Προς το περιεχόμενο

Tρομερή καθυστέριση στο skype

orfeas2007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες γεια σας! αναρωτιεμαι ποιος μπορει να μου δωσει τις πολυτιμες γνωσεις του...εδω και μια εβδομαδα χρησιμοποιω το skype και εχω φοοβερη καθυστεριση στον ηχο (6-7sec) εχω adsl 1Mbit με modem crypto f200 και εχω κανει ολες τις απαρετητες ρυθμισεις και στο skype και στο firewall. με i-call ολα ειναι ενταξει αλλα δεν ειναι συμβατο το usb phone με προτοκολο sip. δεν μπορω να καταλαβω τι παει στραβα με το skype! μου εχουν σπασει τα νευρα:evil:

h e l p ! ! !

Δημοσ.

Μήπως χρησιμοποιείς παράλληλα κάποιο download πρόγραμμα; Κ εμένα το Skype καθυστερεί όταν έχω κάποιο τέτοιο πρόγραμμα. Δοκίμασε να κλείσεις όλα τα progs όπως P2P, torrent client κτλ.

Δημοσ.

δεν χρησιμοποιο τιποτα αλλο ταυτοχρονα με το skype!μεχρι και το antivirus απενεργοποιησα μηπως και το καθηστερει το firewall η κατι αλλο...

Δημοσ.

Χμμ.. στο πρόγραμμα του τηλεφώνου usb είχε να επιλέξεις με ποιο πρόγραμμα (πχ Skype) θα συνεργάζεται η συσκευή; Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό. Κάνε uninstall το τηλέφωνο κ ξαναπέρασε τους Drivers…

Δημοσ.

την καθυστεριση την εχει παντα και το τηλ. συνεργαζεται μονο με το skype. δοκιμασα και sjphone αλλα δεν παιζει με το usrobotics9600

Δημοσ.

Α! καθυστεριση εχει ο ηχος απο τους αλλους προς εμενα..απο εμενα προς τα αλλα τηλεφωνα ειναι ενταξει..ιπαρχει περιπτωση να φταιει κατι στον λογαριασμο skype που ανοιξα?να ανοιξω αλλον?

Επισκέπτης
Δημοσ.

τα προγραμματα voip φιλταρονται απο τους ISPs για να μην τους τρωει bandwith

Δημοσ.

Γειασας παιδια. κι εγω ειχα καποτε προβλημα μετο skype παλιοτερα. Οταν ειχα την Otenet με ADSL 384. Μηλαμε με καθηστεριση εωσ 10 δευτερολεπτα, και σερνοταν ο ηχος. Τελοσ παντον πολι χαλια τοτε κι ετσι το καταργησα γιατι δεν μου αρεσε. Βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο η ταχυτητα που εχεις? καπιοι λενε ναι αλλα καπιοι λενε δεν παιζει τοσο μεγαλη συμασια. Μετα εβαλα forthnet ADSL 2,48 MB και ολα στροσανε, δεν εχω κανενα προβλημα. Μονο σεπεριπτοση κανω download ή upload τοτε ναι υπαρχη καπια μικρο καθηστερηση. ποιος μπωρει να μου πει τα εξης: ποσα kbps χριαζεται για να μηλισεισ στοskype? Γιατι οταν μιλαω και στελνω ενα αρχειο στελνει πολη αργα? Υπαρχη καπια ρυθμισει γιαυτο? Ευχαριστο.

Δημοσ.

Κι εγώ δεν έχω καταφέρει να μιλήσω αξιοπρεπώς με το Skype όσες φορές και αν προσπάθησα. Με I-Call δεν είχα σχεδόν ποτέ πρόβλημα με 768 σύνδεση!

Δημοσ.

εχω ακουσει πως μπορει να ειναι και κολπα του οτε αυτα.. αλλοι δεν εχουν κανενα προβλημα και λενε πως ο ηχος ειναι καλυτερος και απο το i-call

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...