ntg_net Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Η γνωμη σας για την σελιδα http://thessalonikh.2night.gr/ Ταχυτητα Γραφικα Ευκολια χρησης Τα συν Τα πλυν
21century Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ομορφη Θεσσαλονικη που εχω φιλου εκει...αρκετα καλη προσπαθεια αλλα προσπαθησε να μην την βαρυνεις με περιττα στοιχεια φιλε μου.
ntg_net Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δεν την εχω κανει εγω , ενας φιλος. Απλα ρωταω .. Τι ειναι αυτο που την βαρενει πιο πολυ ? Τι 8α ηταν καλο να αλλαξει - να προσθεσει - να αφαιρεσει ?
alexgreat Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Ωραίο. Πες μόνο στον φίλο σου να βάλει shoutcast που να υποστηρίζει και ελληνικά (γιατί μόνο greeklish?)
Filos19 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Έχω την εντύπωση ότι την ιστοσελίδα την πήρε έτοιμη και απλά άλλαξε το περιεχόμενο
ntg_net Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Έχω την εντύπωση ότι την ιστοσελίδα την πήρε έτοιμη και απλά άλλαξε το περιεχόμενο Δεν γνωριζω , αν την πηρε ετοιμη.. Καποια αλλη γνωμη. Κανεις ?
sotirakis.net Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Αρκετά καλή, απλά την παραφόρτωσε στα modules. Είπαμε, καλό και χρυσό το Joomla, αλλά το παράκανε νομίζω... Προτείνω : να βγάλει το ημερολόγιο, να βάλει shoutbox όπως πρότειναν και πιο πριν, να έχει και άρθρα με κείμενο (όχι μόνο τα bannerάκια από τα μαγαζιά), να εμφανίζει λιγότερα αντικείμενα στις "τελευταίες προσθήκες", να μου πει πως λέγεται το template που χρησιμοποιεί !! Keep up the good joomla work !
HexStatic Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Basika exeis permition apo tis toses kopeles pou exeis sti selida na dimosieueis fotos apo tous kwlous/bizia/mpoutia tous? Pally kala pou exei kai kamia kwlofotografia kai apoktaei ligo nohma i selida.
Cristina Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Οι χρωματικοί συνδιασμοί είναι ατυχείς. Τα γραφικά χωρίς αισθητική ισορροπία. Το λογότυπο θα έπρεπε να είναι λιγότερο πρόχειρο μιας και είναι η «ταυτότητα» του site. Πολύ πηγμένο σε κείμενο και εικόνες και γίνεται κουραστικό. Ο σχεδιασμός του site είναι ξεπερασμένος. Η ταχύτητα μοιάζει ικανοποιητική. Γενικώς, η εντύπωση που μου άφησε δεν ήταν καλή. Σαν επισκέπτης, δεν θα άντεχα να μείνω πάνω από 30'' αν δεν υπήρχε κάτι που ψάχνω.
thanocaster Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 +1000. Ειδικά αυτός ο συνδυασμός λαχανί-γκρι-μπλε-πορτοκαλί-άσπρο είναι κουραστικός. Θα συμφωνήσω και στο λογότυπο ότι έπρεπε να κάνει κάτι πιο προσεγμένο. Εγώ θα έκανα και λίγο πιο φαρδιά την πλατφόρμα του site για να αναπνεύσει, καθώς το μεσαίο δίστηλο είναι πολύ στενό. Τέλος, κάποια applets είναι εντελώς περιττά, όπως το flash πάνω αριστερά, το ημερολόγιο και όόόόλες αυτές οι φωτογραφίες. 2-4 νέα (τα σημαντικότερα) με φωτογραφίες και τα άλλα μόνο κείμενο. Πάντως κι εμένα μου χτυπάει πάρα πολύ έντονα ότι είναι CMS...
thes1os Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Πολύ βαριά/ κουραστική η πρώτη σελίδα. Θέλει καλύτερη οργάνωση. Θέλω με μια ματιά να δώ τί έχει αυτή η σελίδα -τεσσερις πέντε κατηγορίες) ωραία παρουσιασμένα και όχι όλα με τη μία. Το μέγα μείον λοιπόν για εμένα: πολύ κουραστική. Σε κάνει να θες να φύγεις.
FarCry Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Οι χρωματικοί συνδιασμοί είναι ατυχείς. Τα γραφικά χωρίς αισθητική ισορροπία. Το λογότυπο θα έπρεπε να είναι λιγότερο πρόχειρο μιας και είναι η «ταυτότητα» του site. Πολύ πηγμένο σε κείμενο και εικόνες και γίνεται κουραστικό. Ο σχεδιασμός του site είναι ξεπερασμένος. Η ταχύτητα μοιάζει ικανοποιητική. Γενικώς, η εντύπωση που μου άφησε δεν ήταν καλή. Σαν επισκέπτης, δεν θα άντεχα να μείνω πάνω από 30'' αν δεν υπήρχε κάτι που ψάχνω. na akoute tis ginaikes. an se kati aksizoun einai sto feedback
2arkoudi Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Poli pigmeno sta text kai photos , elafrine to ligo , kali epityxia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.