Προς το περιεχόμενο

Teledome

dk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε dk δεν θέλω να αρχίζω να μιλάω κανονικά σαν άνθρωπος γιατί θα φάω 100ban ακαριαία.

Προσπαθώ όσο μπορώ αν κατάλαβες να κρατήσω την ψυχραιμία μου.

Μόνο και μόνο που έχω φάει ήδη αρκετές ώρες από την ζωή μου για την αξιαγάπητη κατά τα άλλα και αξιοθαύμαστη εταιρεία teledome είναι αρκετό.

Δυστυχώς τους τελευταίους καιρούς με φίλους είναι πολλές μα πάρα πολλές οι ώρες συζήτησης για θέματα τηλεπικοινωνιών. Ολες καταλήγουν στο ίδιο σημείο να ^@%#$^(@$ .

Το μόνο που έκανα σαν κίνηση και μου αρέσει πολύ είναι ότι τους έκοψα τα λεφτά δηλ. αυτό που πονάει, όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες.

Αυτή τη στιγμή τους χρωστάω δηλ. έχω το πάνω χέρι.

Edit :

Από τα νεύρα μου αντί να σου απαντήσω γράφω ότι μούρθει.

Δεν γνωρίζω την πολιτική τους. Εγώ πάντως στην θέση σου αν ήταν να χάσω χρήματα θα έβαζα δικηγόρο και φυσικά μετά θα ζητούσα όχι μόνο αυτά που μου έφαγαν αλλά αν ήταν δυνατόν και άλλα ποσά που μπορεί να σκεφτεί δικηγόρος.

Ας τα έπαιρνε ο δικηγόρος αρκεί να πλήρωναν αυτοί.

Edit2 :

Εϊναι γνωστό αυτό το κόλπο με τα δικαστήρια , το εφαρμόζουν πολλές εταιρείες.

Πχ στις ασφάλειες αυτοκινήτων ενώ ξέρεις ότι έχεις δίκιο και πρέπει πχ. να σου δώσουν 2000ε σου λένε αν θες πάρε τώρα στο χέρι 1200.

Στηρίζονται στο ότι εσύ για να φτιάξεις το αμάξι σου δεν έχεις τα 2000 + δικαστήρια και θα δεχτείς.

Δεν ξέρω με τους νέους κανονισμούς αλλά με τους πριν ίσχυε.

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως παιδια απο τετοια χαζα μας πεφτουν τελικα τα μαλλιά, δουλεια δεν εχουμε και λιγα προβληματα, μας προσθετουν και αυτα.

Κοιτα πως θα μπορεσεις με τον ποιο γρηγορο τροπο να γλιτωσεις απο το μπλεξειμο αυτο, γιατι στο τελος μονο η πικρα θα μεινει.

Απλα το μονο που μπορεις και φυσικα να το κανεις, ειναι να το λες παντου αυτο το καζίκι, γιατι οσοι πιο πολυ το μαθουν τοτε και μονο τοτε θα δουν τα αποτελεσματα αυτοι οι εξυπνοι (πονηροι).

Το σιγουρο παντως ειναι οτι οι υπηρεσιες που σου παρεχουν ολες αυτες οι εταιριες σταματουν μονο μετα απο το φαχ που θα λαβουν απο σενα ( Παρακ. σταμ. τις παροχ. υπ. για τον ταδε αριθμο κτλ κτλ) αλλιως βραστα και αστα.

Δημοσ.

εχω στειλει 2 φαξ 3/5 και 12/5, συμφωνω μαζί σου johnbestdj για τη δημοσιοποιηση των απατεωνων, ειναι το μονο μεσω για να προστατευθουν οι αλλοι (αφοι αυτος που το δημοσιοποιει ειναι καμμενος)

Δημοσ.

Φιλαρακι δυστυχος ετσι ειναι τα πραγματα τωρα, ελπιζω παντος να φτιαξουν στο μελλον.

Αφου ωπος μου λες εκανες αυτες τις κινησεις, τιποτα αλλο δεν μπορεις να κανεις απο το να τους κραζεις, και αφου μου λες οτι τους εκοψες και τα λεφτα, αστους να πανε να κουρευτουν, ασ σου κανουν μηνυση που λεν και στο χωριο μου θα παρουν τ .......... σου.

Μου φαινεται οτι αρκετα στεναχωρεθηκες με τους βλ....

ΑΑ.. ξεχασα να σου πω, ενοοιτε βεβαια οτι δεν πετας τιποτα απο τα χαρτια που εχεις (Φαχ αποδειξειw κτλ) Μεχρι να εισαι απολυτα σιγουρος οτι εληξε το θέμα σου.

Φιλικά johnbest

Δημοσ.

Και η κλοπη της TELEDOME συνεχιζεται. Παιδια δεν μπορω να ξεμπλεξω με τους απατεωνες. Εχω ζητησει να διακοπη η συνδεση μαζί τους με 2 ΦΑΧ απο 3.5.2007 και μιλησα με τον ΟΤΕ και μου ειπαν οτι απορίφθηκε το αίτημα μου. Με λιγα λογια ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ TELEDOME δεν με αφηνουν να φυγω ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΠΑΓΙΟ όπως και ο ΟΤΕ δηλ πληρωνω για 2 παγια. Εννοείται ότι δεν βγαινουν στο τηλεφωνο. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. Η ΕΕΤΤ που εστειλα email ακομα να απαντήσει.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ

ΔΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοσ.
Και η κλοπη της TELEDOME συνεχιζεται. Παιδια δεν μπορω να ξεμπλεξω με τους απατεωνες. Εχω ζητησει να διακοπη η συνδεση μαζί τους με 2 ΦΑΧ απο 3.5.2007 και μιλησα με τον ΟΤΕ και μου ειπαν οτι απορίφθηκε το αίτημα μου. Με λιγα λογια ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ TELEDOME δεν με αφηνουν να φυγω ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΠΑΓΙΟ όπως και ο ΟΤΕ δηλ πληρωνω για 2 παγια. Εννοείται ότι δεν βγαινουν στο τηλεφωνο. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. Η ΕΕΤΤ που εστειλα email ακομα να απαντήσει.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ

ΔΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ

Ti paei na pei H AITHSH APORIFTHIKE,ΔΕΝ ΤΟ καταλαβα ΑΥΤΟ

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ (ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ) ΒΑΛΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΕΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΦΑξ ΔΙΑΚΟΠΗΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ

Δημοσ.

Αυτό έστειλα στην ΕΤΤ και μας αφορά όλους και παρουσιάζει τη ξεφτήλα τους

Προς ΕΕΤ

Καλησπέρα σας,

Θέλω να καταγγείλω στην επιτροπή σας όλο το παιχνίδι που παίζεται στα πλαίσια του δήθεν ανταγωνισμού μεταξύ των τηλεπικοινωνιακών εταιριών.

Πριν από 5 μήνες είχα κάνει αίτηση σύνδεση στην TELEDOME βασιζόμενος στις φθηνές προσφορές σε σχέση με τα υπέρογκα ποσά που πληρώνουμε στον ΟΤΕ όχι για την ποιότητα των υπηρεσιών του αλλά για να την κάλυψη των δημοσιοϋπαλληλικών του αναγκών ρουσφετολογικού χαρακτήρα.

Αυτό ήταν και το μόνο λάθος μας που μας οδήγησε σε μια περιπέτεια δίχως τέλος.

Χωρίς λοιπόν καμιά προειδοποίηση μας έκοψαν το τηλέφωνο αφού εδέησαν μετά από 6 μήνες να προχωρήσουν την αίτηση μας.

Μετά από επικοινωνία μας με τον ΟΤΕ μιας και θεωρήσαμε ότι απλά το ότι δεν είχαμε τηλέφωνο οφειλόταν σε βλάβη μας είπαν ότι δεν τους αφορά πια διότι ανήκουμε επίσημα στη TELEDOME.

Από εκεί και πέρα αρχίζει το Πινγκ πονγκ μαντέψτε ποιος είναι το μπαλάκι

•Η TELEDOME μας λεει ότι η βλάβη και το ότι δεν συνδεθήκαμε οφείλεται στον ΟΤΕ και θα το κοιτάξουνε μετά το πέρας 2 εργάσιμων ημερών εφόσον δεν έχει κάνει κάτι ΟΤΕ.

•Οι δύο μέρες περάσανε και ο ΟΤΕ μας είπε και πάλι ότι δεν είναι δουλεία δικιά του

•Η Teledome μας είπε ότι έχει δώσει βλάβη στον ΟΤΕ και περιμένει από αυτόν.

•Ο ΟΤΕ μας λεει ότι δεν γνωρίζει τίποτα δεν έχει πάρει τίποτα αλλά ωστόσο ήξεραν ότι η Teledome έχει πάει και έχει ξηλώσει όλα τα καλώδια και τα έχει αφήσει έτσι.

•Η Teledome μας είπε ότι οι τεχνικοί του κοιτάζουν το θέμα και υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα και έχουν δώσει τη βλάβη στον ΟΤΕ.

•Ο ΟΤΕ μας προτείνει να γυρίσουμε ξανά πίσω μας δίνει τα νέα του ανταγωνιστικά προγράμματα τα οποία είναι κατά 70% ακριβότερα των υπολοίπων για κάθε υπηρεσία, και μας λεει ότι εφόσον το αποφασίσουμε την επόμενη μέρα θα μας συνδέσει.

•H TELEDOME συνεχίζει να κάνει τη πάπια και ότι οι τεχνικοί τους κάνουν το παν.

•Αποφασίζουμε λοιπόν να πάμε στον ΟΤΕ, για να μάθουμε ότι πρέπει πρώτα να αποδεσμέψει τη γραμμή η TELEDOME.

•Η TELEDOME μας ζητάει να στείλουμε σχετικό φαξ και μας λέει ότι αυτή η διαδικασία παίρνει τουλάχιστον 20 ημέρες.

•Ο ΟΤΕ περιμένει το φαξ και εμείς τη γραμμή

•Η TELEDOME μας λέει ότι δεν έλαβε κανένα Φαξ και το ξαναστέλνουμε

•Αποφασίζουμε να κάνουμε αίτηση για νέα γραμμή στον ΟΤΕ

•Ο ΟΤΕ μας λέει αρχικά ότι θα γίνει σε λίγες μέρες για να μας πει μετά ότι πρέπει να αποδεσμευτεί η γραμμή από τη TELEDOME

•Η TΕLEDOME μας λέει ότι το Φαξ δεν το έλαβε αλλά και να το λάβει θα πάρει δυο μέρες για να το καταχωρήσει αλλά και αν ακόμα αποδεσμευτεί η γραμμή εμείς θα τη ξαναπάρουμε πίσω σε 6 μήνες μέσο ΟΤΕ.

Έχουνε περάσει 3 βδομάδες και παραπάνω χωρίς τηλέφωνο, στο σπίτι έχουμε δύο αρρώστους και μιλάμε με τα κινητά.

Εσείς ήσαστε ενήμεροι για αυτόν το Πόλεμο και τι κάνετε για να προστατέψετε τον πολίτη. Ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.

Κάντε Κάτι Τώρα

-------Δημήτριος

ένας αγανακτισμένος Πολίτης

*αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου σίγουρα δε θα με βρείτε στο 210-********:evil:

Δημοσ.

Να συνεχίσω την ιστορία μου.

Το σκέφτηκα αρκετά και κατέληξα να κόψω την teledome.

Εστειλα λοιπόν ένα fax χτες για διακοπή. Ωραίαααααα

Επειδή όμως κάτι με έτρωγε με αυτά που διαβάζω έστειλα και ένα mail ακριβώς πριν μισή ώρα από την στιγμή που γράφω.

Πριν 10 λεπτά με πήραν στο κινητό και μου είπαν ότι πήραν το mail, έχουν πάρει και το fax οπότε προχωρούν κανονικά την διακοπή.

Συμπέρασμα δικό μου.

Δεν ξέρω τι κάνουν τα fax και τα τηλ αλλά 3 φορές που έστειλα mail με πήραν και τις 3 φορές τηλ.

Κάτι παίζει με τα mail. Ισως είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ δηλ. θα μπορούσε κάποιος να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά πχ. σε δικαστήριο.

Μακάρι να είναι έτσι. Θα έχουμε ένα όπλο σε όλους αυτούς τους κουφούς που μας έχουν τρελλάνει αυτή την εποχή.

Στην όλη ιστορία δεν είχα προεπιλογή φορέα. Μπορεί αυτό να είναι σημαντικό στοιχείο.

Edit :

To mail είχε και ένα αρχείο pdf μαζί με την αίτηση διακοπής, ίδιο με το fax που έστειλα.

Δημοσ.

εκανες αιτηση για ιδιοκτητο δικτυο teledome ή καποιο πακετο σταθερης χρεωσης μεσω της υρπαχουσαν γραμμης?

Δημοσ.

Η δικη μου συνεχεια

Μιλαω με Teledome-βγηκε επιτελους γραμμη

Γιατι κυριοι αποριψατε την αίτηση που εκανα για διακοπη της συνεργασιας μας και επιστροφης μου στον ΟΤΕ ρωτω;

Εμεις κυριε ποτε εγινε αυτό.... απαντουν

Που κανατε την αιτηση

Me FAX σε εσας και στο 134 του ΟΤΕ απαντω

Καλα το 134 ειναι αχρηστοι μου λενε,για αυτο και θα δειτε πως κα κλεισει ο ΟΕΤ μου απαντουν κα συνεχιζουν, να πατε στα τοπικα γραφεια του ΟΤΕ

να την κανετε εκει, αλλα και εμεις θα την κοψουμε αμεσα γιατι θελουμε ευχαριστημένους πελατες για μελλονικη συνεργασία.

Και γιατι πληρωνω 2 παγια και στον ΟΤΕ και σε εσας;

...αφου ρωτησε...ο υπαλληλος απαντα. Συγνωμη λαθος της μηχανοργάνωσης

θα σας παρουν το αργοτερο μεχρι το απογευμα να ρυθμιστει το θεμα(εννοείται οτι δεν πηρε κανεις)

Παιρνω στο ΟΤΕ

Κυριοι απο την Teledome μου ειπαν ότι φταιτε εσεις (μαλιστα μετεφερε ακριβως τα λογια τους περι αχρηστίας)

Τι λετε κυριε απαντουν, οπου και να πάτε (134 ή τοπικο γραφειο) ειναι ακριβως το ίδιο, σε ενα Η/Υ μπαινουμε , ετσι κανει σε ολους η Teledome

Παιρνω ΕΕΤΤ

Τι εγινε με την καταγγελια μου;

Πως Λεγεστε να την βρω...

Δεν την βρισκω απαντα η κοπελα

Παρτε τη γραμματεια μας στο 2106151104-5 να σας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου (ειχα στειλει ail)

Αμ πως... σιγα μην απαντησει κανενας στο τηλ

Παιδια εκλπιπαρω να φυγω απο την Teledome και δεν ασχολειται κανενας

ο ενας ριχνει τις ευθυνες στον αλλον

Δημοσ.

ΕΕΤΤ ισον παραρτημα TELEDOME

μην μπειτε στο κοπο να τους καταγγελετε εκει

η αιτηση θα χαθει, το πρωτοκολλο δεν θα βγει ποτε να σας δωσει αριθμο πρωτοκολλου ( η αποθεωση ειναι οτι μου ειπαν οτι βρισκονται σε συσκεψη)

και γενικα δεν προκειται να βρειτε ποτε ακρη

μαλλον πεφτουν τα πακετα προς τους μεγαλους αλλα επιτροπη ανταγωνσιμου

Δημοσ.

kala ola ayta re paidia, afoy eidate kai apo eidate, balte ena nomiko proswpo (Dikhgoro) na toyw parei ena thlefono me oles aytes tis apodhkseis kai tha sas pw egw ean se afhnoyn na fygeis i oxi.

Oso gia lefta astoys na koyrevontai arkei na mhn toys dineis apo poythena xrhma !!!

Δημοσ.

ΕΕΤΤ= ο καλύτερος φιλος των εναλλακτικών. Όπου ΟΤΕ, του βάζει κάμποσα χιλιάρικα πρόστιμο. Στους εναλλακτικούς, μόνο χάδια (αν όχι προστασία)! Μόνο μέσω δικαστικής οδού dk! Δυστυχώς.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πάντως ότι όλο και κάτι καλό θα βγει από αυτήν την ιστορία. Δόξα τω Θεώ το συγκεκριμένο forum είναι από τα πλέον δημοφιλή και οι κραυγές απόγνωσής σας θα έχουν φτάσει σε πολλά αυτιά μέχρι τώρα. Αν δεν θέλουν αυτοί οι απατεώνες να ξεφτιλίζονται και να δυσφημούνται τόσο πολύ, θα υποχρεωθούν να σταματήσουν τα καραγκιοζιλίκια και τις απάτες, θέλοντας και μη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...