daniel's_saving_grace Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Οταν βλέπω σελίδα με flash (με firefox/safari) η χρήση του επεξεργαστή εκτοξεύεται στο 30% ή και παραπάνω και μένει εκεί. Αυτό είναι αρκετά ενοχλητικό καθώς αφενός ανεβάζει τη θερμοκρασία του macbook μου, αφετέρου καίει μπαταρία. Κάθομαι σε μια σελίδα που έχει μια flash διαφήμιση και καίει μπαταρίας λες και είχα κάποια βαριά εφαρμογή. Εσάς το κάνει αυτό;; Δείτε το activity monitor. Υποψιάζομαι κακογραμμένο flash player (έχω το πιο πρόσφατο πάντως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Εγώ το παρατηρώ μόνο όταν είναι πολύ heavy flash εφαρμογή, πχ παιχνίδι. * Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ναι, το κάνει, και είναι πολύ σπαστικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Και σε εμενα το κανει και ειδικα με τον firefox ειναι πολυ πιο εντονο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.