dk Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Συνεχεια με Teledome (και επιλογος ελπίζω) Λοιπον μου ειχαν φτασει ενα ποσο οτι χρωσταω 47 περιπου ευρω (χωρις να ειμαι συνδρομητης) αυτοι στελνανε λογαριασμους και εγω καταγγελιες όπως εχετε διαβασει. Πριν λοιπον 20 μερες ερχεται ενας λογαριασμος που ειχε οφειλες και πληρωμες (εγω δεν ειχα πληρωσει τπτ εννοείται) και οτι χρωσταω τελικα 3,5 ευρω. Σκεφτηκα να τα δωσω αλλα ήταν σαν να παραδεχομενουνα τις μαλ...ες που εγραφαν και ποιος μου ελεγε οτι δεν θα εστελναν και παλι. Δεν τον πληρωσα λοιπον. Μετα απο 3 ημερες με παιρνει στο κινητο μια κοπέλα απο την teledome και μου λεει οτι εγινε παλι λαθος οτι δεν οφειλω τπτ και οτι εχω διαγραφει από πελάτης τους. Αυτα τα ολιγα. Βεβαια η καντεμια μου συνεχιζεται εβαλα Forthnet το καλοκαιρι 2play και απο τις 15 /12 ειμαι χωρις τηλ και internet σχεδον 2 μηνες, αλλα αυτό θα ειναι αλλο post συντομα. Ενα συμπερασμα δικο μου και πιστευω σιγα σιγα ολων. ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ, ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΣΤΟ INTERNET, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ TELEDOME ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ ΜΕ ΤΗΝ FORTHNET
titikos46 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Υπαρχουν και αλλες εταιριες πολυ καλες,αν εισαι στο οτε σου στοιχιζει πολλα.
smilefreeware Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 @dk Μάλλον καλό είναι πρώτα να βάζει κανείς DSL σε ιδιόκτητο δίκτυο αλλά ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΤΕ. Αφού δουλέψουν όλα καλά μετά κάνουμε αίτηση για τηλεφωνία. Ετσι έκανα εγώ και είχα απλώς είχα διακοπή μιας μέρας. Οσο για την Teledome είμαι ακόμη σε ανακάτεμα. Εγγραφα πάνε και έρχονται από ΕΕΤΤ σε Teledome και αντίστροφα κλπ. Ενδιάμεσα μου έστειλε η Teledome ένα γράμμα που με καλή θέληση και μπλα-μπλά ο λογαριασμός έπεσε αρκετά. Ακόμη όμως κλέβουν ή κάνουν λογιστικό λάθος. (Ευτυχώς έχω όλες τις αποδείξεις).
dk Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 καλα titikos ασε την πατησα με teledome και τωρα με Forthnet οποτε καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε οπως εγω που την πάτησα
dk Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Διαβαστε απαντηση της εταιρειας στην καταγγελια μου στο συνηγορο του καταναλωτησε παρενθεση σχολια δικα μου) το πιστωτικο τιμολογιο του κ....(οτι μου χρωστανε 40 ευρω) εχει εκδοθει στο τιμολογιο με ημερομηνια εκδοσης 21.11.07. Λογω μηχανογραφικου λαθους χρεωθηκε ξανα (για χιλιοστη φορα το λαθος) το μηνιαιο παγιο επιλογης φορεα για το οποιο ήδη εχει μεριμνησει η εταιρεια μας για την εκδοση επιπλεον πιστωτικου τιμολογιου. Το εν λογω τιμολογιο εκδοθηκε στο λογαριασμο με ηερομηνια εκδοσης 21.12.2007(και τωρα τι εχει συμβει, εγω δεν ειμαι πελατης τους απο τον Ιουλιο, τα λαμογια για να μην γυρισουν τα 40 ευρω, με χρεωσαν λανθασμενα οπως λενε με παγια αυγουστου, σεπτεμβριου, οκτωβριου, νοεμβριου και δεκμεβριου δηλ κοντα 50 ευρω, χωρις να ειμαι πελατης, μειον τα 40 που μου χρωστανε δηλ χρωστα αλλα 10) αρα λανθασμενα με χρεωσαν 40 μετα ειπαν οτι μου τα χρωστανε, αλλα λανθασμενα με χρεωσαν αλλα 50, επομενως 40 κλεμενα που θα εδιναν πισω μειον 50 κλεμενα που απαιτουν αρα στα κλεμενα θελουν και αλλα απο εμενα
johnz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Επειδή είμαι και εγώ παθών, τελικά τι εγινε με την TELEDOME ρε παιδιά (dk και kouman) σταμάτησε να σας στέλνει λογαριασμους; Γιατί σε μένα αν και εχω κάνει καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. και Συνήγορο καταναλωτή εξακολουθεί να έρχεται.
dk Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Λοιπον φιλε johhz εγιναν τα εξης: Πρωτον ο συνηγορος του καταναλωτη μου ζητησε και απο εμενα εκθεση με τις αποψεις μου κατι που ηδη εστειλα Δευτερον οι γελοιοι της Teledome με πηραν τηλ να μου που οτι δεν οφειλω τπτ και οτι διαγραφομαι απο πελατης τους αλλα μου εστειλαν μηδενικο λογαρισμο (εκαναν μονοι τους προσθαφαιρεσεις και βρηκαν υπολοιπο Ο) εννοιειται εγω δεν πληρωσα τπτ, αλλα τους χρωσταω τα ταχυδρομιακ του φακελλου 1,18 ευρω. Ναι τοσο απατεωνες ειναι εχω φυγει απο πελάτης τους εδω και 1 σχεδον χρονο εξακολουθουν να στελνουν λογαριασμους και χρωσταω τωρα το γραμματοσημο για τις μαλ...ιες που στελνουν Μ ελιγα λογια δεν ξεμπερδευεις απο αυτους ευκολα
palafdim Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Το παρακάτω κείμενο εστάλη σήμερα στην ΕΕΤΤ (λείπουν βέβαια κάποιες λεπτομέρειες της ταυτότητάς μου),,,,για να δούμε τι θα γίνει!!!! Αγαπητοί Κύριοι Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας καταγγείλω την εταιρία Teledome AEBE με έδρα Φιλαρέτου 10 και Δοϊράνης 176 72 Καλλιθέα, διότι ενώ από τις 18-6-2007 έως και τον Ιανουάριο του 2008 κύριος πάροχος σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου για την οικία μου ήταν η Forthnet , μετά από αίτηση που είχα κάνει στην οποία εξουσιοδοτούσα την παραπάνω εταιρία να διακόψει τις υπηρεσίες τηλεφωνίας με όλου ς τους προηγούμενους παρόχους, δηλαδή ΟΤΕ και Teledome, η τελευταία εξακολουθούσε και μου έστελνε λογαριασμούς για παροχή υπηρεσιών. Ένας από αυτούς λόγω αυτόματης εξόφλησης εισπράχθηκε από την Teledome Αντιλαμβανόμενος τι συνέβαινε απέστειλα στην εν λόγω εταιρία μήνυμα να σταματήσουν να μου στέλνουν λογαριασμούς και επίσης πως δεν επρόκειτο να πληρώσω κανέναν άλλον λογαριασμό ο οποίος αφορούσε περίοδο κατά την οποία πλέον πάροχος σταθερής τηλεφωνίας μου ήταν η Forthnet. Δεν τους εζήτησα τα χρήματά μου πίσω ούτε προέβηκα σε άλλη ενέργεια μέχρι σήμερα που ενοχλήθηκα πάλι από την εν λόγω εταιρία για να πληρώσω, είπαν, 2 λογαριασμούς που χρωστάω και οι οποίοι αφορούν βέβαια περίοδο που εγώ είχα, όπως ανέφερα, πάροχο την Forthnet. Έτσι αποφάσισα σήμερα μετά από ένα χρόνο να καταγγείλω την εταιρία Teledome AEBE και να ζητήσω την προστασία μου ως καταναλωτής διότι οι κύριοι παρανόμως εισέπραξαν και συνεχίζουν να απαιτούν να εισπράξουν χρήματα από εμένα για περίοδο που πλέον δεν ήμουν πελάτης τους.
johnbestdj Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Οτι και να γινει παιδια το σιγουρο ειναι οτι δεν ξεμπλεκουμε ευκολα με ολους αυτους.. Ευχομε να Βρειτε λυση....Υπομονήηηηηηη....και Επιμονή
elena_t Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Το παρακάτω κείμενο εστάλη σήμερα στην ΕΕΤΤ (λείπουν βέβαια κάποιες λεπτομέρειες της ταυτότητάς μου),,,,για να δούμε τι θα γίνει!!!! Αγαπητοί Κύριοι Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας καταγγείλω την εταιρία Teledome AEBE με έδρα Φιλαρέτου 10 και Δοϊράνης 176 72 Καλλιθέα, διότι ενώ από τις 18-6-2007 έως και τον Ιανουάριο του 2008 κύριος πάροχος σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου για την οικία μου ήταν η Forthnet , μετά από αίτηση που είχα κάνει στην οποία εξουσιοδοτούσα την παραπάνω εταιρία να διακόψει τις υπηρεσίες τηλεφωνίας με όλου ς τους προηγούμενους παρόχους, δηλαδή ΟΤΕ και Teledome, η τελευταία εξακολουθούσε και μου έστελνε λογαριασμούς για παροχή υπηρεσιών. Ένας από αυτούς λόγω αυτόματης εξόφλησης εισπράχθηκε από την Teledome Αντιλαμβανόμενος τι συνέβαινε απέστειλα στην εν λόγω εταιρία μήνυμα να σταματήσουν να μου στέλνουν λογαριασμούς και επίσης πως δεν επρόκειτο να πληρώσω κανέναν άλλον λογαριασμό ο οποίος αφορούσε περίοδο κατά την οποία πλέον πάροχος σταθερής τηλεφωνίας μου ήταν η Forthnet. Δεν τους εζήτησα τα χρήματά μου πίσω ούτε προέβηκα σε άλλη ενέργεια μέχρι σήμερα που ενοχλήθηκα πάλι από την εν λόγω εταιρία για να πληρώσω, είπαν, 2 λογαριασμούς που χρωστάω και οι οποίοι αφορούν βέβαια περίοδο που εγώ είχα, όπως ανέφερα, πάροχο την Forthnet. Έτσι αποφάσισα σήμερα μετά από ένα χρόνο να καταγγείλω την εταιρία Teledome AEBE και να ζητήσω την προστασία μου ως καταναλωτής διότι οι κύριοι παρανόμως εισέπραξαν και συνεχίζουν να απαιτούν να εισπράξουν χρήματα από εμένα για περίοδο που πλέον δεν ήμουν πελάτης τους. Πολύ λυπάμαι που διάβασα αυτά τα παράπονα τώρα...Ειλικρινά δε νομίζω να υπάρχει πιο αναξιόπιστη εταιρία σταθερής τηλεφωνίας από την TELEDOME.Η δική μου εμπειρία είναι η εξής:πριν περίπου ένα χρόνο εμφανίστηκε αυτοβούλως ένας υπάλληλος της TELEDOME στο διαμερισμά μου (στην πολυκατοικία γενικώς) και μου παρουσίασε τη σύμβαση παροχης υπηρεσιών της εταιρίας.Σίγουρα κάτι βρομούσε αλλά διάβασα τους ΓΟΣ και πραγματικά με συνέφερε πάρα πολύ(τυχαίνει να σπουδάζω και νομικά οπότε κάποια γνώση παραπάνω είχα).Κανένα πάγιο χρέωση μόνο μιας αστικήσ μονάδας ανεξαρτήτως χρόνου ομιλίας για αστικά και υπεραστικά.Τους πρώτους μήνες όλα καλά,πολύ χαμηλοί λογαριασμοί.Το καλοκαίρι δεν πλήρωσα το λογαριασμό γιατί έλειπα,οπότε μου τηλεφωνούν από την TELEDOME στο κινητό για να μου πουν ότι αν δεν το πληρώσω άμεσα θα μου στείλουν εξώδικο και συμφωνούμε να κάνω κατάθεση τα χρήματα-ποσό γύρω στα 20ευρώ στο μεταξύ που μόλις 20 μέρες είχε γίνει ληξιπρόθεσμο- σε κάποιον λογαριασμό και να στειλω φαξ την απόδειξη υπόψη κάποιας κυρίας για να μου κάνουν επανασύνδεση καθότι μου το'χαν κόψει.Τα κάνω όλα αυτά αλλά καμίαεπανασύνδεση.Κοινώς δεν είχα σταθερό γιατί παρότι διατηρούσα τη γραμμή ΟΤΕ μου είχε γίνει φραγή από την TELEDOME που τη δέσμευε.Ειλικρινά τηλεφωνούσα στο τηλεφωνικό κέντρο πάνω από 15 φορές την ημέρα για 1μήνα,με αναμονή μισή ώρα τη φορά.ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.Ε, και επειδή έγιναν χάλια τα νεύρα μου σήμερα πήγα από εκεί: φτάνω Φιλαρέτου 10 και Δοιράνης,κλειστή η TELEDOME.Πλησιάζω και βλέπω σημείωμα:Μεταφερθήκαμε Φιλαρέτου 71.Τελικά προφανώς η εταιρία είναι υπό διάλυση και έχει μεταφερθεί σε ένα μικρό γραφειάκι όπου υπάρχει μια και μοναδική υπάλληλος.Δε θεώρησα σκόπιμο να ξεσπάσω τα νεύρα μου πάνω της,ήθελα απλά να αποδεσμευθώ από αυτήν την εταιρία και να μου διακόψουν τη σύνδεση για να ξαναπέσει στον ΟΤΕ η γραμμή μου,να έχω κοινώς σταθερό.Παραδέχτηκε ότι όντως είχε γίνει αυτό το λάθος και με διαβεβαίωσε ότι στο επόμενο πεντάλεπτο η γραμμή θα αποδεσμευθεί.Συμπλήρωσα και καταγγελία και έφυγα χαρούμενη αφού πρώτα την παρακάλεσα να μου δώσει ένα τηλέφωνο στο οποίο αν καλέσω θα απαντήσουν-για κάθε ενδεχόμενο.Γυρνώντας σπίτι πάλι δεν μπορούσα να καλέσω...πήρα στο τηλ που μου έδωσε η κοπέλα και "το τηλέφωνο που καλώ δε λειτουργεί προσωρινά για τεχνικούς λόγους".Πήρα στον οτε και μου έιπαν ότι η γραμμή μου είναι ακόμα δεσμευμένη...ειλικρινά έχω απηυδήσει...σκέφτηκα να κινηθώ νομικά, αλλά δε νομίζω η εταιρία αυτή να έχει καν τα χρήματα για να με αποζημιώσει!!Ειλικρινά, ΕΛΕΟΣ..Σημειωτέον ότι στα (τεράστια) γραφεία τησ TELEDOME συνάντησα άπειρους συμπάσχοντες....τότε κατάλαβα πως κάτι παίζει με την εταιρία αυτή και ψάχνοντας κατέληξα εδώ...στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα....Από σήμερα αγαπώ ΟΤΕ.Προσοχή μακριά από την εταιρία φάντασμα TELEDOME.Δεν τη βρίσκεις πουθενά...αλλά αυτή σε βρίσκει παντού...
dk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 ημουν ο πρωτος που μιλησα για την εταιρεια - απατη πριν απο περισσοτερο απο 1 χρονο αν δειτε το πρωτο ποστ τελικα κλεινει επιτελους αφου βεβαια εχει φαει τοσα χρηματα εγω γυρισα ΟΤΕ βεβαια και οποις με παιρνει για να αλλαξω εταιρεια φωναζω τη κορη μου που ειναι 4 ετων για να της εξηγησει, πλεον μονο μωρα κοροιδευουν και βεβαια η μικρη του αρχιζει για barbi , φραουλιτσα και κατι τετοια και του το κλεινει
heroicentaur Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 TELEDOME.gr Για δειτε εδω τα νεα τωρα εμεις τη κανουμε για να μπορεσουμε να παμε σε αλλη τηλεφωνια???
dk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 φιλε heroicentaur πας στον ΟΤΕ πληρωνεις για την επιστροφη περιπου 35 ευρω και παρακαλας να μην εφευρουν στην Teledome κανενα χρεος που βεαια δεν θα υπάρχει αλλα σου λενε ας στειλουμε χρεωστικα με απειλες δεν θα ψαρωσει το 10-20% να πληρωσει για να γλυτωσει τα δικαστηρια που λεμε οτι θα τον πάμε; Καλα οταν εγραφα πριν καποιοα χρονια σε αυτό το πσοτ για απατη-εταιρεια ειχα μαγικες ικανοτητες?
johnbestdj Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Για να δουμε βρε παιδια , Τελικα θα Ησυχάσουμε απο ολα αυτα ή Οχι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.