dk Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Παιδια ακουστε μου ηρθε λογαριασμός χρέωσης απο την Teledome ότι χρωστάω 50 ευρω. ναι καλα διαβαζετε, εχω διακοψει εδω και 4 μηνες μου ζήτησαν 3 φορες συγνώμη εγγραφως (μεσω ΕΕΤΤ και Προστασίας του Καταναλωτη και προσωπικά) μου είπαν οτι μου χρωστάνε 40 ευρω και ξαφνικά μου ετειλαν λογαριασμο με το παρανομο παγιο των 10 ευρω ανά μηνα ότι χρωσταω 50 ευρω. Καλα μιλαμε για την μεγαλυτερη εταιρεια απάτης στην Ελλαδα. Πηρα την ΕΕΤΤ και η νομικος που εχει αναλαβει την υποθεση μου επαθε ΑΝΑΚΟΠΗ. Τι να πει η κοπέλα. Μου ζητησε να ξαναστειλω τα χαρτια με Fax. Καλα φιλε smilefreeware η αγωγη ειναι προ των θυρων που λεγαμε στην κολεταιρεια. Στειλε αν θες παλι το τηλ γιατι εσβησα κατα λαθος το pm. Ολο λεω αστο γιατι πνιγομαι στις δουλειες αλλα τελικα βλεπω να γινεται
johnbestdj Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Παιδια ακουστε μου ηρθε λογαριασμός χρέωσης απο την Teledome ότι χρωστάω 50 ευρω. ναι καλα διαβαζετε, εχω διακοψει εδω και 4 μηνες μου ζήτησαν 3 φορες συγνώμη εγγραφως (μεσω ΕΕΤΤ και Προστασίας του Καταναλωτη και προσωπικά) μου είπαν οτι μου χρωστάνε 40 ευρω και ξαφνικά μου ετειλαν λογαριασμο με το παρανομο παγιο των 10 ευρω ανά μηνα ότι χρωσταω 50 ευρω. Καλα μιλαμε για την μεγαλυτερη εταιρεια απάτης στην Ελλαδα. Πηρα την ΕΕΤΤ και η νομικος που εχει αναλαβει την υποθεση μου επαθε ΑΝΑΚΟΠΗ. Τι να πει η κοπέλα. Μου ζητησε να ξαναστειλω τα χαρτια με Fax. Καλα φιλε smilefreeware η αγωγη ειναι προ των θυρων που λεγαμε στην κολεταιρεια. Στειλε αν θες παλι το τηλ γιατι εσβησα κατα λαθος το pm. Ολο λεω αστο γιατι πνιγομαι στις δουλειες αλλα τελικα βλεπω να γινεται Ante filaraki pali apo thn Arxh.. Kala exoyn lalhsei oi Anthrwpoi kai poy na sfiksoyn kai oi zestes .... Ainte...Ainte....
dk Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Καλα όπως συμπεριφερεται η Teledome δεν συμπεριφερεται το χειροτερο μαγαζακι της γειτονιας. Σημερα εστειλα εκ νεου επιστολες με τα συνημμενα στην ΕΕΤΤ και στο συνηγορο του καταναλωτη. Να δουμε τι θα γινει. Παντως το επομενο βημα μας βλεπω για την ομαδικη αγωγη. Ηδη εγω ειμαι μεσα μια συναδελφος και ο smilefreeware δηλ 3 και νομιζω δεν θα απαιτησουμε μονο τα κλεμμενα αλλα και ψυχικη οδηνη και ολα οσα αναφερει η σχετικη νομοθεσια. Αν υπαρχει καποιος δικηγορος μπορει να δωσει καποια παραπανω πληροφορια. Παντως μονο και μονο οι 5720 αναγνωσεις που εχει το ποστ εχουν προστατεψει πολλους ανυποψιαστους. Καλο λοιπον να ανοιξουμε ποσ σε οσα περισσοτερα site γινεται και να ενημερωσεται εδω που εχει γινει αυτο για να ενημερωθει περισσοτερος κοσμος και απο εμας τους παθοντες
johnbestdj Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Apolyto to DIKIO soy agaphte dk. Elpizw pragmatika na to breis apo akrh se akrh.
dk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Ξεκινωντας την ηλεκτρονικη ενημερωση και προστασια ατομων απο την κολοεταιρεια που λεγεται Teledome εκανα το παρακατω post http://www.cobycentral.net/forum/forumdisplay.php?f=31 βαζωντας μια περιληψη της ταλαιπωριας που υφισταμαι Οσοι πιστοι προσελθετε και σε αλλα site για ενημερωση οσο το δυνατον περισσοτερων ατομων
nick#18 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 mpes www.allaboutpcs.ucoz.com tha to breis ekei!!!
dk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 το θεμα nick#18 ειναι να μπουν και να ενημερωθουν και αλλοι εγω ειμαι ο παθων Παντως να σαι καλα
nick#18 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 exo kathimerina episkeptes apo ellada kai ksero oti tha to doun kai epeidi to site m to exo diksei kai ston kathigiti pliroforikis sto sxoleio tha to deiksei se pola paidia to site kai etsi tha enimerothoun osou kseroun alla kai oxi mono aytoi
kouman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Καλα όπως συμπεριφερεται η Teledome δεν συμπεριφερεται το χειροτερο μαγαζακι της γειτονιας. Σημερα εστειλα εκ νεου επιστολες με τα συνημμενα στην ΕΕΤΤ και στο συνηγορο του καταναλωτη. Να δουμε τι θα γινει. Παντως το επομενο βημα μας βλεπω για την ομαδικη αγωγη. Ηδη εγω ειμαι μεσα μια συναδελφος και ο smilefreeware δηλ 3 και νομιζω δεν θα απαιτησουμε μονο τα κλεμμενα αλλα και ψυχικη οδηνη και ολα οσα αναφερει η σχετικη νομοθεσια. Αν υπαρχει καποιος δικηγορος μπορει να δωσει καποια παραπανω πληροφορια. Παντως μονο και μονο οι 5720 αναγνωσεις που εχει το ποστ εχουν προστατεψει πολλους ανυποψιαστους. Καλο λοιπον να ανοιξουμε ποσ σε οσα περισσοτερα site γινεται και να ενημερωσεται εδω που εχει γινει αυτο για να ενημερωθει περισσοτερος κοσμος και απο εμας τους παθοντες Παιδιά δεν είμαστε δυο, δεν είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς! Νομίζω ότι από 10 Ευρώ να δώσουμε ο καθένας σε ένα καλό δικηγορικό γραφείο θα τους το κλείσουμε το μαγαζί! Μια απόφαση είναι. Να οργανωθούμε και να τους διασύρουμε! Εγώ πάντως είμαι μέσα. Γιατί βλέπετε από τι ταλαιπωρία έχουμε σώσει κόσμο και κοσμάκη...
Nomikaria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Eγω παντως δεν ειμαι παθουσα απο την εν λογω εταιρια αλλα μ'εχουν ζαλισει στα τηλεφωνα σχεδον επι καθημερινης βασεως για να βαλω Teledome...Ετσι θα προσελκυσουν πελατες???Ελεος...
nick#18 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 bazo stixima oti den exoun pano apo 100 pelates!!! kai gia ayto to kanoun ama diabazeis stis proigoumenes selides na deis ti mou kanane!!!
plintiriopiaton Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 και να σας πω ακόμα ένα περιστατικό της εταιρίας αυτής εγώ εργάστηκα για μια μικρή περίοδο σε αυτούς όταν ακόμα ψαχνόμουν με δουλειές και ενώ έφερα 35 πελάτες δεν πήρα ποτέ ούτε μια δραχμή (τότε) ως προμήθεια και φυσικά όταν έκοψα και την συνεργασία μου και την σύνδεση μου με αυτούς με χρέωσαν καποια ποσά που ποτέ δεν κατάλαβα τι ήταν (αφού είχα κάνει ήδη την αίτηση διακοπης τους πλήρωσα όσα ήταν μέχρι τότε) και δεν τους τα πλήρωσα αφού δεν τα είχα κάνει...άρχισαν να στέλνουν χαρτιά και καποια στιγμή ήρθε και το χαρτί από τον δικηγόρο τους που με απείλησε με διάφορα για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ των 5.500δρχ.... (από μελλοντικές υπηρεσίες πάγια που ποτέ δεν έκανα αφού διέκοψα) Με τα δεδουλευμένα μου έπρεπε να είχα πάρει περίπου 45000δρχ τότε...τελικά τους πλήρωσα και από τότε δεν ήθελα να ακούσω για αυτή.
dk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 λοιπόν με τον kouman ειμαστε 4 για αγωγη εγω μαι συναδελφος και ο smilefreeware. Για να αρχιζουμε να αλλαζουμε και τηλ εγω το εχω ηδη κανει. Ο smilefreeware εχει και δικηγορο, μιλαμε μονο η ηθικη αποζημιωση για την ταλαιπωρια που εχουμε υποστει τοσο καιρο δεν θα ειναι μικρη, ασε δε μια κοινοποιηση στο τυπο εκτος απο οτι θα προφυλαξη και κοσμο θα καταδηξει και το προβλημα. Σκεφοτμαι σε πεομενο βημα να φτασω σε Υπουγικαι Γραφεια τις καταγγελιες και ισως και στο γραφειο Πρωθυπουργου. Να ξερετε οτι οντως θα κανουν ερευνα, αν γινουν επωνυμες καταγγελιες. Αναμεινατε στο ακουστικο σας, οι απατεωνες δεν θα περασουν καλα
nick#18 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 ama einai peite mou pote tha kanonisete gia na kanete tin agogi mipos mporeso na ertho
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.