Προς το περιεχόμενο

Teledome

dk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια διαβαστε ιστορια να δειτε πως γινονται σημερα οι απατες χωρις να μπορει να προστατευθει ο καταναλωτης.

Εχω βαλει εδω και χρονια Teledome σαν εναλλακτικό πληρωνοντας παγιο στον ΟΤΕ. Πριν 3 μηνες βλεπω ξαφνικα, χωρις καμια ειδοποιηση, να βαζει Παγιο τελος επιλογης φορεα (το ποσο ειναι κοντα 10 ευρω με ΦΠΑ). Επικοινωνω (καλα για να βγαλεις γραμμη με την εξυπηρετηση πελατων της TELEDOME καλυτερα να παιξεις ΛΟΤΤΟ) με την εταιρεια (εχω το ονομα του υπαλληλου) και μου λενε οτι αυτο εγινε χωρις να με ρωτησουν βεβαια διοτι χρησιμοποιω το προθεμα 1755 και αν ηθελα να καλω χωρις το προθεμα θα σταματουσε αυτη η χρεωση. Οταν τους ειπα γιατι δεν με ενημερωσαν πριν την χρεωση δεν ηξεραν τι να πουν, ενω με παιρναν συνεχεια τηλ για διαφορες διαφημιστικες τους βλακειες. Κανω την αιτηση τηλεφωνικα και μου αναφερουν οτι το ποσο που χρεώθηκα θα αφαιρεθει τον επομενο μηνα, αν δε χρεωθω και τον επομενο θα αφαιρεθουν ολα τον τριτο μηνα.

Αμ δε ομως.

Ενω ενεργοποιηθηκε η γραμμη και πλεον δεν χρησιμοποιω το 1755, το παγιο και τον 2ο και τον 3ο μηνα μπαινει κανονικα. Τα χαρτια της τηλεφωνικης αιτησης που ειναι υποχρεωμενοι εντος 15μερου να στειλουν να υπογραψω δεν εφτασαν ποτε και εγω σαν ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΜΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ (δεν βαζω ονομα χωρας για να μην την πρσοσβαλω) συνεχιζω να πληρωνω 2 παγια το μηνα και ΟΤΕ και TELEDOME.

Ξαναπηρα τηλεφωνο και επεσα σε μια υπαλληλο που δεν ηξερε τι να πει

και βεβαια εκανα αιτηση διακοπης συνδεσης με την TELEDOME και γυριζω σαν βρεγμενη γατα στον ΟΤΕ.

Aυτα τα ολιγα. Ελπζιω να μην σας κουρασα αλλα καλα ειναι αν βγαινουν οι ''αξιοπιστες'' εταιρειες στον αερα, τουλαχιστον να προστατευθουν καποιοι αλλοι απο καποιους σαν εμενα που την πατησαν.

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδια διαβαστε ιστορια να δειτε πως γινονται σημερα οι απατες χωρις να μπορει να προστατευθει ο καταναλωτης.

Εχω βαλει εδω και χρονια Teledome σαν εναλλακτικό πληρωνοντας παγιο στον ΟΤΕ. Πριν 3 μηνες βλεπω ξαφνικα, χωρις καμια ειδοποιηση, να βαζει Παγιο τελος επιλογης φορεα (το ποσο ειναι κοντα 10 ευρω με ΦΠΑ). Επικοινωνω (καλα για να βγαλεις γραμμη με την εξυπηρετηση πελατων της TELEDOME καλυτερα να παιξεις ΛΟΤΤΟ) με την εταιρεια (εχω το ονομα του υπαλληλου) και μου λενε οτι αυτο εγινε χωρις να με ρωτησουν βεβαια διοτι χρησιμοποιω το προθεμα 1755 και αν ηθελα να καλω χωρις το προθεμα θα σταματουσε αυτη η χρεωση. Οταν τους ειπα γιατι δεν με ενημερωσαν πριν την χρεωση δεν ηξεραν τι να πουν, ενω με παιρναν συνεχεια τηλ για διαφορες διαφημιστικες τους βλακειες. Κανω την αιτηση τηλεφωνικα και μου αναφερουν οτι το ποσο που χρεώθηκα θα αφαιρεθει τον επομενο μηνα, αν δε χρεωθω και τον επομενο θα αφαιρεθουν ολα τον τριτο μηνα.

Αμ δε ομως.

Ενω ενεργοποιηθηκε η γραμμη και πλεον δεν χρησιμοποιω το 1755, το παγιο και τον 2ο και τον 3ο μηνα μπαινει κανονικα. Τα χαρτια της τηλεφωνικης αιτησης που ειναι υποχρεωμενοι εντος 15μερου να στειλουν να υπογραψω δεν εφτασαν ποτε και εγω σαν ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΜΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ (δεν βαζω ονομα χωρας για να μην την πρσοσβαλω) συνεχιζω να πληρωνω 2 παγια το μηνα και ΟΤΕ και TELEDOME.

Ξαναπηρα τηλεφωνο και επεσα σε μια υπαλληλο που δεν ηξερε τι να πει

και βεβαια εκανα αιτηση διακοπης συνδεσης με την TELEDOME και γυριζω σαν βρεγμενη γατα στον ΟΤΕ.

Aυτα τα ολιγα. Ελπζιω να μην σας κουρασα αλλα καλα ειναι αν βγαινουν οι ''αξιοπιστες'' εταιρειες στον αερα, τουλαχιστον να προστατευθουν καποιοι αλλοι απο καποιους σαν εμενα που την πατησαν.

Eλπίζω να μην πλήρωσες το πάγιο..Και να έκανες και καταγγελία σε EETT κλπ...

Δημοσ.

δυστυχως φιλε μου το παγιο το πηρανε γιατι εχω δωσει πιστωτική

και οσον αφορα την ΕΕΤΤ τους πηρα τηλεφωνο και θα στειλω mail, την Δευτερα. Τους πιστεψα οτι θα μου επεστρεφαν τον 2ο μηνα ή τον 3ο μηνα

τα ποσα αλλα τπτ. Μιλαμε για εταιρεια ''ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ''.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσ.

το οτι εχεις δωσει πιστωτική δεν σημαινει τιποτα, κανε αμφισβήτηση συναλλαγής και ασε την VISA να τα βρει μαζι τους.

δεν καταλαβα ακριβως γιατι σου χρεωσανε το καπελο το 10 ευρο αλλα συνηθως το τελος προεπιλογης φορέα πληρώνετε μονο μια φορα και οχι κάθε μηνα και αυτο στις περισσοτερες περιπτώσεις το καλύπτει ο φορέας ωστε ο πελάτης να φυγει απο τον οτε και να ερθει σε κεινον.

επειδη εχεις επιλογη να γλυτωσεις απο τον ΟΤΕ δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν αλλες ασύδοτες εταιρίες. Σίγουρα χρειάζετε καταγγελια στην ΕΕΤΤ.

Δημοσ.
το οτι εχεις δωσει πιστωτική δεν σημαινει τιποτα, κανε αμφισβήτηση συναλλαγής και ασε την VISA να τα βρει μαζι τους.

Μην το λες....Εγω ζητησα απο τραπεζα να μην πληρωνουν πια κατι που ειχα παγια εντολη και μου ειπαν οτι αν αυτοι που ζητανε την χρεωση την ξανακανουν θα τους τα δωσουν κι ο μονος τροπος ειναι να ακυρωσω την πιστωτικη τελειως.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

beez ουτε αυτοι ξερουν γιατι πληρωνω εγω 2 παγια (και σε αυους και στον ΟΤΕ), μονο οτι τα εισπρατουν και οτι εγω τα σκαω, αφου μιλαμε για ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Η καταγγελια θα γινει Δευτερα πρωι, αλλα ελπιζω να μην ειναι αδικος κοπος...τι να πω...ειναι και ΓΥΦΤΟΙ...NOMIZAN με τα δικα μου θα σωθουν..... ισως ομως να ειναι πολλοι οι εξαπατημενοι οποτε... μιλαμε για ποσο

σου ειπα εχθες Γιαννη κατσε να ακουσεις τα δικα μου στο προχθεσινο μυνημα....

Δημοσ.

Εγω ειχα teledome unlimited 2 μεχρι πριν δυο μηνες που το εκοψα και εβλα Forthnet Εθνικα 24 .Ποτε δεν πληρωσα "παγιο" σαν του ΟΤΕ αλλα ενα σταθερο ποσο για ολες τις αστικες και υπεραστικες κλισεις.Αυτο δεν ειναι σαν το παγιο του ΟΤΕ που εχει μετα αλλες χρεωσεις για τις "προσφερομενες" υπηρεσιες.

Δημοσ.
Γιαννη για οτι λεω εχω τις αποδειξεις που πληρωσα...

Δεν αμφιβαλλω και σαφως εχεις δικιο !!!! Αλλα αλλο το δικο σου ακατονομαστο παγιο και αλλο το δικαιο δικο μου.Εσυ πληρωνες και για τις κλισεις ενω εγω δεν πληρωνα τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Ευτυχώς @dk που είδα τη μαγική λέξη teledome και διάβασα.

Μια από τα ίδια με σένα. Εψαξα τους προηγούμενους λογαριασμούς και είδα ότι είχαν χρεώσει 8ε χωρίς ΦΠΑ δηλ περίπου 10ε το μήνα καπέλο.

Αυτό τους τελευταίους 3 μήνες δηλ. από την αρχή του χρόνου.

Δυστυχώς κοίταξα καλά τους λογαριασμούς και είδα 2 ειδοποιήσεις.

Στον πριν τη χρέωση και στον 1ο της χρέωσης.

Δηλ. αυθαίρετα βάζουν ένα ποσό που τους ήρθε ξαφνικά πχ. θα μπορούσαν να χρεώσουν επειδή έτσι γουστάρουν 100ε ?

Νομικά ξέρει κανείς αν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ?

Είναι νόμιμο αυτό ?

Σκέφτομαι μέχρι 16/5 που θα μου τα πάρουν από την κάρτα μήπως δηλώσω απώλεια και αντί να τους ψάχνω εγώ ας με ψάχνουν αυτοί.

Δημοσ.

Εμενα παντως δεν με ειδοποιησαν ποτε, και μαλιστα μετα που διαλεξα σαν πλοεπιλογη το 1755 μου ειπε ο υπαλληλος τους (Παλλας λέγεται) οτι θα αφαιρεθουν το 1 και το 2 παγιο το 3 μηνα.

Και η κλοπη συνεχιζεται - μετα την τριτη κλοπή-

εκανα αιτηση διακοπής, τους πηρα και τους ελουσα, εκανα καταγγελια στην επιτροπη τηλεπικοινωνιών και μου ηρθε ο λογαριασμος με χρεωση παλι τα 8 ευρω (για το διαστημα πριν την αιτηση διακοπης). Μιλαμε για την πιο ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εχω συνδιαλλαγει στη ζωή μου, σε ολα τα επιπεδα συνδιαλλαγων της καθημερινης ζωής. Για τετοια αναξιοπρεπεια μιλαμε. Η διακοπή ακομα δεν εχει γινει ειναι 1 εβδομαδα σημερα, κατι μου λεει οτι θα πληρωσω και αλλο παγιο.

Δημοσ.

Παραπονο προς το διαχειριστη- γιατι κοπηκε ο τιτλος Teledome εξαπατηση - και εγινε σκετο Teledome; Μιλααω με γεγονοτα με αποδειξεις που εχω πληρωσει και φυσικα ολες οι επικοινωνιες μου με την Teledome ειναι καταγεγραμμενες απο αυτούς. Εξαλλου 7 χρονια που ειμαι στο site ειναι η 2η φορα που παραπονουμε για εταιρεια και μαλιστα την πρωτη φορα που το εκανα η εταιρεια το διαβασε (δεν θελω να γραψω το ονομα της) μου επεστρεψε την ιδια μερα τα χρηματα που δεν μου εδινε επι 10 και πλεον μερες και μου ειπε οτι θα μου στειλει τις αποψεις της για να τις ανεβασω στο site, κατι που εγω της ειπα να το κανει, αλλα δεν το εκανε ποτε προφανως καταλαβαινοντας το λαθος της και μη θελωντας να δωσει συνεχεια

Δημοσ.
εκανα καταγγελια στην επιτροπη τηλεπικοινωνιών

Τωρα κατι μας ειπες...Κι εγω εχω κανε για αλλο θεμα (χαμηλες ταχυτητες) αλλα οσο πηρες απαντηση εσυ αλλο τοσο κι εγω.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

καταλαβα ρε Γιαννο - σοινομοσια της σιωπής - σε βαρος των καταναλωτων- μονο να συστηνουν επιτροπες με παχυλους μισθους των προέδρων και των συμβουλων και να διορίζουν γραμματειες - ππωην αφισικολοτριες πριν τις εκλογες - ξέρουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...