Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Βουρδουλα που χρειαζοντε ολοι τους !!!!!!! :mrgreen:
smilefreeware Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Τελικά επειδή δεν μπορούσα να πάρω τηλ. τους έστειλα mail. Οχι αυτό που έχει μια κάρτα στο επικοινωνία γιατί δεν δούλευε αλλά βρήκα το support@.... Τους εξήγησα ότι επειδή εγώ δεν πρόκειται να κρέμομαι από το ακουστικό ώρες σαν χιμπατζής αν δεν επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου διακόπτω την συνεργασία μας. Ω! του θαύματος την άλλη μέρα με πήραν τηλ. στο κινητό. Συνεννοηθήκαμε να μιλήσουμε αναλυτικά την τάδε ώρα που θα βρίσκομαι σπίτι. Αμ δε, όσο τους ακούσατε εσείς άλλο τόσο και εγώ. Βέβαια φρόντισα και έχω δηλώσει απώλεια πιστωτικής. Οπότε περιμένω μέχρι 16/5 που θα πάρουν τα λεφτά από την χαμένη κάρτα να δούμε πως θα αντιδράσουν. Είπαμε αντι να τους κυνηγάω εγώ, ας τρέχουν αυτοί να με βρούνε. Μάλλον να ετοιμάζομαι να σε συμβουλευτώ πως έκανες καταγγελία να κάνω και εγώ μια.
dk Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 θα βαλω αργοτερα το mail της ΕΕΤΤ που μπορεις να στειλεις αναλυτικα τι σου εχει συμβει ωστε να επιλυφθουν καθως και το τηλ
dk Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 για καταγγελίες στη ΕΕΤΤ το email [email protected]. Πρεπει να αντιδράσουμε όλοι γιατι το κακο με τις ''εταιρειες μαιμου'' εχει παραγινει. Εγω θα κοψω την πληρωμη μεσω πιστωτικης τον αλλο μηνα
dk Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 για την πληρωμη μεσω πιστωτικής πηρα την Alpha Bank και μου ειπαν οτι απο την στιγμη που θα τους στειλω ενα FAX με το αιτημα μου θα σταματησουν αμεσα να τους πληρωνουν
john331v Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Αν και όπως λέει και το τραγούδι, "όλες ήσαστε ίδιες" (τις εταιρείες εννοώ) σας παραθέτω ένα μέρος από το E-mail που έστειλα στους φίλους μας στη Teledome Καλημέρα σας, Από την Πέμπτη 3/5 έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο γιατί είχα την φαεινή ιδέα να κάνω αίτηση στην εταιρεία σας τον Οκτώβριο!!!! Αφού λοιπόν μελετήσατε καλά την αίτηση μου για 8 μήνες αποφασίσατε να με συνδέσετε επιτέλους. Επειδή όμως θεωρήσατε ότι η διαδικασία έγινε σχετικά γρήγορα είπατε " δεν τον αφήνουμε και άλλη μιάμιση βδομάδα χωρίς τηλέφωνο....." Γιατί από τις 3/5 η γραμμή δεν έχει καν ρεύμα και μετά από 32 τηλεφωνήματα και αφού γνώρισα όλους τους υπαλλήλους του τηλεφωνικού σας κέντρου που κάθε φορά με καθησύχαζαν με το γνωστό « οι τεχνικοί μας το κοιτάζουνε....» οι οποίοι παρεμπίπτοντος δουλεύουν και τα σαββατοκύριακα κατέληξα σήμερα να σκέφτομαι να γυρίσω ξανά στον ΟΤΕ. Πείτε λοιπόν στους τεχνικού σας να τσακιστούν να το φτιάξουν σήμερα γιατί και εγώ τυχαίνει να έχω ένα πτυχίο τεχνικού και ξέρω πόση δουλεία χρειάζεται για να φτιαχτεί. Πείτε ακόμα στον υπεύθυνο Marketing επειδή τυχαίνει να έχω και ένα Master σε Marketing Information Systems ότι όσα παραθέτει στο site είναι καθαρά παραπλανητική διαφήμιση για να μη πω απατεωνιές. Όσο για το τηλεφωνικό σας κέντρο να περιμένουν τα επόμενα βραβεία Όσκαρ Σήμερα λοιπόν ότι κάνετε για να μη σας βγάλω στα κανάλια... -------------------------------- Βέβαια το θέμα είναι τα ίδια κάνουν όλοι, για να μη πω για τον ΟΤΕ που σαμποτάρει όλους του άλλους για να πουλάει μονοπωλιακά και πανάκριβα τα δικά του προϊόντα.... για παράδειγμα το ίδιο πακέτο που η teledome το δίνει 29,74 στον ΟΤΕ το παίρνεις για 57,16?? Στην Αμερική το 2002 πλήρωνα 21 δολάρια για σύνδεση τηλέφωνο (για όλη την Αμερική) και τηλεόραση Cable και οι άνθρωποι σχίζονταν για να σε εξυπηρετήσουν... Εδώ μας γδύνουν και μας κοροϊδεύουν και κανένας δε κάνει τίποτα Γιατί στο βασίλειο των τυφλών κυβερνάει ο μονόφθαλμος
dk Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 μην μου πεις οτι στο φτιαξανε; καλα αν βγαλεις γραμμη στο τηλ τους κεντρο ειναι σαν να παιζεις ΛΟΤΤΟ οσο για τους υπαλληλους που εργαζονται εκει τους προσλαμβανουν με διαγωνισμο με τα εξης θεματα: Ποιος θα πει το μεγαλυτερο ψεμα; Αφου οι ανθρωποι απο απο τα ψεματα που λενε - οταν βγαινουν στη γραμμη- θα τους ζηλευε και ο ΠΙΝΟΚΙΟ. Παεπιπτονος εγω περιμενω να φυγω απο πελατης τους και δεν μου κοβουν την γραμμη, βεβαια που θα βρουνε μ.....α να πληρωνει και στον ΟΤΕ παγιο (νομιμα βεβαια απο για αυτό εχω υπογραψει) και σε αυτους (εννοειται οτι εδω εχουν κανει product management απο τον ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ - κοινως με κλέβουν)...ΚΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ αληθεια ρε παιδια, δεν σας δινω και εγω εναν λογαριασμο να βαζετε καθε μηνα 10 ευρω για σκεφθειτε μονο απο τους insomniacs τι θα εβγαζα; Τι θα σας παρειχα.ΤΙΠΟΤΑ
smilefreeware Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Λοιπόν... Εστειλα mail λίγο πιο άγριο για 2η φορά 14-5-2007 οπότε και πριν λίγο 15-5 απόγευμα με πήραν τηλ. (Φυσικά με απόκρυψη) Μου λένε αν θέλω βάζω προεπιλογή φορέα οπότε αφαιρούν τα προηγούμενα και παύει η χρέωση. Τους είπα θα το σκεφτώ και θα τους απαντήσω. Μου έδωσαν και κανονικό τηλ για συνενόηση. (Οποιος το χρειάζεται ας pm). Τι κάνω ? (Σίγουρα όλα αυτά είναι πρόχειρη λύση μέχρι Σεπ-Οκτ. ή μέχρι αρχή 2008 όπου από ότι φαίνεται θα κάτσει η σκόνη του πολέμου όλων αυτών και σίγουρα θα πάρουμε μία που τα δίνει όλα). Τους εξήγησα βέβαια ότι λεφτά δεν παίρνουν μέχρι να μου στείλουν νέο λογαριασμό με όλα τα +-. ******** Επειδή ανοίξαμε ολόκληρο θέμα με αυτά τα ..(να μην πω) ας το πάμε και λίγο παραπέρα. Γνωρίζει κανείς ποιά η διαφορά μεταξύ του να έχεις προεπιλογή φορέα και όχι ? Πχ. αν θες να διακόψεις παίζει ρόλο ? Μήπως σε κρατάνε κάνα μήνα χωρίς τηλ. ή οτιδήποτε γνωρίζει κανεις θα ήταν χρήσιμο.
johnbestdj Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Παραπονο προς το διαχειριστη- γιατι κοπηκε ο τιτλος Teledome εξαπατηση - και εγινε σκετο Teledome; Μιλααω με γεγονοτα με αποδειξεις που εχω πληρωσει και φυσικα ολες οι επικοινωνιες μου με την Teledome ειναι καταγεγραμμενες απο αυτούς. Εξαλλου 7 χρονια που ειμαι στο site ειναι η 2η φορα που παραπονουμε για εταιρεια και μαλιστα την πρωτη φορα που το εκανα η εταιρεια το διαβασε (δεν θελω να γραψω το ονομα της) μου επεστρεψε την ιδια μερα τα χρηματα που δεν μου εδινε επι 10 και πλεον μερες και μου ειπε οτι θα μου στειλει τις αποψεις της για να τις ανεβασω στο site, κατι που εγω της ειπα να το κανει, αλλα δεν το εκανε ποτε προφανως καταλαβαινοντας το λαθος της και μη θελωντας να δωσει συνεχεια Φιλαρακια το παλικαρι για τον ΤΙΤΛΟ εχει απολυτο δικιο Ο τιτλος επρεπε να μεινει οπως ηταν απο την αρχη, κακος εγινε αλλαγη, ετσι πιστευω και εγω. Μονο εαν τους ξεμπροστιαζουμε στο Ιντερνετ, Μονο τοτε εχουμε την Δυνατοτητα να ενημερωμαστε για τα παιχνιδια που μας παιζουν και να προστατευτουμε λιγο καλυτερα. ΑΥΤΑ πρεπει να λεγονται χωρις ΝΤΡΟΠΕΣ γιατι τα λεφτα μας τα περνουν στην Ψύχρα. Αντε να μην Πω τα δικα μου για την Βλ...... την ΤΕΛΛΑΣ:sad: Ευχαριστω που με ακουσατε Johnbestdj
dk Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 φιλε smilefreeware παραμυθια σου λενε ετσι μου ειπαν και εμενα και οτι θα αφαιρεθει και αυτό που ηδη ειχα πληρωσει και εκανα τηλεφωνικη αιτηση και οντως ενεργοποιηθηκε να καλω χωρις το 1755 σχεδον αμεσως αλλα το παγιο των 10 ευρω μπαινει ακομα και σημερα ΚΑΝΟΝΙΚΑ Πηρα τον ΟΤΕ και μου ειπαν οτι ακομα δεν εχω διαγρα;φει απο Teledome(εχω κανει αιτηση διακοπης απο 3.5 στη Teledome και στον ΟΤE για επιστροφη) Ξερεις τι ειναι να πληρωνεις και να μην μπορεις να κανεις τπτ. Οσο για την επιτροπη τηλεποικοινωνιων εκανα καταγγέλια αλλα κανενας δεν μου εχει απαντησει ακομα
smilefreeware Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 @dk και @johnbestdj για το <γιατι κοπηκε ο τιτλος Teledome εξαπατηση - και εγινε σκετο Teledome;> Να υποθέσω ότι απαγορεύεται να "βρίζεις" τον άλλον για οποιοδήποτε λόγο. Αν έχεις διαφορές υπάρχει η νόμιμη οδός δηλ. δικαστήριο. Περίπου το ίδιο πνεύμα ακολούθησα και εγώ στα mail που τους έστειλα ώστε σε πιθανή δίκη να μπορώ να τα καταθέσω. Στο ίδιο πνεύμα υποθέτω κινήθηκαν και αυτοί γι΄αυτό και με πήραν τηλ. και τις 2 φορές σαν απάντηση. Από νομικά δεν γνωρίζω αλλά η λογική είναι λογική παντού και πάντα.
theo37 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 εκανα αιτηση διακοπης συνδεσης με την TELEDOME και γυριζω σαν βρεγμενη γατα στον ΟΤΕ. . τη βλέπω τη δουλειά,εκεί θα επιστρέψουμε όλοι αργά ή γρήγορα....
johnbestdj Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 @dk και @johnbestdj για το<γιατι κοπηκε ο τιτλος Teledome εξαπατηση - και εγινε σκετο Teledome;> Να υποθέσω ότι απαγορεύεται να "βρίζεις" τον άλλον για οποιοδήποτε λόγο. Αν έχεις διαφορές υπάρχει η νόμιμη οδός δηλ. δικαστήριο. Περίπου το ίδιο πνεύμα ακολούθησα και εγώ στα mail που τους έστειλα ώστε σε πιθανή δίκη να μπορώ να τα καταθέσω. Στο ίδιο πνεύμα υποθέτω κινήθηκαν και αυτοί γι΄αυτό και με πήραν τηλ. και τις 2 φορές σαν απάντηση. Από νομικά δεν γνωρίζω αλλά η λογική είναι λογική παντού και πάντα. Το καλυτερο Δικαστηριο ειναι ο κοσμος, αυτο να το ξερεις. Εαν αυτα που κανουν μαθαινονται, σιγα σιγα θα την πατησουν ολοι αυτοι οι εξυπνακιδες. Οσο για το βριζεις , τι βριζεις δηλ, δεν τον ειπες και καμπούρη, ψευτη τον ειπες το οποιο το δηλωνη και στο πεδιο Επαγγελμα ή κανω λάθος ??????
smilefreeware Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 <Το καλυτερο Δικαστηριο ειναι ο κοσμος, αυτο να το ξερεις. Εαν αυτα που κανουν μαθαινονται, σιγα σιγα θα την πατησουν ολοι αυτοι οι εξυπνακιδες> Και εγώ μαζί σου και πιθανώς όλο το forum και όλοι οι Ελληνες. Αλλά ... Ευτυχώς ή δυστυχώς αν πας σε δικαστήριο αυτά δεν ισχύουν. Προσπάθησα να μιλήσω με λογική κανόνων-δικαστηρίου-κοινωνίας κλπ. Η λέξη "εξαπατηση" περιλαμβάνει την λέξη απάτη δηλ. λες τον άλλο απατεώνα δηλ. τζιζ-κακό. (Αν κάνω λάθος σε επίπεδο νομικό ας γράψει κάποιος γιατί δεν κατέχω απ΄αυτά να μάθουμε και εμεις λίγο.) Οσο για το όλοι μαζί σε περίπτωση δίκης (που θα το παω εκεί αν το θελήσουν)θα ζήταγα αν ήθελαν και άλλοι να πηγαίναμε σε δίκη όσοι μπορούσαμε να μαζευτούμε.
dk Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 δηλ φιλε smilefreeware για κλοπή περιπου 5 μηνων - γιατι με εχουν κλεψει 4 φορες απο 10 και αλλη μια που θα το κανουν δεν νομιζω οτι θα τολμησουν να το τραβηξουν παραπανω (ηδη εχω ενημερωσει τον ΟΤΕ και την ΕΕΤΤ) - να παω δικαστικως; Εκει πονταρουν ολες αυτες οι εταιρειες του κ..υ ποιος θα το τραβηξει για ψιχουλα, οι εκατανταδες ή χιλιαδες που την εχουν πατησει ή θα την πατησουν συγκεντρωνουν ενα μεγαλο ποσο... αλλα ειπαμε εδω ειναι ΒΑΛΚΑΝΙΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.