dk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 σαν πρωτο βήμα πιστευω ότι πρεπει να ενημερωσουμε όλους τους φορεις - κρατικούς - που προστατευουν ή λενε ότι προστατευουν για την ταλαιπωρια που υφισταμεθα και την κλοπη των χρηματων μας δευτερο βημα είναι να στειλουμε επωνυμες επιστολες σε Υπουργειο και Γραφειο Πρωθυπουργού τριτο βήμα η ενημερωση των ΜΜΕ (βαζω και τα site ) μεσα για ότι τραβαμε τεταρτο η αγωγή Εγω ήδη εχω ξεκινησει το πρωτο και το τρίτο (κρατικους φορεις και ενημερωση του κόσμου) Θα ανεβασω Δ/σνη του Γραφειου Πρωθυπουργου και του Υπουργειου που πρεπει να απευθυνθουμε * Να ξερετε ότι δικαιουμαστε και αποζημιωση απο το Εσωτερικων αν η ΕΕΤΤ ή καποιος αλλος κρατικος φορεας δεν μας απαντησει στις καταγγελις μας σε 2 μηνες. Θα ανεβασω και τη Δ/νση που διεκδικουμε αποζημιωση με μια απλη αιτηση με τον αριθμ πρωτ που καναμε την καταγγελια. Οποιος μπορει να βοηθησει στα παραπανω ευσπροσδεκτος
dk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 αλλη μια ιδεα να φτιαξουμε ενα mail που θα καταγγελουμε την εταιρεια το οποιο θα το στειλουμε σε οσους περισσοτερους μπορουμε με την παρακληση να ενημερωσουν και αυτοι και να προστατεψουν τους φιλους τους φτιαχνωτας μια αλυσιδα με χιλιαδες τελικους παραληπτες. Ακουω και δικες σας προτασεις Καποιοι πρεπει επιτελους να κανουν κατι
nick#18 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ftiakse to mail steilto mou ena e-mail kai tha stalei se 567 atoma !!! pou oi perisoteroi psaxnoun gia to pia etairia tha epileksoun gt ligei h sindesi tous
dk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 εντσξει nick θα το φτιαξω και θα το στειλω ωστε να γινει αλυσιδα
kouman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Κατ' αρχήν να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία και χαρά! Μακάρι τα προβλήματά μας να είναι οι απατεώνες σαν την Teledome! Από την τετλευταία φορά που είχα γράψει έγιναν κάποιες εξελίξεις επιπλέον. Θα είμαι σύντομος. Η Teledome μου έστειλε εξώδικο (μάλλον στη λογική η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!) και απαιτούσε τα χρήματα που με είχε χρεώσει παράνομα εντός 5 ημερών αλλιώς δικαστήριο και τα έξοδα δικαστηρίου θα με επιβαρύνουν κτλ κτλ... Όπως καταλαβαίνετε, τα είδα όλα! Ρώτησα και μια φίλη μου δικηγόρο και με συμβούλευσε να πάω να πληρώσω τα 180 (150 + 30 επειδή τους "ανάγκασα" να μου στείλουν εξώδικο!!! :-D ) Ευρώ περίπου, γιατί μου είπε πως δεν θα έβγαζα άκρη και τα έξοδα του δικαστηρίου θα έπρεπε να τα υπολογίζω κοντά στα 1.500 Ευρώ!! minimum! Έπειτα από αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη, και κατόπιν της συμβουλής από τη φίλη μου (εδώ πάει με τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς!!! , αλλά να με προστατεύσει ήθελε η φουκαριάρα...) πήγα και τα ακούμπησα. Γυρίζω σπίτι, κύριος, και ξαναγράφω επιστολή στην ΕΕΤΤ και στο συνήγορο του καταναλωτή. Τους περιγράφω το συμβάν, ότι δηλαδή εγώ πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος, και λέω στον εαυτό μου, Δημητράκη μάλλον την πατήσαμε. Αυτοί οι καρχαρίες δεν πιάνονται εύκολα. Άλλωστε έχουμε ξαναπεί. οι ληστές που φοράνε κοστούμι είναι οι χειρότεροι όλων. Αυτούς δύσκολα τους πιάνει η τσιμπήδα. Παρ' όλα αυτά, την επιστολή την έστειλα. Να τα 'χω καλ'α με τον εαυτό μου τουλάχιστον. Δεν θα πέσω και αμαχητί!! Πριν μια εβδομάδα περίπου μου έρχεται ένα γράμμα από το συνήγορο του καταναλωτή (εγώ είχα στείλει την επιστολή τουλάχιστον δύο μήνες πριν). Το γράμμα απευθύνεται στην Teledome με κοινοποίηση στην αφεντιά μου και τους λένε εν ολίγοις, ότι κύριοι, εδώ έχουμε μια καταγγελία στην οποία δεν έχετε απαντήσει. Οφείλετε να απαντήσετε "επισημαίνοντάς σας ότι, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, η άρνησή σας μπορεί να στοιχειοθετήσει για τους αρμοδίους το αδίκημα του άρθρου 159 Π.Κ., παρακαλούμε για την άμεση απάντησή σας, εντός το αργότερο πέντε (5) ημερών.". Έτσι έλεγε η τελευταία παράγραφος και μη με ρωτήσετε τι λέει το άρθρο 159. Το κοιτάω καλά καλά.... Λές; Κάτι φαίνεται να λειτουργεί τελικά σε αυτό τον τόπο, σκέφτηκα. Αλλά από την άλλη... So what? Σήμερα, ήρθε με το ταχυδρομείο ένα γράμμα από την Teledome. Απευθύνεται στην ΕΕΤΤ (προσοχή όχι στο συνήγορο του καταναλωτή!! :-D) με κοινοποίηση σε μένα πάλι... Τώρα θα γελάσετε πολύ... Διαβάστε το συννημένο αρχείο, το οποίο παρεπιμπτόντως, παρατηρήστε ότι αναγράφει ημερομηνία 17/10/2007 και εμένα μου ήρθε σήμερα!!! Και φυσικά έχω κρατήσει το φάκελο που αναγράφει ημερομηνία αποστολής 24/12/2007!!! :-D Δεν παίζονται οι άνθρωποι!!! Και αφού διαβάσατε το αρχείο, κάντε μου μια χάρη. Ρωτήστε γνωστούς και φίλους δικηγόρους και πείτε μου αν έχω το δικαίωμα εκτός από το να ζητήσω τα 180 Ευρώ που μου πήραν, να ζητήσω και για ψυχική οδύνη. Γιατί είναι πολύ σοβαροί απατεώνες και τους αξίζει μια ρεμούλα. Καλή χρονιά να έχετε, με υγεία και χαρά! Δημήτρης.
kouman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Υ.Γ. Έχω σβήσει εννοείται ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις.. Μη μου κρατάτε κακία έτσι;
vagelas13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια χρονια πολλα σε ολους εχω παρομοιο προβλημα κι επειδη ολοι ειναι ρουφιανοι ακουστε τι εκανα. Πηρα μια εταιρια ανταγωνιστη και μου ηπαν να παω στον οτε να κανω αιτηση να παω παλι εκει, πηγα σημερα ρωτησα τον υπαληλο τι πεζη κι αυτος σοβαρος κουνισε το κεφαλι ,χαμογελασε και μου λεει κανε μια αιτηση και σε 10 μερες θα εχω παλι οτε. Αφου εκανα οτι μου ειπε τον ρωτησα παλι τι πεζη , η απαντηση ηταν τι ψαχνης τωρα εκανες τη δουλια σου αστο.Τωρα εγω διερωτομαι μηπως λεω μηπως ειναι ολοι στο κολπο, επεμηνα λιγο αλλα τα στοματα μενουν σφραγισμενα. Παντος φιλοι μου αν κανετε κατι εναντιον τους ειμαι μεσα κιαν ειμαστε πολοι δεν θα τους περαση. ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
hydrogen Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ας κάνω το πρώτο post για το 2008, και εγώ παθών είμαι, συνεχίζουν να με χρεώνουν με 10 ευρώ το μηνά αν και έχω προεπιλογή φορέα μέσω οτε, δεν με διαγραφούν με τίποτα. Τι προτείνεται να κάνουμε ? Έχω μια ιδέα. Να μαζέψουμε υπογραφές και να τα στείλουμε από τον πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι ευρωπαϊκή ένωση.
dk Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 [email protected] το email στο γραφειο πρωθυπουργου για να αρχισουμε και εκει να κοινοποιούμε τις καταγγελιες
nyne Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να πατε απο εκει με ενα δικηγορο μαζι και να δειτε για ποτε θα παθουν πλακα τα λαμογια...
kouman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν παιδιά επειδή οι άνθρωποι πραγματικά δεν παίζονται, μια συμβουλή για όσους έχουν ήδη μπλεχτεί στα δίχτυα τους. Χωρίς καμία καθυστέρηση κάντε έγγραφη καταγγελία στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων! Είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσετε καθώς φοβούνται τα πρόστιμα που μπορεί να φάνε. Μόνο αυτό θα σας απαλλάξει από το να συνεχίσουν να σας χρεώνουν. Αξιώστε από την ΕΕΤΤ να σας προστατεύσει. Και κοινοποιήστε την καταγγελία σας στο συνήγορο του καταναλωτή.
dk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 τι εκανα εγω ωστε να μην εισπαξει η Teledome απο την visa μου, πηρα την visa και δηλωσα απωλεια καρτας, οποτε σε 3 μερες βγηκε καινουργια στην οποιι μεταφερθηκαν τυχον υπολοιπα δοσεις κλπ αλλα δεν την ειχε καμια εταιρεια για αυτοματη εξοφληση οποως βεβαια και η teledome oποτε αναγκαστηκαν να μου στειλουν επιστολη οτι χρωσταω χρηματα που δεν μοορουν να εισπραχθουν μεσω της καρτας και βεβαια πηραν τα αρ...α μου, αυτος ειναι ο πιο σωστος τροπος γιατι στα Fax δεν δινουν και πολυ σημασια
takis345 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Ειναι δυνατον τωρα που η εταιρια πουληθηκε να σε απειλει με εξωδικα ?
ssonic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 1) Η εταιρεία τελικά δεν πωλήθηκε 2) Μια εταιρεία που πωλείται, δεν σημαίνει ότι παύει να διεκδικεί χρήματα που της χρωστάνε. Αν βέβαια δεν αναγνωρίζεις το χρέος καλό είναι να κάνεις κάποια καταγγελία πχ στην ΕΕΤΤ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.