Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 καμμια φωτο της Σκλήβα??? Πάρε κόσμε Σκλήβα. http://www.freeday.gr/modules.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=97
Bluenatic Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Για ρίχτε ένα βλέφαρο: >http://www.status.gr/article.php?art_id=1580 Επίσης δείτε μια κοντινή: Και μια ακόμη πιο κοντινή: Ποιό χάλια δεν μπορούσε να είναι; :-?
poscaman Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 μμμμμμ ναι....δεν τρελαινομαι... πηγαινει και για τη σκληβα και γι αυτη...
Bluenatic Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 καλά... η ειρηνούλα είναι αστέρι. αυτή που βγήκε τώρα με το που είδα την φώτο της εδώ, τρόμαξα. δεν σας κάνω πλάκα.
Harkon Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 +1 fear point και από μένα η Ειρήνη μακράν η καλύτερη ως τώρα στο θεσμό
Mariosxaniaomg Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Ποιό χάλια δεν μπορούσε να είναι; :-? Eπρεπε να την δείς πριν τις πλαστικές.Αφού ερχότανε στην παραλία με του;ς επιδέσμους απο τισ πλαστικές.Σου λέω κάτι ξέρω.Οσο κάποιοι που ήπαν με τον αδεφό της είμαι φίλος και του τα χου πεί και αυτουνού.
Gabriel Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Αν εννωείς την Ευαγγελινού σιγά την ωραία μένει και αυτή Χανιά στη σούδα είμαι κολλητός με τον αδεφό της και μένουνε πολύ κοντά.Πίστεψε με δενβ είναι τόσο ωραία όσο νομίζεις εγώ που την έχω δει και άβαφτη.Ασε που όλα τα κρεβάτια την ξέρουν. Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό... Ξέρω το παλικάρι που τα έχει εδώ και αρκετό καιρό και από τα λεγόμενα του μόνο τέτοια δεν είναι.Στα Χανιά σπουδάζει και το αγόρι της τώρα...
Mariosxaniaomg Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό...Ξέρω το παλικάρι που τα έχει εδώ και αρκετό καιρό και από τα λεγόμενα του μόνο τέτοια δεν είναι.Στα Χανιά σπουδάζει και το αγόρι της τώρα... ΟΚ ο καθένας λέει ότι θέλει εγώ δεν ασχολούμαι άλλο.Πάντως εμένα δεν μου αρέσει πάει και τελείωσε.Και γενικά οι ξανθιές δεν μου αρέσουν.
Bluenatic Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Eπρεπε να την δείς πριν τις πλαστικές.Αφού ερχότανε στην παραλία με του;ς επιδέσμους απο τισ πλαστικές.Σου λέω κάτι ξέρω.Οσο κάποιοι που ήπαν με τον αδεφό της είμαι φίλος και του τα χου πεί και αυτουνού. Σώπα ρε συ. Ρε την κακομοίρα. Και είπε να κάνει απόσβεση τα χρήματα που ξόδεψε για τις πλαστικές και πήρε μέρος στα καλλιστεία;
Gabriel Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 ΟΚ ο καθένας λέει ότι θέλει εγώ δεν ασχολούμαι άλλο.Πάντως εμένα δεν μου αρέσει πάει και τελείωσε.Και γενικά οι ξανθιές δεν μου αρέσουν. Καλά μη βαράς ντέ,δεν είπα ότι είναι η θεά,είπα ότι δεν έχει φήμη αλανιάρας,cool.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Καλά μη βαράς ντέ,δεν είπα ότι είναι η θεά,είπα ότι δεν έχει φήμη αλανιάρας,cool. Δεν είχαμε καμία τέτοια πρόθεση την άποψη του λέει ο καθένας :mrgreen:
gatoulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 δηλαδή ρε παιδιά δεν θα την πηδούσατε αν σας καθότανε?
poscaman Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 κοιτα να δεις.προσωπικα,οκ,ναι,μ'αρεσουν οι θεες,αλλα αν ειναι παγοκολωνα η αλλη τι να την κανεις????10000000 φορες καλυτερα μια πιο μετρια αλλα φωτια... (ολοι καταλαβαμε σε τι αναφερομαι...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.