Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους βγήκε η ομορφότερη

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για ρίχτε ένα βλέφαρο:
>http://www.status.gr/article.php?art_id=1580

Επίσης δείτε μια κοντινή:

missGreeceuniverse200703.jpg

Και μια ακόμη πιο κοντινή:

MISSGREECEWORLD2007.jpg

Ποιό χάλια δεν μπορούσε να είναι; :-?

Δημοσ.

καλά... η ειρηνούλα είναι αστέρι. αυτή που βγήκε τώρα με το που είδα την φώτο της εδώ, τρόμαξα. δεν σας κάνω πλάκα.

Δημοσ.
Ποιό χάλια δεν μπορούσε να είναι; :-?

Eπρεπε να την δείς πριν τις πλαστικές.Αφού ερχότανε στην παραλία με του;ς επιδέσμους απο τισ πλαστικές.Σου λέω κάτι ξέρω.Οσο κάποιοι που ήπαν με τον αδεφό της είμαι φίλος και του τα χου πεί και αυτουνού.

Δημοσ.
Αν εννωείς την Ευαγγελινού σιγά την ωραία μένει και αυτή Χανιά στη σούδα είμαι κολλητός με τον αδεφό της και μένουνε πολύ κοντά.Πίστεψε με δενβ είναι τόσο ωραία όσο νομίζεις εγώ που την έχω δει και άβαφτη.Ασε που όλα τα κρεβάτια την ξέρουν.

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό...

Ξέρω το παλικάρι που τα έχει εδώ και αρκετό καιρό και από τα λεγόμενα του μόνο τέτοια δεν είναι.Στα Χανιά σπουδάζει και το αγόρι της τώρα...

Δημοσ.
Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό...

Ξέρω το παλικάρι που τα έχει εδώ και αρκετό καιρό και από τα λεγόμενα του μόνο τέτοια δεν είναι.Στα Χανιά σπουδάζει και το αγόρι της τώρα...

ΟΚ ο καθένας λέει ότι θέλει εγώ δεν ασχολούμαι άλλο.Πάντως εμένα δεν μου αρέσει πάει και τελείωσε.Και γενικά οι ξανθιές δεν μου αρέσουν.

Δημοσ.
Eπρεπε να την δείς πριν τις πλαστικές.Αφού ερχότανε στην παραλία με του;ς επιδέσμους απο τισ πλαστικές.Σου λέω κάτι ξέρω.Οσο κάποιοι που ήπαν με τον αδεφό της είμαι φίλος και του τα χου πεί και αυτουνού.

Σώπα ρε συ. Ρε την κακομοίρα. Και είπε να κάνει απόσβεση τα χρήματα που ξόδεψε για τις πλαστικές και πήρε μέρος στα καλλιστεία; :lol: :P

Δημοσ.
ΟΚ ο καθένας λέει ότι θέλει εγώ δεν ασχολούμαι άλλο.Πάντως εμένα δεν μου αρέσει πάει και τελείωσε.Και γενικά οι ξανθιές δεν μου αρέσουν.

Καλά μη βαράς ντέ,δεν είπα ότι είναι η θεά,είπα ότι δεν έχει φήμη αλανιάρας,cool. :mrgreen:

Δημοσ.
Καλά μη βαράς ντέ,δεν είπα ότι είναι η θεά,είπα ότι δεν έχει φήμη αλανιάρας,cool. :mrgreen:

Δεν είχαμε καμία τέτοια πρόθεση την άποψη του λέει ο καθένας:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

κοιτα να δεις.προσωπικα,οκ,ναι,μ'αρεσουν οι θεες,αλλα αν ειναι παγοκολωνα η αλλη τι να την κανεις????10000000 φορες καλυτερα μια πιο μετρια αλλα φωτια...

(ολοι καταλαβαμε σε τι αναφερομαι...;))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...