ta fax ktl ktl kai thn teleytaia mou pliromh,kai to diko tous xarti diakophs kai eimai ARXONTAS. an pate fisiologika (an pigena kai ego dil) mallon kai ego tora tha etrexa na kano kataggelies ktl !!!!! eyxaristo oles aytes tis etaireies pou me kanoun na skeftomai poio eksipna,na akonizo to mialo mou kai telika aytoi na xanoun lefta kai ego na brisko thn hremia mou! Oso gia tis eteries typou Teledome me kati anyparkta diktia kai miden eksypyrethsh einai thema xronou na sygxoneytoun h na klisoun, An thelete na pate se enalaktikous (kai PREPEI) tote dialexte kapoia megalh etaireia kai oxi tis teleytaies ton teleytaion. Distixos gia mas apo oso exo dei mexri tora h monh pou deixnei sobarh (kai malista poly sobnarh an th sigkrino me allous paroxous) einai h forthnet. Ela omos pou akoma emena de me kaliptei to idiokthto ths...ypomonh Oso gia thn EETT paidia apo ta 100 pou PREPEI na kanei distixos kanei mono ta 10-20. TO MEGALO XERI DEN TO EBALE AKOMA. Me to na bgalei mia anakoinosh de ginete tipota. Prepei na faei MEGALO XASTOUKI o ote. mono etsi tha sothoume.
dk Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Φιλε greeneye με το να παω στα γραφεια και να τα βαλω με καμια κακονοιρα υπαλληλο που την πληρωνουν δεν την πληρωνουν δεν νομιζω οτι θα βγει τπτ. Το τι θα κανω θα σας το γραψω αυριο για να γλυτωσω απο τους απατεωνες της Teledome μια και καλη
greeneye Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 olo kai kapoios xaramofais proistamenos tha brisketai ekei mhn anysyxeis... tha to katalavis bebea tha deis enan xartaeto ekei psila ston oyrano pes mas ta nea na doume ti ekanes...
dk Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Λοιπον αρχικα εστειλα fax στην πιστωτική μου καρτα ότι ανακαλώ όλες τις παγιες εντολές (δεν γινεται να ανακαλέσεις μονο της teledome δυστυχως) πρέπει όλες (μπορεις να τις επαναφέρεις αργότερα. Στη συνεχεια εστειλα fax στην Teledome με αναλυθση ανα πλογαριασμο για τα κλεμμενα ποσά (είναι περίπου 50 ευρω) και τους ειπα οτι βεβαια δεν μπορουν πέλον να ξαναεισπρπαξουν μεσω πιστωτικής και ότι αφου αφαιρέσουν τα τηλεφωνηματα που εχω κανει να μου επιστρεψουν το υπόλοιπο ποσό και βεβαια ότι δεν επιθυμω να ειμαι πια πελάτης τους. Οπότε δεν νομιζω να μην διακόψουν πλεόν την συνδεση πολυ απλα γιατι δεν πρόκειται να πάρουν μια. Αν κανουν το λάθος και το τραβηξουν θα τους παω δικαστικά και θα ειδοποιήσω και όλα τα καναλια για την εταιρεια της απάτης
Cloud_7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Σου εύχομαι καλή τύχη φίλε μου, να ξεμπλέξεις το συντομότερο δυνατόν από τα λαμόγια.
dk Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 σημερα εχει 2.6 ο μηνας και δεν ξεμπλεξα ακομα από Teledome (αίτση διακοπης 3.5 και βεβαια καμια απάντηση από ΕΕΤΤ
dk Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Παιδια η αιτηση μου για επιστροφη στον ΟΤΕ απορρίφθηκε και δευτερη φορα από την βρωμοTELEDOME. Δεν υπάρχει πλέον καμια λυση, η εξαπατηση συνεχιζεται η ΕΕΤΤ δεν απανταει η Teledome δεν με αφηνει με το ετσι θελω να φυγω απο πελατης της. Το θετικο ειναι οτι μπλοκαρησα την καρτα και δεν προκειται να ξαναπληρωσω. Οποτε να πανε να. Εκανα και τριτη αιτηση στον ΟΤΕ και μου ειπαν σε 10 μερες θα ξερουν αλλα το εχουμε δει το ονειρο.
smilefreeware Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δεν πάμε καλά μου φαίνεται. Τι πάει να πεί απορρίφθηκε από την TELEDOME. Θα μας τρελλάνουν τελείως. Είμαι πολύ περίεργος να ήξερα την επίσημη απάντηση της TELEDOME για τον λόγο απόρριψης. Η δική περίπτωση είναι ακόμη σε αναμονή διακοπής. (Δεν έχω προεπιλογή). Α! μην ξεχάσω. Να προτείνω ένα τρόπο για να ξεφύγεις από αυτούς. Ενας φίλος έχει αλλάξει αρκετές εταιρείες με ένα απλό τρόπο. Είναι πχ. στην Χ εταιρεία με προεπιλογή και κάνει αίτηση να πάει σε άλλη εταιρεία με προεπιλογή. Αναμένει και κάποια στιγμή γίνεται. Στην περίπτωσή σου δες πρώτα σε πιά εταιρεία θα καταλήξεις για full πακέτο ( dsl+tel) και κάνε σε αυτή αίτηση για τηλ. μόνο με προεπιλογή. Πιστεύω ότι θα αναλάβουν αυτοί την διακοπή από την TELEDOME και την νέα σύνδεση. 100% δεν είναι τίποτα σίγουρο, στην Ελλάδα ζούμε, αλλά πιστεύω ότι θα πιάσει. Καλή τύχη ! Εγώ ήδη έκανα στην hol με 17.90ε τον μήνα απεριόριστα αστικά-υπεραστικά. (Χωρίς προεπιλογή) Εσύ βέβαια πρέπει πχ. στην hol να κάνεις αίτηση με προεπιλογή φορέα.
Cristina Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Είμαι κι εγώ πελάτις της Teledome. Δεν έτυχε ποτέ, ευτυχώς, να έχω κάποιο πρόβλημα μαζί της. Μια φορά μονάχα που προέκυψε θέμα με διπλές χρεώσεις (σε Vodafone και TIM) σε νούμερο κινητού εξ αιτίας φορητότητας, το ποσό αφαιρέθηκε στον επόμενο λογαριασμό μετά από την αναφορά του προβλήματος. Δεν ήταν κανένα σπουδαίο ποσό, κάπου 3-4 euro αν θυμάμαι καλά. Κάποια στιγμή πριν από 2 χρόνια περίπου, νομίζοντας οι γονείς μου πως δεν έχουμε εναλλακτικό φορέα, έκαναν αίτηση στην Forthnet και άλλαξε η προεπιλογή φορέα από Teledome σε Forthnet, χωρίς να γίνει καμιά διακοπή στην Teledome. Το περιέργο είναι πως δεν με πήραν ποτέ τηλέφωνο από την Teledome και το διαπίστωσα όταν μου ήρθε ο λογαριασμός της Forthnet. Δεν έχω ιδέα πως και γιατί έγινε αυτό χωρίς κάποιο πρόβλημα. Τώρα γιατί τα λέω αυτά. . . Αν σε ενδιαφέρει να πας σε άλλη εταιρεία, ίσως αν το έκανες απ ευθείας, χωρίς να περιμένεις διακοπή από την Teledome να έκανες τη δουλειά σου χωρίς πρόβλημα. Όπως και να έχει, εύχομαι να ξεμπερδέψεις σύντομα. Πάντως, και με την TELLAS που είχε ο πατέρας μου, όταν αποφάσισε να κάνει διακοπή τον ταλαιπώρησαν αρκετά. Νομίζω του πήρε κανένα 2μηνο και κάμποσες τηλεφωνικές προσπάθειες μέχρι να βγάλει άκρη. Υ.Γ.: Το post γράφτηκε στις 12. . .
smilefreeware Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Είμαι κι εγώ πελάτις της Teledome. Δεν έτυχε ποτέ, ευτυχώς, να έχω κάποιο πρόβλημα μαζί της. . Ούτε εμείς είχαμε πρόβλημα. Εγώ είχα teledome για 3-5 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά δεν είχαμε προεπιλογή φορέα. Τους ήρθε ξαφνικά να μας βάλουν προεπιλογή φορέα και ως μέσο πίεσης μας έβαλαν πάγιο 10ε το μήνα. Από εκεί και μετά άρχισαν τα όργανα.
AlxPant Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Παραθέτω το e-mail που έστειλα τελευταία στην Teledome για να διαμαρτυρηθώ για τις απαράδεκτες υπηρεσίες και ενέργειές τους: Κύριοι, Προσφάτως προέβην σε διακοπή της σύνδεσής μου με το πρόγραμμα Letʼs Talk της εταιρίας σας για τους ακόλουθους λόγους: 1) Η παροχή υπηρεσιών σας στην περιοχή μου δεν ήταν αξιόπιστη, καθώς σε μεγάλο ποσοστό, κλήσεις που πραγματοποιούσα μέσω του φορέα σας συνδέονταν μονομερώς, με αποτέλεσμα ο καλούμενος να έχει ήχο, και ο καλών (εγώ) να μην έχω. 2) Για όλες αυτές τις κλήσεις, τις οποίες αναγκάστηκα να επαναλάβω ή και να εγκαταλείψω, καλώντας στη συνέχεια από τον ΟΤΕ, χρεώθηκα κανονικά. 3) Δεν προειδοποιήθηκα για το μηνιαίο πάγιο τέλος που ορίσατε για τη χρήση της υπηρεσία σας, παρά μόνο όταν έλαβα το λογαριασμό με τη χρέωση αυτού. 4) Προσπαθώντας δεκάδες φορές να επικοινωνήσω με το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών σας, 13850 έμεινα για χρονικό διάστημα 5-7 λεπτών στην αναμονή χωρίς ποτέ να συνδεθώ με εκπρόσωπο της εταιρίας σας. 5) Για τα τηλεφωνήματά μου αυτά και την κράτησή μου σε αναμονή ενημερώθηκα ότι υπάρχει χρέωση και μάλιστα μεγαλύτερη από αστική, γεγονός που δεν αναφέρεται σε εμφανές σημείο, ούτε ενημερώθηκα κατά τη διάρκεια της κλήσης. Αφού επικοινώνησα μέσω FAX και e-mail με εκπρόσωπό σας, διέκοψα τελικά τη σύνδεσή μου. Ακολούθως συνέβησαν τα εξής: 6) Στον τελευταίο λογαριασμό χρεώνετε το πάγιο τέλος για την περίοδο 21/4/07-20/5/07, ενώ η υπηρεσία είχε διακοπεί στις 4/5/07, 16 ημέρες δηλαδή νωρίτερα. 7) Χρεώνετε επίσης ένα εφʼ άπαξ τέλος απεγκατάστασης, το οποίο δεν αναφέρετε πως προκύπτει. Ερωτώ λοιπόν: 1) Πως τέθηκε το πάγιο αυτό στο λογαριασμό μου, εφόσον εγώ έχω κάνει αίτηση για μια υπηρεσία χωρίς δέσμευση χρήσης? Χαρακτηριστικά όταν με ενημέρωσε εκπρόσωπός σας μου είπε ότι αν δεν τη χρησιμοποιήσω για ένα μήνα δεν θα πληρώσω τίποτε. 2) Τι είναι το «τέλος απεγκατάστασης»? Γιατί πρέπει να πληρώσω επιπλέον για τη διακοπή μιας υπηρεσίας με τη νέα μορφή της οποίας δε συμφώνησα ποτέ? Ενώ είχα κάθε διάθεση να εξοφλήσω το λογαριασμό μου και να τελειώσει η συνεργασία μας εδώ, οι τελευταίες σας ενέργειες με εξόργισαν. Αιτούμαι λοιπόν διακανονισμού της οφειλής μου, την οποία δε δέχομαι ακέραιη. Συγκεκριμένα να χρεωθεί το πάγιο που αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα για το οποίο λειτουργούσε πραγματικά η υπηρεσία, δηλαδή ένα ποσοστό γύρω στο 50%. Επίσης να αφαιρεθεί το τέλος απεγκατάστασης γιατί δεν δέχομαι να πληρώσω για τη διακοπή μιας υπηρεσίας διαφορετικής μορφής από αυτή που ενεργοποίησα αρχικά. Απαντήστε μου σε όλα τα ανωτέρω, για να προβώ και εγώ με τη σειρά μου στην εξόφλησή σας. Επιφυλάσσομαι επίσης για το λογαριασμό του ΟΤΕ που περιμένω, ώστε να ενημερωθώ για το ποσό της χρέωσης για την τηλεφωνική σας εξυπηρέτηση, η οποία δεν με εξυπηρέτησε ποτέ.
smilefreeware Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 @AlxPant Καλώς ήρθες στη παρέα μας. Γίναμε 3.
dk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 φιλε smilefreeware ο ΟΤΕ δεν γνωριζει γιατι απορρίφθηκε η αίτηση το μονο που μπορει να κανει ειναι να την επαναλαβει για 3η φορα όπως και εγινε αυτό που λεει η cristina για αλλαγη εταιρειας ξερετε ποιος μου το προτεινε; Η ΕΕΤΤ, ναι λοιπόν ξαναπηρα την εν λογο αρχη και αφου μου είπαν οτι βρηκαβν τις 2 καταγγελιες που εχω κανει για την κ.οTeledome την πρωτη στος 16.5 που είπαν οτι θελουν 20 μερες για να απαντησουν (εχθες ο μηνας ειχε 11.6, εγω καλοπροαιρετα βαζω εργασιμες), μου προτειναν λοιπόν α. να μην τους πληρωσω (δεν θα το εκανα) β. να ξαναστειλω fax διακοπής (4 ή 5 δεν θυμαμαι) στην Teledome γ. να κανω και τριτη καταγγελια στην ΕΕΤΤ (το εκανα σημερα) και να τους στειλω και ολα τα fax που εχω στειλει στην Teledome δ. αυτό που λελει η Χριστινα να αλλαξω εταιρεια (τους είπα οτι μου τελειώνει το adsl και σκεφτομαι το 2play) oποτε μου ειπαν ότι αν επιλεξω μια εταιρεια με πακετο σταθερη, υπεραστικα και adsl αυτοματα θα ξεφυγω (ναι προκειται περι αποδρασης από το Αλκατραζ(Teledome). Aυτα προς το παρον η συνεχεια στο επομενο. Σημ: 1. καλα αν παρει ολη την ιστορια ενας σεναριογραφος φτιαχνει μεχρι και μινι σειρα. Γεια σου Ελλαδα με τις εντιμες εταιρειες σου. Καλα να παθουμε βριζαμε τον ΟΤΕ τοσα χρονια και να που καταλήξαμε, να παρακαλαμε να γυρισουμε σε αυτόν και να μην μας αφηνουν 2. Οποις πιασει τηλ γραμμη στην teledome να το αναφερει (ας παιξεικαι ΛΟΤΤΟ), αφου λεω να το προτεινω για νεο παιχνιδι στον ΟΠΑΠ Καλειτε την Teledome αν πιασετε 1 γραμμη σε λιγοτερο απο 500 τηλεφωνηματα κερδιζετε
dk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 μονο ενα με ικανοποιει οτι μεχρι σημερα 12.5.2007 και ωρα 15.35 το εχουν διαβασει 1777 ατομα, δεν θα εχουν προστατευθει καποιοι από τους πουσ.ες (teledome)(δεν το συνηθιζω να βριζω. συνγωμη παιδια)
greeneye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 nai.exis dikio file mou.kai diktyo den exi kalo kai tsampoukades einai opos mas ta grafeis. Eixa anaferei kai ego paliotera problimata me teledome tetiou eidous kai kirios ELEHNOU DSL. tetoies etaireies den tis theloume sto xoro .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.